-
επι της ουσιας που διαφωνουμε?
ειναι νομιζω λογικο να μην εχει εγκριθει ακομα η επιδοτηση (αν εγκριθει) και ειναι λογικοτερο να μην εχουν ολοκληρωθει διαδικασιες με δημο αφου για αυτο του εδωσαν μεριδια . προφανως αν δε παρουν τελικα την επιδοτηση υποθετω οτι δε θα ισχυει και συμφωνια? αυτο μου λεει η λογικη μου με βαση οσα εχουν δημοσιευθει στο τυπο τοσους μηνες. γιατι να δωσουν τα μεριδια τους σε μια εταιρεια που παραπαιει αυτη τη στιγμη με 30λεπτα τη μετοχη (εχω και μπολικες γαμωτο) . ειναι αδυνατο να κανουν μονοι τους το εργο αν δε παρουν επιδοτηση
τα πραγματα δε ξερω πως θα τα πηρε (αν εχει παρει κατι αλλο εκτος απο το αμαξι) σαν IPPOKAMPOS - RACING TRACK LTD? σαν ιονιος α.ε σαν αεγεκ αλλα τι σημασια εχει? γινεται καποιο εργο? ακομα και να ειχε ξεκινησει το εργο ειναι υποτιμητικο το ολο σκηνικο.επισης περι επιδοτησεων εχω την αισθηση οτι οποια εξοδα γινονται μετα τη καταθεση του φακελου κλπ εμπιπτουν στην επιδοτηση εφοσον αυτη εγκριθει...
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
επι της ουσιας που διαφωνουμε?Ελα ντε, ακριβως τα ιδια λεμε
-
Χωρτασαμε απο προτασεις ?
Να κανω μια προταση για τις προτασεις ?
Προτεινω να αρχισουμε να γραφουμε ποιοι ενδιαφεροντε και θα τρεξουν σε αγωνες ταχυτητας το 2011 με ενα υποθετικο πληρες προγραμμα 6 αγωνων στις γνωστες μας .............η εστω σε ποιες θα ηθελαν εκεινοι να τρεξουν .
Για να καταλαβουμε και ποιοι κανουν προτασεις και για ποιους !
Ενημερωτικο δεν θα ειναι ? να ξερουν καποιοι γιατι θα ασχοληθουν !
Συζητειστε το και με οσους δεν ενημερωνοντε απ'το φορουμ τωρα στις διακοπες ... δεν κανει κακο
-
Εγώ είμαι μέσα ... ποίος δεν θα με αφήσει δεν ξέρω ,, δεν είναι γνήσιο kit car αυτό που έχω , δεν έχει σειριακό , δεν έχει πλήμνες .. ενώ στην Αγγλία είναι πιο απλά τα πράματα τι κυβικά είσαι και ποσά κιλά ... ούτε εάν είσαι δηλητρος ούτε εάν έχεις boll- join
κιλά ανά ιπο .. τέλος μπες και οδήγα ,,Έχω συζητήσει με 6 άτομα που έχουν όλοι την ίδια απορία ,, ???εάν βάλουν roll bar που θα τρέξουν
- Honda civic b16 – 2000cc μονοπετάλουδο .. 1,06,00 στα μέγαρα τρέχει Α-7 η open
- Toyota starlet 1,6 cc τεραπεταλουδο δεν το έχω παει μέγαρα ,, τρέχει Α-6
- fiat punto compressor 1,6 cc που θα το βάλετε 1.11.00 στα μέγαρα
- cater ham – sevens.. γιατί γεν τρέχουν ,, υπάρχουν 8 από δαύτα ??
-
Εαν καταφερω να δωσω το 106 (ευελπιστω, μη το ματιασω...) πριν το τελος της χρονιας ναι, με ΕΕ/11 στην Open και σε ολο το πρωταθλημα θεου θελοντος. Αλλιως 2 αναβασεις και υπομονη...
