-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
........... Και μερικους ΠΟΛΥ καλους αγωνες 4χ4.....Άντε βρε...κι εσύ μπυρίτσα.
-
Ο χρήστης IRON Sideris έγραψε:
........... Και μερικους ΠΟΛΥ καλους αγωνες 4χ4.....
Άντε βρε...κι εσύ μπυρίτσα.
Καλησπερα,
Εγω δεν θελω μπυριτσα, το μονο που θελω ειναι να μιλαμε ντομπρα και ξεκαθαρα.Πες λοιπον -και αυτο ειναι που θελω- γιατι δεν πηρατε το προιον, σαν Promoter.
Συγγνωμη αν εγραψα πριν οργανωτης... -
Ο χρήστης Babis Koligiannis έγραψε:
Καλησπερα,
Εγω δεν θελω μπυριτσα, το μονο που θελω ειναι να μιλαμε ντομπρα και ξεκαθαρα.Πες λοιπον -και αυτο ειναι που θελω- γιατι δεν πηρατε το προιον, σαν Promoter.
Συγγνωμη αν εγραψα πριν οργανωτης...Εσύ 2 μπυρίτσες.
Δυστυχώς δεν πήραμε ευθεία απάντηση ποτέ. Το μόνο που ξέρω είναι ότι τοποθετήθηκαν θετικά ο Γιάννης Μεσημέρης ως εκπρόσωπος του ΣΟΑΑ και ο σημερινός πρόεδρος της ΕΘΕΑ Στρατισίνο που έσπευσε να διαθέσει χώρο στο rally.gr για την παρουσίαση της δράσης της IRON TEAM. Για την απόφαση (που δεν ανακοινώθηκε), μόνο εικασίες μπορώ να κάνω, παρόμοιες με τις δικές σου.
Ενδιαφέρον πάντως έχει, ότι την επόμενη χρονιά που ανακοίνωσα στην ΕΛΠΑ ότι αποχωρώ από τις τάξεις τους και θα κινούμουν πλέον υποστηρίζοντας τη δράση της νέας ομοσπονδίας μοτοσυκλέτας (ΑΜΟΤΟΕ), έσπευσαν να ανασύρουν από το ντουλάπι την πρόταση και να μου προσφέρουν 60.000 ευρώ για την οργάνωση αγώνων ταχύτητας αυτοκινήτου το έτος 2007, αρκεί να συνέχιζα να κάνω αγώνες μοτοσυκλέτας υπό το καθεστώς της ΕΛΠΑ. -
Καλησπερα,
Δυστυχώς δεν πήραμε ευθεία απάντηση ποτέ. Το μόνο που ξέρω είναι ότι τοποθετήθηκαν θετικά ο Γιάννης Μεσημέρης ως εκπρόσωπος του ΣΟΑΑ και ο σημερινός πρόεδρος της ΕΘΕΑ Στρατισίνο που έσπευσε να διαθέσει χώρο στο rally.gr για την παρουσίαση της δράσης της IRON TEAM. Για την απόφαση (που δεν ανακοινώθηκε), μόνο εικασίες μπορώ να κάνω, παρόμοιες με τις δικές σου.
Ενδιαφέρον πάντως έχει, ότι την επόμενη χρονιά που ανακοίνωσα στην ΕΛΠΑ ότι αποχωρώ από τις τάξεις τους και θα κινούμουν πλέον υποστηρίζοντας τη δράση της νέας ομοσπονδίας μοτοσυκλέτας (ΑΜΟΤΟΕ), έσπευσαν να ανασύρουν από το ντουλάπι την πρόταση και να μου προσφέρουν 60.000 ευρώ για την οργάνωση αγώνων ταχύτητας αυτοκινήτου το έτος 2007, αρκεί να συνέχιζα να κάνω αγώνες μοτοσυκλέτας υπό το καθεστώς της ΕΛΠΑ.Οποιος καταλαβε , καταλαβε, οποιος δεν, η κανει η ειναι βλακας.
