-
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Παπαριές μεγάλες σου λέει..... Ας δοκιμάσεις πρώτα ένα άλλο σετ μεταχειρισμένα λάστιχα αν εχει πάνω στην ίδιες ζάντες που ειναι πιο εύκολο και φτηνό και να δεις αν κάνει τα ίδια. Το πρόβλημα με τα στραβά λάστιχα ειναι οτι ακόμα και αν στην ζυγοστάθμιση στο βγάζει εντάξει η στραβή επιφάνεια του ελαστικού θα προκαλεί κραδασμούς επειδή ακριβώς ειναι στραβό. -
Ούτε τώρα εγινε δουλειά.. Μάλιστα ο τύπος με τον τόρνο τις έλιωσε στη γρατζουνιά.. Αύριο πάω να διαλέξω άλλες ζάντες..
-
Μήπως να δοκίμαζες αυτό που σου είπαν και οι άλλοι; Άλλα λάστιχα; Το είχα κι εγώ κάποτε αυτό το πρόβλημα με ένα σετ Goodyear. Όταν άλλαξα λάστιχα, το τρέμουλο εξαφανίστηκε.
-
Έχω ξελαρυγγιαστεί να του το φωνάζω. Τί πιο απλό.. Αυτός επιμένει σε εκνευριστικό σημείο ότι δεν είναι τα λάστιχα 1000%. Και του το είπα ότι δεν αναζητώ σε αυτόν ευθύνες, αφού είναι πωλητής και όχι ο κατασκευαστής αλλά παρόλα αυτά επιμένει.. Άσε να μου βάλει άλλες ζάντες τώρα και αν είναι τα λάστιχα θα έχω μετά καινούργια ζαντολάστιχα..
Αυτό που με νοιάζει είναι να είναι σωστό το αυτοκίνητο και ας βάλει ..κόκκινες ζάντες σε πράσινα λάστιχα !!!! -
Στο τέλος αυτό θα γίνει . Θα σου βρει καλές ζάντες μια και αυτές τις εβγαλε στραβες , θα βάλει τα στραβά λάστιχα και στο τέλος θα υποχρτεωθεί να σου βάλει και λάστιχα. Μόνο η ταλαιπωρία θα σου μείνει και το οτι θα χαλάσεις την φιλία σου...
Turanza ER300 Στραβά ??? Ειναι δυνατόν ??