-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κύρος με τις αφίσες ? Στο στυλ 'Σήμερα στο πανηγύρι της Αγίας Μαρκέλλας τραγουδούν η Σούλα Μπούλα και η Νησιώτικη Ρεμπέτικη Κομπανία' ?
ΙΜΗΟ προβολή σημαίνει τηλεόραση + ραδιόφωνο, οι αφίσες είναι φτηνιάρικο ημίμετρο.
Δεν θα το συνεκρινα ποτε με την προβολή σε ενα μεγαλο δικτυο των ΜΜΕ,αλλα,μιας και τα μεγαλα ΜΜΕ ειναι απιαστο ονειρο (ακομα και για το Acropolis) μας μενει το φτηνο υποκαταστατο.Θα ηταν καλυτερο να μην υπάρχαν πουθενα αφισσες;
Μα δε μιλάω για μεγάλα ΜΜΕ αλλά πχ. για τοπικά κανάλια (δεν ξέρω στην Πάτρα αλλά πχ. στη Λαμία υπάρχει το Σταρ Κεντρικής Ελλάδας) και ραδιοσταθμούς. Πχ. ποιό ραδιόφωνο ακούει η νεολαία και οι φοιτητές στην Πάτρα ? Βάλε καμιά 10αριά σποτάκια και κανά πληρωμένο 'ρεπορτάζ' εκεί.
Οι αφίσες ΙΜΗΟ είναι τελείως ξεπερασμένος τρόπος προβολής και δείχνει μια 'ξεπέτα', μια προχειρότητα -αν είναι συμπληρωματικές των άλλων μέσων, τότε ΟΚ, αλλά από μόνες τους είναι τελείως δεκαετία 80.
Ισως βέβαια μου πεις, πως οι αγώνες μας όπως είναι τώρα δεν είναι για περισσότερα, σε αυτό θα συμφωνήσω -
Ο χρήστης theokoylis έγραψε:
ΧΡΗΣΤΟ.. Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΖΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ.ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Ο ΑΟΠ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΕΙ.ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΟΠ.ΓΙΑ ΤΟ ronde Η ΦΤΕΡΗ ΚΛΠ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ....ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΟΠ ...Δε ξέρω αν ο ΑΟΠ έχει ως πρώτη σκέψη τους αγωνιζόμενους, στο συγκεκριμένο αγώνα πάντως ή καλύτερα να πω στην ειδική της Πτέρης που επισκέφθηκα ο ίδιος, σκέφτηκε να απομακρύνει τους θεατές μακριά από την ειδική. Αυτή τη συμπεριφορά απέναντι στο κοινό αδυνατώ να την κατανοήσω.
-
ΚΕ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ... ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟΜΑΣ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ 'ΑΓΩΝΕΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ'.Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ.ΤΟ ΠΛΟΗΓΟ 000 ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ 00 ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ .ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΤΟ 000...
-
εδω και μια μιση σελιδα σταματησα να διαβαζω προσπερνωντας ολα τα κειμενα φιλων και γνωστων,γιατι συμβαινει παλι το ιδιο ,υπερδιαμαρτυρια,κακιες,υπερβολες κλπ,κλπ
που γραφονται μονιμα εδω μεσα....
σιγουρα ετσι δεν παμε μπροστα
ακομα και το απιστευτο σχολιο του go for pole (δεν το θυμαμαι αυτολεξι,χωρις παρεξηγηση Go..) οτι δεν τραβανε τα ραλλυ....
και τι τραβαει το ραλλυ αιγαιου,οπως σωστα παρατηρησε ο Σπυρος Πουντος?....
