-
Κατα την γνωμη μου,πρωταθλητης Ραλλυ πρεπει να ειναι ΕΝΑΣ.
Επισης κατα την γνωμη μου, οι προκηρυξεις πρεπει να ειναι συμφωνες με τις τρεχουσες συνθηκες και συγκυριες, οσο κι αν στεναχωρηθει ο ενας η ο αλλος. Οπως ειναι τα πραγματα σημερα, προφανως πρεπει να δοθει εμφαση στην ασφαλτο (παρ ολο που προτιμω το χωμα) αν θελουμε να βλεπουμε συμμετοχες. Οταν τα πραγματα διορθωθουν, τοτε θα πρεπει να ξαναδουμε το θεμα.
Οι προκηρυξεις ομως δεν ειναι μονο ειδος αγωνα. Ειναι και βαθμολογια, κι εκει θελει καινουργια πραγματα και φαντασια. Οταν ενα χιλιοτρακοσαρι ειναι μπροστα απο τις φτερουγες δεν ειναι δυνατο να το τρωει η βαθμολογικη και διαφημιστικη μαρμαγκα. Επισης, ας πρωτοτυπησουμε λιγο. Συνθετο, ξεσυνθετο η νικη σε μια ειδικη δεν μπορει να περναει στο ντουκου. Θελει Πριμ. Αλλωστε γι αυτο υπαρχουν τα κομπιουτερ. -
Ο χρήστης van έγραψε:
Αν δηλαδή μετρήσουν 2 περισσότεροι ασφάλτινοι αγώνες στο πρωτάθλημα ποιός θα ωφεληθεί ?
Θα βελτιωθεί η προβολή στο ευρύ κοινό και πώς ? Θα βελτιωθεί το θέαμα ? Θα έρθουν περισσότεροι θεατές και χορηγοί ?Το βασικότερο... Δεν θα αναβάλλονται αγώνες... Δεν θα υπάρχει 1 mitsubishi και 3 starlet...
ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΕ ΜΑΣ ,ΒΡΕ ΒΑΣΙΛΗ, ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΜΑΤΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ !!!!!
ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ (ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΑΝ?) ΤΑ ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ Ρ.ΣΠΡΙΝΤ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Συγκρίνεται Πρωταθληματικός αγώνας με Σπριντ ?
Έχει χαθεί η μπάλα και σ' αυτό και σε διπλανά thread.
Δε μιλάμε, επειδή σεβόμαστε. Όχι επειδή, δεν έχουμε να πούμε. -
Ο χρήστης van έγραψε:
….
Ε τελικά αν δεν βλέπουμε και τις γειτονικές χώρες που εχουν ανεπτυγμένο το motorsport, τοτε τι θέλεις για να πεισθείς? ….Φυσικά και να τις βλέπουμε αλλά οι διαφορές είναι πολλές και τεράστιες. Όχι με το να βάλουμε περισσότερους αγώνες άσφαλτο ότι γίναμε Ιταλία ή Γαλλία όπως το παρουσιάζετε. Εκεί έχει προηγηθεί πολλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα και το αποτέλεσμα λίγο έχει να κάνει με την επιφάνεια.
….
Το βασικότερο... Δεν θα αναβάλλονται αγώνες...
...Τον λόγο που αναβλήθηκε το Ιστορικό νομίζω τον γνωρίζεις και δεν έχει να κάνει με την επιφάνεια. Μάλλον κόντρα ήταν.
Για το Μαύρο Ρόδο τους λόγους των ελάχιστων συμμετοχών μάλλον θα τους βρεις στα αντίστοιχα θέματα των παλαιότερων ετών και το επίπεδο των διοργανώσεων των τελευταίων ετών. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ περισσότερο.
Τα Ιωάννινα είναι 1-1 και δεν έφτασαν καν στο σημείο να δουν τις συμμετοχές αφού θα είχαν ικανοποιητικό αριθμό από όσο ξέρω .….
Συμφωνώ εν μέρη, αλλα μη τρελαθούμε οτι το κόστος ειναι το ιδιο σε ασφαλτο και χώμα? Θα έλεγα οτι είναι αναλογία 1προς 4... ακόμα και για τα starlet...Δεν είπα ότι το κόστος είναι ίδιο, αλλά ότι ένα Α7 σε άσφαλτο κοστίζει όσο ένα Α5 στο χώμα. Μάλλον ένα προς τέσσερα είναι υπερβολή για ίδιο επίπεδο εμπλοκής. Σίγουρα είναι μεγαλύτερο , όχι τόσο. Βέβαια εξαρτάται τι προτεραιότητες έχει ο καθένας και τι προτιμάει.
