-
ενταξει καναμε τον ταχυτερο γυρο ομως
Bahrain Fernando Alonso Ferrari 1:58.287
Australian Mark Webber RBR-Renault 1:28.358
Malaysian Mark Webber RBR-Renault 1:37.054
Chinese Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:42.061
Spanish Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:24.357
Monaco Sebastian Vettel RBR-Renault 1:15.192
Turkish Vitaly Petrov Renault 1:29.165
Canadian Robert Kubica Renault 1:16.972
European Jenson Button McLaren-Mercedes 1:38.766
British Fernando Alonso Ferrari 1:30.874για την επαφη του sutil με τον vetel δεν θα πειτε κατι????
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ο Αλονσο συμπεριφερεται λες και κατι του χρωστανε...
ετσι ηταν και στην Ρενω.
ετσι ηταν και στην Μακλαρεν+1000
-
Ο χρήστης speedy gio έγραψε:
παρατηρειστε το καλυμα της mercedes gp1 χωρις το f-duct και το f-duct της red bull τι περιεργος σωληνας ειναι αυτος που παει απο κατω???
Δεν ξερω αν σου εχουν απαντησει ηδη αλλα ο κατω σωληνας ειναι για να βελτιωνει την ροη του αερα πανω απο τον διαχυτη. Κατι παρομοιο εχουν και οι Ferrari και McLaren αλλα πιο χαμηλα.
-
Πολυ απογοητευμενος απο τον σημερινο αγωνα. Κακη εκκινηση, λαθη απο την FIA (παλι) κα γι ακομα μια φορα 0 βαθμοι. Δεν εχω και πολλα να πω εκτος του οτι ελπιζω να γυρισει ο τροχος και οτι πρεπει να συνεχισουμε να πιεζουμε την εξελιξη του μονοθεσιου γιατι χρειαζομαστε τουλαχιστον μισο δευτερολεπτο! Σχετικα με την ποινη του Alonso, πιστευω ηταν δικαιη γιατι παρανομησε αλλα το προβλημα ειναι οτι η FIA ενημερωσε την ομαδα οταν ειχε ηδη περασει και αλλο μονοθεσιο και ο Kubica εγκατελειπε. Οποτε ποιο το νοημα? Τελος παντων...
Θελω ομως να πω κατι αλλο. Σημερα αρχισα να συμπαθω τον Webber περισσοτερο απο τις αλλες φορες γιατι ειναι απο τους λιγους γνησιους χαρακτηρες που εχουν μεινει στην F1. Σε μια περιοδο που οι περισσοτεροι λενε ακριβως τα ιδια αυτος εχει το θαρρος να ειναι ειλικρινεις. Με στεναχωρει πολυ που η F1 γινεται ολο και πιο ελεγχομενη σ αυτο το κομματι.
Τελος, θελω να μιλησω και για το Silverstone. Ειμαι πολυ απογοητευμενος απο το event. Πολυ υψηλες τιμες, σκατα general admission, η πιστα δεν ανοιξε μετα τον αγωνα, πιστευω πως το νεο κομματι χαλαει τον χαρακτηρα της και το χειροτερο απ ολα ειδα την ασχημη πλευρα των Αγγλων. Αγενεια και ασεβεια ηταν τα κυρια χαρακτηρηστικα μαζι με κομπλεξισμο επειδη δεν υποστηριζω την McLaren. Αλλα αυτο ενταξει το καταλαβαινω... Αν και υπηρχαν και καποιοι που ηταν σωστοι, δεν πιστευω να ξαναπαω σ αυτον τον αγωνα.
-
Ποιός τους χ€ζ€i τους Αγγλάρες...του χρόνου (οδικώς ελπίζω) Nuerburgring!
-
Για απειροστή φορά αδυνατώ να καταλάβω κάποια γεγονότα βρε παίδες. Τι στο καλό γίνεται μ΄αυτό το safety-car και γιατί το έχουν μπερδέψει τόσο το θέμα, δεν ξέρω... Βγαίνει ένα safety-car και φαντάζομαι οι οδηγοί θα τρέμουν στο τι πρέπει να κάνουν... να προσπεράσω ή να μην... να μπω στα πιτ ή να μην... πρέπει-δεν πρέπει.
