-
Kαποιος regnarts , εγραψε αυτο για τον Μπραλο .........
-
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ....ΤΕΡΑΣΤΙΟ γιατι αυτοι ειναι οι ανθρωποι - οργανα που καλουνται να εφαρμοζουν τον νομο και τους κανονισμους ισα προς ολους -χωρις να ειναι κανεις πιο ισιος-
Και θελει πολυ χρονο γι αυτο δεν αρχιζετε απο τωρα??dimos
-
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
δλδ εκει που εχει σπιτια,ταβερνες κλπ θεωρουν οτι οι αγωνες τουτου ειναι κακο για την φυση?,που αλλωστε κανουμε περιπου 200 του χρονο στην ελλαδα και εχουν βαρεθει οι ανθρωποι να βλεπουν αγωνιστικα...χαχαχα
μονο για αυτο ειμαστε απαραδεκτοι.....
ειναι δυνατον να μην μπορουμε να κανουμε αγωνα στο μερκουρη.....Η συγκεκριμένη πινακίδα έχει τοποθετηθεί σε πολλά σημεία. Υπάρχει κοντά στην πύλη των ανακτόρων στο Μερκούρη, υπάρχει στη διασταύρωση για το μοναστήρι στη Φυλή και επίσης υπάρχει σε όλες τις εισόδους προς τις χωμάτινες για Αυλώνα και τα Ακροπολικά Σκούρτα. Τοποθετήθηκε πριν περίπου 1,5 μήνα και φέρει την υπογραφή της WWF και του δασαρχείου.
Δυστυχώς, το θέμα δεν έχει καθόλου πλάκα, γιατί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν τεράστιο κόμπλεξ με το θέμα των αγώνων (οι ίδιοι αδυνατούν να ελέγξουν όχημα όταν ξεπεράσει τα 30 χλμ/ώρα και πολύ θα ήθελαν να κινούνται όλοι με τα πόδια) και έχουν κατορθώσει να είναι 'της μόδας'. Επιμένω ότι πρέπει να μπει στις πρώτες προτεραιότητες της ομοσπονδίας, γιατί δημιουργήθηκε ήδη προηγούμενο και, αν πράγματι αλλάξει το καθεστώς των δασών και αποκτήσουν όλα τα χαρακτηριστικά προστασίας των δρυμών, σύντομα θα δείτε ίδιες πινακίδες στην Παύλιανη, στο Δροσοχώρι, στον Αγιο Κωνσταντίνο, στο Χολομώντα, στο Σέλι, στις Καρούτες, στην Καλοσκοπή, στο Καράβωμα και αλλού. Και τότε δε νομίζω να έχει καν νόημα ύπαρξης οποιαδήποτε ομοσπονδία.ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ.
ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΣΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΑΤΕ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΡΗΣ Σ.δεν αντιλεγω στο να αντιμετωπιστει σοβαρα,
αλλα ειναι τοσο γελοιο.....
απο τι μια σπιτια ταβερνες κλπ = δρυμος.....(ατοπο δλδ)
απο την αλλη ολοκληρες σοβαρες χωρες Ιταλικα ,βαλκανικες χωρες(πολυ πιο σοβαρες απο εμας...) αυστριες κλπ κανουν αγωνες μεσα, που πιο μεσα δεν γινεται ,σε δαση κλπ.... Αυστραλια εχει πιστα φορμουλα 1 σε παρκο....
και με την κλασσικη ελλειψη γνωσεων παει το χ wwf το ελληνικο και δασαρχειο να λεει οχι σε κατι τετοιο......
ειναι απλως ασχετοι και καποιος( η ομοσπονδια να διεκδικησει στα ισια να γινει αγωνας στον αγ.μερκουρη!!!!) πρεπει να τους βαλει στη θεση τους....ειδαλλως τουλαχιστον να απαιτησουμε να γκρεμισουν τα σπιτια και τις ταβερνες απο τους 'δρυμους'.....