Aπο εκει και περα, πρωταθλημα ταχυτητας σε αυτες τις εποχες διχως τα Μεγαρα δε νοειται και ειναι πολυ εξοργιστικο να απαγορευεται (τυπικα) να πανε αγωνιστικα για δοκιμες λογω θορυβου. Εχουμε φτασει μεχρι και σε αυτο το σημειο τρελας στη Μπουρδελλαδα, που ουτε σε πιστα δεν μπορουν να πανε αγωνιστικα. Οι αγωνες λογω κρισης πρεπει να ειναι το πολυ 5 κατ εμε που θα μπορουσαν να ειναι διπλοι με λιγοτερους γυρους (15) μεν αλλα για τη βαθμολογια δε και ει δυνατον να γινονται παντου (Μεγαρα -ειναι κοντα- , Τριπολη -ειναι πισταρα οδηγικα- , Σερρες -μακρυα αλλα ειναι ο,τι καλυτερο- , Τυμπακι -παροχες, φιλοξενια- , Ροδος -σαν προορισμος- ). Αν αυτο ειναι -που σιγουρα ειναι- εξαιρετικα δυσκολο, τοτε οπου γης και πατρις, τι να κανουμε.
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Εαν καταφερω να δωσω το 106 (ευελπιστω, μη το ματιασω...) πριν το τελος της χρονιας ναι, με ΕΕ/11 στην Open και σε ολο το πρωταθλημα θεου θελοντος. Αλλιως 2 αναβασεις και υπομονη...Aπο εκει και περα, πρωταθλημα ταχυτητας σε αυτες τις εποχες διχως τα Μεγαρα δε νοειται και ειναι πολυ εξοργιστικο να απαγορευεται (τυπικα) να πανε αγωνιστικα για δοκιμες λογω θορυβου. Εχουμε φτασει μεχρι και σε αυτο το σημειο τρελας στη Μπουρδελλαδα, που ουτε σε πιστα δεν μπορουν να πανε αγωνιστικα. Οι αγωνες λογω κρισης πρεπει να ειναι το πολυ 5 κατ εμε που θα μπορουσαν να ειναι διπλοι με λιγοτερους γυρους (15) μεν αλλα για τη βαθμολογια δε και ει δυνατον να γινονται παντου (Μεγαρα -ειναι κοντα- , Τριπολη -ειναι πισταρα οδηγικα- , Σερρες -μακρυα αλλα ειναι ο,τι καλυτερο- , Τυμπακι -παροχες, φιλοξενια- , Ροδος -σαν προορισμος- ). Αν αυτο ειναι -που σιγουρα ειναι- εξαιρετικα δυσκολο, τοτε οπου γης και πατρις, τι να κανουμε.
Σωστος.
Αξιζει να το δουμε,εστω και με σκεψεις-ψηφους στο φορουμ.
6 αγωνες μετρουν 5.
ΜΕΓΑΡΑ -2
ΤΡΙΠΟΛΗ-1
ΣΕΡΡΕΣ-1
ΚΡΗΤΗ-1
ΡΟΔΟΣ-1.ΜΕΓΑΡΑ-κοντα και πιστα
ΤΡΙΠΟΛΗ-ωραια οδηγικα αν και αεροδρομιο
ΣΕΡΡΕΣ-οτι καλυτερο εχουμε τωρα στην ελλαδα
ΚΡΗΤΗ-παροχες-φιλιξενια αλλα με μικρη και αργη πιστα??
ΡΟΔΟ-νεο βελτιωμενο χωρο -ατομα και συμμετοχες. -
Τα Μέγαρα τα δίνει ο ιδιοκτήτης τους για αγώνες? αυτό είναι το πρώτο που θα πρέπει να εξεταστεί πριν συμπεριληφθούν στο οποιοδήποτε πλάνο - πρόταση. Και αν η απάντηση ειναι θετική, θα πρέπει να εξεταστούν και οι όροι με τους οποίους θα δωθούν.
