-
Σε σχεση με την aeg παιρνω.
-
γεια σου ρε νεκ πατριωτάκι
θα πάω να πάρω μια αυριο τελικά. δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμένωωωω
-
-
Ανάμεσα σε αυτά τα 2, ποιο Προτιμάμε; https://www.skroutz.gr/comparelists/409 ... 3%2C331457
Στάλθηκε από το LG-D802 μου
-
Γεια σε όλους
Ψαχνω για εντοιχισμένο φούρνο κάτω των 200 ευρω
Επίσης ελεύθερο ψυγειοκαταψύκτη στα 300 ευρω
και πλυντηριο πιατων 45 εκ. ελεύθερο.
Ακούω προτάσεις -
Εντοιχισμενο φουρνο θα σου ελεγα neff, τον εχω εδω κ 5 χρονια αριστος, ομως με
-
Δεν εχω καταλαβει πως διαλεγει καποιος εντοιχισμενο φουρνο,θα επαιρνα αυτο με την μεγαλυτερη εγγυηση και τιποτα αλλο
-
Οπως διαλεγεις οτιδηποτε αλλο..κοστος αγορας/ποιοτητα κατασκευης..
-
τελικά πηρα μια ΑΕΓ στο αθόρυβο μοντ με 1800 βατς (115 ευρά) και η σύγκριση με την προηγούμενη Σίμενζ των 2200 βατς που ξαφνικά ψώφησε (ΕΥΤΥΧΩΣ) είναι η εξής:
-
Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια ηλεκτρική κουζίνα indesit του 2003 χωρίς ενεργειακή κλάση, στην οποία μαγειρεύουμε για οικογένεια τριών ατόμων.
Θα συνιστούσατε αλλαγή της με άλλη κλάσης Α-20% για λόγους εξοικονόμησης ρεύματος;
-
Αν δεν έχει πρόβλημα ή δεν χρειάζεστε κάποια εξτρά λειτουργία πιστεύω όχι. Τα χρήματα που θα δώσεις (και που δεν είναι και λίγα για μια κουζίνα της προκοπής) δεν θα τα βγάλεις στην διάρκεια ζωής της καινούργιας. Αν χαλάσει έχει νόημα να κοιτάξεις μια πιο ενεργειακά αποδοτική.
-
Για ψυγείο 400-500€ βλέπω πως παίζουν πολύ τα hotpoint-ariston.
Έχει κάποιος εμπειρία από αυτή τη μάρκα, ή να κοιτάξω σε κάτι ακριβότερο;
Θέλω να αποφύγω να ξαναπάρω Bosch και γενικά γερμανικό... -
Παντα ειχα Αριστον συσκευες... μια χαρα τα τελευταια 30 χρονια. ακομα και στην Σαουδικη Αραβια ετυχε στο σπιτι να εχουν Αριστον.. και δουλευουν πολυ αθορυβα και αξιοπιστα.. εκτος τη στιγμη που στιβει στα 1200 στροφες...
-
Θα σου προτεινα σε αυτα τα λεφτα να κοιταξεις Lg , whirlpool κ γιατι οχι και samsung.
-
Στο σκρουτζ τουλάχιστον, τα ποιο φθηνό whirlpool έχει 585.
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Αν δεν έχει πρόβλημα ή δεν χρειάζεστε κάποια εξτρά λειτουργία πιστεύω όχι. Τα χρήματα που θα δώσεις (και που δεν είναι και λίγα για μια κουζίνα της προκοπής) δεν θα τα βγάλεις στην διάρκεια ζωής της καινούργιας. Αν χαλάσει έχει νόημα να κοιτάξεις μια πιο ενεργειακά αποδοτική.Ευχαριστώ. Τελικά αποφάσισα να την αλλάξω. Ούτως ή άλλως δεν έχει και πολύ χρόνο ζωής ακόμα!
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Ευχαριστώ. Τελικά αποφάσισα να την αλλάξω. Ούτως ή άλλως δεν έχει και πολύ χρόνο ζωής ακόμα!
Αν την αλλάξεις, μην την δώσεις για ανακύκλωση εφόσον δουλεύει μπορείς να την χαρίσεις και να κάνεις και ένα καλό σε κάποιον συνάνθρωπο σου πάντως
Κατά τα άλλα χτύπησα μια roomba 630. Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι : καταπληκτική αγορά βλακεία που δεν το είχα τολμήσει μέχρι σήμερα. Πατάς το κουμπάκι και το γλύφει το πάτωμα.
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Ευχαριστώ. Τελικά αποφάσισα να την αλλάξω. Ούτως ή άλλως δεν έχει και πολύ χρόνο ζωής ακόμα!
Αν την αλλάξεις, μην την δώσεις για ανακύκλωση εφόσον δουλεύει μπορείς να την χαρίσεις και να κάνεις και ένα καλό σε κάποιον συνάνθρωπο σου πάντως
Κατά τα άλλα χτύπησα μια roomba 630. Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι : καταπληκτική αγορά βλακεία που δεν το είχα τολμήσει μέχρι σήμερα. Πατάς το κουμπάκι και το γλύφει το πάτωμα.
+1 για το χάρισμα.
Δώσε info για τη ρούμπα...
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Χρονος αποπερατωσης;
Με καρεκλες,τραπεζαριες,χαλιά κτλ πως τα παει;
Αλλαζει δωματιο μονη της;Ποτε σταματαει; -
Ενα Neato XV είναι απίστευτα ταχύτερο, δυνατότερο και αποδοτικότερο (και ακριβότερο) από roomba που θα κοπανιέται σε ότι βρεί μπροστά της.
Πριν ξεκινήσει σκανάρει το χώρο με λειζερ και φτιάχνει ενα 3δ χάρτη του δωματίου, ξέρει που είναι πόρτες, πόδια, τραπέζια κλπ και δεν τα κοπανάει αλλά πάει γύρω γύρω. Νόμιζα θα είναι μουφιά αλλά είναι φοβερό τελικά.
Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....