γκριχελαντ........ -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
δλδ εκει που εχει σπιτια,ταβερνες κλπ θεωρουν οτι οι αγωνες τουτου ειναι κακο για την φυση?,που αλλωστε κανουμε περιπου 200 του χρονο στην ελλαδα και εχουν βαρεθει οι ανθρωποι να βλεπουν αγωνιστικα...χαχαχα
μονο για αυτο ειμαστε απαραδεκτοι.....
ειναι δυνατον να μην μπορουμε να κανουμε αγωνα στο μερκουρη.....Η συγκεκριμένη πινακίδα έχει τοποθετηθεί σε πολλά σημεία. Υπάρχει κοντά στην πύλη των ανακτόρων στο Μερκούρη, υπάρχει στη διασταύρωση για το μοναστήρι στη Φυλή και επίσης υπάρχει σε όλες τις εισόδους προς τις χωμάτινες για Αυλώνα και τα Ακροπολικά Σκούρτα. Τοποθετήθηκε πριν περίπου 1,5 μήνα και φέρει την υπογραφή της WWF και του δασαρχείου.
Δυστυχώς, το θέμα δεν έχει καθόλου πλάκα, γιατί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν τεράστιο κόμπλεξ με το θέμα των αγώνων (οι ίδιοι αδυνατούν να ελέγξουν όχημα όταν ξεπεράσει τα 30 χλμ/ώρα και πολύ θα ήθελαν να κινούνται όλοι με τα πόδια) και έχουν κατορθώσει να είναι 'της μόδας'. Επιμένω ότι πρέπει να μπει στις πρώτες προτεραιότητες της ομοσπονδίας, γιατί δημιουργήθηκε ήδη προηγούμενο και, αν πράγματι αλλάξει το καθεστώς των δασών και αποκτήσουν όλα τα χαρακτηριστικά προστασίας των δρυμών, σύντομα θα δείτε ίδιες πινακίδες στην Παύλιανη, στο Δροσοχώρι, στον Αγιο Κωνσταντίνο, στο Χολομώντα, στο Σέλι, στις Καρούτες, στην Καλοσκοπή, στο Καράβωμα και αλλού. Και τότε δε νομίζω να έχει καν νόημα ύπαρξης οποιαδήποτε ομοσπονδία.ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ.
ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΣΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΑΤΕ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΡΗΣ Σ.δεν αντιλεγω στο να αντιμετωπιστει σοβαρα,
αλλα ειναι τοσο γελοιο.....
απο τι μια σπιτια ταβερνες κλπ = δρυμος.....(ατοπο δλδ)
απο την αλλη ολοκληρες σοβαρες χωρες Ιταλικα ,βαλκανικες χωρες(πολυ πιο σοβαρες απο εμας...) αυστριες κλπ κανουν αγωνες μεσα, που πιο μεσα δεν γινεται ,σε δαση κλπ.... Αυστραλια εχει πιστα φορμουλα 1 σε παρκο....
και με την κλασσικη ελλειψη γνωσεων παει το χ wwf το ελληνικο και δασαρχειο να λεει οχι σε κατι τετοιο......
ειναι απλως ασχετοι και καποιος( η ομοσπονδια να διεκδικησει στα ισια να γινει αγωνας στον αγ.μερκουρη!!!!) πρεπει να τους βαλει στη θεση τους....ειδαλλως τουλαχιστον να απαιτησουμε να γκρεμισουν τα σπιτια και τις ταβερνες απο τους 'δρυμους'.....
γκριχελαντ........Kala.... Ayto me thn WWF exei paraginei. Mas dwsane shmadia to poso stokoi einai prin apo merika xronia sto acropolis... Kaneis den ekane kati gia ayto opote twra phrane fora..... As ta loystoyme loipon....
