-
Η άποψή μου είναι ότι όσοι πέρασαν το SC πρέπει να φάνε μαύρη σημαία.-
Εντελώς απαράδεκτο αυτό που έχει γίνει. Δεν γίνεται να παρανομείς και να τη γλυτώνεις έτσι. Επίσης διαφωνώ με το ηλίθιο πράγμα που τείνει να γίνει συνήθεια του '...will be investigated AFTER the race'. Γιατί ρε σεις AFTER the race? Δύσκολο είναι να βγάλετε μια απόφαση?
Τέσπα...αγώνας παρωδία.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Η άποψή μου είναι ότι όσοι πέρασαν το SC πρέπει να φάνε μαύρη σημαία.-Εντελώς απαράδεκτο αυτό που έχει γίνει. Δεν γίνεται να παρανομείς και να τη γλυτώνεις έτσι. Επίσης διαφωνώ με το ηλίθιο πράγμα που τείνει να γίνει συνήθεια του '...will be investigated AFTER the race'. Γιατί ρε σεις AFTER the race? Δύσκολο είναι να βγάλετε μια απόφαση?
Τέσπα...αγώνας παρωδία.
ο Αλεζι στο ραι αναγνωριζει οτι ειναι εντελως τυχαιο που βρεθηκε εκει ο Χαμι γιατι πολυ απλα το λαθος ΔΕΝ ειναι κανενος οδηγου αλλα της διευθηνσης αγωνα που δεν εβγαλε το sc οταν επρεπε δηλαδη πριν το Φεττελ...
τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε;
-
Η άποψή μου είναι ότι όσοι πέρασαν το SC πρέπει να φάνε μαύρη σημαία.-Εντελώς απαράδεκτο αυτό που έχει γίνει. Δεν γίνεται να παρανομείς και να τη γλυτώνεις έτσι. Επίσης διαφωνώ με το ηλίθιο πράγμα που τείνει να γίνει συνήθεια του '...will be investigated AFTER the race'. Γιατί ρε σεις AFTER the race? Δύσκολο είναι να βγάλετε μια απόφαση?
Τέσπα...αγώνας παρωδία.
After the race βγάζεις αποτελεσματάκι σένιο. Είδες πως άμα βγάλεις την απόφαση πάνω στο race μπορεί να κάνεις μια τρύπα στο νερό.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Εντελώς απαράδεκτο αυτό που έχει γίνει. Δεν γίνεται να παρανομείς και να τη γλυτώνεις έτσι. Επίσης διαφωνώ με το ηλίθιο πράγμα που τείνει να γίνει συνήθεια του '...will be investigated AFTER the race'. Γιατί ρε σεις AFTER the race? Δύσκολο είναι να βγάλετε μια απόφαση?
Τέσπα...αγώνας παρωδία.
ο Αλεζι στο ραι αναγνωριζει οτι ειναι εντελως τυχαιο που βρεθηκε εκει ο Χαμι γιατι πολυ απλα το λαθος ΔΕΝ ειναι κανενος οδηγου αλλα της διευθηνσης αγωνα που δεν εβγαλε το sc οταν επρεπε δηλαδη πριν το Φεττελ...
Έεετσι...πάντα φταίνε οι άλλοι...
Ο Χάμιλτον δηλαδή που βλέπει το SC...το περνάει...δε μπορούσε να κάνει ΑΚΡΗ να το αφήσει?
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Τέσπα...αγώνας παρωδία.
After the race βγάζεις αποτελεσματάκι σένιο. Είδες πως άμα βγάλεις την απόφαση πάνω στο race μπορεί να κάνεις μια τρύπα στο νερό.
Όντως...ελπίζω να βγει μια σωστή απόφαση.
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
μα ποσο .... ειναι αυτος ο Πουρναρακης; ε λεει εχει κ 150 αλογα παραπανω απο το SC δικαιολογημενα περασε! η παροπειδες του εχουν πιασει πατοΑν δεν έγινε εσκεμμένα ας έκανε άκρη και ας άφηνε το SC να περάσει.
+1
οι του Αλονσο ΜΟΚΟ...
ολο κλαψα και μαλακιες...
