-
Το πρόβλημα με την Ψιτροεν είναι οι ηλίθιοι της αντιπροσωπείας
Τελικά διαβαζοντας ολα τα ποστ απο την αρχή ως εδώ η καλύτερη λύση στα μάτια μου φαινεται το 5008 και βλέποντας οτι το προτιμάει κ ο υποψήφιος αγοραστής μάλλον προς τα εκεί θα κλείσει το πράγμα.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
α) Η δική μου άποψη για ζητήματα ασφαλείας δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σημασία, από τη στιγμή που διεξάγονται έρευνες, τίθενται κανόνες και περιορισμοί, που οι κατασκευαστές και οι καταναλωτές ΟΦΕΙΛΟΥΝ να τηρούν .
β) Δεν 'πετάω' τίποτα στη 'μούρη' κανενός ... Όποιος ενδιαφέρεται εξ' άλλου, φροντίζει να ενημερώνεται σωστά και να μην παραπληροφορεί με ανυπόστατα στοιχεία τους υπόλοιπους !!
γ) Έχουμε ξεχωριστό θέμα, όπου έχουμε συζητήσει χρήσιμα πράγματα, κατά καιρούς...Ωχ. Δεν ήξερα ότι έπρεπε να 'χω διαβάσει πρώτα τους νόμους στη Wikipedia για να μπορέσω να μιλήσω.
Την εμπειρία μου του 'πα (καλοπροαίρετα πάντα) σ' ένα φόρουμ!
Χαλάρωσε λίγο. Δεν περίμενα να φάω και πρόστιμο και να πρέπει να πάω να διαβάσω το ιστορικό του φόρουμ για να δω τι είχε συζητηθεί πριν ποστάρω. -
Ο χρήστης pavlos21 έγραψε:
Το πρόβλημα με την Ψιτροεν είναι οι ηλίθιοι της αντιπροσωπείας- άπειρο!
-
στη περιπτωση του φιλου μας δεν νομιζω οτι το προβλημα ειναι πως θα χωρεσουν τα δυο καθισματακια με τη γιαγια..Εξαλλου ποσες φορες το χρονο θα την εχουν τη γιαγια μαζι...?
Το ΣΚ ειχα παει χωριο και κει ηρθε και ξαδερφος οπου σε φοκους μια χαρα χωρεσε 2 καθισματακια για τα μωρα και στη μεση εκατσε η γυναικα.
Σε τετοιες περιπτωσεις ομως το προβλημα δημιουργειτε με τα καροτσια. Γιατι ο φιλος μας θα εχει παντα μαζι του 2 καροτσια τα πρωτα χρονια η εστω ενα διπλο που πιανει εξισου τον ιδιο χωρο.
Οποτε για μενα το πολυμορφικο ειναι μονοδρομος και μαλιστα μεγαλο για να εχει την ανεση του και να ειναι παντα χαλαρος οτι θα τα χωρεσει ολα τα πραγματα του παντα. Ενα Espace θα ηταν οτι καλυτερο αλλα νομιζω οτι δεν υπαρχει ακομα ε...
Οποτε το 5008 που του αρεσει ειναι μια χαρα, εχει και καλο κινητηρα και με λογικα παγια εξοδα (τελη κτλ) και φανταζομαι τους χωρους να καλυψει τις παραπανω αναγκες. -
Το πρόβλημα με την Ψιτροεν είναι οι ηλίθιοι της αντιπροσωπείαςΤελικά διαβαζοντας ολα τα ποστ απο την αρχή ως εδώ η καλύτερη λύση στα μάτια μου φαινεται το 5008 και βλέποντας οτι το προτιμάει κ ο υποψήφιος αγοραστής μάλλον προς τα εκεί θα κλείσει το πράγμα.
Δε μπορείς να τους τσουβαλιάζεις όλους από 1-2 κακά παραδείγματα. Εκτός αν ξέρεις εσύ κάποια μάρκα που όλοι της οι αντιπρόσωποι είναι αστέρια!
-
Χωρίς να έχω παιδιά , πιστεύω ότι όσο μεγάλο αυτ/το και αν έχεις , τόσο και πιο πολλές θα είναι οι ανάγκες σου...