Εκεί δεν μπορεί να επέμβει κανένας γιατί είναι τελείως υποκειμενικό. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Οταν ενα χιλιοτρακοσαρι ειναι μπροστα απο τις φτερουγες δεν ειναι δυνατο να το τρωει η βαθμολογικη και διαφημιστικη μαρμαγκα. Επισης, ας πρωτοτυπησουμε λιγο. Συνθετο, ξεσυνθετο η νικη σε μια ειδικη δεν μπορει να περναει στο ντουκου. Θελει Πριμ. Αλλωστε γι αυτο υπαρχουν τα κομπιουτερ.Ακομα θα μπορουσε να πριμοδοτειτε ο νικητης καθε κατηγοριας ( που βεβαια ο αριθμος συμμετοχων αυτης , θα πληρει καποιες προυποθεσεις) με ενα δωρεαν παραβολο ( η' εστω με σημαντικη εκπτωση ) στον επομενο αγωνα ... ειναι και αυτο ενα κινητρο ...
-
H αποψη μου
ειναι σωστοι αγωνες οργανωτικα
και συμφωνα με τις αναγκες των καιρων(ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ)
Τα ραλλυ ειναι ραλλυ και σε ασφαλτο και σε χωμα. -
Για τους αγώνες ταχύτητας καμία ιδέα? γιατι πολύ LOEB και VATANEN την εχουμε δει ολοι και τελικά η ταχύτητα είναι αυτή που χωλένει περισσότερο απο οτιδήποτε αλλο.
Το ερώτημα καλό αλλά το θέμα λάθος, παρακαλώ προτάσεις-ιδέες για τους αγώνες ταχύτητας στο θέμα Προτάσεις για αγώνες ταχύτητας 2011 [Mod]
-
Nai. Trekste sto toyrkiko prwta8lhma Porsche cup poy exei kai tis serres mesa enw oi ellhnes agwnizomenoi tis snomparoyn....
Pera ths plakas, k. S.X any news?
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Μιας και εχουμε αρχίσει να μιλάμε για το 2011, να πώ και ενα τελευταίο το οποίο εφτασε στα αυτιά μου τώρα.Δεν είναι εξακριβομένο, αλλα απο οτι πιστεύω: οπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.Το νέο είναι οτι η ΕΛΠΑ τελικά αντιδρά στο να παραχωρησει την αδεια τέλεσης αγώνων στην καινούρια ομοσπονδία και στην καινούρια Επιτροπή αγώνων.Αντίθετος σε αυτό, λέει, είναι ο κος Βουκίδης.Δεν ξέρω κατα πόσο αληθεύει αυτό, αλλα ο κος Βουκίδης είναι αντίθετος με αυτό και αρα ο κος Δεσποτόπουλος δεν μπορεί να συνεναίσει στην παραχώρηση. Αληθεύει, αραγε?
Αν ναι, Αλλη μια απο τα ίδια και για του χρόνου, οποτε ας μην κάνουμε ονειρα...!
Γιατί σε εντυπωσιάζει Βασίλη μου? Μήπως επί ?? χρόνια η κωλοτούμπες δεν είναι προς 'ίδιον' συμφέρον? Πολύ θα ήθελα την άποψη/γνώση του ΣουΧού και του ΜουΧού! Τι έγινε? Δύο αδιάσματα την ίδια χρονιά? Βρε δεν πάμε καλά έτσι και επαληθευθεί αυτό που αναφέρεις!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Μιας και εχουμε αρχίσει να μιλάμε για το 2011, να πώ και ενα τελευταίο το οποίο εφτασε στα αυτιά μου τώρα.Δεν είναι εξακριβομένο, αλλα απο οτι πιστεύω: οπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.
Το νέο είναι οτι η ΕΛΠΑ τελικά αντιδρά στο να παραχωρησει την αδεια τέλεσης αγώνων στην καινούρια ομοσπονδία και στην καινούρια Επιτροπή αγώνων.Αντίθετος σε αυτό, λέει, είναι ο κος Βουκίδης.Δεν ξέρω κατα πόσο αληθεύει αυτό, αλλα ο κος Βουκίδης είναι αντίθετος με αυτό και αρα ο κος Δεσποτόπουλος δεν μπορεί να συνεναίσει στην παραχώρηση. Αληθεύει, αραγε?