-
«Ο Ομιλός μας έχει οικονομικές δυσκολίες και γι αυτό δεν μπορούμε να σας χορηγήσουμε τις προβλεπόμενες (βάσει εγκυκλίων) συνήθεις αποζημιώσεις…»
Ομολογώ ότι δεν το περίμενα και ξαφνιάστηκα δυσάρεστα, ίσως το βαρύ όνομα του Συλλόγου, ίσως επειδή τόσα χρόνια δεν μου έτυχε ποτέ σε αγώνα 290 χλμ. μακριά από τον τόπο μου, ίσως επειδή δεν μου ζητήθηκε η (δεδομένη) κατανόηση και ανταπόκριση, αλλά μου επεβλήθη μία αυθαίρετη, άδικη και μονομερής απόφαση, με πραγματικά άκομψο και τελεσίδικο τρόπο…
Ίσως τίποτα από αυτά δεν ισχύει, αλλά μάλλον εγώ δεν είχα συνειδητοποιήσει το πραγματικά δυσχερές οικονομικό πλαίσιο που βρίσκονται αρκετές Διοργανώτριες Λέσχες.
Ηδη φέτος διαπιστώσαμε την ηχηρή απουσία πολλών Διοργανωτών, που λύγισαν κάτω από τα υπέρογκα και ανελαστικά έξοδα που απαιτεί ένας αξιοπρεπής και ασφαλής αγώνας και ματαίωσαν προκηρυγμένους αγώνες, με ρίσκο να μην τους ανατεθεί καμία διοργάνωση το 2011.
Η ΕΛΕΤΑ, η ΑΛΑ, η ΑΛΑΜΑΠ, η ΠΑΛΜΑ, το Αγρίνιο, η Σπάρτη, είναι μερικά μόνο τρανταχτά παραδείγματα.Ο Μάστορας από την πλευρά του δικαιολογημένα πιέζει για παροχές και εκπτώσεις, αλλά δυστυχώς «ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος».
Και δεν είναι λύση να πεις, φύγε εσύ που δεν μπορείς να έρθει ο άλλος… Ποιός άλλος ; Δεν υπάρχει άλλος. Οικονομικά τουλάχιστον όλοι είμαστε από την μία πλευρά του ποταμού και κανείς από την αντίπερα όχθη.΄Ολοι εμείς λοιπόν οι υπόλοιποι, τι κάνουμε σε αυτό το σκηνικό του μαύρου θεάτρου; Παραμένουμε άπραγοι θεατές και περιμένουμε να σκάσει το επόμενο κανόνι, έως ότου ακούσουμε και το δικό μας…
Οι Λέσχες Αυτοκινήτου και η ποιότητα της επικοινωνία τους, μου θυμίζουν τις Πόλεις – Κράτη της Αρχαίας Ελλάδας, Αθήνα, Σπάρτη, Θήβα, που μάχονταν η μία την άλλη.
Σήμερα βέβαια οι Διοργανωτές δεν πολεμούν μεταξύ τους, αλλά δεν υπάρχει η δέουσα αλληλεγγύη, η αμοιβαιότητα, η υποστήριξη, η ανταποδοτικότητα. Η κάθε μία πορεύεται σε μοναχική και δύσβατη ανηφόρα, με κοντόφθαλμο και εγωκεντρικό οπτικό πεδίο, μη εξωτερικεύοντας το πρόβλημα, μη ζητώντας βοήθεια, φθάνοντας στο χείλος του γκρεμού…Πρέπει άμεσα, για το συμφέρον μας να κατανοήσουμε ότι όλοι στο σπορ είμαστε μία οικογένεια, Επιτροπή Αγώνων, Διοργανωτές, Αγωνιζόμενοι, Στελέχη/Κριτές και ότι όταν πληγώνεται ένα μέλος της οικογένειας, ματώνουν και τα υπόλοιπα μέλη.