Δεν πιστεύω πια ότι για να έχεις 2 παιδάκια πρέπει από πίσω να έχεις τράκτορα και καρότσα νταλίκας..
Κάπου πρέπει να μετριάσουμε και λίγο τις ανάγκες μας.Δηλαδή σε κάθε βόλτα που θα πηγαίνω μεθαύριο με το παιδί μου (ότνα αποκτήσω πρώτα ο θεός) θα πρέπει να παίρνω μαζίμου όλο τον εξοπλισμό που έχω στο σπίτι? -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Χωρίς να έχω παιδιά , πιστεύω ότι όσο μεγάλο αυτ/το και αν έχεις , τόσο και πιο πολλές θα είναι οι ανάγκες σου...
Δεν πιστεύω πια ότι για να έχεις 2 παιδάκια πρέπει από πίσω να έχεις τράκτορα και καρότσα νταλίκας..
Κάπου πρέπει να μετριάσουμε και λίγο τις ανάγκες μας.Δηλαδή σε κάθε βόλτα που θα πηγαίνω μεθαύριο με το παιδί μου (ότνα αποκτήσω πρώτα ο θεός) θα πρέπει να παίρνω μαζί μου όλο τον εξοπλισμό που έχω στο σπίτι?Κάθε ΣΚ θες να πεις;
Για να μην πολυσκοτίζεσαι θα στο πω εγώ που έχω 2: τα 3 πρώτα χρόνια ναι! Μπορείς να επιλέξεις εκεί που θα πηγαίνεις βέβαια να τα ΄χουν
-
θα κάνω δώρο σε όλους τους φίλους , πεθερικά , γονείς κ.λ.π από ένα παρκοκρέβατο...
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
θα κάνω δώρο σε όλους τους φίλους , πεθερικά , γονείς κ.λ.π από ένα παρκοκρέβατο...Κοίτα, ιδίως για το πρώτο 6μηνο, μιλάμε για πάρα πολύ πράμα... μην γελάς... Εμείς με το 206 (ακόμα τότε) ταξιδεύαμε χωρώντας τσίμα τσίμα, με τη θέση του συνοδηγού να έχει καταληφθεί από τα συμπράγκαλα (μέχρι το ύψος του προσκεφάλου), το πορτ μπαγκάζ από το καρότσι και το πίσω κάθισμα από τις δύο γυναίκες (η μικρή στο καθισματάκι ) και τσάντες - σακούλες παντού...
Στο πρώτο ταξίδι με το πολυμορφικό, που όλα χώρεσαν πίσω και η γυναίκα μου κάθισε σαν άνθρωπος (και όχι με 50 τσάντες στα πόδια της), ήρθε ο παράδεισος! Σταδιακά βέβαια, οι ανάγκες μειώνονται, αλλά όχι και τόσο... θα επανέλθω σε μερικά χρόνια...
-
Χαλαρώστε ρε παιδιά, σιγά μην πάρεις λεωφορείο για τα δίδυμα, δηλαδή εγώ που έχω δίδυμα + τρίτο τί θα έπρεπε να πάρω; Λοιπόν απο τη πείρα μου καταλήγω οτι ένα station (και μάλιστα c segment) είναι αρκετό, στο πορτμπαγκάζ χωράνε τα πάντα, είμαι κατά των MPV γιατί δεν προσφέρουν κάτι περισσότερο σε χώρους ενώ αντίθετα κάνεις πολλές παραχωρήσεις. Τώρα για τη διάταξη πίσω προτιμότερο είναι να μπουν τα καθισματάκια δίπλα όπως ελέχθη, ειδικά για το πρώτο στάδιο (πριν το μπούστερ δλδ) είναι μόνιμα κουμπωμένα με τη ζώνη και δεν έχεις πρόβλημα.