Δε μου λέτε... βγαίνει η SLR μπροστά από τον Webber. Πίσω του ο Hamilton και πιο πίσω ο Rosberg με 2 Lotus να παρεμβάλλονται. Τι στο καλό γυρεύουν εκεί οι Lotus και γιατί δεν προσπερνάνε να καλύψουν το έδαφος;;
Γιατί όλοι οι άλλοι μαζεύονται σαν φυσαρμόνικα κι εγώ να εγκλωβίζομαι ανάμεσα;
Γιατί όταν μπω στα pit πρέπει να περιμένω να περάσει όλο το τραίνο πριν ξαναβγω στην πίστα; (MS στη Valencia)
Γιατί δεν μπορώ να εκτίσω την ποινή μου παρόντος του SC? Κανονικός αγώνας δεν είναι ΚΑΙ με το SC? Δεν μετρούν οι γύροι κανονικά?Δεν ήταν όλα μια χαρά προ 10ετίας που το SC ήταν μέρος του όλου αγώνα, χωρίς 'μη' και 'πρέπει';
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ποιός τους χ€ζ€i τους Αγγλάρες...του χρόνου (οδικώς ελπίζω) Nuerburgring!Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις! Και αγώνα θα δεις και θα οδηγήσεις κι εσύ στο Nordschleife.
To έχω κάνει κι εγώ αλλά έκανα το λάθος να πάω με νοικιάρικο αμάξι με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το βάλω στην πίστα, όμως συνοδήγησα 2 γύρους σε ένα VXR8 -
Μεγαλο ξενερωμα ο αγωνας χθες for me.Τον ειδα και αργουτσικα κατεβασμενο απο bbc και μαυρο υπνο καναμε!!!
Παντως βλεπω σε καποιες οχιες το κομπλεξ να βαραει κοκκινο (φτου φτου τι χρωμα διαλεξα να πω)
Αχχχ αυτο το 2007..ανεξητηλο τους εχει μεινει...
Εκει παντως που ειπε ο Αλονσο περι NO RADIO κλπ ηταν χορταστικος!!!
Καποιος πιο πισω ειπε περι Βεττελ και Σουτιλ που δεν σχολιαστικε...Ε τι να σχολιαστει βρε...Αγωνιστικο ατυχημα...βαρεθηκε να του κλεινει την πορτα ο Σουτιλ και ειπε να τον...σπρωξει λιγακι...σιγα τα ωα!!!
Ευτυχως που οταν δεν πανε καλα τα πραγματα για τον Αλονσο στην φερραρι εχουμε και τον Μασσα να κραταει τα ηνια της ομαδας ψηλα!!!!
Φοβερη η νεα εισοδος στα πιτς του Βραζιλιανου!!!Με τα 4!!!
Στην αρχη βεβαια τι ηθελε να κανει δεν καταλαβα..εκει που χτυπησε τον Ισπανο..
Ο Λουη πηρε το 110% απο την Μακλαρεν και μπραβο του!!!Ψυχωμενη οδηγηση!!!
Μπραβο και στον Ροσμπεργκ για το βαθρο!!!Ο τιμ μειτ του απο την αλλη...Παμε για Γερμανια...Ενδιαφερον η κοντρα στην ρεντ μπουλ!!!
το χταποδι πριν παει για υπνο κατι για ανοδο του Αλονσο μουρμουρισε!!!!Για να δουμε!!!
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις! Και αγώνα θα δεις και θα οδηγήσεις κι εσύ στο Nordschleife.
To έχω κάνει κι εγώ αλλά έκανα το λάθος να πάω με νοικιάρικο αμάξι με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το βάλω στην πίστα, όμως συνοδήγησα 2 γύρους σε ένα VXR8Πως εγινε αυτο ρε man? 2 φορες εχω οδηγησει στο Nord και τις 2 με νοικιαρικο. Απο που νοικιασες?