Και μετα περιμενεις να παμε μπροστα. -
Καλησπερα,
Ενδιαφέρον πάντως έχει, ότι την επόμενη χρονιά που ανακοίνωσα στην ΕΛΠΑ ότι αποχωρώ από τις τάξεις τους και θα κινούμουν πλέον υποστηρίζοντας τη δράση της νέας ομοσπονδίας μοτοσυκλέτας (ΑΜΟΤΟΕ), έσπευσαν να ανασύρουν από το ντουλάπι την πρόταση και να μου προσφέρουν 60.000 ευρώ για την οργάνωση αγώνων ταχύτητας αυτοκινήτου το έτος 2007, αρκεί να συνέχιζα να κάνω αγώνες μοτοσυκλέτας υπό το καθεστώς της ΕΛΠΑ.Και κατι ακομα, ο μεν Μεσημερης ειναι σπιτι του.
Ο Στρατισινο, τωρα εκτος απο το rally.gr , εχει και το 'μαγαζι' , γιατι δεν κανεις μια προσπαθεια παλι?
Κι εμεις εδω θα ειμαστε να περιμενουμε να μαθουμε τι απεγινε.....................?
Απλα πραματα !
Που ξερεις ειναι και περιοδος δωρων,Καλα Χριστουγεννα!
-
Και γιατί να το κάνει τώρα ρε συ Μπάμπη? Τώρα που υπάρχει μονο καμένη Γή? Να το πάρει, να επενδύσει τα ωραία του λεφτάκια και τον ωραίο του χρόνο, για να δούμε εμείς ασπρη μέρα και η IRON TEAM, να καταλήξει στην χρεοκοποία?
Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος...
Ο σκοπός ήταν να γίνει τότε, για να πάει και αλλο ενα βήμα παραπάνω...Τώρα και με τέτοια οικονομική ανασφάλεια ειναι δυνατόν να το κάνει?Θέλει πολύ μακρόχρονη μελέτη και δεν ξέρω αν αξίζει πια! -
.......πω πω......
αντε καλα χριστουγεννα !!!!
dimos -
ΑΠΙΘΑΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!
«Μοναδικός τρόπος ήταν ο απόλυτος έλεγχος από την IRON TEAM.
Για να το κάνω και συγκεκριμένο...ο εκάστοτε οργανωτής θα έφερνε τον αλυτάρχη, τεχνικούς έφορους, βοηθούς κριτές και βοηθούς γραμματείας. Η IRON TEAM θα έφερνε τον ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ, βοηθούς αλυτάρχη, αρχηγούς κριτές, προιστάμενο γραμματείας, γραφείο τύπου. Παράλληλα, θα αναλάμβανε την προετοιμασία του αγωνιστικού χώρου, την επιμέλεια του χορηγικού προγράμματος, την τηλεοπτική παραγωγή, τις συμφωνίες με τα μέσα, την προβολή.....»ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ, ο κύριος ΣΙΔΕΡΗΣ, γνώστης του αντικειμένου, επαγγελματίας και στην συνήδιση του, δεν άφηνε περιθώριο, ‘μαύρων μπεζαχταδων’!. ΑΡΑ ΑΣΥΜΦΟΡΟΣ, για τους ΑΝΟΜΟΥΣ!!!....
Και έγινε θύμα «….ψώφισε η κατσίκα μου, να ψωφίσει και του γείτονα». Κατά τα άλλα το φίλαθλο πνεύμα πρυτανεύει!!!!...στην πολλές φορές ανεγκέφαλη κεφαλή του σπορ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ……ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Antonis-team. -
Αυτό που μας τρώει σε αυτή την χώρα, είναι η μυστικοπάθεια, η κρυψίνια, τα μουλοχτά, τα διαπλεκόμενα και ολα αυτά που διακατέχουν το σκατένιο μυαλό μας.
Το δε παράπτωμα που δεν συγχωρώ σε κανεναν Σιδέρη και αλλων, είναι οτι εχουν μεν ορεξη και ιδέες, αλλα αυτή η ξεροκεφαλιά να μην λέγετε τιποτα στα φανερά εμένα μου την δίνει στα νεύρα.
Γιατι να μην εχουμε μάθει τίποτα τόσο καιρό?
Γιατι να μην εχει βγάλει ανακοινώσεις η IRON TEAM και οποια αλλη οργάνωση, για το τι θέλει να κάνει?Γιατι ολες οι συζητήσεις να γίνονται σε υπόγεια, με τηλεφωνάκια, συγκεντρωσούλες μετα φαγητού ή ποτού?