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ;
ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ...f1nm, εσύ;
sportsmanship από τον Lewis.-
Kobayashi
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Τέσπα...αγώνας παρωδία.
από την κάμερα του ελικόπτερου φάνηκε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι το είδε κομπιασε και ξαναεπιτάχυνε.
μάτια έχουμε και βλέπουμε.
θα ανέβει το βίντεο στο νετ και θα το ξαναδείτε όσοι ψάχνετε δηλώσεις άλλων για να πιαστείτε.
-
Μιας και είπες f1nm που είναι; Άργησε το παλικάρι.
-
Lovely BBC...μαλώνουν ο DC με τον EJ για το ατύχημα του MW. Ο DC λέει ότι άλλαξε δύο γραμμές ο HK under braking και έχει δίκιο.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Το 'περί δικαίου αίσθημα' και το ζήτημα 'ποινή ανάλογα του εγκλήματος' που πάνε Hannibal??
Αν το θέτεις έτσι το λάθος είναι του CW και όχι του LH. O Whitting θα έπρεπε ΙΜΗΟ να είχε ή ζητήσει από τον LH και τους υπόλοιπους να βρεθούν πίσω από το SC ή αν πίστευε ότι πρέπει να βγει άμεσα το SC να πετάξει μία κόκκινη σημαία και να γίνει επανεκκίνηση του αγώνα.
Μεσοβέζικες λύσεις όπου κάποιοι ωφελούνται και στη συνέχεια 'τιμωρούνται' είναι ΙΜΗΟ κακές για το 'sport' (γιατί μιλάμε για τιμωρία 'παρωδία' στο θέμα του LH αυτό όταν οι αγωνοδικές στο Μονακό σε θέμα όπου υπήρχε ασάφεια των κανονισμών τιμώρησαν οδηγό με δυσανάλογα μεγαλύτερη ποινή από τη σύνηθη). Δεν νομίζω να μην συμφωνείς με το σκεπτικό ότι αν ξενερώσει ο πελάτης (μέσος θεατής) απλά το προϊόν θα σταματήσει να πουλά και στο τέλος τόσο ο LH όσο και οι υπόλοιποι θα μείνουν χωρίς δουλειά.
Πάντα φιλικά.
Kyrie dhmoy, ef oson yparxei 8esmo8ethmenh poinh gia ayton ton sygkekrimeno logo den nomizw na ti8etai zhthma. Kai prosexte milame pali gia grey areas sto deploying toy safety car....
To monaco kai ayth htan dyo diaforetikes periptwseis kai fysika diaforetikh systash agwnodikwn.Egw prospa8w na anlysw toys agwnes apo thn pleyra twn odhgwn kai mono kai oxi bash thle8eashs kai proiontos.... Ayto profanws den aresei stoys podosfairofiloys filoys mas edw mesa.....
-
Εγώ παρατήρησα κάτι άλλο. Ο Button ακόμα και ποινή 25 sec να πάρει πάλι μπροστά από τον Αlonso θα είναι!!! (25.2 η διαφορά τους!)
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Egw prospa8w na anlysw toys agwnes apo thn pleyra twn odhgwn kai mono kai oxi bash thle8eashs kai proiontos.... Ayto profanws den aresei stoys podosfairofiloys filoys mas edw mesa.....Σαν οδηγός λοιπόν τι θα έκανες αν έβλεπες το SC να βγαίνει δεξιά σου? Γκάζι και πάμε να το περάσουμε?
Δεν θα έκανες ΑΚΡΗ να περάσει να κάνεις rejoin όπως ήσουν ΠΡΙΝ βγει το SC?
-
@ elteo μα σε αυτο αγαπητε δεν αντιλεγω το εχω ηδη πει...
ηταν ομως μεσα στην πιστα...;
τεσπα παω να δω τις μπυραριες...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Περιμενω με αγωνια in-car αναλυση, απο τον Φαεθων για το προσπερασμα του Χαμιλτον στο SC και το καταπληκτικο του στυλ που μας εδωσε αλλο ενα προσπερασμα
Θα προσπαθήσω να μη σε απογοητεύσω...