θελει δουλεια ,καμια αμφιβολια κλπ
και σιγουρα ΟΧΙ απο εδω μεσα......φυσικα τις γνωμες μας ολοι μας εχουμε δικαιωμα να γραφουμε ,απλα(και καλα κανουν )οι αρμοδιοι που τελικα ειναι αυτοι που πρεπει να δουλεψουν για το σπορ,δεν πρεπει να μπαινουν στο τρυπακι να απαντουν απο εδω,ενδεχωμενος ουτε να δινουν βαση του τι γραφεται εδω....αρκει να βλεπουν τι γινεται,πραγμα το οποιο κανουν ηδη
απλως να αναφερω ,για να μην αδικουμε τοσο υπερβολικα τους ανθρωπους της πατρας αντικειμενικα χειροτεροι χωροι(απο πλευρας εντυπωσεων-εικονας προς τα εξω κλπ,μια που μιλαμε για ενα απο τα ακριβοτερα σπορ ,οπως και να το κανουμε) και ενδεχωμενος ειδικες διαδρομες ειχε το περσινο παλλαδιο.....συνεχιζω να πιστευω πως με σωστες κινησεις μπορουμε του χρονου να εχουμε καλο αχαιος και καλους αγωνες γενικοτερα ,δεν νομιζω οτι μας παιρνει για κατι διαφορετικο αλλωστε......
την κριση την βλεπουμε....αλλα και το ραλλυ αιγαιου βλεπουμε στην τιβι.πχ... -
ΛΩΡΗ.ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΩΒΟ.ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ 'FACE TO FACE'.ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΠΛΕΣ 'ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ'.ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΑΛΛΑΔΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ..ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΚΗ ΠΡΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΙΚΗ..ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΛΕΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ....ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΣΑΝ ΚΥΠΕΛΟ...ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΛΠΑΚΙ...ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ 'ΣΠΡΙΝΤΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ'?ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ FORUM.
-
ΚΕ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ... ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟΜΑΣ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ 'ΑΓΩΝΕΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ'.Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ.ΤΟ ΠΛΟΗΓΟ 000 ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ 00 ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ .ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΤΟ 000...Αθανασόπουλος είναι το επώνυμό μου. (Όπως είναι το username μου φυσικά δε μπορούσατε να το ξέρετε.)
Στην 1η ειδική που ήμουν παρών, στη διασταύρωση για Πλατανιώτισσα, από τις 7:30 μέχρι το πέρας της ειδικής που πέρασε το επόμενο αυτοκίνητο της διοργάνωσης, ο δρόμος παρέμεινε κλειστός. Ο κ. Θέος (αν αναγνώρισα σωστά το πρόσωπο) ήταν αυτός που επικαλέστηκε τους λόγους ασφαλείας. (Αναφέρω όνομα, γιατί αριθμούς αυτοκινήτων δε θυμάμαι, προς δική σας διευκόλυνση. Σε περίπτωση λάθους συγχωρέστε με.) Ο δρόμος άνοιξε όταν πέρασε το αυτοκίνητο της διοργάνωσης μετά το τέλος της ειδικής. Ο αστυνόμος ζήτησε από τους επιβαίνοντες αν μπορεί να ανοιχθεί ο δρόμος γιατί είχε αποκλειστεί αρκετός κόσμος που κατευθύνονταν προς την κατασκήνωση και του έδωσαν το ΟΚ να παραμείνει ανοιχτός μέχρι 11 παρά 20 αυστηρώς, πριν την επανάληψη της ειδικής. Τι έγινε έπειτα δεν το γνωρίζω γιατί εγώ αποχώρησα.
Αυτά είναι όλα όσα γνωρίζω προσωπικά. Θεωρώ πολύ σημαντικό το ότι αναγνωρίζετε το λάθος και ελπίζω το καλύτερο δυνατό για τις επόμενες διοργανώσεις! Όσο για την ημιμάθεια μου παράξενο να υπάρχει σε ανθρώπους που είναι μέλη μιας αγωνιστικής λέσχης που έχει διοργανώσει πολλούς αγώνες.
