-
Όντως ήταν brutal , έχεις δίκιο .
Αλλά καλύτερος απο το θέατρο με τη έξοδο με 10 γύρους λιγότερο ταλαιπωρημένα λάστιχα από τον Βασιλέα της διατήρησης ελαστικών -
Ο χρήστης ast έγραψε:
Eimai periergos na dw an 8a to panhgyrisei me ta gnwsta papagalakia.....
ναι!
Eleos....
FA: How is Felipe?
mhxanikos: Oh he is ok....Mhxanikos: Well done felipe... Good boy...
FM: Moygga.....Toylaxiston egine oti egine... Alla re poysth moy mhn kaneis papagalakia kai alles mpoyrdes....
Amhxanoi kai oi dyo prin aneboyn sto podium....
-
τα ιδια που εκανε με τον Φιζικο κανει και τωρα...
σχολη Μπριατορε...
ομως ωραιος και ο Ντομενικαλι...
un grande giorno...
αν ειναι μεγαλη μερα να κερδιζεις μετα απο τοσο καιρο τα αλλα μονοθεσια αντε και στην κορεα...
κατα τα αλλα αγωνας μαπα κοιμηθηκαμε,
ΥΓ.μου αρεσει να νικαει ετσι ο Αλονσο...ο τυπος ειναι απλα πουστρακι.
Αν ηταν αρχιδατος θα περνουσε χωρις μανιαμουνιες.παω για μπανακι.
YΓ2 μπραβο Μασσα βγαζεις τιμια το ψωμι σου...κομπαρσε...αντε ciao...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Σε τέτοιο επίπεδο και με το πρωτάθλημα να έχει περάσει τα μισά νομίζω πως η ομαδική τακτική είναι λίγο πολύ αναπόφευκτη....σίγουρα.
Μόνο που έχει γίνει ridiculous ο Iσπανός με τον τρόπο του (εδώ και πολλούς αγώνες).
Μπράβο στον Μάσσα, και μακάρι να μπορούσε να τερματίσει μπροστά του βαθμολογικά, με τη λήξη του πρωταθλήματος.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Eimai periergos na dw an 8a to panhgyrisei me ta gnwsta papagalakia.....
ναι!
Eleos....
FA: How is Felipe?
mhxanikos: Oh he is ok....Mhxanikos: Well done felipe... Good boy...
FM: Moygga.....Toylaxiston egine oti egine... Alla re poysth moy mhn kaneis papagalakia kai alles mpoyrdes....
Amhxanoi kai oi dyo prin aneboyn sto podium....
σε αυτό συμφωνώ.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
**θα απαντήσει κανείς για τον Button ?
Γιατι στους Κόκκινους έχουμε team orders αλλά στους Ασημί Fuel efficiency .**
Εν τω μεταξύ είναι ηλίθιοι στο BBC...μιλάγανε για 'no need to save fuel anymore' κι αυτοί έλεγαν ότι τελικά έχουν καύσιμο για το τέλος.
Re niko afoy BBC eblepes. Eipane kai stoys dyo odhgoys kapoy sthn mesh toy agwna, oti oi 3 mprosta toys einai poly pio grhgoroi kai den mporoyn na piasoyn to pace toys. Opote na kanoyn oikonomia sto kaysimo kai na koitaksoyn na krathsoyn ton webber pisw toys.... Kai treis gyroys prin tro telos dwsane entolh kai stoys dyo na mhn kanoyn oikonomia sto kaysimo pleon....
Oti kai na einai ta team orders einai moyfa kai katakritaia.....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
τα ιδια που εκανε με τον Φιζικο κανει και τωρα...σχολη Μπριατορε...
un grande giorno...
αν ειναι μεγαλη μερα να κερδιζεις μετα απο τοσο καιρο τα αλλα μονοθεσια αντε και στην κορεα...
εδώ άλλοι ξεφτυλίζουν παγκόσμιο πρωταθλητή με save fuel ατάκες αυτό σε πείραξε αντικειμενικέ...;
-
Ο χρήστης lack έγραψε:
Ferrari γαρ΄ πάντα έτσι λειτουργούσε τώρα τι θα το άλλαζε αυτό?
Έλα τώρα...εντάξει είπαμε, μ@λ@κί@ τρόπος...αλλά ο άλλος είναι 30 πόντους πίσω.
Συμβαίνει και τις καλύτερες οικογένειες...
Correct, αλλα ο FM μπορούσε να πάρει την νίκη σήμερα.
Θεωρητικά ναι...αλλά πρακτικά δε νομίζω. Κοίτα τι διαφορά άνοιξε τώρα.
Το τελευταίο πράγμα που θα θέλαμε ήταν να δούμε ατύχημα μεταξύ τους.
Θεωρικά ναι, το πρακτικά δεν θα το μάθουμε, και η διάφορα τώρα δε μου λέει πολλά, ο fm πλέον κοιτάει να κράτηση την δεύτεροι θέση.
Κοίτα...εκτός από τα back-to-back FLs του Μάσσα...στον υπόλοιπο αγώνα νομίζω ο Αλόνσο ήταν πιο γρήγορος.
Μπράβο στον Φελίπε που το δέχτηκε.
Χάνιμπαλ...το 'no need to save fuel anymore' που το είπαν δύο φορές ήταν στον Χάμιλτον.
-
Είναι μεγάλος μ@λ@κ@ς ο Jordan: 'this is cheating, these two cars should be excluded'.
Μας δουλεύουν?
Άλλος καραγκιόζης ο Χόρνερ: 'we'd let our drivers race' ...το κάνατε...και είδαμε τι πάθατε!
