-
Θέλω να ξαναθίξω ένα πολυσυζητημένο θέμα...διάβασα ότι η Motor Oil έχει εξαγοράσει την Shell στην Ελλάδα...οπότε αυτό σημαίνει ότι η Shell δεν προμηθεύει τα πρατήρια της με δική της βενζίνη? Ενδιαφέρομαι για την V power Racing, την οποία παλαιότερα έφερναν 'κανονικά' τα καταστήματα από την Γαλλία (εκτός βέβαια από τους κλέφτες, πράγμα που συχνάζει εδώ στην Ελλάδα)
-
Θέλω να ξαναθίξω ένα πολυσυζητημένο θέμα...διάβασα ότι η Motor Oil έχει εξαγοράσει την Shell στην Ελλάδα...οπότε αυτό σημαίνει ότι η Shell δεν προμηθεύει τα πρατήρια της με δική της βενζίνη? Ενδιαφέρομαι για την V power Racing, την οποία παλαιότερα έφερναν 'κανονικά' τα καταστήματα από την Γαλλία (εκτός βέβαια από τους κλέφτες, πράγμα που συχνάζει εδώ στην Ελλάδα)
-
-
Ουσιαστικα η Shell λειτουργει πλεον στην Ελλαδα με τον θεσμο των Franchise...
Επομενως τα παντα λειτουργουν ως ειχαν μεχρι τωρα (κατα συνεπεια και για την Racing ισχυει οτι ισχυε μεχρι τωρα!)
Το μονο που αλλαξε ειναι το αφεντικο...ps: απο την ολλανδια ερχεται!
-
Thanks....γενικά επειδή ενδιαφέρομαι για 100αρα, έχω ακούσει ότι είναι η καλύτερη ποιοτικά? Έχεις ακούσει κάτι πάνω σε αυτό?
-
Ο χρήστης bekiaris έγραψε:
Thanks....γενικά επειδή ενδιαφέρομαι για 100αρα, έχω ακούσει ότι είναι η καλύτερη ποιοτικά? Έχεις ακούσει κάτι πάνω σε αυτό?Ο καθενας την δοκιμαζει και αν του κανει συνεχιζει...
Αποψη μου ειναι οτι κανει δουλεια, αλλα ειναι και πολυ ακριβη... -
αμα την παραγει ο βαρδινογιαννης θα ειναι ομως το ιδιο πραγμα? μαλλον θα αλλαξω βενζινη...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αμα την παραγει ο βαρδινογιαννης θα ειναι ομως το ιδιο πραγμα? μαλλον θα αλλαξω βενζινη...Παμε παλι απο την αρχη...
Δεν αλλαζει ΤΙΠΟΤΑ σε οτι αφορα την Racing και ολα τα καυσιμα της Shell! Εκει που παραγονταν τοσα χρονια εκει θα συνεχισουν να παραγονται... (κοινως η racing θα συνεχισει να εισαγεται απο ολλανδια)
Το ιδιο ισχυει και για τις καρτες ειτε αυτη ειναι της Smart Club ειτε η EuroSHELL!
Ολα αυτα τουλαχιστον για τα επομενα 5 χρονια! -
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
αμα την παραγει ο βαρδινογιαννης θα ειναι ομως το ιδιο πραγμα? μαλλον θα αλλαξω βενζινη...
Παμε παλι απο την αρχη...
Δεν αλλαζει ΤΙΠΟΤΑ σε οτι αφορα την Racing και ολα τα καυσιμα της Shell! Εκει που παραγονταν τοσα χρονια εκει θα συνεχισουν να παραγονται... (κοινως η racing θα συνεχισει να εισαγεται απο ολλανδια)
Το ιδιο ισχυει και για τις καρτες ειτε αυτη ειναι της Smart Club ειτε η EuroSHELL!
Ολα αυτα τουλαχιστον για τα επομενα 5 χρονια!H Shell πριν μπορούσε ν' αγοράσει τόσο από τα Ελληνικά Πετρέλαια, όσο και από την Μοτορ Οιλ βενζίνη, ενώ φυσικά θα μπορούσε και να εισάγει, όπως έκανε με την Racing...
Αν δεν κάνω λάθος, πρώτα αγόραζε από Ελ. Πετ.... Τώρα, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, αγοράζει από Μοτορ Οιλ, δηλαδή, αν έχεις πρατήριο, τα τιμολόγια χοντρικής, γράφουν πάνω είτε Motor Oil, είτε Avin.Σωστά;
Αν είναι έτσι, γιατί αποκλείεις το γεγονός η 100άρα να αρχίσει να έρχεται και αυτή από την Ελλάδα; Ή μήπως στην σύμβαση πώλησης, την...εξαίρεσαν;
Αν δείτε ειδικά μείωση τιμής (όσοι ακόμη βάζετε τέτοια βενζίνη... ), να είστε σίγουροι πως είναι...ντόπιο προϊόν!
-
Η V-Racing είναι ειδική περίπτωση και εισάγεται. Το γνωρίζω από άτομο μέσα από το διυλιστήριο.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος, πρώτα αγόραζε από Ελ. Πετ.... Τώρα, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, αγοράζει από Μοτορ Οιλ, δηλαδή, αν έχεις πρατήριο, τα τιμολόγια χοντρικής, γράφουν πάνω είτε Motor Oil, είτε Avin.
Σωστά;
Οχι!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η V-Racing είναι ειδική περίπτωση και εισάγεται. Το γνωρίζω από άτομο μέσα από το διυλιστήριο.Το ξέρω πως έτσι είναι προς το παρόν. Στο μέλλον , ΔΕΝ το ξέρουμε.
Αν δεν κάνω λάθος, πρώτα αγόραζε από Ελ. Πετ.... Τώρα, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, αγοράζει από Μοτορ Οιλ, δηλαδή, αν έχεις πρατήριο, τα τιμολόγια χοντρικής, γράφουν πάνω είτε Motor Oil, είτε Avin.
Σωστά;
Οχι!
ΟΚ. Τι γράφει λοιπόν το τιμολόγιο χονδρικής που αγόρασες; Shell ;
-
Ναι...
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Ναι...ΟΚ, δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω, αλλά πραγματικά, έχουμε λόγους να πιστέψουμε πως ΠΑΝΤΑ θα συνεχίσει να εισάγεται από το εξωτερικό η 100άρα Racing;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ναι...
ΟΚ, δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω, αλλά πραγματικά, έχουμε λόγους να πιστέψουμε πως ΠΑΝΤΑ θα συνεχίσει να εισάγεται από το εξωτερικό η 100άρα Racing;
Υποθετω πως οχι, αλλα δεν νομιζω οτι εχει και μεγαλη σημασια...
Το οτι ειναι εισαγωμενο δεν νομιζω οτι προσδιδει κατι στο συγκεκριμενο καυσιμο!
Αν καποιος την προτιμαει μονο για αυτον τον λογο νομιζω οτι πρεπει να θεσει νεα κριτηρια!
Shell V power Racing