-
Σήμερα αγοράσαμε μια τοστίερα bosch και λεει made in greece
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Σήμερα αγοράσαμε μια τοστίερα bosch και λεει made in greeceΓια τοστ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σήμερα αγοράσαμε μια τοστίερα bosch και λεει made in greece
Για τοστ;
Για τουλουμπες
If you know what I meanΓια τοστ.
-
για σιδέρωμα κοτλέ!!!
Καλοφάγωτα τα τοστ!!λολ
-
Χεχε ευχαριστούμε!
-
Ερώτηση, μια που δεν έχω μάνιουαλ, αλλά ούτε και μυαλό στο κεφάλι.
Το ψυγείο μου, μάρκας bosch (ναι, εγώ έχω bosch ), έχει δύο κουμπιά, ένα που το γυρνάς για να διαλέξεις θερμοκρασία και ένα ον-οφ που όταν το πατάς δείχνει το κόκκινο μέρος του. Αυτό το δεύτερο τι κάνει; Ευχαριστώ.
Είναι ψυγειοκαταψύκτης με πόρτα κάτω, μοντέλο 2006 αν βοηθάει.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Ερώτηση, μια που δεν έχω μάνιουαλ, αλλά ούτε και μυαλό στο κεφάλι.Το ψυγείο μου, μάρκας bosch (ναι, εγώ έχω bosch ), έχει δύο κουμπιά, ένα που το γυρνάς για να διαλέξεις θερμοκρασία και ένα ον-οφ που όταν το πατάς δείχνει το κόκκινο μέρος του. Αυτό το δεύτερο τι κάνει; Ευχαριστώ.
αμα εχεις ιντερνετ, δες μηπως βρεις το μανιουαλ
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ερώτηση, μια που δεν έχω μάνιουαλ, αλλά ούτε και μυαλό στο κεφάλι.
Το ψυγείο μου, μάρκας bosch (ναι, εγώ έχω bosch ), έχει δύο κουμπιά, ένα που το γυρνάς για να διαλέξεις θερμοκρασία και ένα ον-οφ που όταν το πατάς δείχνει το κόκκινο μέρος του. Αυτό το δεύτερο τι κάνει; Ευχαριστώ.
αμα εχεις ιντερνετ, δες μηπως βρεις το μανιουαλ
Δεν έχω ίντερνετ γαμώτο μου!!!
Στα σοβαρά, δε μπορώ να το βρω πουθενά. Έψαξα!
-
Για συνεχή λειτουργία του συμπιεστή μήπως, για όταν βάζεις πολλά πράματα μαζί;
-
defrost?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για συνεχή λειτουργία του συμπιεστή μήπως, για όταν βάζεις πολλά πράματα μαζί;Αυτό αλλά το πατάς και όταν θέλεις να παγώσεις κάτι πολύ γρήγορα. Το έχει και το πίτσος των γονιών μου
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
defrost?Αυτό. Ξεπαγώνει την πλάτη του χώρου συντήρησης χειροκίνητα.
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
Μόλις γύρισα σπίτι και το είδα. Πήρα ένα μηχανάκι τύπου killawatt και κυνηγάω κιλοβατώρες
Το είχαμε ον εδώ και κάτι χρόνια
Αλλά το είπα, μυαλό δεν υπάρχει!!! -
Αν και δεν παρακολουθώ το θέμα , ποσταρω εδω την εξης πληροφορία , εμενα το πλυντηριο μου ειναι μεσα σε αυτα που εχουν το προβληματικο εξαρτημα.
Μου ηρθε σήμερα η εξης επιστολή :
Σημαντική Ειδοποίηση Ασφαλείας:
Ενδεχόμενος Κίνδυνος ΑνάφλεξηςΟι κάτοχοι των παρακάτω** Bosch, Neff, Pitsos, Siemens πλυντηρίων Πιάτων **, παρακαλούμε να δράσετε σύμφωνα με την παρακάτω ειδοποίηση ασφαλείας.
Μέτρο Ασφάλειας Πλυντηρίων Πιάτων
Διαπιστώσαμε, ότι ένα ηλεκτρικό εξάρτημα ενός περιορισμένου αριθμού πλυντηρίων πιάτων Bosch, Neff, Pitsos, Siemens που κατασκευάστηκαν μεταξύ των ετών 1999 και 2005 μπορεί να υπερθερμανθεί και, σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, να προκαλέσει ανάφλεξη.Η προσήλωση μας να πετύχουμε τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας, ποιότητας κατασκευής και αξιοπιστίας σε όλα τα προϊόντα μας, αποτελεί την κύρια αιτία της απόφασής μας να λάβουμε μέτρα και να εκδώσουμε αυτό το εθελοντικό μέτρο ασφαλείας, χωρίς χρέωση για εσάς. Λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση που τυχόν σας προκληθεί και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και την υπομονή σας.
