-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
τώρα που έγινε η θάλασσα γιαούρτι......http://www.mercedes-benz.com.cy/content ... CLASS1.pdf
Άντε απο το να τα έχεις στην τράπεζα, πάρε την Α κλάς . Κερδισμένος θα βγείς.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
τώρα που έγινε η θάλασσα γιαούρτι......
http://www.mercedes-benz.com.cy/content ... CLASS1.pdf
λες ε? να μην πάρω ακίνητο που δεν χάνεις ποτέ???
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Με το ακίνητο και αν χάνεις , ενώ με το αυτοκίνητο είσαι τζιτζί! Εν ανάγκη στείλε μου τα λεφτά σου να πάρω μια A 250 AMG PACKET να βγάλω ελβετικές πινακίδες. Και να είσαι σίγουρος πως η επένδυση σου θα πιάσει τόπο
-
Αυτό το packet, εδώ μου κάθεται. Pack, Package, Πακέτο έστω... Το Πάκετ μου θυμίζει...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Με το ακίνητο και αν χάνεις , ενώ με το αυτοκίνητο είσαι τζιτζί! Εν ανάγκη στείλε μου τα λεφτά σου να πάρω μια A 250 AMG PACKET να βγάλω ελβετικές πινακίδες. Και να είσαι σίγουρος πως η επένδυση σου θα πιάσει τόπο
Μου αρέσει ότι θεωρείς δεδομένο ότι τα έχω
Κάτσε γιατί παίζει μετακόμιση Γερμανία, να το πάρουμε τουλάχιστον εκεί σωστό αριστεροτίμονο να το χαιρόμαστε στην Autobahn κι όχι στο νησάκι με τα 100χλμ μέγιστη απόσταση και όριο ταχύτητας
-
Μίλησες σωστά , πήγες και εσύ σε αποικιοκρατικό νησάκι
-
-
-
4 κίνητο??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
4 κίνητο??Ναι (αλλά όχι μόνιμα), όπως και η CLA 45AMG.
-
Αχα, δεν το ξερα. Τα πρώτα 2 μοντέλα της υποθέτω, δε θυμάμαι άλλες AMG με τετρακίνηση(εξαιρούνται βέβαια τα τζιπ).60-40 είναι η τετρακίνηση σ αυτά?
-
Μέχρι και 50-50.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αχα, δεν το ξερα. Τα πρώτα 2 μοντέλα της υποθέτω, δε θυμάμαι άλλες AMG με τετρακίνηση(εξαιρούνται βέβαια τα τζιπ).60-40 είναι η τετρακίνηση σ αυτά?Και η Ε63 πλεον αλλα με κεντρικο.Θα συνεχισει και η πισωκινητη.
-
Καλημέρα υπάρχει κάτι νεότερο με την παρουσίαση της τρίθυρης a class στη Φραγκφούρτη τον Σεπτέμβριο; Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Ο τύπος στα πηδάλια είναι χεράς, μου κίνησε την περιέργεια.
Steve Sutcliffe
From Wikipedia, the free encyclopediaSteve Sutcliffe is a former British auto racing driver who works as a motoring journalist. His first serious racing took place in 1993 in the Caterham K Series Championship, where he finished the season second in points. In 1998 he raced in the TVR Tuscan Challenge, finishing eighth. He finished fourth in the 1999 season, and sixth in 2000 with two poles and three race wins.
In 2001 he got a drive in the British Touring Car Championship, replacing Thomas Erdos for the final two races at Brands Hatch, in a Lexus IS200 for ABG Motorsport/Total Motorsport.
He is currently a journalist for Autocar magazine.[1]
-
Έχει νιώσει κανείς κλειστοφοβικά μέσα στην A-class???? Θα ήθελα να την αγοράσω, αλλά δυστυχώς είμαι 1,90 και νιώθω άσχημα στο εσωτερικό της.
-
Μήπως να χαμήλωνες το κάθισμα και να πρόσθετες την ηλιοροφή στο στάνταρ εξοπλισμό?
Αλλιώς, δοκίμασε τις άλλες προτάσεις τις κατηγορίας, που δεν νομίζω όμως να
έχουν τραγικές διαφορές.
Ίσως να νομίζεις οτι αισθάνεσαι κλειστοφοβικά και να μην έχεις συνηθίσει ένα πιο
μικρό αμάξι. -
τι ύψος έχεις??? σίγουρα ισχύει το ότι έχω αυτό το αίσθημα γτ οδηγάω μια Ε-200 (αυτοκινητο της οικογένειας) και έχω μεγαλύτερη άνεση και αυτο επηρεάζει. Ωστόσο δεν ένιωσα το ίδιο ούτε στο golf ούτε στο astra ούτε στο i30.
Πάντως επειδή μπήκα και σε μοντέλο με πανοραμική, λόγω του μηχανισμού, όπως μου ειπε ο πωλητής κατεβαίνει λιγο ακομα -
Παιδια η οροφη αφαιρει ποντους απο το εσωτερικο υψος Δοκιμασε και μια χωρις, κι αν σου κανει εχει καλως, αλλιως παρε το γκολφ.
-
ακομα και στο golf μου ειπε κατεβαινει 1 ποντο....ανεπαίσθητο βεβαια, αλλά όσο και να μου αρέσει η a-class δυστυχως στη κατώτατη θέση του καθίσματος(σε ύψος), το κεφάλι μου σχεδόν ακούμπαγε στην οροφή
Mercedes A-class 2012