-
αξίζει κατά την γνώμη σας το αυτοκίνητο τα χρήματα που ζητά? Πιστεύω ότι το επόμενο clioRS θα έχει 1.6Τ και DSG.
- Γιατί τεχνολογικά, πέραν του σχήματος, που είναι υποκειμενικό θέμα και μου αρέσει, του στησίματος και των τετραπίστονων δεν νομίζω ότι έχει να παρουσιάσει κάτι, ειδικά απέναντι στο turbo-ανταγωνισμό.
- Έχει βαρύνει περισσότερο από όσο θα ήθελα για ένα σπόρτ όχημα 1250kg+
- Φορολογικά στο ελλαδισταν έχεις θέμα με τα 2.000cc
- Αυτοί οι 203Ηp, απλά δεν υπάρχουν.
- Η θέση οδήγησης του, μου έχει φανεί μέτρια και νομίζω ότι κάθομαι ψηλά.
- Θέλει ΜΟΝΟ 100αρα ?? δεν ξέρω ρωτάω ....
- Η μαμά ανάρτηση μπορεί να χειριστεί semislick ελαστικά ή θα πρέπει σίγουρα, να βάλω πιο σκληρά ελατήρια ?
Σαν φιλοσοφία τα μικρά γρήγορα πυρ-αυλάκια μου αρέσουν, αλλά πιστεύω, ότι τελικά έχουν βαρύνει πάρα πολύ και οι 'μάγκες (106R) δεν υπάρχουν πια, τους πάτησε το τρένο 1* στο EuroNCAP'.
θα ήθελα να ακούσω την άποψή σας ... μιας και μου αρέσει η φιλοσοφία του, χωρίς όμως να έχω ξετρελαθεί. Οσες φορές το έχω οδηγήσει, περίμενα περισσότερα .... μεγάλες προσδοκίες. Εχει νέο testdrive την παρασκευή.
από ΣΕΠ/10 ίσως στην οικογένεια χρειαστούμε 2 αυτοκίνητα, όποτε, σκέφτομαι να προτείνω στη γυναίκα ένα μικρό clio RS . Τα χλμ που θα κάνει, θα είναι 30χλμ την μέρα στη μαραθώνος (σπίτι-δουλεία 6η με 80χαω ) και τα ΣΚ θα οργώνει τα βουνά ... πεντέλη και διόνυσο ενώ μια δυο φορές το 3μηνο θα πηγαίνει σερρες-μεγαρα.
Μήπως δώσω 21Κ και ξενερώσω για τους παραπάνω 1-6 λόγους ?
Εναλλακτικά, σκέφτομαι και TypeR EP3, αλλά φαντάζομαι ότι είναι δύσκολο να βρεις καθαρό, θα είναι μτχ και λιωμένο. Μχ5-MR2 δυστυχώς απορρίπτονται μιας και κάποιες φοράς θα πρέπει να μπουν 3 άτομα στο όχημα.
σας μπέρδεψα ε ???
-
αξίζει κατά την γνώμη σας το αυτοκίνητο τα χρήματα που ζητά? Πιστεύω ότι το επόμενο clioRS θα έχει 1.6Τ και DSG.
- Γιατί τεχνολογικά, πέραν του σχήματος, που είναι υποκειμενικό θέμα και μου αρέσει, του στησίματος και των τετραπίστονων δεν νομίζω ότι έχει να παρουσιάσει κάτι, ειδικά απέναντι στο turbo-ανταγωνισμό.
- Η μαμά ανάρτηση μπορεί να χειριστεί semislick ελαστικά ή θα πρέπει σίγουρα, να βάλω πιο σκληρά ελατήρια ?
Σαν φιλοσοφία τα μικρά γρήγορα πυρ-αυλάκια μου αρέσουν, αλλά πιστεύω, ότι τελικά έχουν βαρύνει πάρα πολύ και οι 'μάγκες (106R) δεν υπάρχουν πια, τους πάτησε το τρένο 1* στο EuroNCAP'.
θα ήθελα να ακούσω την άποψή σας ... μιας και μου αρέσει η φιλοσοφία του, χωρίς όμως να έχω ξετρελαθεί. Οσες φορές το έχω οδηγήσει, περίμενα περισσότερα .... μεγάλες προσδοκίες. Εχει νέο testdrive την παρασκευή.
από ΣΕΠ/10 ίσως στην οικογένεια χρειαστούμε 2 αυτοκίνητα, όποτε, σκέφτομαι να προτείνω στη γυναίκα ένα μικρό clio RS . Τα χλμ που θα κάνει, θα είναι 30χλμ την μέρα στη μαραθώνος (σπίτι-δουλεία 6η με 80χαω ) και τα ΣΚ θα οργώνει τα βουνά ... πεντέλη και διόνυσο ενώ μια δυο φορές το 3μηνο θα πηγαίνει σερρες-μεγαρα.