Γιατι να είναι ενήμερο μόνο το διαπλεκόμενο του αθλήματος και οι λοιποί να πετάμε στα σύνεφα?Παναγιώτη, εχεις κίτρινη κάρτα, οπως και ολες οι οργανώσεις...Φταίς διοτι δεν ενημέρωνες κανεναν, παραμόνο αυτούς που σε ενδιέφερε.Οπως και οι υπόλοιποι.Και γιάυτό εχουν χάσει πλέον οι οδηγοί της νοημα της αξιοπιστίας...
Οι οδηγοί βαρέθηκαν - κουράστηκαν να ειναι ερμεα του κάθε ορεξάτου ή μη που εχει οραμα ή οχι.Εχει?Και ποιος το ξέρει?
Γιατι δεν βγήκε ποτέ η IRON TEAM-AΛΑ-ΠΑΛΑΣ-ΑΟΠ-ΑΟΘ-κλπ, να ενημερώνουν διαρκώς απο τα site τους, με δημόσιες επιστολές, με ανακοινώσεις, για το τι πρόκυται να κάνουν, τι πρόκυτε να ζητήσουν και ποιά είναι τα σχεδιά τους?
Ποτέ δεν το κατάλαβα!Ειλικρινά!Καλά Χριστούγεννα.
-
Ο χρήστης Babis Koligiannis έγραψε:
Ο Στρατισινο, τωρα εκτος απο το rally.gr , εχει και το 'μαγαζι' , γιατι δεν κανεις μια προσπαθεια παλι?
Κι εμεις εδω θα ειμαστε να περιμενουμε να μαθουμε τι απεγινε.....................?O Στρατισίνο ήξερε και ξέρει.
Κι εγώ εδώ θα είμαι να μάθω τι θα απογίνει.... -
Ο χρήστης van έγραψε:
Αυτό που μας τρώει σε αυτή την χώρα, είναι η μυστικοπάθεια, η κρυψίνια, τα μουλοχτά, τα διαπλεκόμενα και ολα αυτά που διακατέχουν το σκατένιο μυαλό μας.
Το δε παράπτωμα που δεν συγχωρώ σε κανεναν Σιδέρη και αλλων, είναι οτι εχουν μεν ορεξη και ιδέες, αλλα αυτή η ξεροκεφαλιά να μην λέγετε τιποτα στα φανερά εμένα μου την δίνει στα νεύρα.
Γιατι να μην εχει βγάλει ανακοινώσεις η IRON TEAM και οποια αλλη οργάνωση, για το τι θέλει να κάνει?Γιατι ολες οι συζητήσεις να γίνονται σε υπόγεια, με τηλεφωνάκια, συγκεντρωσούλες μετα φαγητού ή ποτού?
Γιατι να είναι ενήμερο μόνο το διαπλεκόμενο του αθλήματος και οι λοιποί να πετάμε στα σύνεφα?Παναγιώτη, εχεις κίτρινη κάρτα, οπως και ολες οι οργανώσεις...Φταίς διοτι δεν ενημέρωνες κανεναν, παραμόνο αυτούς που σε ενδιέφερε.Οπως και οι υπόλοιποι.Και γιάυτό εχουν χάσει πλέον οι οδηγοί της νοημα της αξιοπιστίας...
Οι οδηγοί βαρέθηκαν - κουράστηκαν να ειναι ερμεα του κάθε ορεξάτου ή μη που εχει οραμα ή οχι.Εχει?Και ποιος το ξέρει?
Γιατι δεν βγήκε ποτέ η IRON TEAM-AΛΑ-ΠΑΛΑΣ-ΑΟΠ-ΑΟΘ-κλπ, να ενημερώνουν διαρκώς απο τα site τους, με δημόσιες επιστολές, με ανακοινώσεις, για το τι πρόκυται να κάνουν, τι πρόκυτε να ζητήσουν και ποιά είναι τα σχεδιά τους?
Κατ' αρχήν μην με βάζεις στο ίδιο καλάθι.
Το μητρώο μου στην εφορία λέει διοργάνωση αγώνων από το 1996. Δεν το έκρυψα ποτέ και έζησα με τα προτερήματα και μειονεκτήματα που προκαλούσε κάτι τέτοιο.Όταν προκάλεσα τη συζήτηση στην ΕΛΠΑ το 2005, απευθύνθηκα στην αρχή του σπορ όπου μόνο με αυτήν θα μπορούσε να γίνει αυτή η συζήτηση.