Αν ναι, Αλλη μια απο τα ίδια και για του χρόνου, οποτε ας μην κάνουμε ονειρα...!
Γιατί σε εντυπωσιάζει Βασίλη μου? Μήπως επί ?? χρόνια η κωλοτούμπες δεν είναι προς 'ίδιον' συμφέρον? Πολύ θα ήθελα την άποψη/γνώση του ΣουΧού και του ΜουΧού! Τι έγινε? Δύο αδιάσματα την ίδια χρονιά? Βρε δεν πάμε καλά έτσι και επαληθευθεί αυτό που αναφέρεις!
Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλα γενικότερα το θέμα πέρασε στα αζήτητα...Μου κάνει εντύπωση που ολοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτήν την συζήτηση το προσπέρασαν το'νεο' και συνέχισαν κανονικά τις προτάσεις τους για το πως θα ήθελαν το 2011.... Αρε κούνια που μας κούναγε...
Τελικα τι συμβαίνει, θα μάθουμε? ή τον Ιανουάριο θα μας ερθει 'κατακέφαλα'...?
Και επίσης, αυτός ο 'λόγος' και η 'τιμή' δεν εχει καμία αξία σε αυτή την ζωή? -
έπεσαι στα χέρια μου ένα folder τις TOYOTA που ανακοίνωνε τα ποσά που θα έπαιρνε ο κάθε αγωνιζόμενος , ο κάθε αντιπρόσωπος ,ο κάθε νέος οδηγός , ,
τότε τρέχαμε αγώνες και νιώθαμε επαγγελματίες,το χρήμα έφερε τον συναγωνισμό και το ενδιαφέρων των θεατών , οι θεατές έφεραν χορηγούς , hankook cup 5,600 στο τέλος της χρονιάς όπως και πόλοι άλλοι η Texaco έβαζαν τα καύσιμα , telestet χρηματοδοτούσε τα prim , η Toyota έβαζε την μεταφορά
15,600 ο πρωταθλητής
12,400 πρωταθλητής νέων
3,400 ο κάθε νικητής ανά αγώνα
2,400 0 δεύτερος ανά αγώναεγώ είχα και την hankook και δεν πλήρωνα τα ελαστικά , πείρα και το prim του κυπελλούχου hankook cup , και έχω κάτι να θυμάμαι τουλάχιστον
τώρα τρέχουν με super 1,600 ο αντίπαλος δεν έχει να πληρώσει ούτε την super για να τρέξει και λεμε ότι κερδίσαμε το πρωτάθλημα!!
Δώστε χρηματικά prim στον αγωνιζόμενο και δείτε εάν υπάρχουν αγώνες η όχι
Δώστε στις μικρές κατηγορίες κίνητρα , Ν1 –Ν 2 Α-5 Α6
Δωρεάν ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στον πρώτο τις βαθμολογίας
Στον δεύτερο δωρεάν το καύσιμο ανά αγώναΆντε ρε ...η ομοσπονδία έγινε ??? τι περιμένει να τα παίρνει από τις συμμετοχές ήρθε η ώρα να δώσει
-
Πες μας τωρα νεαρε μας πυραυλε (το εννοω) , και τι κανατε που απολαμβανατε ολα αυτα τα εκεινης της ωραιας εποχης για το αθλημα , την στηριξη του ,για την βοηθεια σας στους επομενους νεους , το εργο σας γενικα , για να γινουν αυριο αυτα που ζητας ?
Με αγωνια .... περιμενουμε να ακουσουμε ......
Για προτασουλες που δεν μας βαζουν να αναλωσουμε δεκαλεπτο απ'την ξαπλα μας ...... σαίνια ειμαστε ολοι οι νεοελληναρες Νικολακηηηηη .........
Εγω θα προτεινα μαλιστα , να βρουν ολους εσας που ειχατε τρεξει τοτε , και να σας δωσουν απο ενα ds3 ( που θα γινει και της μοδας ) και εκτος απο τα νεα bf τα τσαμπα , και καμια 30 χιλιαρικα για τα μικροεξοδα για το 2011 ........ τι λες ? μηπως κανω τσιγκουνιες ?