-
Loipon, se allo thread o glf exei grapsei ayto:
Ο χρήστης glf έγραψε:
Η λέσχη Diamo Blagoevgrad της γειτονικής Βουλγαρίας θα πραγματοποιήσει ένα αγώνα του Βουλγάρικου Πρωταθλήματος ταχύτητας στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών στις 6 και7 Νοεμβρίου 2010.Στον αγώνα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και Έλληνες αγωνιζόμενοι και ορίστηκε σαν ποσό συμμετοχής τα 50 Ευρώ. Θα γίνουν 4 αγώνες στις κατηγορίες Ε εώς 1600 κε, Ε από 1601 κε και άνω, κατηγορία Α-Ν εώς 1600 κε και κατηγορία Α-Ν από 1601 κε και άνω.
Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010 θα γίνουν δύο χρονομετρημένα για κάθε κατηγορία, με τον καλύτερο χρόνο να είναι μπροστά στη σχάρα εκκίνησης.
Τιμή εισόδου 15€ σε box και 5€ στις θύρες 3-5.
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Σπύρο Χαβενετίδη ως εκπρόσωπο της λέσχης στην Ελλάδα στο τηλ. 6973381881.
An den gemisoyn ta PITS kai na epekta8oyn kai ektos pistas tote kyrioi ti na pw.... Eimaste aksioi ths moiras mas....
Den einai dynaton na erxonte oi geitwnes apo boylgaria, kai na kanoyn agwna prwta8lhmatiko toys stis serres, na mas proskaloyne na symmetasxoyme me 50 eyro kai emeis na to snomparoyme.... -
ναι, οι Βούλγαροι έβαλαν τις Σέρρες στο πρωτάθλημα τους και μεις τρέχαμε φέτος σε αεροδρόμια.
με 50 ευρώ παράβολο το.. παραπάνω event είμαι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για.. προπόνηση ενόψει 2011
για είμαι εντός θέματος λοιπόν,
Προτείνω να γίνονται αγώνες το 2011 στις... Σέρρες καταρχάς και κατά δεύτερον με 50 ευρώ παράβολο -
μπραβο στους βουλγαρους,ενω εμεις....
-
Πολυ καλο ακουγεται
Η εθεα το γνωριζει??
δεν τον συμπεριλαμβανει ,στο πολυπαθο φετινο πρωταθλημα, για να ερθουν οσο περισσοτεροι και απο μας ?Ακουσα οτι θα προσφερουν και δωρεαν μεταφορα ...αληθευει ? η απο του χρονου??
σαφως η ακρη του κουβαριου που λεγεται αγωνες ταχυτητας στην Ελλαδα βρισκεται στις Σερρες !!!
Dimos
-
Και τοτε γιατι το ψαχνουν τοσο καιρο στη Τριπολη; Οι ΕΘΕΑ της φετινης χρονιας προφανως το ηξεραν ή τελοσπαντων θα επρεπε να το ηξεραν αφου ειναι και αυτο και τα Τουρκικα Πορσε στο προγραμμα της πιστας απο περυσι το χειμωνα. Δεν ειναι οτι εχουμε 100 πιστες και χαθηκε στο χαμο. Υποθετω οτι συγκινησε τοσο οσο και ο αγωνας του Ιταλικου Φορμουλα Γκλορια το 2009. Τελοσπαντων, νοημα ειχε να το δει εκεινη που εβγαλε το Ελληνικο προγραμμα του 2010, αλλα προφανως ηταν μαζι με τον ΣΟΑΑ απασχολημενη στο να στησει τα φοβερα σαλουν Αν ειναι να γινει κατι διδαγμα ειναι οτι προφανως θα μπορουσαν να γινουν προσπαθειες να συνδυαστουν οι αγωνες επανω με guest απο ξενα πρωταθληματα, θα ηταν οτι καλυτερο να δουμε λιγο πολιτισμο. Αν καποιος ειχε την ορεξη θα μπορουσε να κανει απιστευτα πραγματα με Ιταλους, Βαλκανιους και Τουρκους.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Και τοτε γιατι το ψαχνουν τοσο καιρο στη Τριπολη; Οι ΕΘΕΑ της φετινης χρονιας προφανως το ηξεραν ή τελοσπαντων θα επρεπε να το ηξεραν αφου ειναι και αυτο και τα Τουρκικα Πορσε στο προγραμμα της πιστας απο περυσι το χειμωνα. Δεν ειναι οτι εχουμε 100 πιστες και χαθηκε στο χαμο. Υποθετω οτι συγκινησε τοσο οσο και ο αγωνας του Ιταλικου Φορμουλα Γκλορια το 2009. Τελοσπαντων, νοημα ειχε να το δει εκεινη που εβγαλε το Ελληνικο προγραμμα του 2010, αλλα προφανως ηταν μαζι με τον ΣΟΑΑ απασχολημενη στο να στησει τα φοβερα σαλουν Αν ειναι να γινει κατι διδαγμα ειναι οτι προφανως θα μπορουσαν να γινουν προσπαθειες να συνδυαστουν οι αγωνες επανω με guest απο ξενα πρωταθληματα, θα ηταν οτι καλυτερο να δουμε λιγο πολιτισμο. Αν καποιος ειχε την ορεξη θα μπορουσε να κανει απιστευτα πραγματα με Ιταλους, Βαλκανιους και Τουρκους.Ποιος λοιπον και επιτελους??????