Δεν είχε νόημα να ανακοινώσω ότι στις σκέψεις μου είναι ....
Όπως επίσης δεν είχε νόημα να βγω και να γκρινιάζω γιατί δεν προχώρησε. Ήταν στη διακριτική ευχέρεια της ΕΛΠΑ να το προχωρήσει ή όχι.
Αντίστοιχα, όπως σίγουρα συμβαίνει και τώρα, κάποιοι αγωνιζόμενοι και άλλοι εμπλεκόμενοι θα ήταν θετικοί στην πρόταση της IRON TEAM και κάποιοι άλλοι δεν θα ήταν. Μία δημόσια τοποθέτηση τι ακριβώς θα σήμαινε?Έτσι κι αλλιώς, η υπόθεση promoter είναι ανατρεπτική για την Ελληνική πραγματικότητα και χαλάει μαγαζάκια. Αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να επεξεργαστείς Βασίλη, το αν αυτό είναι λύση για την ταχύτητα και αν το πιστεύεις να το καλλιεργήσεις/σετε όσοι ενδιαφέρεστε, να το περάσετε και μετά να επιλεγεί ο όποιος 'αρμόδιος'.
Τότε και μόνο τότε θα είχε νόημα να δημοσιοποιήσουμε τις απόψεις μας γιατί θα ήταν τοποθετήσεις επί ενός ζητήματος υπαρκτού και όχι επί ενός ζητήματος που για τους αντίθετων πεποιθήσεων, θα ήταν μία προσπάθεια δημαγωγίας.
Και στο τέλος τέλος, επειδή για οποιονδήποτε λόγο δεν πέρασε η πρότασή μας (που από ότι καταλαβαίνω σου κάνει) φταίμε εμείς που δεν κλάψαμε δημοσίως? Και δεν φταίνε αυτοί που το απέρριψαν ή οι 'δικοί' σας που το αποσιώπησαν?
Αφού έχετε επαφές με την ελπιδοφόρα νέα 'αρχή', ζητήστε τη γνώμη τους και πέστε και σε εμάς τα νέα. Όπως είπε και ο Μπάμπης, εδώ θα είμαστε....
Όσο για το αν αξίζει να ασχοληθεί φέτος κανείς...πάντα αξίζει αν άχεις μέθοδο και όραμα.
-
Επειδή παρασύρθηκα και δεν έπιασα τον πάλμό σου Βασίλη, για τα μουλωχτά, τα υπόγεια κλπ, όταν είχαμε το ρόλο του promoter, κάναμε τουλάχιστον μία συγκέντρωση σε ξενοδοχείο (κάτι σαν γενική συνέλευση όλων των εμπλεκομένων) για να ακούσουμε εκατέρωθεν ιδέες και προτάσεις για την επομενη χρονιά σε θέματα κανονισμών, προγράμματος κλπ.
Αν έχεις επαφές με τον Χαλάτση, ο οποίος έτρεξε κάποια χρόνια σε διοργανώσεις της IRON TEAM, ρώτα να μάθεις ότι σου χρειάζεται γιατί εγώ θα σου τα πω σίγουρα ωραία.
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Βασιλη,
Δεν σε καταλάβαινω, στην Ελλαδα ο μοναδικος τροπος ειναι το τετελεσμενο γεγονος, με τοσους Γερμανοτσολιαδες γυρω μας ειναι μονοδρομος.
Αν ο Παναγιωτης εχει κιτρινη, οι αλλοι τι χρωμα πρεπει να εχουν?
Ολοι φοβουνται μην μεγαλωσει , μην γινει επαγγελματικο και εχουν μερτικο μονο οι επαγγελματικα εμπλεκομενοι, δεν το πηρες μυρωδια ακομα?Δεν γινεται ρε συ το πρωι μαγαζι και το βραδυ οργανωτης ,λεσχιαρχης η οτιδηποτε αλλο.