Το ιδανικό είναι τα καθίσματα πίσω να είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους, νομίζω οτι είδα τέτοιο σύστημα στο Skoda Yeti, οπότε χτυπάς και τον TSI 1,2 και είσαι κύριος. Ακόμα ποιο τέλειο βέβαια θα ήταν αν έμπαινε αυτό το σύστημα στην Octavia combi, τέλος πάντων you get the idea. Εκεί που σε θέλω όμως είναι όταν έχεις τρία booster πίσω και προσπαθείς να κουμπώσεις ταχυδακτυλουργικά τις ζώνες, έχω κατεβάσει καντήλια με την 320 touring...οπότε καταλήγει πάντα το ψηλότερο παιδί να κάθεται στη μέση χωρίς κάθισμα.
Ελπίζω να βοήθησα. -
Ο χρήστης joyrider έγραψε:
είμαι κατά των MPV γιατί δεν προσφέρουν κάτι περισσότερο σε χώρους ενώ αντίθετα κάνεις πολλές παραχωρήσεις.Δεν θα έλεγα ότι συμφωνώ (πολύ καλύτεροι χώροι, καλύτερη ορατότητα και αίσθηση για τους επιβάτες κατά την οδήγηση - όχι δεν εννοώ το ανακάτεμα... ), αλλά προφανώς δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι!
-
Ο χρήστης joyrider έγραψε:
Λοιπόν απο τη πείρα μου καταλήγω οτι ένα station (και μάλιστα c segment) είναι αρκετό, στο πορτμπαγκάζ χωράνε τα πάντα, είμαι κατά των MPV γιατί δεν προσφέρουν κάτι περισσότερο σε χώρους ενώ αντίθετα κάνεις πολλές παραχωρήσεις.Το ιδανικό είναι τα καθίσματα πίσω να είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους, νομίζω οτι είδα τέτοιο σύστημα στο Skoda Yeti, οπότε χτυπάς και τον TSI 1,2 και είσαι κύριος. Ακόμα ποιο τέλειο βέβαια θα ήταν αν έμπαινε αυτό το σύστημα στην Octavia combi, τέλος πάντων you get the idea. Εκεί που σε θέλω όμως είναι όταν έχεις τρία booster πίσω και προσπαθείς να κουμπώσεις ταχυδακτυλουργικά τις ζώνες, έχω κατεβάσει καντήλια με την 320 touring...οπότε καταλήγει πάντα το ψηλότερο παιδί να κάθεται στη μέση χωρίς κάθισμα.
Ελπίζω να βοήθησα.Ξέρεις τι είδους αμάξια έχουν αυτά που ζηλεύεις, έτσι;
-
Επειδη και εγω ειμαι κατα των γαιδουροαμαξιων γενικά, αυτη τη στιγμη κοιταμε και το 308 s/w που φαινεται να ερχει αρκετο πλατος.Πρεπει ομως να πεταχτουμε ως την αντιπροσωπεια να κανουμε αυτοψια.
-
Επειδη και εγω ειμαι κατα των γαιδουροαμαξιων γενικά, αυτη τη στιγμη κοιταμε και το 308 s/w που φαινεται να ερχει αρκετο πλατος.Πρεπει ομως να πεταχτουμε ως την αντιπροσωπεια να κανουμε αυτοψια.Ρώτα και πόσα κιλά είναι και πόσο κάνει...
Α, δες και πόσα μέτρα θέλει για να φρενάρει από τα 100 χαω. Θα τον ενδιαφέρει μιας και θέλει να βάζει μέσα τα παιδιά...
-
Επειδη και εγω ειμαι κατα των γαιδουροαμαξιων γενικά, αυτη τη στιγμη κοιταμε και το 308 s/w που φαινεται να ερχει αρκετο πλατος.Πρεπει ομως να πεταχτουμε ως την αντιπροσωπεια να κανουμε αυτοψια.308 station θα βρεις πιθανότατα από τον ...Σεπτέμβρη ...
Διασταύρωσέ το πάντως ! -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
308 station θα βρεις πιθανότατα από τον ...Σεπτέμβρη ...
