-
Μέσα σε μια εβδομάδα τα έχουν φτύσει ψυγείο, πλυντήριο πιάτων και πλυντήριο ρούχων
(Ο αποροφητήρα χάλασε τον προηγούμενο μήνα και τον άλλαξα και η κουζίνα είναι στα τελευταία της.
15 ετίας όλα, ψιλοφθηνά ήταν αφού φτάσαν έως εδώ χωρίς απώλειες είμαι κι ευχαριστημένος)Τεσπα, καμιά συμβουλή για μαγαζιά με καλές τιμές, μάρκες της προκοπής κλπ;
Θα διαβάσω όλες τις σελίδες του τοπικού αλλά αν παίζει και κάτι φρέσκο σας μερσώ προκαταβολικώς.
Για τιμέ λογικέ μιλάμε πάντα ε; -
Ψυγεία
Πλυντήρια ρούχων
Πλυντήρια πιάτωνΦτιάξε τα φίλτρα όπως σε βολεύουν. Αυτό είναι ένα αρχικό setup 'λογικών' συσκευών, με 'λογικές' τιμές πιστεύω.
Τα πλυντήρια πιάτων είναι η πιο ακριβή κατηγορία και (κατά τη γνώμη μου) όχι επείγουσα αγορά. Στα άλλα βάλε φίλτρο μάρκας, αν έχεις κάποια προτίμηση ή ότι αλλαγές καλύπτουν τις ανάγκες σου.
(Οι συσκευές είναι σαν τα αμάξια. Ο καθένας 'ορκίζεται' σε αυτή που του αρέσει ή του έχει βγει καλή και σε όλους συνήθως αυτή είναι διαφορετική. Για μένα το ίδιο κάνει ότι και να λέει πάνω, αρκεί να έχει κάποια βασικά χαρακτηριστικά, να ...δουλεύει και να μην κάνει μια περιουσία). -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Μέσα σε μια εβδομάδα τα έχουν φτύσει ψυγείο, πλυντήριο πιάτων και πλυντήριο ρούχων
(Ο αποροφητήρα χάλασε τον προηγούμενο μήνα και τον άλλαξα και η κουζίνα είναι στα τελευταία της.
15 ετίας όλα, ψιλοφθηνά ήταν αφού φτάσαν έως εδώ χωρίς απώλειες είμαι κι ευχαριστημένος)Τεσπα, καμιά συμβουλή για μαγαζιά με καλές τιμές, μάρκες της προκοπής κλπ;
Θα διαβάσω όλες τις σελίδες του τοπικού αλλά αν παίζει και κάτι φρέσκο σας μερσώ προκαταβολικώς.
Για τιμέ λογικέ μιλάμε πάντα ε;Καποιες συσκευες Indesit που αγορασα τα τελευταια χρονια μου εχουν βγει καλες και φτηνες.
Στον Κολομβούνη θα μπορεσεις σιγουρα να διαπραγματευεις μια καλη τιμη αν παρεις ολα τα πραγματα απο εκει και γενικα εχει καλες τιμες.Παντως αν μεσα σε μια εβδομαδα χαλασαν ολα εγω θα υποπτευομουνα την ΔΕΗ
-
Κολομβουνης, εχει καλες τιμες μεσω web.
Αγορασα απο εκει στεγνωτηριο Miele..
Αγορες χωρις παραπονο εχω ακουσει και απο τον tsampas.gr -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Για τιμέ λογικέ μιλάμε πάντα ε;.
Στον Κολομβούνη θα μπορεσεις σιγουρα να διαπραγματευεις μια καλη τιμη αν παρεις ολα τα πραγματα απο εκει και γενικα εχει καλες τιμες.ΙΣΧΥΕΙ
αλλα δεν εχει τοσο μεγαλη ποικιλια -
να φωνάξεις καταρχήν τον άνθιμο για κανα ευχέλαιο
-
Παίδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
-
Απάραδεκτος είμαι. Σαν πρωτάρης!
Καινούριο στενό (με την πόρτα από πάνω) πλυντήριο ρούχων Bosch, το βγάζω από το κουτί, το συνδέω με το ρευμα και το νερό και το βάζω να δουλέψει! Φυσικά στις στροφές άρχισε να χωροπηδάει και να σείεται ο τόπος αφού ... δεν έβγαλα από πίσω τις ασφάλειες που έχει για τον κάδο και τα καλώδια.
Τα βγάζω ετεροχρονισμένα (αφού αποφάσισα να διαβάσω το manual ... ) και το βάζω ξανά να δουλέψει!