Οπως εχει πει κι ο Στρατισινο πρεπει να πληρωνεται ακομα κι αυτος που καθαριζει τα τζαμια της λαχανιδας, οχι? Αν δεν το εχει πει να βγει και να με αμφισβητησει δημοσια.Οποταν ο καθε επαγγελματιας εχει δικαιωμα και υποχρεωση να προσπαθει με τους τροπους που τον εφτασε η δουλεια του καπου και οχι με τα δικα σου και τα δικα μου βιτσια.Οπως ακριβως κι εσυ δεν μιλας πουθενα για το πως φτιαχνεις οτι φτιαχνεις.
Και τωρα ειλικρινα που το μαγαζι το εχει ο Στρατισινο και θελει να το αντιμετωπισει επαγγελματικα , οντως κατσε και περιμενε οπως ελεγε και ο πατερας σου κι εσυ λιγο καιρο, να δεις τι θα γινει.
Εγω προσωπικα δεν , λυπαμαι, βαρεθηκα, ημουνα νιος και γερασα.Παω γι αλλα.Μακαρι να βρεθει η ακρη και ο καθε Παναγιωτης Σιδερης (τουλαχιστον αυτος εχει και δεκα διαπιστευτηρια) να βρει την θεση που του αρμοζει,στο στερεωμα της ανυπαρκτης ελληνικης αγωνιστικης πραγματικοτητας.
Και κατι τελευταιο, διαφωνω καθετα, με την θεωρια της καμμενης γης. Ισα ,ισα που ειναι η ευκαιρια μετα την καμμενη να φτιαξεις κατι εντελως καινουργιο.
Αντε και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
-
Κάτσε, γιατι με πείρατε 'μπάλα' και οι δύο και δεν προλαβαίνω...
Ο χρήστης babis koligiannis έγραψε:
Οποταν ο καθε επαγγελματιας εχει δικαιωμα και υποχρεωση να προσπαθει με τους τροπους που τον εφτασε η δουλεια του καπου και οχι με τα δικα σου και τα δικα μου βιτσια.Οπως ακριβως κι εσυ δεν μιλας πουθενα για το πως φτιαχνεις οτι φτιαχνεις.
Ο APR εχει πάντα το τηλ ανοιχτό και λέει στον οποιονδήποτε του ζητήσει βοήθεια, απο το πως... μέχρι το γιατι, οσον αφορά ενα αγωνιστικό αυτοκίνητο!Εχει δώσει τεχν.πληροφορίες σε ονόματα που δεν φαντάζεσαι.Γιατι? ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.Μέχρι και ολόκληρο θέμα ανοιξε για να μάθουν μερικοί νέοι, πως να ξεκινήσουν να στήνουν ενα αυτοκίνητο...(αποτέλεσμα: κάποιοι τηλεφωνικά των εβρισαν-τους χαλάμε τη δουλειά)Ποιος, μωρέ το εχει κάνει αυτό? Ποιος Πρωταθληταράς, έδωσε ποτέ αποψη σε νέο ή απειρο? ΚΑΝΕΝΑΣ.
Παναγιώτη, και Μπάμπη, ξεχνάτε κάτι...
Στην Ελλάδα το σύστημα που λειτουργούσε και λειτουργεί πάντα, είναι αυτό.Δεν αλλάζει.
Και μην μου λέτε εμένα για δημαγωγία και τα σχετικά.
Οταν, Παναγιώτη σε παρα πολλές συζητήσεις που εχουμε κάνει, σου ελεγα να βγεις και να τα πείς, δεν το εκανες ποτέ.
Τώρα γιατι? Αλλα πέρα απο αυτό καλά κάνεις.Πρέπει να μαθαίνονται ολα.Και στο τέλος τέλος, επειδή για οποιονδήποτε λόγο δεν πέρασε η πρότασή μας (που από ότι καταλαβαίνω σου κάνει) φταίμε εμείς που δεν κλάψαμε δημοσίως? Και δεν φταίνε αυτοί που το απέρριψαν ή οι 'δικοί' σας που το αποσιώπησαν?
Ο μόνος τρόπος να 'ελέγχουμε' τους 'δικούς μας'(ΣΟΑΑ), είναι να διαβάζουμε και να ενημερωνόμαστε...Αλλος τρόπος, λόγο υποχρεώσεων και καταστάσεων, δεν υπάρχει.