Η McLaren αποδέχτηκε την ποινή απ'ότι είδα, δεν υπάρχει θέμα αμφισβήτησης. Χωρίς να έχω ξαναδεί τη φάση με τη λεπτομέρεια που αρμόζει, ο Hamilton έπρεπε να είναι πιό προσεκτικός.
Υ.Γ. Χαίρομαι που όταν το θέμα αφορά ανάλυση in-car βασανίζω τις σκέψεις σας -
Lovely BBC...μαλώνουν ο DC με τον EJ για το ατύχημα του MW. Ο DC λέει ότι άλλαξε δύο γραμμές ο HK under braking και έχει δίκιο.Ο DC έλεγε επίσης συνέχεια (και ενοχλητικά) και πως τίθεται θέμα ασφάλειας με αμάξια με μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μέσα στην πίστα (RBR και Lotus εν προκειμένω). Σιγά μη σκίσει κανένα καλσόν.
-
Στο θέμα Hamilton vs Safety car δεν θα γράψω κάτι, βλέπω ότι έχουν σπεύσει άπαντες οι πανεπιστήμονες να δώσουν εξήγηση επί του θέματος.
Απλά μια απορία... Η ποινή για jump start είναι διέλευση από τα pits σωστά; Αν στον επόμενο αγώνα πριν καν ανάψουν τα κόκκινα φώτα φύγει ο Alonso από την 5η πχ θέση στην εκκίνηση, πάρει προβάδισμα μισού γύρου και μετά -όταν με το καλό ξεκινήσουν και οι άλλοι- κάνει μια διέλευση στα pits και συνεχίσει να είναι πρώτος και μάλιστα με διαφορά, θα υπάρξει θέμα; Just thinking...Στα του αγώνος μπράβο στον Κοπριτογιάσι και στην στρατηγική του μπαρμπα Sauber. Ο Alonso μάλλον παραασχολήθηκε με το θέμα του Λούη και έχασε την αυτοσυγκέντρωση του στην πίστα μην μπορώντας να περάσει Sutil και Buemi ενώ μπορούσε. Κρίμα που έχασε τη δυνατότητα να διεκδικήσει τη νίκη, όπως και κρίμα για τον Massa που χαντακώθηκε από το SC ενώ έδειχνε πολύ δυνατός σήμερα.
Τι αθλιότητα αυτή με τα λάστιχα; Είναι δυνατόν να βγαίνει ολόκληρος αγώνας με ένα σετ ελαστικά χωρίς σημαντική αλλαγή στην απόδοση;Hannibal είναι ενδιαφέρουσες οι παρεμβάσεις σου σχετικά με τα όρια των κανονισμών αλλά εσύ περισσότερο από όλους εδώ -καθώς έχεις τρέξει σε αγώνες- θα πρεπε να ήσουνα πιο απόλυτος σε θέματα ασφαλείας...
Απάντησε μου και στο ερώτημα που έθεσα πιο πάνω. Η ποινή για jump start είναι μια απλή διέλευση, right; -
Εξαιρετικό το βίντεο του BBC...φαίνεται ότι το SC περνάει ΠΡΩΤΟ τη γραμμή, μετά ο Hamilton που έχει το SC δεξιά του και φαίνεται ότι ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ να κόψει και να μείνει πίσω από το SC.-
Όπως λέει και ο Αλόνσο τους πήρε 20 γύρους να βγάλουν απόφαση για το προφανές: 'Lewis ruined the race'.
Οι υπόλοιποι θέλω να δω τι έκαναν.
-
Δεκαοκτω γυρους δηλαδη καπου στα 30 λεπτα μετα ηρθε η αποφαση για τον Λουη. Ποινη χαδι, εφτιαξε και διαφορα και δεν χρωστουσε σταση στα πιτςγια να επηρεαστει εστω η στρατηγικη του. Καραμπινατη ανικανοτητα εκει στους κριτες ή καραμπινατη 'αλληθωρια'. Αν δεν μιλαγε και ο Αλονσο θα βλεπανε ακομα τους κωλους στις πισινες και θα παιζανε το πουλι τους.
-
Σήμερα ΙΜΟ χάθηκε κάθε ελπίδα για κάτι καλό το 2010. Κρίμα....
-
Ωχ ωχ ωχ...DC vs Mike Gascoyne on BBC
European Grand Prix 2010