Φαντάζομαι οι Λέσχες να προμηθεύονται συλλογικά, κατόπιν Πανελλήνιου Διαγωνισμού, που θα προκηρύσσει η Ομοσπονδία, σε πολύ χαμηλές τιμές, υλικά που τα χρειάζονται τακτικά και επανειλημμένα σε κάθε αγώνα όπως π.χ. κύπελλα, εκτυπώσεις, αφίσες, βιβλιοδεσίες, γραφική ύλη, κλπ
Φαντάζομαι να δημιουργείται μία ομάδα Στελεχών και Κριτών οι οποίοι εθελοντικά να προσφέρουν τις γνώσεις τους, την εμπειρία τους και το κυριότερο την αγάπη τους, είτε αφιλοκερδώς είτε λαμβάνοντας τα πραγματικά – βασικά έξοδά τους, σε αγώνες που αποδεδειγμένα κινδυνεύουν να ματαιωθούν λόγω οικονομικών δυσκολιών. Και φυσικά εγώ και η γυναίκα μου θα γράψουμε πρώτοι το όνομά μας σε αυτή την ομάδα.
Φαντάζομαι έναν «Καλλικράτη» στις Λέσχες όπου χωρίς να χάνουν την αυτονομία τους και το αυτοδιοίκητό τους, χωρίς να συγχωνεύονται, να δίδονται τα κατάλληλα κίνητρα, ώστε να κτίζουν γέφυρες μεταξύ τους, να συνεργάζονται, να δραστηριοποιούνται από κοινού, να συνιδιοργανώνουν αγώνες, έτσι ώστε να μειώνονται τα κόστη, να ενδυναμώνεται το ανθρώπινο δυναμικό τους, να επιτυγχάνεται αρτιότερο αποτέλεσμα, με τελικό ωφελημένο αποδέκτη τους αγωνιζόμενους.
Φαντάζομαι την προκήρυξη ενός «Πρωταθλήματος» μεταξύ των Οργανωτών και τελικούς νικητές, εκείνους με την καλύτερη διοργάνωση, η οποία θα πιστοποιείται από την σύνθεση διαφορετικών παραγόντων, π.χ. έκθεση Παρατηρητή, ψηφοφορία δημοσιογράφων, αγωνιζομένων, θεατών και θα λαμβάνει υπ όψιν τον βαθμό δυσκολίας του κάθε αγώνα, ορίζοντας και αντίστοιχους συντελεστές, π.χ. ράλλυ, σισκουί, σπρίντ, κλπ.
Με τελικό έπαθλο κάποιο χρηματικό ποσό που θα ανασύρεται από ένα «κουμπαρά» ο οποίος θα τροφοδοτείται από το σύνολο των Οργανωτών, π.χ. 500€ έκαστος ανά έτος.Φαντάζομαι Οργανωτές με λιγότερη έπαρση και κομπασμό, αλλά με περισσότερη αυτογνωσία και ταπεινότητα. Οργανωτές με εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, με όρεξη για δουλειά, ολοκληρωμένοι χαρακτήρες, χωρίς να νιώθουν την ανάγκη να αποδείξουν τίποτα, προσγειωμένοι, σοβαροί, να σκύβουν και να αφουγκράζονται την ανάσα του αγωνιζόμενου, χωρίς κόμπλεξ αυτοεπιβεβαίωσης και ηγετικά απωθημένα…
Το σπορ βρίσκεται στο ναδίρ και στ΄αυτιά μου βουίζουν κραυγές, όπως :
- νέα στάνταρ στους αγώνες έθεσε ο Α.Ο. Μακρυνίτσας !
- έτσι θα γίνονται από εδώ και εμπρός οι αγώνες πλέον !
- η Λ.Α. Κατσικούλας, έθεσε ψηλά τον πήχη και είναι δύσκολο πλέον οι άλλες Λέσχες να την ακολουθήσουν !
- επιπέδου Ράλλυ Ακρόπολις, η διοργάνωση που έκανε ο Α.Ο. Κάτω Κωλοτούμπας !
Φαντάζομαι αυτά και άλλα πολλά…, μέχρι το ξημέρωμα θα μπορούσα να σας μιλώ, αλλά μιας και είναι περασμένη η ώρα (01:10), σκέφτομαι μήπως πρέπει να αλλάξω πλευρό… και να συνεχίσω … να ονειρεύομαι
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Λωρη σαν θεωρια καλο ακουγεται, αλλα στην πραξη δεν μπορω να καταλαβω τι θα εξυπηρετησει και πως θα φερει τον απλο κοσμο πιο κοντα στους αγωνες.