-
Parepiptontos mhn parakseneyteite an skasei kammia poinh apo to poy8ena ka8ws htan karampam....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Parepiptontos mhn parakseneyteite an skasei kammia poinh apo to poy8ena ka8ws htan karampam....Αυτό ακριβώς φοβάμαι γιατί ήταν εντελώς λάθος ο τρόπος που έδωσαν την εντολή.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τα ιδια που εκανε με τον Φιζικο κανει και τωρα...
σχολη Μπριατορε...
un grande giorno...
εδώ άλλοι ξεφτυλίζουν παγκόσμιο πρωταθλητή με save fuel ατάκες αυτό σε πείραξε αντικειμενικέ...;
αυτο εγινε μετα απο @ρχιδατη μονομαχια.
αντικειμενικος δεν ειμαι.
αν ημουν δεν θα μιλουσα εδω.
ειμαι με την Μακλαρεν αλλα οπου βλεπω μαλακια την λεω.
κακο ειναι.;
αντε παμε να με κερασεις μπυριτσα τωρα που νικησες... -
Όπως ειπώθηκε και στον ελληνικό σχολιασμό, αν τους αφήσουν να σκοτωθούν θα τους την πούμε αν πάλι έχουν team tactics πάλι θα τους την πούμε.... είμαστε αχόρταγοι, άπληστοι, ανικανοποίητοι τηλεθεατές!
Κι εγώ θα χαρώ ο ισπανός να είναι βαθμολογικά πίσω από τον βραζιλιάνο και σύντομα....
-
Παρατηρώ έναν εκνευρισμό από πλευράς κάποιων που το έπαιζαν πολύ cool όταν σκανδαλωδώς ο LH έβγαινε ευνοημένος από τις αποφάσεις των κριτών.
ΥΓ. Περί BBC. Όταν ήμουν Κύπρο στο προηγούμενο αγώνα (Silverstone) στο BBC ανακοινώθηκαν μόνον ο 1ος, 2ος και 4ος οδηγός. Έπρεπε να μπω στο internet για να μάθω ότι 3ος ήταν ο NR. Έλεος με τους sportmen Άγγλους που νοιάζονται για το φτωχό Massa.....
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Είναι μεγάλος μ@λ@κ@ς ο Jordan: 'this is cheating, these two cars should be excluded'.Μας δουλεύουν?
Άλλος καραγκιόζης ο Χόρνερ: 'we'd let our drivers race' ...το κάνατε...και είδαμε τι πάθατε!
Kala oxi to be excluted. Ayto einai bary.....(den 8ymnamai ti lene oi kanonismoi gia ayto) alla Htan kata poly pio grhgoroi olo to s/k se oti syn8hkes kai an etrexan.... Alla toylaxistoyn na pesei mia aplh proeidopoihsh gia na mhn exei kaneis na pei tpt meta...
Kala o Horner einai ontws.... Ektos apo to oti eidame ti egine otan toys afhse na treksoyn eidame kai ti egine ston prohgoymeno agwna me thn aerotomh kai to pws adeiazoyn ton Webber se ka8e eykairia....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Παρατηρώ έναν εκνευρισμό από πλευράς κάποιων που το έπαιζαν πολύ cool όταν σκανδαλωδώς ο LH έβγαινε ευνοημένος από τις αποφάσεις των κριτών.ΥΓ. Περί BBC. Όταν ήμουν Κύπρο στο προηγούμενο αγώνα (Silverstone) στο BBC ανακοινώθηκαν μόνον ο 1ος, 2ος και 4ος οδηγός. Έπρεπε να μπω στο internet για να μάθω ότι 3ος ήταν ο NR. Έλεος με τους sportmen Άγγλους που νοιάζονται για το φτωχό Massa.....
Έπρεπε να έβλεπες τη κουβέντα με Domenicali & Jordan. ...του λέει ο Domenicali: 'com'on Eddie...smile...1-2!'
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
'Felippe baby...
Roses are red
violets are blue
life is unfair
and Fernando is faster than you.Can you get the hint?'
Είμαι απογοητευμένος για να πω την αλήθεια. Νομίζω ότι ήταν άκομψο αυτό που έγινε. Σίγουρα ο Alonso είναι αυτός που έχει τη δυναμική για τον τίτλο. Πολλή παγωμάρα στο βάθρο. Σαχλή αμηχανία στις δηλώσεις. Και τι να πεις σε τέτοια περίπτωση... Ήταν σαφείς team orders αντίστοιχες με αυτές που έχουν δωθεί φέτος και σε άλλες ομάδες με το κλασικό 'save fuel'.
-
Παντα ετσι ηταν η Φ1, μια χαρα αποτελεσμα. Φανταστειτε μονο να εχανε κανενα πρωταθλημα ο Αλονσο για λιγοτερο απο 7 βαθμους.
Η απορία μου ειναι: Τοσο καυσιμο που εχει γλιτωσει η Μακ Λάρεν, σε τοσους αγωνες, τι θα το κανει;
-
Massa: 'we are working for team'
Αυτός είναι αθλητής κύριοι...ούτε γκρίνιες, ούτε 'not bad for a number two driver' ούτε τέτοιες χαζομάρες.
Πριν είπε όταν τον ρώτησαν για τη στροφή 6...'he passed me'.
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Ήταν σαφείς team orders αντίστοιχες με αυτές που έχουν δωθεί φέτος και σε άλλες ομάδες με το κλασικό 'save fuel'.Team orders are team orders.
Άλλοι το κάνουν πιο φανερά...άλλοι λιγότερο και μας κοροϊδεύουν στη μάπα.
2010 Grand Prix Santander von Deutschland