Ο κος Στράτης, Ο κος Μανώλης, ειναι εκεί για να ορίζουν τους κανόνες που οι Οδηγοί - οι Οργανωτές και οι υπόλοιποι ζητούν.Ο APR φώναζε και φωνάζει πάντα...που ειναι ολοι αυτοί οι αμμεσα ενδιαφερόμενοι-εμπλεκόμενοι...!Γιατι δεν βγαίνουν να καταθέσουν τις απόψεις τους οταν πρέπει? Το ιδιο εγινε με την STARTLINE στο Παλλάδιο, το ιδιο γίνετε συνέχεια...
Δεν καταλαβαίνω γιατι φοβάστε να εκτεθείτε! ΟΛΟΙ! 300 είμαστε ολοι και ολοι...τι θα μας πειράξει λοιπόν?Μακρυγορώ, διοτι ακόμα δεν καταλαβαίνω που είναι το δύσκολο, οπως βγαίνεις τώρα Παναγιώτη και μας γράφεις για το τι εγινε τότε, αντίθετα, να εβγαινες - να κατέθετες άποψη!ΑΠΟΨΗ.Οχι αποτελεσμα. Και αν το θεωρείς δημαγωγία, τοτε ναι είναι δημαγωγία, αλλα ετσι λειτουργεί το σύστημα τελικά. Δεν βλέπεις τι εγινε με το Πρωτάθλημα του 2011?Με τους αγώνες? Κατατέθηκαν απόψεις, αυτοί που έπρεπε να τις διαβάσουν, τις διάβασαν και προχωράει ενα βημα παρακάτω.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ.
Το χειρότερο είναι οτι ολοι διαβάζετε αυτό εδώ το FΟRUM, αλλα για εσάς που σας ενδιαφέρει δεν λέτε κάτι.
Καλώς η κακώς, το μαγαζάκι που λές Παναγιώτη, δεν φοβάται τις μονάδες και τις Προχωρημένες ιδέες. Τον Λαό των οδηγών τρέμει.Και ξέρει οτι μονο αυτοι μπορούν να του κάνουν κακό.
Η ΦΙΛΜΠΑ βγήκε και εγραψε ενα 'Αισχος' με το πρόγραμμα. Γιατι ομως δεν κατεθεσε τη αποψή της, να ακούσει και την αποψη των οδηγών αναλυτικά και προσωπικά?Να μάθουμε και εμείς που δεν 'γνωρίζουμε'? ή 'γνωρίζουμε' μονόπλευρα!
Η STARTLINE το ίδιο αλλά κατόπιν εορτης εστειλε μια επιστολή... Και γιατι δεν προτίμησε την αμμεση επαφή με τους οδηγούς?
Μόνο ο ΑΟΠ, εχει το σθένος να 'αντιμετωπίζει' τους οδηγούς απο εδω μέσα...Στις προτάσεις των Πρωταθλημάτων δεν ειδα καμία Οργάνωση και κανεναν προμοτερ να προτείνει...ΓΙΑΤΙ? Αυτούς δεν τους ενδιαφέρουν οι προκυρήξεις? ή δεν εχουν τελικά Οραμα? Εμένα πάντως μου θυμίζει οτι το 'μαγαζάκι' της ΕΛΠΑ, αλλες φορές μας βόλευε και αλλες οχι(δεν είναι προσωπικό για εσένα.Αλλωστε εσύ, μάλλον ήσουν το μαυρο πρόβατο της ιστορίας).
Συγνώμη Παναγιώτη, που σε πήρα¨μονότερμα', αλλα οπως και ο ΑΟΠ, είστε οι μόνοι που επικοινωνείτε με τους οδηγούς.