Αδερφε... STANDARD!
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις! Και αγώνα θα δεις και θα οδηγήσεις κι εσύ στο Nordschleife.
To έχω κάνει κι εγώ αλλά έκανα το λάθος να πάω με νοικιάρικο αμάξι με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το βάλω στην πίστα, όμως συνοδήγησα 2 γύρους σε ένα VXR8Συγνώμη για το ΟΤ, αλλά μιας και το έθιξες…μου έχει φέρει ο αδερφός μου ένα sticker του Nordschliefe από τη τελευταία φορά που έχει πάει και το έχω φυλαγμένο στο συρτάρι του γραφείου μου. Συνεπώς, ανυπομονώ τη στιγμή που θα μπω στη πίστα (αν είναι με το δικό μου…ακόμα καλύτερα…όνειρο ζωής είναι!)!!! Μετά..εννοείται θα κολληθεί στο πίσω μέρος!
Πάντως με νοικιάρικο μπαίνεις. Δε χρειάζεται να ξέρουν και πολλά …απλά μπαίνεις. Επίσης υπάρχουν και κάποια συγκεκριμένα αυτοκίνητα που μπορείς να νοικιάσεις. Τα πληρώνεις λίγο παραπάνω…αλλά αξίζει!
-
Τα του αγώνα ειπώθηκαν, δεν έχω να προσθέσω κ πολλά, αλλά θα πω για αυτό:
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Τελος, θελω να μιλησω και για το Silverstone. Ειμαι πολυ απογοητευμενος απο το event. Πολυ υψηλες τιμες, σκατα general admission, η πιστα δεν ανοιξε μετα τον αγωνα, πιστευω πως το νεο κομματι χαλαει τον χαρακτηρα της και το χειροτερο απ ολα ειδα την ασχημη πλευρα των Αγγλων. Αγενεια και ασεβεια ηταν τα κυρια χαρακτηρηστικα μαζι με κομπλεξισμο επειδη δεν υποστηριζω την McLaren. Αλλα αυτο ενταξει το καταλαβαινω... Αν και υπηρχαν και καποιοι που ηταν σωστοι, δεν πιστευω να ξαναπαω σ αυτον τον αγωνα.Ήμουν όλο το ΠΣΚ στην πίστα κ πηγαινοερχόμουν κάθε μέρα οδικώς από το μέρος που μένω (κοντά στο Milton Keynes). Για να είμαι ειλικρινής, η τιμή των 175 λιρών που έδωσα για bronze εισιτήριο στην Copse, με εικόνα από τη ευθεία εκκίνησης κ την έξοδο των πιτς μου φάνηκε καλή. Η οργάνωση τους στους δρόμους στο πήγαινε κ στο έλα, με πινακίδες, κόσμο που κατεύθυνε κλπ κλπ ήταν για σεμινάριο (στο Σπα έχω μποτιλιαριστεί για 4 ώρες σχεδόν ακίνητος χωρίς καμία οδηγία κ κανέναν να κατευθύνει την κίνηση, παραλίγο να έχανα τον αγώνα!) κ η επίδειξη των Red Arrows ήταν συγκλονιστική. Η πίστα δεν άνοιξε γιατί αμέσως ακολούθησε ο αγώνας του GP2. Κ κυκλοφορούσα με κατακόκκινο καπελάκι-μπλουζάκι Ferrari κ όλοι ήταν πολύ ευγενικοί κ εξυπηρετικοί. Ούτε ένας δε με στραβοκοίταξε. Μήπως έπεσες στις εξαιρέσεις;
Εγώ αποκόμισα πολύ θετική εντύπωση κ λέω να πάω κ του χρόνου, εκτός απροόπτου!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
To έχω κάνει κι εγώ αλλά έκανα το λάθος να πάω με νοικιάρικο αμάξι με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το βάλω στην πίστα, όμως συνοδήγησα 2 γύρους σε ένα VXR8Συγνώμη για το ΟΤ, αλλά μιας και το έθιξες…μου έχει φέρει ο αδερφός μου ένα sticker του Nordschliefe από τη τελευταία φορά που έχει πάει και το έχω φυλαγμένο στο συρτάρι του γραφείου μου. Συνεπώς, ανυπομονώ τη στιγμή που θα μπω στη πίστα (αν είναι με το δικό μου…ακόμα καλύτερα…όνειρο ζωής είναι!)!!! Μετά..εννοείται θα κολληθεί στο πίσω μέρος!