η καλλιτερα ποιοι μπορουν και δεν το κανουν ???
ποια επιτροπη ανθρωπων που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ απο αγωνες πιστας αλλα και απο κανονισμους θα αναλαβει επι τελους την τυχη των αγωνων ταχυτητας σε εναν οριζοντα 5 ετων γ?
δεν ειναι ευκολο ...... δεν ειναι ομως και ακατορθωτο.....
dimos
-
Μα Δήμο μου, πρέπει να θυμάσαι την ομάδα, που βρήκε χώρο, και ‘πατρονους’, μάλιστα κοντά στην Αθήνα και σαμποταρίστηκε οικτρά. Τα αεροδρόμια δεν παρέχουν ασφάλεια και αποδόσεις αυτοκινήτων, εκτός εάν αναδιαρθρωθούν σωστά:
Πρόσβαση και απομάκρυνση αυτοκινήτων.
Σενσορες στην πίστα.
Ασφαλής εξέδρες.
Σύγχρονα πιτς.
Τουαλέτες για όλους, που δεν ρυπαίνουν τον υδροφόρο ορίζοντα.
Κτιριακές εγκαταστάσεις, με μαγαζιά και γραφιά.
Και άλλα πολλά που απαιτούνε.Μα αυτούς που γνωρίζουν για το αντικείμενο, οι άσχετοι τους έχουν φτυμένους, για ιδία συμφέροντα, και για να μην αποδειχτεί ποσό ‘ολίγη’ είναι.
Antonis-team. -
Ο χρήστης dimos έγραψε:
ποια επιτροπη ανθρωπων που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ απο αγωνες πιστας αλλα και απο κανονισμους θα αναλαβει επι τελους την τυχη των αγωνων ταχυτητας σε εναν οριζοντα 5 ετων?Πιστευεις ακομη στις επιτροπες Δημο; Η Τουρκικη επιτροπη που εχει τα Porsche εμαθα οτι απαρτιζεται απο Γερμανους επαγγελματιες αλλα βαζω στοιχημα οτι ειναι σε λαθος μονοπατι.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
ποια επιτροπη ανθρωπων που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ απο αγωνες πιστας αλλα και απο κανονισμους θα αναλαβει επι τελους την τυχη των αγωνων ταχυτητας σε εναν οριζοντα 5 ετων?
Πιστευεις ακομη στις επιτροπες Δημο; Η Τουρκικη επιτροπη που εχει τα Porsche εμαθα οτι απαρτιζεται απο Γερμανους επαγγελματιες αλλα βαζω στοιχημα οτι ειναι σε λαθος μονοπατι.
Κωστα μου ,
πιστευω στην δραση και οχι στην αδρανεια
ανησυχια και οχι στον ωχαδερφισμο
δοκιμη (και ας γινει λαθος) και οχι στην αποχη και φοβο αποτυχιας
+ 0,5 και οχι στο 0!!πιστευεις οτι ειναι τυχαιο το ΓΕΓΟΝΟΣ οτι απο τοτε που παραιτηθηκα (αναγκαστικά) απο τον ΣΟΑΑ σταματησε να γινεται ΕΝΙΑΙΟ ? ?? Ηταν πολυ δυσκολο εργο και τα παιδια που εμειναν ειχαν αλλα προβληματα ...να ασχοληθουν και οταν δεν δινεις την ψυχη σου σε κατι ...απλα δεν γινεται...(βλεπε αττικο ραλλυ φετος).