Εναλλακτικά, σκέφτομαι και TypeR EP3, αλλά φαντάζομαι ότι είναι δύσκολο να βρεις καθαρό, θα είναι μτχ και λιωμένο. Μχ5-MR2 δυστυχώς απορρίπτονται μιας και κάποιες φοράς θα πρέπει να μπουν 3 άτομα στο όχημα.
σας μπέρδεψα ε ???
-
σας μπέρδεψα ε ???
-
Τι αλλο εχεις στο νου σου για σαββατοκυριακο- πιστα???
Αν αυτο δεν ειναι διλιτρο, μπορεις πολυ απλα να παρεις ενα πραγματικο μικρο μεταχειρισμενο με ~5Κ και με τα υπολοιπα αυτο που θελεις χωρις συμβιβασμους. Εμενα μου ηρθε στο νου το RX8 αντι του ΜΧ ειδικα για πιστα οπου ισως να θες λιγη δυναμη παραπανω. Αν αντεχεις παντως 2 αυτοκινητα νομιζω ειναι η καλυτερη λυση αυτη, αν παλι οχι, μαλλον λογω μεγεθους και μονο ισως να βολευει το RS για καθημερινο αν και νομιζω εχει αρκετες αλλαγες που θα το κανουν πιο δυσχρηστο απο ενα απλο.
-
Για 'παιχνίδι' κάποιο απο τα γρήγορα και μικρότερα Twingo θα προτιμούσα και ιδίως το 1,6 RS!
Και το Clio RS πάντως σ' αυτή τη τιμή είναι ...
-
αν έκανε 27κ+ δεν θα το κοίταγα ..... θα κάνω ένα testdrive αύριο και το ibiza cupra, περισσότερο για πλάκα, μιας και δεν έχω οδηγήσει όχημα με DSG. Χάνει όμως από τα αποδυτήρια, μιας και δεν βγαίνει το esp 100%, ενώ μου μοιάζει καγκούριοκο-άσχημο. Λες όμως να με ξε-τρελανει η turbo ροπή του ?
@efthymis, το να πάρω άλλο για την δουλειά, κι άλλο για το βούνο-πίστα, παίζει κι αυτό .... αλλά συνολικά θα έχουμε 3 αυτοκίνητα στην οικογένεια ...
-
Smart μτχ για δουλεια, και RX-8 παλι μτχ, για βουνα και trackdays ειναι οτι καλυτερο, οπως ειπε και ο φιλος πριν, συνολικα με 20-21κ
αμα ψαξεις, βρισκεις καποια καλα κομματια... -
Με τα υπαρχοντα τελη βεβαια ενα
-
@efthymis, σταμάτα να βάζεις pic από γκόμενες . Πιο κοντά στην lotus, σαν φιλοσοφία, έχω το MR2, κάνω λάθος ?
πρόβλημα τεκμηρίου δεν έχω.
-
Εσυ μ'εβαλες να τις σκεφτω και δε μπορω να κοιμηθω τωρα!!
Σα διαταξη (MR) ναι αυτο (και η elise κινητηρα τογιοτα εχει αλλα δεν ξερω αν φορανε τον ιδιο με αλλη ιπποδυναμη ή διαφορετικους ) και το MG TF που ομως απο κατι συγκριτικα που ειχα διαβασει καποτε μεταξυ τους, κερδιζει κατα κρατος το MR2... Δεν ξερω αν εχει μπλοκε ομως (ενα + στο μιατα)... γενικα για τη δουλεια αυτη υπαρχουν τελειως διαφορετικα αυτοκινητα, (μπροστοκινητα/πισωκινητα/4Χ4, ανοιχτα/κουπε/χατς, με/ χωρις lsd και παει λεγοντας) οποτε καλο θα ειναι να κατασταλαξεις σε μερικα πραγματα και φυσικα να οδηγησεις οσα περισσοτερα μπορεις απο αυτα που 'θα σου κλεισουν το ματι' γιατι στο δρομο ειναι που θα σε κερδισει αυτο που τελικα θα παρεις
Εγω καποιο ανοιχτο θα επελεγα για να χαιρομαι και το περιβαλλον οταν χαλαρωνω αλλα ειπαμε αυτο ειναι προσωπικη υποθεση.Το μονο κακο με τα σπορ μτχ, ειναι πως δεν τα οδηγανε 'παππουδες' αλλα γι'αυτη τη δουλεια φτιαχτηκαν, οποτε με λιγο ψαξιμο νοιζω πως θα βρεις αρκετα σε αξιοπρεπη κατασταση.