-
ευρεθει αλλο ενα βιντεο,αν και δεν ειναι σε πολυ καλο σημειο,εχει και αυτο την πλακα του
-
ΧΡΗΣΤΟ.. Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΖΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ.ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Ο ΑΟΠ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΕΙ.ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΟΠ.ΓΙΑ ΤΟ ronde Η ΦΤΕΡΗ ΚΛΠ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ....ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΟΠ ...Αγαπημενε φιλε Θοδωρε δεν νομιζω οτι το πιστευεις αυτο που εγραψες για ....... γιατι γνωριζεις οτι απ'το 84 ημουν παρων στον αγωνα με οτι μεσα διεθετα ακομα και χρηματοδοτωντας αυτοκινητα και πληρωματα μου , για να μην λειπω απ'το αγαπημενο μου ραλλυ Αχαιος .
Η κριτικη μου βγαινει μεσα απ'την καρδια μου με απογοητευση , γιατι τον πηχη αυτου του αγωνα τον ειχα βαλει πολυ ψηλα παντα .
Αυτα που εγραψα τα εννοω , και εξηγω ...... Αν δεν εχει τις δυνατοτητες η ιστορικη αυτη λεσχη να κανει < ραλλυ με αρχιδια > για την πραγματικη ικανοποιηση αγωνιζομενων και οχι μονον (την στιγμη που τα περισσοτερα μελη εισαστε πριν λιγα χρονια οι συναθλητες μας ) , λογω εμποδιων ειτε δημων κ' κοινοτητων ειτε οικονομικων ειτε αλλων προβληματων (οπως pick , ισως πεφτουν πολλα βαρη), και να βλεπουμε αυτην την κατασταση ...... καλυτερα να διοργανωσει ενα σουπερ ροντε και να γινει ο χαμος .
Διεγράφησαν προσβλητικές-προκλητικές εκφράσεις. Eίναι άραγε ώρα για προσωπικούς καυγάδες ? [Mod], γιατι δεν εχει φυσικα ιδεα γιαυτα που γραφει ,τα τι και πως γινοντε .....για να φτασει μια συμμετοχη να πρωταγωνιστει με πορδοευρω ,και καθε αλλο παρα εκνευρισμενος , ειμαι γιαυτα .γεια και τα ξαναλεμε
Σιγα τις προσβλητικες ρε μοντ.........ετσι οπως τα εκανες θα νομιζει ο Θωδορος οτι ηταν γιαυτον , εσηεα .......
-
@sp0+
Μόνο που οι σχετικοί του αθλήματος Σπύρο δεν γεμίζουν τις εξέδρες, ούτε καν των επισήμων δεν γεμίζουν, άσε που μάλλον έχουν χόντροβαρεθεί και αυτοί.Μην υποτιμάς το άψυχο κομμάτι της συμμετοχής (αυτοκίνητο), μπορεί από μόνο του να μην τσουλάει, αλλά κακά τα ψέματα δημιουργεί εντυπώσεις.
-
Θα συμφωνησω σε ολα με τον thvarveris.
O κοσμος θελει και τις συμμετοχες κραχτες.Οσον αφορα τον κοσμο που δεν ηρθε, σαφως δε φταιει ο ΑΟΠ.
Οποιος ηταν στην εκκινηση θα εβλεπε πως ολο το κεντρο της πατρας ηταν νεκρο, δεν περπατουσε ανθρωπος.
Αρα δε φταιει ο ΑΟΠ, αλλα η κριση γενικοτερα, καθως και το κατακαλοκαιρο.Επειδη ειπωθηκε να μπουν κι αλλες ειδικες γυρω απο τα καλαβρυτα στον αγωνα, κι αυτο σωστο, αλλα οπως μου εχει πει ανρωπος της οργανωσης, αν δεν εισαι η ΕΛΠΑ δυσκολα μπορεις να κλεισεις το δρομο Διακοφτο καλαβρυτα, και να 'ενοχλησεις' ΣΚ τους επισκεπτες των καλαβρυτων με τα πουλμαν κλπ.