Επισης δε μπορω να φανταστω εσενα ή τον Αρη να απαντας στην πλατεια του πυργου σε 15χρονα παιδακια ή στο Μητσο τον καλουπιτζη που την επομενη θα παει με το αγροτικο του να σας δει στη φολοη.(δλδ δεν ξερω ποιο θα ειναι το υφος και το νοημα των ερωτησεων που εσεις θα απαντατε)ΕΙΔΕΣ,ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΘΩΜΑΔΕΣ,ΟΤΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΘ ?
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ (ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ) ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ....ΤΕΡΑΣΤΙΟ γιατι αυτοι ειναι οι ανθρωποι - οργανα που καλουνται να εφαρμοζουν τον νομο και τους κανονισμους ισα προς ολους -χωρις να ειναι κανεις πιο ισιος-
Και θελει πολυ χρονο γι αυτο δεν αρχιζετε απο τωρα??dimos
Σε αλλη ενοτητα υπαρχουν διαφορα ευτραπελα αλλα κ ο τροπος που επιλεγονται ! Στην Ιτεα αληθεια ποσα ατομα εκτος απο τα τραπεζακια(που και αυτα μπαζουν) θα ειναι κριτες μεσα στις ε.δ.??? Τι θα γινει το 2011 λοιπον? οι κριτες εκτος αγωνων κ οι ντοπιοι αυτονομαζομενοι για την περισταση κριτες εντος???
Η αληθεια ειναι οτι στην αλλη ενοτητα εκτος 2-3 ατομων δε παιρνει θεση κανεις! αφου το θεμα ειναι τεραστιο Κυριε Δημο? Μηπως ηρθε η ωρα να μαθουμε την αποψη του ΣΟΑΑ αλλα και της νεας ΕΘΕΑ.
Φιλικα
Χρ.Κουτρας -
Ο χρήστης Ευφραίμογλου Μιχάλης έγραψε:
......
Φαντάζομαι Οργανωτές με λιγότερη έπαρση και κομπασμό, αλλά με περισσότερη αυτογνωσία και ταπεινότητα. Οργανωτές με εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, με όρεξη για δουλειά, ολοκληρωμένοι χαρακτήρες, χωρίς να νιώθουν την ανάγκη να αποδείξουν τίποτα, προσγειωμένοι, σοβαροί, να σκύβουν και να αφουγκράζονται την ανάσα του αγωνιζόμενου, χωρίς κόμπλεξ αυτοεπιβεβαίωσης και ηγετικά απωθημένα…....
Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι ότι κάποια πράγματα θα αλλάξουν απο την τωρινή κατάσταση.
Για παράδειγμα, σε κάποιες περιπτώσεις νέων οργανωτών που είμαι σε θέση να γνωρίζω, αν και προγραμματίζουν αγώνα για επτά μήνες απο τώρα, έχουν ήδη ξεκινήσει την προεργασία με χορηγούς και προσέλκυση αξιόλογων συμμετοχών.
Και αναφέρομαι σε σπρίντ, όχι σε πρωταθληματικό ράλλυ.
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
......
Φαντάζομαι Οργανωτές με λιγότερη έπαρση και κομπασμό, αλλά με περισσότερη αυτογνωσία και ταπεινότητα. Οργανωτές με εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, με όρεξη για δουλειά, ολοκληρωμένοι χαρακτήρες, χωρίς να νιώθουν την ανάγκη να αποδείξουν τίποτα, προσγειωμένοι, σοβαροί, να σκύβουν και να αφουγκράζονται την ανάσα του αγωνιζόμενου, χωρίς κόμπλεξ αυτοεπιβεβαίωσης και ηγετικά απωθημένα…....
Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι ότι κάποια πράγματα θα αλλάξουν απο την τωρινή κατάσταση.
