-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Και γιατι δεν το κανεις.Θα γλυτωσεις και την κριση.ποιος ξέρει μπορεί και να το κάνω ... Μικρός είμαι ακόμη ...
-
Καλημερα σε ολο το forum...θα ηθελα να μαθω εαν υπαρχει καποιος βελτιωτης εδω ωστε να τον ρωτησω καποια πραγματα...εχω το Kia pro ceed κ θελω να το κανω turbo,,στην HTTS μου ειπαν 3,5 με 4 για πανω απο 150 αλογα και ολα με εγγυηση...σε μια περιηγηση που εκανα στο φορουμ νομιζω οτι ειδα καποιο μελος με ονομα Ntinos-team..
Ευχαριστω προκαταβολικα.. -
Αγαπητε Ντιμη αφου εχεις ρωτησει για την βελτιωση του ΚΙΑ σου τι θελεις και ρωτας εδω.
Εγγυηση θα εχεις αν σπάσει οπως λές.Θα περνας κατι εργοστασιακα 160ρια χαλαρα αφου τα 150 βελτιωμενα = 180+ εργοστασιακά.
Προχωρα και μη ρωτας.
Ομως τα λεφτα που θα δωσεις απλά..........ξέχασέ τα!
Αν χρειαστει να το πουλήσεις κατα 99% δεν παιρνεις φραγκο πίσω.
Αν εισαι 'αρωστος' ...οκ.Ανίατη ειναι....οπότε.....
Βαλε και σφυριλατα μεγαλυτερη τουρμπινα να εχεις και 250 ατια στο σταυλο σου και ασε να αναρωτιουνται ποιο μοντελο ειναι οι απο πίσω. -
- ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΦΡΕΝΑ σιγουρα λαστιχα και ισως μεγαλυτερες ζαντες. Η βελτιωση δεν περιοριζεται στην αυξηση της δυναμης, αλλα και στη σωστη διαχειριση της ωστε και ασφαλης να εισαι και να αντλησεις το μεγιστο των -σημαντικα αυξημενων- δυνατοτητων του κινητηρα σου
Σαφως και το 'παντρευεσαι' ενα τοσο βελτιωμενο αυτοκινητο, αλλα αν σε καλυπτει γιατι να το δωσεις?? Με το καλο!!
-
Και για να μην υπαρχει παρεξηγηση οταν λεω να προχωρησεις δεν εννοω να βαζεις κοντρες και σφηνες και διαφορα τετοια αλλά σκοπος για μια ασφαλεστατη προσπεραση με σιγουρη επιβραδυνση και οτι αυτο συνεπάγεται στην βελτιωση του ΚΙΑ.
Καλα μυαλά... -
Πήρες λάθος αμάξι. Εσύ δεν θέλεις βελτίωση, θέλεις να αλλάξεις το μισό αμάξι.
Πούλα το και πάρε άλλο ή συμβιβάσου μ' αυτό που έχεις.
-
Ο χρήστης DiMiS_DrAmA έγραψε:
.σε μια περιηγηση που εκανα στο φορουμ νομιζω οτι ειδα καποιο μελος με ονομα Ntinos-team..Αν λεμε τον ιδιο memberlist.php?mode=viewprofile&u=7779 ειναι ΔρΝτινος(παρατσουκλι ειναι αλλα αντικατοπτρίζει επακριβως την μεγαλη του συνεπεια και γνωση επι του θεματος) αλλα δεν ξερω αν αναλαμβανει ΚΙΑ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
.σε μια περιηγηση που εκανα στο φορουμ νομιζω οτι ειδα καποιο μελος με ονομα Ntinos-team..
Αν λεμε τον ιδιο memberlist.php?mode=viewprofile&u=7779 ειναι ΔρΝτινος(παρατσουκλι ειναι αλλα αντικατοπτρίζει επακριβως την μεγαλη του συνεπεια και γνωση επι του θεματος) αλλα δεν ξερω αν αναλαμβανει ΚΙΑ.
Επίσης είναι επίτιμος Διδάκτορας της Έδρας του Μαθηματικού του ΑΠΘ!
-
Αντώνης
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ΑντώνηςΑγαμέμνονας
-
Antonis_team! Άσχετε Moderατορα!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αντώνης
Αγαμέμνονας
Αχαμνέμονας
-
Ο χρήστης DiMiS_DrAmA έγραψε:
Καλημερα σε ολο το forum...θα ηθελα να μαθω εαν υπαρχει καποιος βελτιωτης εδω ωστε να τον ρωτησω καποια πραγματα...εχω το Kia pro ceed κ θελω να το κανω turbo,,στην HTTS μου ειπαν 3,5 με 4 για πανω απο 150 αλογα και ολα με εγγυηση...σε μια περιηγηση που εκανα στο φορουμ νομιζω οτι ειδα καποιο μελος με ονομα Ntinos-team..
Ευχαριστω προκαταβολικα..εγγύηση πάνω σε τί?
στα εξαρτήματα που θα χρησιμοποιήσουν ή σε όλο το αυτοκίνητο?
ότι και να κάνεις στο κια το ίδιο θα μεινει , άντε να έχεις λίγο περισσότερο γκάζι... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
.σε μια περιηγηση που εκανα στο φορουμ νομιζω οτι ειδα καποιο μελος με ονομα Ntinos-team..
Αν λεμε τον ιδιο memberlist.php?mode=viewprofile&u=7779 ειναι ΔρΝτινος(παρατσουκλι ειναι αλλα αντικατοπτρίζει επακριβως την μεγαλη του συνεπεια και γνωση επι του θεματος) αλλα δεν ξερω αν αναλαμβανει ΚΙΑ.
Επίσης είναι επίτιμος Διδάκτορας της Έδρας του Μαθηματικού του ΑΠΘ!
Τι έγινε ρε παιδιά, με φωνάξατε;
μετατροπή κινητήρα