-
ΧΡΗΣΤΟ.ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΥΧΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ, ΤΑ ΧΛΜ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΧΡΙ 70,ΟΙ ΔΥΗΜΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ 'ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΧΗΣ'ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΤΕ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ.ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΟΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ .ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΘΕΑΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ(ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΟΠ),ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΓΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΡΑΛΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ.Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΖΗΤΑΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ.
Θ Ν ΚΟΥΛΗΣ -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Επειδη ειπωθηκε να μπουν κι αλλες ειδικες γυρω απο τα καλαβρυτα στον αγωνα, κι αυτο σωστο, αλλα οπως μου εχει πει ανρωπος της οργανωσης, αν δεν εισαι η ΕΛΠΑ δυσκολα μπορεις να κλεισεις το δρομο Διακοφτο καλαβρυτα, και να 'ενοχλησεις' ΣΚ τους επισκεπτες των καλαβρυτων με τα πουλμαν κλπ.Ακριβως , κι επειδη τα εχω ακουσει κατι χρονια αυτα ......
-
'EL-EM'
Υ.Γ. ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ 'ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ' ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΑΥΤΟΥΣΙΑ. ΕΓΩ,ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΤΟ ΛΕΩ,ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ.ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΜΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.[/quote]Απλως εννοω οτι κανουμε τα στραβα ματια π.χ. ενα αχρωμο Παλλαδιο με ειδικες αεροδρομια γιατι πρεπει να εχουμε ενα αγωνα την Αττικη κανουμε στραβα ματια στα σικαιην της Λαμιας γιατι κατα τα αλλα ειναι καλος αγωνας ας κανουμε λοιπον και λιγο τα στραβα ματια σε καποια σημεια που το Αχαιος υστερει απο παλια.
(οπως και να το κανουμε για να πας Φτερη ειτε απο Χαλανδριτσα ειτε ακομη απο Καλαβρυτα αν δεν εχεις ειδικη το Διακοφτο ειναι μεγαλη απλη) -
θοδωρη,αυτα τα ξερει και ο Σπυρος και ολοι....
μακαρι να ειχαμε ολοι μας απο ενα σουπερ 2000 με καμια 100.000 μπατζετ και αναλογο μαρκετινγκ ωστε να ειχαμε το σταρ τσανελακι μας και αλλα καναλακια απο κοντα και θα γινοταν πολεμος των αστρων........!!!!!!!
ειμαι σιγουρος οτι συμφωνεις ομως, οτι προτιμας να υπαρχει εντος αγωνα ο Χ ζαχος,χαλιβελακης κλπ με 1600αρι (καλα ο χαλι εχει καλο 1600αρι χαχαχαχαχαχα)
παρα ο τατσι μιτσι κοτσι 5''/χμ πιο αργος απο τις δυνατοτητες του αυτοκινητου ,με εβο 9 κλπ.....
Ας υπαρχει και αυτος ,αλλα και οι αλλοι που ανεφερα(ηδη λειπουν πολλοι...),που με δυσκολια μαζευονται πανω απο 2 ,και στην προκειμενη περιπτωση ειχαμε 4 πληρωματα ψηλα στη γενικη ενω δεν μπορω να μην παραδεχτω περιπτωσεις ,οπως τον κυριακο που ενω θα μπορουσε να εχει 'ταξι' προτιμαει να παλευει με ατμοσφαιρα στα 1600 μαλιστα και να πηγαινει και γρηγορα γνωριζοντας οτι πρεπει να πιεσει.......και υπαρχουν και αλλοι σαν τον κυριακο! -
ΧΡΗΣΤΟ.ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΥΧΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ, ΤΑ ΧΛΜ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΧΡΙ 70,ΟΙ ΔΥΗΜΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ 'ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΧΗΣ'ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΤΕ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ.ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΟΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ .ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΘΕΑΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ(ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΟΠ),ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΓΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΡΑΛΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ.Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΖΗΤΑΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ.