-
Το πήρε ένα παλικάρι εδώ μέσα, απογοητευμένος από την αγορά λέει. Προτιμούσε να κάψει τα χαρτονομίσματα ένα ένα...
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
αν έκανε 27κ+ δεν θα το κοίταγα ..... θα κάνω ένα testdrive αύριο και το ibiza cupra, περισσότερο για πλάκα, μιας και δεν έχω οδηγήσει όχημα με DSG. Χάνει όμως από τα αποδυτήρια, μιας και δεν βγαίνει το esp 100%, ενώ μου μοιάζει καγκούριοκο-άσχημο. Λες όμως να με ξε-τρελανει η turbo ροπή του ?ουτε απο εξω απο την SEAT μην περασεις...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αν έκανε 27κ+ δεν θα το κοίταγα ..... θα κάνω ένα testdrive αύριο και το ibiza cupra, περισσότερο για πλάκα, μιας και δεν έχω οδηγήσει όχημα με DSG. Χάνει όμως από τα αποδυτήρια, μιας και δεν βγαίνει το esp 100%, ενώ μου μοιάζει καγκούριοκο-άσχημο. Λες όμως να με ξε-τρελανει η turbo ροπή του ?
ουτε απο εξω απο την SEAT μην περασεις...
ουτε απο εξω απο την ΦΟΡΔ μην περασεις...
Σιγά μη του κόψει το φαί! -
δεν υπαρχει κανενας λογος να περασει απο την φορντ
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
δεν υπαρχει κανενας λογος να περασει απο την φορντΕίπα ...από κεκτημένη ταχύτητα.
Από κει και πέρα ο άνθρωπος εξήγησε ότι ενδιαφέρεται για το Clio RS fl,
και ανέφερε μόνος του το λόγο που θα πήγαινε από τη SEAT και μόνοθα κάνω ένα testdrive αύριο και το ibiza cupra, περισσότερο για πλάκα, μιας και δεν έχω οδηγήσει όχημα με DSG. Χάνει όμως από τα αποδυτήρια, μιας και δεν βγαίνει το esp 100%, ενώ μου μοιάζει καγκούριοκο-άσχημο. Λες όμως να με ξε-τρελανει η turbo ροπή του ?
οπότε τα αναιτιολόγητα αφοριστικά σχόλια των υπολοίπων δε μου φαίνεται ότι προσθέτουν στον προβληματισμό του,
εκτός κι αν συνοδεύονται από τεκμηρίωση. -
Ο χρήστης provocatoras έγραψε:
δεν υπαρχει κανενας λογος να περασει απο την φορντ
Είπα ...από κεκτημένη ταχύτητα.
Από κει και πέρα ο άνθρωπος εξήγησε ότι ενδιαφέρεται για το Clio RS fl,
και ανέφερε μόνος του το λόγο που θα πήγαινε από τη SEAT και μόνοθα κάνω ένα testdrive αύριο και το ibiza cupra, περισσότερο για πλάκα, μιας και δεν έχω οδηγήσει όχημα με DSG. Χάνει όμως από τα αποδυτήρια, μιας και δεν βγαίνει το esp 100%, ενώ μου μοιάζει καγκούριοκο-άσχημο. Λες όμως να με ξε-τρελανει η turbo ροπή του ?
οπότε τα αναιτιολόγητα αφοριστικά σχόλια των υπολοίπων δε μου φαίνεται ότι προσθέτουν στον προβληματισμό του,
εκτός κι αν συνοδεύονται από τεκμηρίωση.καφε ηπιες;
-
Δεν κατάλαβα τί σημαίνει αυτό,
αν θες να το πάμε έτσι, εγώ δεν ενδιαφέρομαι.Αν έχεις να πειςς κάτι επί της ουσίας στο φόρουμ, να το πεις,
γιατί από τα πάνω σχόλια δεν λες τίποτε.
Αυτό σου εξηγώ.- -
Ένα ακόμα αρνητικό του rs ειδικά αν το οδηγαει πολλές ώρες γυναίκα είναι το άσχημο εσωτερικό ...
Όταν δίνεις 21000 έχεις απαίτηση να είναι προσεγμένο παντού...Abarth 500
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ένα ακόμα αρνητικό του rs ειδικά αν το οδηγαει πολλές ώρες γυναίκα είναι το άσχημο εσωτερικό ...
+1
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
+1
Δεν κλεινει εντελώς το esp και για τη δουλειά που το θέλει δεν κάνει.
Clio RS fl με +-21.000€, αξίζει σαν αγορά ?