Για παράδειγμα, σε κάποιες περιπτώσεις νέων οργανωτών που είμαι σε θέση να γνωρίζω, αν και προγραμματίζουν αγώνα για επτά μήνες απο τώρα, έχουν ήδη ξεκινήσει την προεργασία με χορηγούς και προσέλκυση αξιόλογων συμμετοχών.
Και αναφέρομαι σε σπρίντ, όχι σε πρωταθληματικό ράλλυ.
ΑΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΕΣΧΗ,ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Τι εγινε ? εχει χαθει ο ναμπερ ουαν προτασιολογος του συστηματος ....
Γιατι αραγε ? συμβαινει κατι .......
Μηπως προσεληφθει επι τουτου .... απ'τον αρμοδιο φορεα , και προσχωρησε στην σιωπη των αμνων ?
Αλλα το γενικο φαινομενο να μην εχουμε γνωμη και αποψη πλεον για τα αγωνιστικα θεματα και εξαφανιστηκαμε οι περισσοτεροι μετα την ταυτοποιηση .........μαλλον δειχνει οτι δεν παμε καλα σαν λαος , οταν την ιδια ωρα στο facebook εχουμε βαλει φωτο μεχρι το βρακι μας , και ταραχτηκαμε για τα προσωπικα δεδομενα . ...........η αφελεια μερικων νεοελληνων δεν παιζεται , δεν ξερουν οτι μεχρι και στην τουαλετα σου οταν πηγαινεις και εχουν ενδιαφερθει για την φατσα σου για χ λογους , βλεπουν ποτε τραβας και το καζανακι .....και περιμεναν να δοσεις το κινητο σου στο site για να σταμπαριστεις
Αυτο βεβαια ισχυει για καποιους .... για τους αλλους που το παιζαν κοκορακια σουπερ gamao πισω απ'το νικ νειμ .... δεν τους παιρνει τωρα βλεπεις ........ -
Μελι σταζεις Χρίστο, ΜΕΛΙ!
Και για να επιβεβαιωσω την φημη μου ως προτασιολογου, αλλά να σταματησω και τον φιλο μου που διεκδικει πατροτητα προτασεων και περηφανευεται, διαβασε κι αυτο:
'1. Να γίνει αντικατάσταση των πανυγηρικών εκκινήσεων με έκθεση των αγωνιστικών αυτοκινήτων σε Park Ferme με την παρουσία των πληρωμάτων τουλάχιστον για μία ώρα. Ο χώρος του Park Ferme μπορεί να συμπίπτει με αυτόν του SP.'
Ειναι προταση της ΟΕΠΑ, (την θυμασαι?) και δημοσιευθηκε την 27/8/2008, τοτε που εσεις και η τοτε ΕΘΕΑ κανατε τα μπανια σας κι εμεις ξενυχταγαμε δουλευοντας.
Συνεπως
Κι αν θελεις (οποιος θελει) κι αλλες προτασεις για να παει το 'ρημαδι' μπροστα, πατα www.oepa.gr και θα μαθεις πολλά!
Οσο για τις ειρωνιουλες περι συμμετοχης σε όργανα, να σε πληροφορησω οτι παραμενω προσηλωμενος στη δουλεια και την οικογενεια μου και περναω πιο καλα στο υπογειακι μου ετοιμαζοντας το Starlet μου, παρα σε οποιοδηποτε αλλο υπογειο η ανωγειο, εκτεθειμενος σε προσβολες σαν τις δικες σου! Ειμαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ επαγγελματιας και ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ, δεν ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ...Εεε, καλά το πήγαινες, το 'χασες στο Flying [Mod]
Χαιρε! -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Μελι σταζεις Χρίστο, ΜΕΛΙ!Και για να επιβεβαιωσω την φημη μου ως προτασιολογου, αλλά να σταματησω και τον φιλο μου που διεκδικει πατροτητα προτασεων και περηφανευεται, διαβασε κι αυτο:
'1. Να γίνει αντικατάσταση των πανυγηρικών εκκινήσεων με έκθεση των αγωνιστικών αυτοκινήτων σε Park Ferme με την παρουσία των πληρωμάτων τουλάχιστον για μία ώρα. Ο χώρος του Park Ferme μπορεί να συμπίπτει με αυτόν του SP.'