Θ Ν ΚΟΥΛΗΣΦυσικα και αν δεν αλλαξουν πολλες απ'τις παπαριες αυτες των κανονισμων (γιαυτο και περιμενουμε με αγωνια την ΟΜΑΕ και την διαγραφη πολλων αστειων των κανονισμων ) δεν θα μπορεσουν οσοι διοργανωτες πραγματικα εχουν να λαμψουν .
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
θοδωρη,αυτα τα ξερει και ο Σπυρος και ολοι....μακαρι να ειχαμε ολοι μας απο ενα σουπερ 2000 με καμια 100.000 μπατζετ και αναλογο μαρκετινγκ ωστε να ειχαμε το σταρ τσανελακι μας και αλλα καναλακια απο κοντα και θα γινοταν πολεμος των αστρων........!!!!!!!
ειμαι σιγουρος οτι συμφωνεις ομως, οτι προτιμας να υπαρχει εντος αγωνα ο Χ ζαχος,χαλιβελακης κλπ με 1600αρι (καλα ο χαλι εχει καλο 1600αρι χαχαχαχαχαχα)
παρα ο τατσι μιτσι κοτσι 5''/χμ πιο αργος απο τις δυνατοτητες του αυτοκινητου ,με εβο 9 κλπ.....
Ας υπαρχει και αυτος ,αλλα και οι αλλοι που ανεφερα(ηδη λειπουν πολλοι...),που με δυσκολια μαζευονται πανω απο 2 ,και στην προκειμενη περιπτωση ειχαμε 4 πληρωματα ψηλα στη γενικη ενω δεν μπορω να μην παραδεχτω περιπτωσεις ,οπως τον κυριακο που ενω θα μπορουσε να εχει 'ταξι' προτιμαει να παλευει με ατμοσφαιρα στα 1600 μαλιστα και να πηγαινει και γρηγορα γνωριζοντας οτι πρεπει να πιεσει.......και υπαρχουν και αλλοι σαν τον κυριακο!Αμαξό καλά τα λες αλλά και οι γρήγοροι της γενιάς σου όπως λες δεν μαζεύονται οπότε λειψά είναι τα πράγματα και εκεί. Φυσικά δεν γουστάρω να βλέπω κάποιον με καλό αυτοκίνητο που σέρνεται, μια χρυσή τομή θα προτιμούσα, αλλά οι συνθήκες και οι συγκυρίες δεν βοηθούν.
Πάντως κακά τα ψέματα Δημήτρη οι συνδυασμοί 'κράχτες' που λέει και ο S3 παίζουν μεγάλο ρόλο και για την προβολή ενός αγώνα και για να γεμίσουν οι κερκίδες. -
δεν διαφωνω για συνδυασμους κραχτες,αλλα οπως και να το κανουμε το να θεωρουμε πχ. συδυασμο-κραχτη τους Βωβο-Ελ Εμ (χωρις παρεξηγηση ,ξερουν και οι δυο την αξια τους ) με εβο
εν ετη 2010.....
απο τις καλυτερες κινησεις ηταν αυτο που εκανε ο κ.Γκαλλο(αντιπροσωπος πεζο) στο Παλλαδιο περσι(και οχι μονο εκει,αλλα αναφερομαι ακομα και στις κινησεις που καναμε στο περιθωριο του αγωνα,παρουσιαση στην εκθεση κλπ κλπ
και απο τις χειροτερες αυτο που κανει πχ η ιδια η πεζο στην ελλαδα (και αλλες εταιρειες)
η αδιαφορια.....
λες και πουλανε πατατες....