-
Καλησπερα
Μηπως μπορει να μας πει κανεις την βαθμολογια στο κυπελλο ασφαλτου?
Γιατι το rally gr εχει μονο το κυπελλο χωματος????Γιατι ισως? -
Ο χρήστης WaGoN R έγραψε:
Καλησπερα
Γιατι το rally gr εχει μονο το κυπελλο χωματος????Γιατι ισως?ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ BANNER ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ RALLY.GR ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Καλησπερα
Γιατι το rally gr εχει μονο το κυπελλο χωματος????Γιατι ισως?ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ BANNER ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ RALLY.GR ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης WaGoN R έγραψε:
Καλησπερα
Γιατι το rally gr εχει μονο το κυπελλο χωματος????Γιατι ισως?Μηπως παρακολουθεις πολυ Χαρδαβελα στην τηλεοραση ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Πες μας τωρα νεαρε μας πυραυλε (το εννοω) , και τι κανατε που απολαμβανατε ολα αυτα τα εκεινης της ωραιας εποχης για το αθλημα , την στηριξη του ,για την βοηθεια σας στους επομενους νεους , το εργο σας γενικα , για να γινουν αυριο αυτα που ζητας ?Με αγωνια .... περιμενουμε να ακουσουμε ......
Για προτασουλες που δεν μας βαζουν να αναλωσουμε δεκαλεπτο απ'την ξαπλα μας ...... σαίνια ειμαστε ολοι οι νεοελληναρες Νικολακηηηηη .........
Εγω θα προτεινα μαλιστα , να βρουν ολους εσας που ειχατε τρεξει τοτε , και να σας δωσουν απο ενα ds3 ( που θα γινει και της μοδας ) και εκτος απο τα νεα bf τα τσαμπα , και καμια 30 χιλιαρικα για τα μικροεξοδα για το 2011 ........ τι λες ? μηπως κανω τσιγκουνιες ?
έφτασα είδη 30 , είμαι 4 χρόνια εκτός , και δεν περιμένω τίποτα από τον κλάδο του αυτοκίνητου , ( αγωνιστικά )
έβλεπα τόσα χρόνια γέρους πίσω από τα τιμονιά και δημοσιογράφους να κόβουν το την τρελά του κάθε πιτσιρικά του κάθε Τάκη , Νίκου , Βασίλη , Γιώργου , Στέλιου, να έχουν γνωριμίες να περνούν τρελές χορηγίες οι γέροι , ναι γέροι ,
δεν μιλάω για τύπους σαν τον κύριο πλάτη , που έχουν τρελά με το άθλημα αλλά δεν έκοψαν την χορηγία από τον πιτσιρικά ...δεν μιλάω για τον κύριο με το Ibiza το kit car που χώνει γιατί γουστάρει να τρέχει χωρείς γνωριμίες και γλειψίματα
τώρα τι να κάνω που έχω γνωριμία να τρέξω , τι να προσφέρω στον χορηγό , το άδειο βουνό από θεατές , δεν έχω άκρη να ανακατέψω χρήμα , έχω γνωριμία , μεγάλη διαφορά
εγώ ήμουν ένας από τους τυχερούς άσχετα εάν οδηγούσα γρήγορα η εάν ήμουν κουλός
δεν ζητείσαι ποτέ κανείς πιτσιρικάς χρήμα ούτε ελαστικά τσάμπα για να τρέξει
ούτε 30,000 για τα μικρό έξοδα.Απλά τα πράματα
Ευκολία στις μικρές κατηγορίες για να ξανά έρθει ο συναγωνισμός , όταν έρθει ο συναγωνισμός θα έρθει η χορηγία για όλους ,
Είναι δυνατόν να βλέπεις 1,6 cc δεύτερο γενικής !!
Είναι δυνατόν να βλέπεις 1.4 cc τρίτο γενικής !!