Και αν αυτο είναι η αρχή για Λεσχιάρχες-Οργανωτές-Προμότερ κλπ, να εχουμε επαφή, τότε είναι μια καλή αρχή. -
Κατσε ρε Βασιλη, μηπως ειδαμε εσενα να σχολιαζεις την προκυρηξη των αναβασεων και καπου το χασαμε; Ή μηπως αυτες τις εμπνευσεις της νεας αρχης τις βρισκεις λογικες; Λες οτι η ΦΙΛΜΠΑ λεει μονο ενα αισχος, μα αυτοι οι ανθρωποι τα εγραψαν ολα ενα χρονο πριν που πεταχτηκαν με δικτατορικο τροπο εκτος του πρωταθληματος. Φετος αφου αποδειχθηκε περιτρανα οτι οι αντικαταστατες τους οχι απλα δεν ηταν καποιου αποδεκτου επιπεδου, αλλα ηταν ή της τσοντας ή της τελειως της πλακας, βρισκονται παλι εκτος και εσυ τους ζητας τι; Να τα ξαναπουν; Με τι κουραγιο ρε Βασιλη; Και στην τελικη ποιανου το αυτι να ιδρωσει; Μηπως παλιοτερα δεν ειχαν γραφτει ενα σωρο για τη Βεροια; Μηπως δεν εχει γραφτει οτι μια λεσχη εμμεσα ή αμεσα καταβροχθιζει τον ενα μετα τον αλλο αγωνες και θεσμους επιβαλοντας τη διεκπεραιωση σαν τροπο οργανωσης; Μηπως δεν εγραψα για την πληρη αδιαφορια απεναντι σε ενα παιδι που ετρεχε σε παγκοσμιο κυπελο εθνων για λογαριασμο της Ελλαδας; Μηπως θες να γραψω τι εννοει τι εννοει ο Παναγιωτης με το 'τα υπολοιπα τα ξερεις' για το καρτ (γιατι οντως τα ξερω με καθε λεπτομερεια και θα ηθελα να τα ειχα ηδη ξεχασει αυτα αλλα και τα φρεσκα που προεκυψαν πριν κανα μηνα). Και τι θα αλλαξει ρε Βασιλη; Το μονο που αλλαζει ειναι οτι στοχοποιουνται αυτοι που τα γραφουν και τιποτα παραπανω.
Τελοσπαντων, οι επαγγελματιες καθε ειδους για να ασχοληθουν χρειαζονται ενα πλαισιο διαμορφωμενο με σαφης κανονες, δεν ειναι ζητιανοι να τρεχουν να ζητανε απο την καθε αρχη που δραστηριοποιουνται. Αν λοιπον ενδιαφερει κανεναν να παμε δυο βηματα παραπερα στις ταχυτητες ξαναλεω: ας μας πει η ομοσπονδια ποιες απο τις τρεις πιστες μας ειναι καταλληλες για αγωνες και ποιες προδιαγραφες ασφαλειας αυτοκινητων ειναι οι επιθυμητες. Τιποτα παραπανω (εξαλλου το να ζητησει κανεις να λυθει το ιδιοκτησιακο ενος αυτοκινητου που δεν ξεκινησε σαν επιβατικο οπως δυστυχως ειναι τα καθαροαιμα αυτοκινητα πιστας ειναι πυρηνικη φυσικη), τα υπολοιπα πεδιο δοξης λαμπρο για οποιον θελει. Αλλιως συμπτωση - συμπτωση θα καταληξει το δειγμα απο αγωνες που εχει επιβληθει εκει που κατεληξε τα τελευταια χρονια.
ΥΓ >Ο χρήστης van έγραψε:
Ο κος Στράτης, Ο κος Μανώλης, ειναι εκεί για να ορίζουν τους κανόνες που οι Οδηγοί - οι Οργανωτές και οι υπόλοιποι ζητούν.
Η αρχη καταρχην πρεπει να εχει αποψη, εμεις το μονο που εχουμε δει μεχρι στιγμης ειναι εικοσι ημερομηνιες σε ενα ημερολογιο. Οταν δουμε κατι αλλο, να το συζητησουμε.
-
Κατά την γνώμη μου πάντοτε.
- σχεδιάζεις – κατασκευάζεις ένα προϊόν.
- Μετά το διαδίδεις, όσο μπορείς περισσότερο, και κυρίως σε αυτούς που θα πάρουν από αυτό, και μάλιστα σε επίπεδο πλύσεις εγκεφάλου.
- Και τέλος βρίσκεις αυτούς που θα στο πουλήσουν.
Με τον τρόπο αυτόν, αυτοί που θέλουν να το πάρουν (και στην περίπτωση μας, οι οδηγοί, οι βελτιωτές κλπ) το ζητάνε από τους πωλειτές – λέσχες- ΕΛΠΑ - ΕΘΕΑ - ΟΜΑΕ. Αξιώνουν από αυτούς να τους το φέρουν. Εάν η ζήτηση είναι μεγάλη, ο έξυπνος πωλειτής το φέρνει. Μα και εάν δεν κάνει αυτός αυτήν την κίνηση, πας σε άλλον.