εχοντας καλο προιον χανουν απο εταιρειες τυπου hyundai (οπως ειχε γραψει και σε αρθρο του ο Κουνιτης οταν το ειχε πει σε στελεχος της τογιοτα στην ιαπωνια ,κοντεψε να κανει χαρακιρι....)
και αναρωτιουνται γιατι.....
αλλα βγαινω εκτος θεματος.... -
Ο χρήστης an.laikas έγραψε:
Αγαπητοί Κύριοι ΛΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ Α ΠΟΥ ΡΟΥ
Θα ήθελα να μας διευκρινίσετε υην υπέρμετρη διάθεση να επιδείξετε την αγάπη σας στο ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ και το υπέρμετρο ενδιαφέρον στον όμιλο που τον διοργανώνει.Απο το 1984 που εγώ θυμάμαι, συμμετέχουμε σε αυτόν τον αγώνα, σε αντίθεση με άλους αγώνες... Τυχαίο...?
Να αντιπροτείνω κάτι τον γύρο της Πλατείας Γεωργίου(πλατεία εκκίνησης)103 φορές και το SP δίπλα ώστε να προλαβαίνετε τα μοτέρ για υπερθέρμανση (βλέπε Σελινούντας).
Είσαι αχετος και κακοπληροφορημένος... Το 205 εγκατέλειψε απο αντλία λαδιού, το 106 απο κακής ποιότητας βενζίνη... Πάμε παρακάτω,,Αλλες κακίες?
Σοβαρά τώρα συνιστούμε καλύτερη προετοιμασία στα αυτοκίνητα που ετοιμάζεται ώστε να αντέχουν περισσότερο από 10κμ ανηφόρας...........
Υποδείξεις στον χώρο σου.Αλλωστε οι χρόνοι ειδικών, τόσων ετών, λένε πολλά... Τυχαίο...? Δεν νομίζω...
Χρόνοι που πολλοί θα έχουν ονειρευτεί και ισως είσαι και εσύ ενας απο αυτούς...Όσο για εσάς κε ΛΟΥ ΜΟΥ σπριντάκια του τύπου Παλλάδιο και Καραντάνα με ειδικές 3χλμ και 10 επιβραδύνσεις μόνο εσείς μπορείτε να εκθειάζετε, κερδίζοντας τα.
Γιατί στην άσφαλτο μόνο σε τέτοιου είδους αγώνες μπορείτε να κερδίσετε, άλλωστε το Ραλλυ ΑΧΑΙΟΣ σας έχει πληγώσει πολλάκις αφού έχετε χάσει και όχι από τους λεγόμενους πρωτοκλασάτους αντιπάλους(ΑΧΑΙΟΣ 2009).EEE οχι και Β Εθνική ο κος Παπαχριστόπουλος... Τελικά ερχεσαι να δεις αγώνα, ή κάθεσαι στον καναπέ του σπιτιού σου? Η Αξία του νικητή εξαρτάται απο τον χαμένο...
ΕΡΩΤΗΣΗ????
Ποιος είναι άραγε για εσάς ο καλός αγώνας?????.
Απάντηση 1.Αυτος που τον στήνει ο φίλος μου (για τον έναν -λου μου) και αυτός που τερματίζουν και κερδίζουν τα αυτοκίνητα μου(για τον άλλον-α που ρου)Απάντηση 2. Ειναι ο αγώνας αυτός οπως της Λαμίας, οπου πριν απο 15 χρόνια αυτή η λέσχη προσπαθούσε αλλα ήταν πάντα 4 επιλογή των οδηγών.Με επιμονή ομως, φαντασία και οργανωτική ευελιξία, κανει σήμερα αγώνες ράλι που ειναι αξιοπρεπέστατοι και καλύτεροι απο πολούς αγώνες ευρωπαϊκών λεσχών.
