-
Γεια σας παιδιά! Είμαι νέα οδηγός και ψάχνω το πρώτο μου αμάξι. ΜΕτά από έρευνα αγοράς κατέληξα στα 3 μοντέλα που αναφέρω στον τίτλο.. Επειδή όμως είμαι λίγο ασχετη θα ήθελα και τη γνώμη σας.. Κλίνω περισσότερο στο μαζντακι αλλά είμαι μπερδεμένη ακόμα....
Α να αναφέρω ότι το θέλω κυρίως για τις μετακινήσεις μου στην πόλη και άντε κανα ταξιδάκι που και που!
-
Γεια σας παιδιά! Είμαι νέα οδηγός και ψάχνω το πρώτο μου αμάξι. ΜΕτά από έρευνα αγοράς κατέληξα στα 3 μοντέλα που αναφέρω στον τίτλο.. Επειδή όμως είμαι λίγο ασχετη θα ήθελα και τη γνώμη σας.. Κλίνω περισσότερο στο μαζντακι αλλά είμαι μπερδεμένη ακόμα....
Α να αναφέρω ότι το θέλω κυρίως για τις μετακινήσεις μου στην πόλη και άντε κανα ταξιδάκι που και που!
-
-
Προβλέπω να προτείνεται πανηγυρικά το Μάζντα μαζί με ένα σωρό άλλες άσχετες προτάσεις, εννοείται σε υπόλοιπες σε τούρμπο.
-
Χαχα, οχι δε θέλω άλλες προτάσεις γιατί μετά θα μου πάρει μήνες να αποφασίσω! :Ρ :Ρ
-
Το 2 σε πρασινακι (για να ξεχωριζουμε :Ρ ) ή λευκο
καλοταξιδο!!!
-
Και το colt ειναι ωραιο αμαξακι.
-
Χαλαρα το mazda..
Ετσι ας απαντησω κι εγω μια φορα χωρις επιχειρηματολογηση.. -
Χμ ξέχασα να πω ότι το θέλω 5θυρο, και το coltaki είναι λίγο σα κουβάς! ;Ρ
Σκέφτομαι το μαζντάκι σε άσπρο πέρλα με αεροτομή και μάυρες γυαλιστερές ζάντες...αααχ έρωτας! :Ρ :Ρ
Το κολτ πάντως έχει καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά συν υπολογιστή ταξιδιου συν αυτόματο πιλότο που όμως δε νομίζω να χρησιμοποιήσω πολύ.
-
Μεταξύ των 3, +1 στο Mazda 2.
-
Ο χρήστης diaki έγραψε:
Χμ ξέχασα να πω ότι το θέλω 5θυρο, και το coltaki είναι λίγο σα κουβάς! ;ΡΣκέφτομαι το μαζντάκι σε άσπρο πέρλα με αεροτομή και μάυρες γυαλιστερές ζάντες...αααχ έρωτας! :Ρ :Ρ
Το κολτ πάντως έχει καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά συν υπολογιστή ταξιδιου συν αυτόματο πιλότο που όμως δε νομίζω να χρησιμοποιήσω πολύ.
Ε ενταξει οσο να ναι τωρα το CC δεν θα το χρησιμοποιεις.Παντος πιστευω οποιο σου αρεσει μεταξυ του colt και του mazda.Με το 1.3 το colt να εχει παραπανω αλογα απο το mazda στα 1.300 κυβικα αλλα το μεγαλυτερο μειον του mitsubishi να ειναι ο εισαγωγεας του(ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ) ο οποιος απο οτι εχω διαβασει εδω μεσα ειναι χαλια.
-
Επειδή τη μυρίζομαι την κατάσταση , προτείνω opel speedster μεταχειρισμένο από Γερμανία.
-
Ο χρήστης diaki έγραψε:
Χμ ξέχασα να πω ότι το θέλω 5θυρο, και το coltaki είναι λίγο σα κουβάς! ;ΡΣκέφτομαι το μαζντάκι σε άσπρο πέρλα με αεροτομή και μάυρες γυαλιστερές ζάντες...αααχ έρωτας! :Ρ :Ρ
μια χαρα το σκεφτεσαι σε ασπρη περλα το mazdaκι
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μέχρι τώρα, το κάνετε πιο ξεκάθαρο!!
Μεταχειρισμένο δε θέλω να πάρω, αν πάρω μεταχειρισμένο αργότερα θα ναι κάποιο τζιπάκι για off-road περιπέτειες....ααααααχ -
Ωραια τα τζιπακια.Εχει ενα ξαδερφι μου ενα land rover discovey 2.5 diesel αυτοματο αυτο με τα 110 αλογα.Δεν ειναι δυνατο στον δρομο αλλα ειναι πολυ ανετο και με μια 4κινηση που πραγματικα μ@μ@ει!
-
Tόμπολα!
-
Land rover e?? Καλό!!!εγω εχω οδηγήσει τέτοιας κατηγορίας μόνο το terios της daihatsu. αν και δεν του φαίνεται είναι πολύ δυνατό. Δεν το χω δοκιμάσει ακόμα σε κανα δύσκολο μονοπάτι αλλά από ότι εχω δει αντέχει!!!!
Πάντως αν διάλεγα για χόμπυ και εξοχη θα περνα ενα samurai που μου χει κολλήσει να το ευχαριστηθώ...
-
?
-
Ναι σορρυ!!!! Άλλη μια απορία αν ξέρει κάποιος ρώτησα για σχάρα οροφής και μου είπε ο ένας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα έπειτα απο συνεννόηση μπορούμε να τοποθετήσουμε, όμως στον δεύτερο που πήγα μου πε ότι δεν παίζει για το μάζντα... Ξέρει κάποιος τι γίνεται?
Ήδη είναι περιορισμένος ο χώρος πίσω..
-
Εδώ αλλά και σε άλλες εταιρίες έχουν για το 2 μπάρες οροφής. http://www.thule.com/en-GB/GR/FitGuide.aspx#startApp
Ο χρήστης diaki έγραψε:
... όμως στον δεύτερο που πήγα μου πε ότι δεν παίζει για το μάζντα... Ξέρει κάποιος τι γίνεται?Και πες του δευτερου ... για την Mazda παίζει ... αυτός να μην την παίζει!!!
Στην ελληνική σελίδα: http://www.mazda.gr/models/mazda2/accessories/index.htm
Και σε brochure: https://www.mazda.co.uk/upload/country/en-gb/pdf_downloads/specs_brochures/mazda2/Mazda2_Jan_2009.pdf (σελ.15)
Mazda 2 Vs Mitsubishi Colt Vs Opel Agila