Από τα γραφόμενα εδώ μέσα, δεν πείστηκα ότι έγινε έτσι.
Άλλωστε δεν είναι αργά. Το προϊόν είναι ακόμα σύγχρονο.
Σίγουρα θα πρέπει να γνωρίζουμε, ότι το προϊόν δεν πωλείται με επίπεδο κουτσομπολιού για διαφήμιση. Όπως και θα πρέπει να γνωρίζουμε, ότι μέσα σε αυτούς που μας διαβάζουν, υπάρχουν άνθρωποι, που έχουν διασυνδέσεις, και μπορούν με τον τρόπο τους, να εφαρμόσουν πιέσεις, και να εισακουστούν.
Antonis-team. -
Ενας αγωνας στις Σερρες 20-21 Αυγουστου σε πρωταθλημα 6 αγωνων με 4 να μετρανε στη βαθμολογια. Καλη τυχη στα παιδια απο τη Βεροια, τους φορτωσαν κατι που ειναι σχεδον αδυνατο να γινει.
Κατα τα αλλα 4/6 πρωταθληματικοι αγωνες στα αυτοκινητα και 3/4 πρωταθληματικοι αγωνες στα καρτ για την Startline, καθολου ασχημα ποσοστα.
-
Γνωρίζεις αν και ποιοί άλλοι οργανωτές ζήτησαν αγώνες ταχύτητας (δε γνωρίζω, ρωτάω)
Δε νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς μεταξύ των λεσχών... -
Το Πρωτάθλημα Ταχύτητας, εφαγε Γκολ απο τα αποδυτήρια...
Κακές ημερομηνίες, ιδιαίτερα εκείνο το 20-21 Αυγούστου... Και ο ALONSO να ερθει με την FORMULA, μάλλον μόνος του θα είναι...Αρα λοιπόν, συζητάμε πάλι για ενα Πρωτάθλημα, που εκτου Προγράμματος θα γίνουν οι 5 αγώνες... Και πώς θα γίνουν...!
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Κατα τα αλλα 4/6 πρωταθληματικοι αγωνες στα αυτοκινητα και 3/4 πρωταθληματικοι αγωνες στα καρτ για την Startline, καθολου ασχημα ποσοστα.
Ρε συ Κώστα, τι πρόβλημα εχεις με την STARTLINE?Εχεις να προτείνεις κάτι αλλο?Εχεις καμία λέσχη αλλη υπόψιν σου?
Η μόνη λύση, ήταν αυτή που συζητήθηκε παραπάνω...ο Promoter!Δεν το δέχτηκαν, αρα αντε Γειά...Πάλι φέτος θα είναι οι Δεγλερέοι, ο Πλέσσας, οι Αθυμαρίτιδες και ο Δουμουλιάκας...Αυτά!Ολα μαζί αχταρμά και βάλε και τους Τριπολιτσιώτες με κανεναν Καλαματιανό, Θα κατέβουν και απο την Αρτα και ίσως μαζευτούν και τίποτα αλλα μέρη Εξωτικά...Αντε καλή διασκέδαση σε αυτούς που θα συμμετάσχουν, γιατι μάλλον δεν το βλέπω για εμάς, με τέτοια προχειρότητα...μου θυμίζει Διεκπεραίωση!Βαρεθήκαμε-κουραστήκαμε και θέλουμε διασκέδαση οχι Λουνα Παρκ!
Αν η ίδια η Αρχή του Σπορ δεν πιστεύει στο Προϊόν της, πως θέλει να πιστέψουν οι χορηγοί, οι Οδηγοί, οι Θεατές?
Ο ΣΟΑΑ, συμφώνησε?Τα βρήκε ολα εντάξει?ΞΕΚΟΛΉΣΤΕ απο τα ράλι!Ο ΣΟΑΑ φροντίζει για όλους, οχι για μερικούς...Καλή Χρονιά
-
Εγω κατι ποσοστα εγραψα, τα υπολοιπα τα εγραψες μονος σου και φυσικα δε διαφωνω καθολου. Για πες μας τωρα αν εχεις την καλοσυνη πως ηταν η προταση που απορριφθηκε, εχει ενδιαφερον.
Προτάσεις για αγώνες ταχύτητας 2011