Πάντως με νοικιάρικο μπαίνεις. Δε χρειάζεται να ξέρουν και πολλά …απλά μπαίνεις. Επίσης υπάρχουν και κάποια συγκεκριμένα αυτοκίνητα που μπορείς να νοικιάσεις. Τα πληρώνεις λίγο παραπάνω…αλλά αξίζει!
Μπαίνεις αλλα αν, αν λέω συμβεί κάτι την έχεις μπιπ
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Δεν ήταν όλα μια χαρά προ 10ετίας που το SC ήταν μέρος του όλου αγώνα, χωρίς 'μη' και 'πρέπει';
Πραγματικά είναι ν' απορείς που κάποια πράματα τόσο απλά και αυτονόητα, η FIA δεν τα βλέπει. Αλλά προφανώς κάνει ότι δεν τα βλέπει. Γιατί ό,τι νέο κανονισμό βγάζει, είναι για να τα κάνει όλα μαντάρα και να κερδίζει ο πιο τυχερός.
-
Gia thn timwria tou Alonso:
- 8es na pas 'the safe way'? Dineis AMESWS pisw th 8esh kai ola OK.
- 8es na riskareis, pisteyontas oti den sou aksizei timwria? Kaneis thn papia (opws kai ekanan).
Th glytwneis? => ola OK
Den th glytwneis kai timwreisai? => Den milas (eixes thn epilogh 1 kai thn agnohses...)
Kamia sxesh me thn (ousiastikh) atimwrhsia tou Xamilton ston prhgoumeno agwna. H geloia 'timwria' ston Xamilton den shmainei oti 8a eprepe na thn glytwsei kai o Alonso, poy dikaiws timwrh8hke.
Gia th RED BULL: Omada montelo, thn kanane mpourdelo.
Tous kseftelise o Webber kai mprabo tou.
Ayto akribws, tipot' allo.Sorry gia ta latin, proswrino problhma.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Η πίστα δεν άνοιξε γιατί αμέσως ακολούθησε ο αγώνας του GP2Για την ακριβεια ηταν ο 2ος αγωνας της Formula BMW και χασατε που δεν τον ειδατε γιατι ετρεχε ο Γιωργος Κατσινης και τερματισε 5ος κανοντας 3-4 ωραια προσπερασματα.
-
Αυτό δεν το ήξερα
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
To έχω κάνει κι εγώ αλλά έκανα το λάθος να πάω με νοικιάρικο αμάξι με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το βάλω στην πίστα, όμως συνοδήγησα 2 γύρους σε ένα VXR8Πως εγινε αυτο ρε man? 2 φορες εχω οδηγησει στο Nord και τις 2 με νοικιαρικο. Απο που νοικιασες?
Αδερφε... STANDARD!
Είχα πάει με ένα νοικιάρικο Focus που είχα πάρει από την Hertz στην Φρανκφούρτη και φυσικά είχα αποφασίσει να το βάλω στο Nordschleife. Πολλοί εδώ στο forum που μιλούσα όσο είμουν Γερμανία μου είπαν να μην το βάλω στην πίστα γιατί οι μεγάλες εταιρίες ενοικιάσεων ίσως έχουν ρουφιάνους εκεί. Το ίδιο μου είπαν και κάτι Άγγλοι που κάναμε παρέα εκεί και τελικά πήγα με αυτούς με το VXR8 που είχαν.
