-
Χάνουμε στο δεύτερο sector περίπου μισό δευτερόλεπτο και 3-4 δέκατα στο 3ο από τις RBR. Στο πρώτο ευτυχώς κάνουμε match (σχεδόν).
Η McL είναι ακόμα πιο πίσω.
Α walk in the park θα είναι αυτό το GP για τη RBR νομίζω...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Χάνουμε στο δεύτερο sector περίπου μισό δευτερόλεπτο και 3-4 δέκατα στο 3ο από τις RBR. Στο πρώτο ευτυχώς κάνουμε match (σχεδόν).Η McL είναι ακόμα πιο πίσω.
Μισό δεύτερο στο S2 και άλλο μισό στο S3 χάνουμε...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Χάνουμε στο δεύτερο sector περίπου μισό δευτερόλεπτο και 3-4 δέκατα στο 3ο από τις RBR. Στο πρώτο ευτυχώς κάνουμε match (σχεδόν).
Η McL είναι ακόμα πιο πίσω.
Μισό δεύτερο στο S2 και άλλο μισό στο S3 χάνουμε...
Ναι σωστά...πλέον ναι...αυτό ήταν πριν τον χρόνο του Web κάτω από 1:20.
-
Μάλιστα...μια αιωνιότητα και μια μέρα μπροστά οι RBR
Δύσκολο το βλέπω...
-
Το έργο προβλέπεται αυστηρώς ακατάλληλο...
-
Καλα, σιγουρα για 1η σειρα δεν το συζηταμε καν. Το θεμα ειναι με ποια σειρα και ποιος θα ειναι 3ος
Επισης, οσο περισσοτερη γομα στρωνεται τοσο καλυτερα για την Ferrari.
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Καλα, σιγουρα για 1η σειρα δεν το συζηταμε καν. Το θεμα ειναι με ποια σειρα και ποιος θα ειναι 3οςΕπισης, οσο περισσοτερη γομα στρωνεται τοσο καλυτερα για την Ferrari.
Ακριβώς γιατί το FP3 ήταν όπως το FP1 καθώς δεν υπήρχε καθόλου γόμα.
-
Η διαφορά των Red Bull στο 2ο κομμάτι της πίστας είναι συγκλονιστική... Δεν είναι ότι οι υπόλοιποι παλεύουν τόσο με το τιμόνι τους (άλλωστε στο κομμάτι αυτό έχουμε συνηθίσει κάποιες αστάθειες ιστορικά), απλά οι ταύροι πάνε σαν τραίνα.
-
Εκκλησια κλεβουν οι ταυροι σημερα...λογικα αυριο
button εκτος -
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Η διαφορά των Red Bull στο 2ο κομμάτι της πίστας είναι συγκλονιστική... Δεν είναι ότι οι υπόλοιποι παλεύουν τόσο με το τιμόνι τους (άλλωστε στο κομμάτι αυτό έχουμε συνηθίσει κάποιες αστάθειες ιστορικά), απλά οι ταύροι πάνε σαν τραίνα....φαντάσου να μην υστερούσε και σε ιπποδύναμη ο κινητήρας της Ρενό!!!
-
Σε άλλες ταχύτητες κινούνται η red bull
-
Έχουν απίστευτο grip στο 2ο και 3ο sector. Είναι φοβερό πως παίρνουν τη τελευταία στροφή αν ακούσετε.
-
Πολύ καλό!
Προσωπικά είμαι περισσότερο ικανοποιημένος με τη 3η θέση παρά με τη 2η της Ferrari γιατί είναι στη καθαρή πλευρά.
Έχουμε πιθανότητες για αύριο γιατί αν κάνει μια βλακεία κάποια RBR στην εκκίνηση και την εκμεταλλευτούμε θα φέρουμε καλό αποτέλεσμα...είναι και πίσω οι McL...ευκαιρία για βαθμούς.
Θα κοιμηθούμε αύριο γιατί το 1-2 της RBR είναι δεδομένο νομίζω.
-
Και οι χρόνοι:
-
εγω παλι θεωρω οτι το ζμπουκιο ( ) στις πρωτες θεσεις ειναι δεδομενο αυριο...
κατα τα αλλα βολτα μας εβγαλαν ολους οι ταυροι...
ιπταμενοι δισκοι... -
τα πιο βαρετά qual
-
Btw...1000 μπράβο στον Petrov!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Btw...1000 μπράβο στον Petrov!Και στον Rosberg!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Btw...1000 μπράβο στον Petrov!
Και στον Rosberg!
Αυτό δεν ήταν ασυνήθιστο
-
Τσοντα σημερα τα δοκιμαστικα... Οι RBR απιαστες, ο Vettel κυριαρχησε του Webber, εμεις καναμε ο,τι μπορουσαμε με την 2η σειρα εκκινησης και θετικες εκπληξεις οι Petrov και Hulkenberg για εμενα και ειδικα ο Petrov!
Γι αυριο, αν η καθαρη πλευρα δινει ακομα πλεονεκτημα λογικα ο Alonso θα περασει τον Webber και αν δεν κανει καλη εκκινηση και ο Vettel... ολα γινονται! Φοβαμαι μονο μην περασει ο Hamilton τον Massa κατι πολυ πιθανο. Να δουμε!
2010 Hungarian Grand Prix