Οι αγωνες ταχυτητας στην Ελλαδα ειναι βαρια αρρωστοι πρεπει η νεα εθεα να βρει τους γιατρους που θα τους ιασουν πρωτα και μετα να σκεφτουν ολα τα αλλα
Νομιζω οτι ειναι πρωτη προτεραιοτηταΤωρα αν οι 'γιατροι' θα ειναι promoters , εταιρεια η επιτροπη - λιγο ενδιαφερει ,φτανει να ειναι αποτελεσματικοι.
dimos
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
ποια επιτροπη ανθρωπων που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ απο αγωνες πιστας αλλα και απο κανονισμους θα αναλαβει επι τελους την τυχη των αγωνων ταχυτητας σε εναν οριζοντα 5 ετων?
Πιστευεις ακομη στις επιτροπες Δημο; Η Τουρκικη επιτροπη που εχει τα Porsche εμαθα οτι απαρτιζεται απο Γερμανους επαγγελματιες αλλα βαζω στοιχημα οτι ειναι σε λαθος μονοπατι.
Κωστα μου ,
πιστευω στην δραση και οχι στην αδρανεια
ανησυχια και οχι στον ωχαδερφισμο
δοκιμη (και ας γινει λαθος) και οχι στην αποχη και φοβο αποτυχιας
+ 0,5 και οχι στο 0!!πιστευεις οτι ειναι τυχαιο το ΓΕΓΟΝΟΣ οτι απο τοτε που παραιτηθηκα (αναγκαστικά) απο τον ΣΟΑΑ σταματησε να γινεται ΕΝΙΑΙΟ ? ?? Ηταν πολυ δυσκολο εργο και τα παιδια που εμειναν ειχαν αλλα προβληματα ...να ασχοληθουν και οταν δεν δινεις την ψυχη σου σε κατι ...απλα δεν γινεται...(βλεπε αττικο ραλλυ φετος).
Οι αγωνες ταχυτητας στην Ελλαδα ειναι βαρια αρρωστοι πρεπει η νεα εθεα να βρει τους γιατρους που θα τους ιασουν πρωτα και μετα να σκεφτουν ολα τα αλλα
Νομιζω οτι ειναι πρωτη προτεραιοτηταΤωρα αν οι 'γιατροι' θα ειναι promoters , εταιρεια η επιτροπη - λιγο ενδιαφερει ,φτανει να ειναι αποτελεσματικοι.
dimos
Το πιο σωστό που διάβασα εδώ μέσα……
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Σωστος Δημο, σε αυτα συμφωνω απολυτα
-
ο murat, o onder και ο ozan πήγανε Σέρρες και ας έχουν και πίστα F1 ....
έχει κι άλλους
από τα Πόρσε δε βάζω φωτογραφίες, είπα να βάλω από αυτά που μπορούμε να κάνουμε πιο.. εύκολα
-
Kαλα ολα αυτα τα ωραια που μας δειχνεις glf μου,ομως για να λεμε και του στραβου το δικιο ,οι τοπικοι παραγοντες (των σερρων) δεν εκαναν και τιποτα το ιδιαιτερο για να διευκολυνουν το πρωταθλημα να ανεβει στην πιστα....αντιθετα καποια ξενοδοχεια,,,αναβαζαν τις τιμες τους !!! και για παροχες ουτε συζητηση. Οσον αφορα στον οσε ας μην το συζητησουμε καλλιτερα γιατι ειναι βαθυ το θεμα.
Ειναι κριμα βεβαια να εχουμε στην χωρα μας μια τοσο ωραια πιστα και να μην μπορουμε να την χαρουμε (με αγωνες).dimos
Προτάσεις για αγώνες ταχύτητας 2011