Ε δεν χάλασε ο κόσμος το Nurburgring εκεί είναι κάποια στιγμή θα πάω με το δικό μου αυτοκίνητο γιατί απ' ότι κατάλαβα είναι μοναδική εμπειρία.Όσο για τα αυτοκίνητα που νοικιάζεις εκεί στην πίστα Νίκο μου φάνηκαν πολύ ακριβά για το Budget που είχαμε διαθέσιμο για το ταξίδι, παρέα φοιτητών είμασταν.
-
Το θεμα δεν ειναι αν θα σε 'ανακαλυψουν', το θεμα ειναι οτι αν γινει η στραβη εισαι ανασφαλιστος, γεγονος που καθιστα πολυ ανευθυνο να βαλεις εκει μεσα νοικιασμενο αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Το θεμα δεν ειναι αν θα σε 'ανακαλυψουν', το θεμα ειναι οτι αν γινει η στραβη εισαι ανασφαλιστος, γεγονος που καθιστα πολυ ανευθυνο να βαλεις εκει μεσα νοικιασμενο αυτοκινητο.Οδηγείς συνετά και λογικά χωρίς υπερβολές και προσέχεις. Εκεί επειδή όλα εξαρτούνται από σένα και όχι από διάφορους εξωγενείς παράγοντες, απλά προσέχεις. Δεν πας να κάνεις χρόνο, ούτε πηγαίνεις στο όριο με ένα αυτοκίνητο και πίστα που δε ξέρεις.
Προσέχεις και απολαμβάνεις.
Άποψή μου πάντα.
-
Ρε παιδιά απορώ με το προσπέρασμα του Αλόνσο στον Κούμπιτσα...
Αμέσως με το που τον πέρασε και με τους 4 τροχούς εκτός πίστας (με τους 4 εκτός είναι παράνομος, με τους 2 εκτός 2 εντός είναι νόμιμος) είπα από μέσα μου ότι αν δε δώσει ΑΜΕΣΑ τη θέση πίσω στον Πολωνό τότε θα εισπράξει ποινή.
Ο Ισπανός ναι μεν αναγκάστηκε να βγει εκτός πίστας αλλά αυτό δεν τον νομιμοποιεί στο να κόβει δρόμο και να προσπερνά. Αν δεν προσπερνούσε προφανώς δε θα έπαιρνε ποινή επειδή έκοψε δρόμο, αλλά αφού κόβοντας δρόμο ολοκλήρωσε ταυτόχρονα και προσπέρασμα τότε όφειλε να δώσει τη θέση που κέρδισε πίσω. Δεν είδα καμία πρόθεση από τον Ισπανό να δώσει πίσω τη θέση του. Όντας γρηγορότερος, τι πιο λογικό να δώσει άμεσα πίσω τη θέση. Ποιο το νόημα π.χ. να κινείται γρήγορα για 2-3 γύρους, να ανοίγει τη διαφορά του από τον Kubica και μετά να κόβει ταχύτητα για να τον ξαναπεράσει ο Πολωνός; Το ότι πέρασε τουλάχιστον ένας γύρος πριν εγκαταλείψει ο Πολωνός, έδειξε τις προθέσεις του Ισπανού ότι δε θα έκανε πίσω, οπότε έπρεπε να επιβληθεί ποινή. Το ότι ο Πολωνός εγκατέλειψε είναι παντελώς άσχετο. Είχε άπλετο χρόνο ο Αλόνσο να δώσει τη θέση του πίσω.
Και ας πούμε ότι ο Ισπανός δεν πολυκατάλαβε αν βγήκε και με τους 4 τροχούς εκτός πίστας (λέμε τώρα). Οι της Φερράρι δε μπορούσαν να του πουν άμεσα να δώσει τη θέση πίσω όπως το κατάλαβα κι εγώ ότι όφειλε όπως το είδα από την τηλεόραση;Μάλιστα μου άρεσε κάτι που γράφτηκε στα σχόλια των άρθρων του msfree:
'...Για να γκαριζει ο αλονσο για την ποινη του χαμλτον ηξερε,για να δωσει την θεση πισω δεν ηξερε...'
2010 Santander British Grand Prix