Είναι δυνατόν να τρέχεις με yaris και να είσαι τέταρτος γενικής
Δηλαδή για να κερδίσεις ένα αγώνα θα πρέπει να έχεις αυτοκίνητο 80.000 και πάνωΦανταστείτε :
Καιταντζης –
Ζαχακια
Χαλδαιο
Καμμενο – εαν δεν θα φουνταρει
Γκικας
Σωτηρχος
Κατσημης
Χαλατσης
Ζάχο απο Θεσσαλονίκη
Χαντζηρηγας
Ιαβεριδες
Και βαλε άλλους 10 καινούριους που δεν τους ξέρωΝα τρέξουν με ισάξια Α-6 … τι μάχες θα γίνουν , πόσος κόσμος θα έρθει να δει το κλαμα που θα ριξουν οι evo – driver ,
Αλλά πρέπει να βοηθήσει και η αρχή τους spor
-
Ωραια ειναι αυτα που εγραψες Νικολακη , σιγουρα θα γινοταν το ελα να δεις στα βουνα αν ετρεχαν-ες ολα αυτα τα παιδια(?) ετσι ......
Το προβλημα ομως του μοτορσπορ που παραμενει ειναι οτι ολοι εσεις (οι 30αριδες + πλεον) μετα απο τις ομορφες εκεινες ημερες που σας εκαναν να αισθανθητε factory drivers (οπως μας ειπες ) , επαναπαυθηκατε και αξαφανιστικατε περιμενοντας να ερθει ο Αγιος Βασιλης των ελληνικων αγωνων και να σας ξαναφερει τα δωρακια σας .........
Δεν ξερω ποιοι ειναι αυτοι οι γεροι που παρουσιαζεις οτι σας και μαλλον εννοεις οτι σας αδικησαν παιρνωντας σας τα μπακετ που δικαιουστε ..... αλλα δεν ειδα ποτε κανεναν σας να βγει και να διεκδικησει δημοσια , που σημαινει οτι μεσα απ'τον φορεα τον συνδικαλιστικο των οδηγων θα μπορουσε καλιστα να κανει , αυτην την διαμαρτηρια , αν και εφ'οσον υφισταται ...........
Αυτο που διαπιστωνα εγω μερα με την ημερα ολα αυτα τα χρονια ..... ηταν η απαξιωση σας για τα κοινα του σπορ ..... κρατωντας την σταση των φτασμενων οδηγων που περιμενουν να τους παρει τηλεφωνο ο εργοστασιακος μανατζερ και να τους προσλαβει για το επομενο πρωταθλημα ..........
Απλα Νικολακη εχω την εντυπωση , οτι μπερδεψατε ΟΛΟΙ (εκεινη η φουρνια) την χωρα στην οποια ζητε !Ποτε δεν ειναι αργα ομως , εστω κι αν ξυπνησατε καθυστεριμενα (γιατι πως να το κανουμε , σας λειπει το ατιμο , οπως μας λειπετε κι εσεις , εμας ολους που σας βλεπουμε ) αρκει να βαλετε τα κεφαλακια σας να δουλευουν οπως πρεπει , και να κανετε ο καθενας απ'την μερια του μερικες θυσιες για το Ελληνικο μοτορσπορ , διαθετωντας μερικες ωρες απ'την ζωη του για τα κοινα του σπορ ................
Για σκεφτητε το λιγο τι μπορει να κανετε ......................
Το ετοιμο και το τσαμπα χλωμο το βλεπω πλεον , κι αν δεν βρεξεις κωλο ..... ψαρι δεν τρως , που λεει κι ο λαος μας
-
[quote='APR']Ωραια ειναι αυτα που εγραψες Νικολακη , σιγουρα θα γινοταν το ελα να δεις στα βουνα αν ετρεχαν-ες ολα αυτα τα παιδια(?) ετσι ......
Το προβλημα ομως του μοτορσπορ που παραμενει ειναι οτι ολοι εσεις (οι 30αριδες + πλεον) μετα απο τις ομορφες εκεινες ημερες που σας εκαναν να αισθανθητε factory drivers (οπως μας ειπες ) , επαναπαυθηκατε και αξαφανιστικατε περιμενοντας να ερθει ο Αγιος Βασιλης των ελληνικων αγωνων και να σας ξαναφερει τα δωρακια σας .........
Δεν ξερω ποιοι ειναι αυτοι οι γεροι που παρουσιαζεις οτι σας και μαλλον εννοεις οτι σας αδικησαν παιρνωντας σας τα μπακετ που δικαιουστε ..... αλλα δεν ειδα ποτε κανεναν σας να βγει και να διεκδικησει δημοσια , που σημαινει οτι μεσα απ'τον φορεα τον συνδικαλιστικο των οδηγων θα μπορουσε καλιστα να κανει , αυτην την διαμαρτηρια , αν και εφ'οσον υφισταται ...........