Σφυρίζει πολύ ο κάδος στις στροφές και τρέμει λίγο ολόκληρη η συσκευή. Το δευτερο μάλλον διορθώνεται αν ρυθμίσω και τα ποδια του ενώ για το πρώτο δεν ξέρω τι να κάνω!!! -
Μηπως χαλασε κατι απο τις ασφαλειες που δεν εβγαλες;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μηπως χαλασε κατι απο τις ασφαλειες που δεν εβγαλες;Αυτό σκέφτομαι! Ο κάδος είναι ευαίσθητος γενικά στα πλυντήρια και ίσως να τον 'πείραξα'. Και άδειο που το έβαλα έναν ήχο στις πολλές στροφές τον κάνει!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μηπως χαλασε κατι απο τις ασφαλειες που δεν εβγαλες;
Αυτό σκέφτομαι! Ο κάδος είναι ευαίσθητος γενικά στα πλυντήρια και ίσως να τον 'πείραξα'. Και άδειο που το έβαλα έναν ήχο στις πολλές στροφές τον κάνει!
Ο κάδος έχει 'ελατήρια-αμορτισέρ'. Οι ασφάλειες χρησιμεύουν για να ακινητοποιείται ο κάδος στη μεταφορά του πλυντηρίου.
Αν δεν τις έβγαλες και το λειτούργησες, είναι σαν να οδήγησες σε δρόμο με λακκούβες ένα αυτοκίνητο με άκαμπτο σίδερο στην θέση των αμορτισέρ.
Επίσης, μην θέτεις τη λειτουργία στροφών στιψίματος με τον κάδο άδειο. Μπορεί να κάνεις και πάλι ζημιά, γιατί δεν υπάρχει βάρος να εξισορροπήσει την δόνηση που προκαλεί η περιστροφή και η οποία δόνηση αυξάνεται όσο μειώνεται το βάρος, με ενδεχόμενο να σπάσει κάποιο απο τα ελατήρια-αμορτισέρ. Τόχω πάθει και έμαθα πληρώνοντας... ) -
Δεν δοκιμαζεις με το χερι να γυρισεις τον καδο να δεις αν βρισκει αντισταση .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν δοκιμαζεις με το χερι να γυρισεις τον καδο να δεις αν βρισκει αντισταση ...καθώς επίσης να τον 'ταρακουνήσεις' να δείς αν πάλλεται σωστά ή 'κουδουνίζει' παράξενα?. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν δοκιμαζεις με το χερι να γυρισεις τον καδο να δεις αν βρισκει αντισταση .Όχι, δεν βρίσκει πουθενά αντίσταση (πλέον) και δεν κουδουνίζει τίποτα. Με το χέρι δείχνει ο κάδος να γυρνάει κανονικά και να έχει και την ελαστικότητα του προς το πλάι.
Αυριο θα δουλέψει γεμάτο και θα δω. Το πολύ πολύ να δουλευει σε ώρες μη κοινής ησυχίας ... με εμένα επάνω του για να μην τραντάζεται!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... με εμένα επάνω του για να μην τραντάζεται!Μπορεις να μην εισαι μονος σου
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
... με εμένα επάνω του για να μην τραντάζεται!
Μπορεις να μην εισαι μονος σου
+1...
Δεν νομίζω να έχουν βάλει για πλάκα την σκηνή σε τόσες πολλές ταινίες, κάποιο λόγο θα έχουν...On-Topic τώρα,δεν φωνάζεις κάνα μάστορα να το δέι και να σου πεί την γνώμη του γιατί αν έχει γίνει ζημιά μπορεί να εκδηλωθεί μετά από κάποιες χ χρήσεις...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
On-Topic τώρα,δεν φωνάζεις κάνα μάστορα να το δέι και να σου πεί την γνώμη του γιατί αν έχει γίνει ζημιά μπορεί να εκδηλωθεί μετά από κάποιες χ χρήσεις...Αυτό θα κάνω.
+1...
Δεν νομίζω να έχουν βάλει για πλάκα την σκηνή σε τόσες πολλές ταινίες, κάποιο λόγο θα έχουν...Στενό είναι για 2 άτομα και με πλαστικό καπάκι από πάνω? ... κάπως επικίνδυνο και για τους 3!!! Δεν θα είναι αισθησιακή η ταινία αλλά κωμωδία!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
+1...
Δεν νομίζω να έχουν βάλει για πλάκα την σκηνή σε τόσες πολλές ταινίες, κάποιο λόγο θα έχουν...Στενό είναι για 2 άτομα και με πλαστικό καπάκι από πάνω? ... κάπως επικίνδυνο και για τους 3!!! Δεν θα είναι αισθησιακή η ταινία αλλά κωμωδία!
Για 2 μια χαρά είναι και η γυναίκες προτιμάνε κύκλο στεγνώματος. Για 3 άτομα δεν ξέρω, για τέτοια πράματα ο leonp είνα καλή πηγή πληροφοριών.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στενό είναι για 2 άτομα και με πλαστικό καπάκι από πάνω? ... κάπως επικίνδυνο και για τους 3!!! Δεν θα είναι αισθησιακή η ταινία αλλά κωμωδία!
Για 2 μια χαρά είναι και η γυναίκες προτιμάνε κύκλο στεγνώματος. Για 3 άτομα δεν ξέρω, για τέτοια πράματα ο leonp είνα καλή πηγή πληροφοριών.
Το '3' αναφέρεται στο 'εγώ, αυτή και το πληντύριο'!
Σε εποχές κρίσης ... 2 είναι αρκετά!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....