Ειναι προταση της ΟΕΠΑ, (την θυμασαι?) και δημοσιευθηκε την 27/8/2008, τοτε που εσεις και η τοτε ΕΘΕΑ εκανε τα μπανια της κι εμεις ξενυχταγαμε δουλευοντας.
Συνεπως
Κι αν θελεις (οποιος θελει) κι αλλες προτασεις για να παει το 'ρημαδι' μπροστα, πατα www.oepa.gr και θα μαθεις πολλά!
Οσο για τις ειρωνιουλες περι συμμετοχης σε όργανα, να σε πληροφορησω οτι παραμενω προσηλωμενος στη δουλεια και την οικογενεια μου και περναω πιο καλα στο υπογειακι μου ετοιμαζοντας το Starlet μου, παρα σε οποιοδηποτε αλλο υπογειο η ανωγειο, εκτεθειμενος σε προσβολες σαν τις δικες σου! Ειμαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ επαγγελματιας και ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ, δεν ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ...Εεε, καλά το πήγαινες, το 'χασες στο Flying [Mod]
Χαιρε!ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ,
ΑΝ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ ΟΕΠΑ,ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 'ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ' ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑ.
ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΔΕΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EΜ'
-
Δελτιο Τυπου και προς ΕΘΕΑ Νο1/ 27/8/2010. Ομως τι σημασια εχει ρε Λωρακο μου ποιος το ειπε, ξεκολα. Μακαρι απ οσα κατα καιρους εχουμε πει και προτεινει να υιοθετηθουν απο την νεα 'κυβερνηση'
Ποιο πολυ τα πηρα, και γι αυτο εκανα εγγραφη, με τις ειρωνιες και τα υπονοουμενα του Χριστου, που ξερει καλα οτι οταν δεν εχουν βαση με ενοχλουν πολυ!
Παντως, σοβαρα τωρα. Στη δουλεια της ΟΕΠΑ υπαρχουν πολλα επεξεργασμενα σημεια που μπορει να εχουν ενδιαφερον για μια αναδιοργανωση, οπως σημαντικο ενδιαφερον εχει η δημοσκοπηση και τ αποτελεσματα της , που δυστυχως αγνοηθηκε...χαρακτηριστικα.
Παντως εντυπωση μου κανει μια περιεργη ησυχια των τελευταιων μηνων, ναι εχουμε κριση αλλά οι κρισεις δεν αντιμετωπιζονται με εσωστρεφεια. Και η παρατηρηση μου αφορα ΚΑΙ στον ΣΟΑΑ. Οψομεθα.Υ.Γ. Συγγνωμη MOD, παρασυρθηκα...
-
Αφου σε εχω γεννησει , που λεει κι ο λαος , πως αλλοιως θα αφηνες την σουπερ νεα κα...α σου να γραψεις εδω μεσα ........
Αυτο μ'αρεσε παντα , το τσιμπιμα σου το ειδικο .....ουουχου
Παντως καλη η ανασα σου στο αφρο , για να θυμηθουν και καποιοι οτι υπαρχει υλικο ετοιμο , εστω για ξεσκονισμα , και εστω και με διαφοροποιηση λογω της καταστασης της γενικης εκει που χρειαζεται , και δεν θα ζητησεις δικαιωματα ( αυτο το γνωριζουμε ολοι ) πνευματικης ιδιοκτησιας .
Αντε τελειωνε με τα καρμπυρατερ , εχει αγωνες , το αθλημα περιμενει .........με ειδικες στα μετρα σου (δεν πιστευω να ξαναρχισεις να γινεσαι αλευρωμενο κεφτεδακι στα παλιοχωματα ?)