Γιατι αυτο ; Ειναι θεμα αντιπροσωπειας ;
Οταν λεω γαιδουροαμαξια εννοω σε διαστασεις.Ακομα και ιδιο μηκος να εχει το 308 s/w με το 5008 φαινεται πολύ μικρότερο στο μάτι απο το δεύτερο λόγω μικρότερου όγκου.Με τα βάρη και τα λοιπά όλα πλέον ειναι βαριά.Για τα φρένα του, δεν γνωρίζω κάτι αλλά αν έχεις στοιχεία παρέθεσέ τα.
Απο τιμή, μια φευγαλέα ματιά που είχα ρίξει ,έπαιζε κάπου στα 25.000 -
Οταν λεω γαιδουροαμαξια εννοω σε διαστασεις.Ακομα και ιδιο μηκος να εχει το 308 s/w με το 5008 φαινεται πολύ μικρότερο στο μάτι απο το δεύτερο λόγω μικρότερου όγκου.Με τα βάρη και τα λοιπά όλα πλέον ειναι βαριά.Για τα φρένα του, δεν γνωρίζω κάτι αλλά αν έχεις στοιχεία παρέθεσέ τα.
Απο τιμή, μια φευγαλέα ματιά που είχα ρίξει ,έπαιζε κάπου στα 25.000Φρένα: '..63,4 μ. από τα 120 χλμ./ώρα' λένε οι 4Τ εδώ
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=13&art_id=9599Όσον αφορά το βάρος, Mazda 6 είναι γύρω στα 1300 κιλά.
-
Κάτι σχετικο-άσχετο, δεν ήξερα που να το γράψω και νομίζω είναι το πιο κατάλληλο θέμα που βρήκα αυτό τον καιρό.
Ένας γείτονάς μου εδώ πέρα έψαχνε για οικογενειακό αμάξι μέχρι 30.000€, οικογενειάρχης με δύο παιδιά. Ήταν ανάμεσα στα γνωστά οικογενειακά sedan και πολυμορφικά, με μια προτίμηση για Mazda 6 station.
Τελικά τον βλέπω χτες με το καινούριο του αμάξι και παθαίνω σοκ Μεταχειρισμένο BMW 730i '05 σαν καινούριο εμφανισιακά αλλά και άψογο μηχανικά απ ότι φαίνεται, με 80.000χλμ το αγόρασε 26.000 ευρώ Περιττό να πω ότι είναι τελείως αλλού το αυτοκίνητο σε σχέση με τα sedan της κατηγορίας που κοίταγε.
Είναι απίστευτο το τι αμάξια βρίσκεις αυτή την περίοδο σε ποσά που δε φαντάζεσαι. Τα κουτσούβελα κάνουν πάρτυ εκεί μέσα τώρα -
+Cayenne...
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Κάτι σχετικο-άσχετο, δεν ήξερα που να το γράψω και νομίζω είναι το πιο κατάλληλο θέμα που βρήκα αυτό τον καιρό.Ένας γείτονάς μου εδώ πέρα έψαχνε για οικογενειακό αμάξι μέχρι 30.000€, οικογενειάρχης με δύο παιδιά. Ήταν ανάμεσα στα γνωστά οικογενειακά sedan και πολυμορφικά, με μια προτίμηση για Mazda 6 station.
Τελικά τον βλέπω χτες με το καινούριο του αμάξι και παθαίνω σοκ Μεταχειρισμένο BMW 730i '05 σαν καινούριο εμφανισιακά αλλά και άψογο μηχανικά απ ότι φαίνεται, με 80.000χλμ το αγόρασε 26.000 ευρώ Περιττό να πω ότι είναι τελείως αλλού το αυτοκίνητο σε σχέση με τα sedan της κατηγορίας που κοίταγε.
Είναι απίστευτο το τι αμάξια βρίσκεις αυτή την περίοδο σε ποσά που δε φαντάζεσαι. Τα κουτσούβελα κάνουν πάρτυ εκεί μέσα τώρα5άμετρο αυτοκίνητο (με 1,90+ μέτρα πλάτος) και ...500 λίτρα χώρο αποσκευών ;
Άσε τα υπόλοιπα (κυβισμός, κατανάλωση, βάρος κλπ.)...
Χωρίς παρεξήγηση...
Αγορα οικογενειακου με διδυμα στον οριζοντα