Η σελιδα οπου μπορει να γινει ο ελεγχος εαν ειστε κατοχος προβληματικης συσκευης ειναι εδω : https://dishcareaction.com/el-gr
-
Γεια χαρά. Έχουμε πάρει από πέρσι ένα πλυντήριο στεγνωτήριο hotpoint ariston αλλά με τα τρεξίματα του καινούργιου σπιτιού, την προηγούμενη εβδομάδα το βάλαμε μπρος. Λοιπόν, είναι ότι χειρότερο, μυρίζει, κάνει τρομερό θόρυβο, προγράμματα διαρκούν ακόμα και 7 ώρες. Με λίγα λόγια την έχω πατήσει. Είδα και τα σχόλια στο skroutz αλλά ήταν αργά, μακάρι να τα είχα δει πιο πριν. Το θέμα είναι ότι δεν είναι το δικό μου ελαττωματικό αλλά είναι γενικό. Θα ήθελα να το διώξω και να πάρω μια άλλη μάρκα. Αν έχει κάποιος άλλος αντίστοιχο θέμα και το αντιμετώπισε κάπως ας μου πει. Σκέφτομαι αν πάρω το κατάστημα που το αγόρασα και να τους πω να το πάρουν πίσω και να μου δώσουν ένα άλλο και ας πληρώσω τη διαφορά αλλά δεν ξέρω αν γίνεται.
-
Εχετε ενα μεταχειρισμενο πλυντηριο ενος ετους,δεν βλεπω γιατι καποιος θα το επαιρνε πισω.
Αν δεν σας κανει αλλα δουλευει,μπορειτε να το πουλησετε σε μια πολυ χαμηλη τιμη με αγγελια
Επισης θα ελεγα στο μελλον να αποφυγετε να αγορασετε παρομοια συσκευη (2 σε 1). -
Ο χρήστης rqd έγραψε:
Γεια χαρά. Έχουμε πάρει από πέρσι ένα πλυντήριο στεγνωτήριο hotpoint ariston αλλά με τα τρεξίματα του καινούργιου σπιτιού, την προηγούμενη εβδομάδα το βάλαμε μπρος. Λοιπόν, είναι ότι χειρότερο, μυρίζει, κάνει τρομερό θόρυβο, προγράμματα διαρκούν ακόμα και 7 ώρες. Με λίγα λόγια την έχω πατήσει. Είδα και τα σχόλια στο skroutz αλλά ήταν αργά, μακάρι να τα είχα δει πιο πριν. Το θέμα είναι ότι δεν είναι το δικό μου ελαττωματικό αλλά είναι γενικό. Θα ήθελα να το διώξω και να πάρω μια άλλη μάρκα. Αν έχει κάποιος άλλος αντίστοιχο θέμα και το αντιμετώπισε κάπως ας μου πει. Σκέφτομαι αν πάρω το κατάστημα που το αγόρασα και να τους πω να το πάρουν πίσω και να μου δώσουν ένα άλλο και ας πληρώσω τη διαφορά αλλά δεν ξέρω αν γίνεται.Την πρώτη πλύση με νερό και απορρυπαντικό μόνο για να πλυθεί εσωτερικά την κάνατε;
Τι πρόγραμμα είναι αυτό που κρατάει 7 ώρες; Νερό τραβάει ή μήπως δεν τρέχει η βρύση που το τροφοδοτεί; Κοιτάξτε κανένα μάνιουαλ για αρχή.
-
- αν εχει πολλα ρουχα, αργει να τα στεγνωσει. εξαρταται και το προγραμμα.
Συνηθως λενε 7 κιλα πλυσιμο 5 κιλα στεγνωμα. 7 κιλα εννοει στεγνα, 5 κιλα εννοει βρεγμενα, οποτε πρεπεινα βαζεις πιο λιγα ισως.
για τις μυρωδιες υπαρχουν καθαριστικα στο εμποριο ή εχω δει να βαζουν λευκο ξυδι, + αυτα που λεει ο alexeft μανιουαλ, βρυση κλπ
- αν εχει πολλα ρουχα, αργει να τα στεγνωσει. εξαρταται και το προγραμμα.
-
Το πρώτο πλύσιμο έγινε όπως έπρεπε. Το manual το έχω διαβάσει αναλυτικά. Έβαλα συγκεκριμένα πρόγραμμα για λευκά και με στέγνωμα για «σιδέρωμα» και έκανε 6,30 ώρες. Όλα έγιναν βάσει υποδείξεων.
Σχετικά με το γιατί να πάρει πίσω κάποιος ένα προϊόν, πιστεύω ότι από τη στιγμή που το προϊόν δεν εξυπηρετεί τον βασικό στόχο του (π.χ. το πλυντήριο να πλένει και να καθαρίζει αντί να βρωμάει και μυρίζει) θα έπρεπε να μην κυκλοφορεί καν. -
το στεγνωμα για σιδερωμα τα αφηνει επιτηδες λιγω νωπα, φαντασου δηλαδη στεγνωμα για αποθηκευση
λολποσοτητα?
στιψιμο μπας και το βαλατε στο χαμηλο και ειχε καργα υγρασια? -
Ο χρήστης rqd έγραψε:
Το πρώτο πλύσιμο έγινε όπως έπρεπε. Το manual το έχω διαβάσει αναλυτικά. Έβαλα συγκεκριμένα πρόγραμμα για λευκά και με στέγνωμα για «σιδέρωμα» και έκανε 6,30 ώρες. Όλα έγιναν βάσει υποδείξεων.
Σχετικά με το γιατί να πάρει πίσω κάποιος ένα προϊόν, πιστεύω ότι από τη στιγμή που το προϊόν δεν εξυπηρετεί τον βασικό στόχο του (π.χ. το πλυντήριο να πλένει και να καθαρίζει αντί να βρωμάει και μυρίζει) θα έπρεπε να μην κυκλοφορεί καν.Αν όλα έγιναν βάσει υποδείξεων, φυσικά θα πάρεις το κατάστημα αντί να ψάχνεσαι.
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....