Υ.Γ. αυτο το φαουλ σου δεν το λαμβανουμε υποψην Λου Μου , στο επομενο θα βγει καρτα
-
το ότι ο Στρατισίνο θα τρέξει να ελέγξει τις ειδικές του Αττικό που αλλάζει λιγότερο ένα μήνα πριν τρέξει να υποθέσω ότι το βρίσκετε σωστό ; στη λογική του ότι πρέπει να γίνει ένας αγώνας και για τα 'μισά αγωνιστικά της χώρας' που λέει και ο APR;
οκ να τρέχουμε να βοηθήσουμε μια κατάσταση που.. σώζεται. αλλά πάντα η κουβέντα θα γυρίζει στα κριτήρια που δίνονται οι αγώνες. και κάποιοι διοργανωτές έχουν μαζέψει πολλούς αρνητικούς πόντους δε νομίζετε;
αντί να συζητάμε για τα.. δέντρα και τις λεπτομέρειες στα κλαδάκια τους, μήπως να δούμε πρώτα μέχρι που φτάνει το δάσος;
(κάποιος που έχασε χρόνο και χρήμα δύο μέρες για να πάει να.. περιγράφει χρόνους σε ζωντανή ενημέρωση προχθες, παρακαλώ σκεφτείτε το για να δείτε πως... σκέφτομαι)
-
Για καντω μας πιο ευπεπτο βρε Νικολα , δεν σε καταλαβαινω , πως σκεπτεσαι -αισθανεσαι δηλαδη και γιατι ?
-
'το βρίσκετε σωστό;'
εσύ θα έτρεχες σε ράλλυ (δε μιλάμε και για κάμια.. δεξιοτεχνία δηλαδή) που λιγότερο από ένα μηνα πριν ξεκινήσει βγάζει ανακοίνωση ότι ακυρώνεται και μετά από δύο μέρες βγάζει ανακοίνωση ότι θα γίνει την ίδια ημερομηνία σε άλλη διαδρομή ;
προσωπικά με τίποτα. (οκ, δε τρέχω και πολύ αυτό τον καιρό). να έλεγαν ότι ο αγώνας πάει δύο μήνες πίσω για να είναι τα πάντα όλα έτοιμα, τα κονέ με Δημάρχους και ταβέρνες που λέει ο λόγος, να το καταλάβω !
αυτό μου φαίνεται εμένα το σωστό.
αλλά για άλλη μια φορά (αναφέρθηκαν και παλιότερα κατορθώματα του οργανωτή) ξεκινάει με φάουλ από τα αποδυτήρια !πότε είναι το 'πολύ αργά για να αλλάξουμε τη διαδρομή' ; μια εβδομάδα πριν τη.. λήξη των συμμετοχών ;
και με αυτό το σκεπτικό, είναι σωστή η άποψη της ΕΘΕΑ να βοηθήσει να γίνει ο αγώνας στην ίδια ημερομηνία;
φαντάζομαι ότι κανείς δεν είναι τρελός, ίσως να μην υπάρχει εύκολη ημερομηνία αργότερα. αλλά.. οι ερωτήσεις μου παραμένουν
-
και ένα χαρούμενο που το είδα μόλις στου.. χωμάτινου
Ειδικός Κανονισμός: http://www.ala-racingclub.gr/races_sub. ... ub_id1=250
'•Ο Αγώνας θα διεξαχθεί εφόσον οι πληρωμένες συμμετοχές θα φτάσουν τις 75'
έτσι μάλιστα !
-
'•Ο Αγώνας θα διεξαχθεί εφόσον οι πληρωμένες συμμετοχές θα φτάσουν τις 75'
έτσι μάλιστα ! ΤΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ?
ΕΔΩ ΡΙΤΣΩΝΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕ 120 , ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕ 75 !
εισαι αποκαλυψη βρε glf ......
ΟΛΑ , ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ..... (το πως και που ? θα το μαθουμε συντομα )
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
................ετοιμαζοντας το Starlet μου,............εύγε!!!! τι μου θυμίζεις τώρα....Ελπίζω σύντομα να σε δούμε.
Προτάσεις για το 2011