Αυτο που διαπιστωνα εγω μερα με την ημερα ολα αυτα τα χρονια ..... ηταν η απαξιωση σας για τα κοινα του σπορ ..... κρατωντας την σταση των φτασμενων οδηγων που περιμενουν να τους παρει τηλεφωνο ο εργοστασιακος μανατζερ και να τους προσλαβει για το επομενο πρωταθλημα ..........
Απλα Νικολακη εχω την εντυπωση , οτι μπερδεψατε ΟΛΟΙ (εκεινη η φουρνια) την χωρα στην οποια ζητε !Ποτε δεν ειναι αργα ομως , εστω κι αν ξυπνησατε καθυστεριμενα (γιατι πως να το κανουμε , σας λειπει το ατιμο , οπως μας λειπετε κι εσεις , εμας ολους που σας βλεπουμε ) αρκει να βαλετε τα κεφαλακια σας να δουλευουν οπως πρεπει , και να κανετε ο καθενας απ'την μερια του μερικες θυσιες για το Ελληνικο μοτορσπορ , διαθετωντας μερικες ωρες απ'την ζωη του για τα κοινα του σπορ ................
Για σκεφτητε το λιγο τι μπορει να κανετε ......................
Το ετοιμο και το τσαμπα χλωμο το βλεπω πλεον , κι αν δεν βρεξεις κωλο ..... ψαρι δεν τρως , που λεει κι ο λαος μας [/quote
+10000ΤΟ ΣΠΟΡ ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ.
ΔΟΥΛΕΙΑ....... -
Τι γράφετε ρε γμτ; Ποιός διαδίδει παπαριές; Βασίλη γιατί δε ρωτάς καλέ μου. Καλώς τον Αρη! Βγήκες από το κλουβί για να καρφώσεις!! Καλοδεχούμενος!!!
Πρόβλημα δεν υπάρχει, ο κύβος ερίφθει αλλά βάζω στοίχημα πως αν βγάλουμε τα μάτια μας, μόνοι θα το κάνουμε. Ελπίζω να παίξει ο καθένας μας το ρόλο του σωστά και να πορευτούμε δημιουργικά.
Για τα Ράλλυ την άποψή μου, όσοι ελάχιστοι δεν διαβάζετε μόνο φόρουμ την ξέρετε. Ο ράλλυ μαν είναι παντού ράλλυ μαν και η εξειδίκευση έχει πεθάνει. Αν μπορούμε να έχουμε ένα μικτό 50% άσφαλτο-50% χώμα θα γίνει και σε όποιον αρέσει. Άλλο τι με βολεύει, άλλο τι είναι το σωστό, τι θα αναβαθμίσει το χώρο μας και στο τέλος τον πλέον σημαντικό ρόλο, όσο με αφορά θα τον παίξουν οι προτάσεις των οδηγών, του ΣΟΑΑ και το ΣΟΑΒΕ!
Νίκο με σεβασμό στο επαγγελματισμό σου και βέβαια στο ταλέντο σου, θα ήμουν πιό προσεχτικός.
Θα ήμουν σαφέστερος όταν κατηγορώ και δεν θα γέμιζα προτάσεις με υπονοούμενα, ενώ θα έλεγα και ένα ευχαριστώ στους ελάχιστους που ασχολήθηκαν σοβαρά μαζί μου, (προφανώς δεν το πίστεψες, οπότε αφού έτσι ένοιωσες, έτσι θα είναι...), ή έστω, έδωσαν σε κάμποσους (πολλούς, λίγους; έχει σημασία;) τη δυνατότητα να πάνε παραπέρα...Νίκο μου, σκέψου και την άλλη άποψη. Ρώτα όποιον έβαλε πλάτη να σου πει τι εισέπραξε και αν θα το ξανακάνει.
Μακάρι να βρούμε σαν χώρος και το κύρος μας και τον τρόπο ώστε όποιος εμπλέκεται να θέλει να μείνει και να μη βλαστημάει την ώρα και τη στιγμήΓια τα περί ΟΜΑΕ και ΕπΑ, μία στάλα υπομονή...
Με εκτίμηση σε όλους
Στράτης
Προτάσεις για αγώνες ράλι 2011