ΥΠΟΣΧΕΣΗ για του χρόνου θα προτείνω στους Πατρινούς να φροντίσουν να φιλοξενήσουν και να γίνουν κολλητοί με τον ΛΟΥ ΜΟΥ και να στήσουν τον αγώνα στην Πλ.Γεωργίου(γύρω γύρω όλοι) ώστε τα αυτοκίνητα του Α ΠΟΥ ΡΟΥ να καταφέρουν να τερματίσουν.
κράτα τις υποσχέσεις σου... Θα εκτεθείς...
Για την ιστορία, να σου θυμίσω οτι τα 2 απο τα 4 εγκατέλειψαν.Τα αλλα δύο τερμάτισαν με επιτυχία και κυπελλάκια. Με εναν νέο οδηγό και εναν οδηγό που ειχε αρκετά χρόνια να ΄συμμετάσχει σε αγώνα γενικότερα.Αλλωστε πρέπει να μάθεις οτι η επιλογή του Ραλι Αχαιός δεν ήταν προσωπική τους υπόθεση, αλλα καθαρά δική μας παρότρυνση.Διοτι μας αρέσει το Ραλι Αχαιός...
Να επανέλθεις λοιπόν με νέες κακίες και ερωταπαντήσεις ...
ΑΧΑΙΟΣ 2011: ΔΙΑΚΟΦΤΟ -ΠΕΤΣΑΚΟΙ - ΦΤΕΡΗ
2. ΚΟΜΠΗΓΑΔΙ - ΠΕΤΣΑΚΟΙ - ΦΤΕΡΗ,
3. ΚΟΜΠΗΓΑΔΙ - ΠΡΙΟΛΙΘΟΣ - ΠΕΤΣΑΚΟΙ - ΦΤΕΡΗ
4.ΔΙΑΚΟΦΤΟ- ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ - ΦΤΕΡΗ κλπ κλπ κλπ! -
ΑΜΑΞΟ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΑ.ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ.ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΕΙΔΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ,ΑΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗ.ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ R2,R3 KAI OI ΙΔΙΩΤΕΣ R1 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ.ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΠΕΙΘΕΙΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ BUGET ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΙ EVO?ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΧΑΙΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΡΤ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ EVO ΑΠΕΞΩ.ΜΑΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΧΑΛΑΤΣΗΣ ΠΕΣΜΟΥ ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ Ο ΧΑΛΑΤΣΗΣ ΠΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΜΑΞΟ,ΒΩΒΟ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ....ΣΚΕΨΟΥ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΧΩΜΑΤΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΑ ΛΑΜΠΕΡΑ ΑΚΡΙΒΑ EVO SUBARU ΠΩΣ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ SUZUKI R1, GORDINI 1 ME KATI ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ
-
ΛΩΡΗ.ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΩΒΟ.ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ 'FACE TO FACE'.ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΣΗ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΠΛΕΣ 'ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ'.ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΑΛΛΑΔΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ..ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΚΗ ΠΡΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΙΚΗ..ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΛΕΣ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ....ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΣΑΝ ΚΥΠΕΛΟ...ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΛΠΑΚΙ...ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ 'ΣΠΡΙΝΤΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ'?ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ FORUM.ΘΕΟΔΩΡΕ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ,ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΩ.
ΕΝΑ ΞΕΚΑΡΦΩΤΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ 'ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙ' ΑΛΛΟΥ' ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΓΩ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΚΡΙΝΑ (Η ΚΑΤΕΚΡΙΝΑ) ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΛΕΣ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ. ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΙΣΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΦΤΕΡΗ ΚΑΤΗΦΟΡΑ,ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΤΙ- Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΙΕΙ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ !
- ΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ Π.Χ. ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ,ΕΙΧΕ ΜΠΑΡΙΕΡΑ,ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΣΩΣΤΑ ? ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΗ (ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ) ΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ,ΑΡΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ. ΕΦ'ΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η Ε.Δ. ΑΝΗΦΟΡΙΚΑ,ΜΑΛΛΟΝ Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΑ.
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΗ Ε.Δ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ,ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
35ο ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