-
Κρίμα που αυτό το αυτοκίνητο θα βγει από την opel .
-
Όμορφο αλλά μου θυμίζει το Megane Coupe. Δεν ξεφευγει δε και απο τη σχεδίαση της 5θυρης.
-
Πραγματικα πολυ ομορφο , μαζι με το megane ειναι τα 2 πιο ομορφα στην αγορα.
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Κρίμα που αυτό το αυτοκίνητο θα βγει από την opel .τι ενοεις ?
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
πολύ όμορφο είναι.
Βλέπω στοιχεία από Σιβικ και κυρίως από Μεγκάν. Κατά τη γνώμη μου το Ρενώ είναι πιο όμορφο - άσχετα αν το συνηθίσαμε πλέον.Θα μου επιτρέψεις να πω, σαν θαυμαστής μέχρι πρότινος της δουλειάς που γινόταν στη Renault από το τμήμα σχεδιασμού, ότι η όποια ομοιότητα οφείλεται στο ότι οι Γάλλοι κινήθηκαν προς το Αστρα και όχι το αντίθετο. Ανεξάρτητα από αυτό, το Opel νομίζω ότι είναι πιο όμορφο και αρμονικό.
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Θα μου επιτρέψεις να πω, σαν θαυμαστής μέχρι πρότινος της δουλειάς που γινόταν στη Renault από το τμήμα σχεδιασμού, ότι η όποια ομοιότητα οφείλεται στο ότι οι Γάλλοι κινήθηκαν προς το Αστρα και όχι το αντίθετο. Ανεξάρτητα από αυτό, το Opel νομίζω ότι είναι πιο όμορφο και αρμονικό.To Megane δεν προηγήθηκε του Astra σε παρουσίαση?
Πως εννοείς 'Oι Γαλλοι κινήθηκαν προς το Astra'? -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Κρίμα που αυτό το αυτοκίνητο θα βγει από την opel .Μην το λες. Μια χαρά δουλειά έχει κάνει η Opel με το Astra J. Έχω οδηγήσει το πεντάθυρο 1.4τ και μου άρεσε πολύ. Εντύπωση μου έκανε και η ποιότητα του εσωτερικού. Πολύ καλή για μικρομεσαίο Hatchback.
Επομένως που το πρόβλημα; Επειδή έχει σηματάκι opel; -
πολύ όμορφο είναι.
Βλέπω στοιχεία από Σιβικ και κυρίως από Μεγκάν. Κατά τη γνώμη μου το Ρενώ είναι πιο όμορφο - άσχετα αν το συνηθίσαμε πλέον.Θα μου επιτρέψεις να πω, σαν θαυμαστής μέχρι πρότινος της δουλειάς που γινόταν στη Renault από το τμήμα σχεδιασμού, ότι η όποια ομοιότητα οφείλεται στο ότι οι Γάλλοι κινήθηκαν προς το Αστρα και όχι το αντίθετο. Ανεξάρτητα από αυτό, το Opel νομίζω ότι είναι πιο όμορφο και αρμονικό.
Αυτό που λες θα είχε βάση, μόνον αν το Άστρα που βλέπουμε σήμερα ήταν μια σχεδιαστική εξέλιξη του προηγούμενου. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Πώς λοιπόν κατευθύνθηκε η Ρενώ προς το Αστρα;
Άσχετα από αυτό, συμφωνώ οτι το Αστρα είναι αρμονικό και όμορφο, αν και περιμένω να δω και τις απλές εκδόσεις του, με γήινες ζάντες πχ...Πάντως και το 5θ είναι όμορφο...
-
Αυτό που λες θα είχε βάση, μόνον αν το Άστρα που βλέπουμε σήμερα ήταν μια σχεδιαστική εξέλιξη του προηγούμενου. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Πώς λοιπόν κατευθύνθηκε η Ρενώ προς το Αστρα;
...Και εγώ αυτό ακέφτηκα (το γωνιώδες προηγούμενο Astra) αλλά και στη περίπτωση του Megane ... το ίδιο δεν έγινε! Καμία σχέση το προηγούμενο με το τωρινό!
-
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=11850
Το πρωτότυπο φοράει τροχούς 21 ιντσών!!!
Γι αυτό φαίνεται τόσο συμπαγές και αθλητικό...Όταν μπει η 16άρα και μικρύνει και ο θόλος, θα μας δείξει για ποιό λόγο πολλοί κατασκευαστές έπαψαν να φτιάχνουν 3θ χατσμπακ (των 4,3 μέτρων...)
-
Το πρωτότυπο φοράει τροχούς 21 ιντσών!!!Η Opel έχει μια αδυναμία στις μεγάλες ζάντες. Και στα παραγωγής της τις βάζει.
Χθες είδα ένα Insignia με τεράστιες ζάντες και θα έλεγα ανύπαρκτο προφίλ ελαστικού. Πρέπει να ήταν εργοστασιακές αφού είχαν το σήμα της εταιρίας. -
Το Ινσιγκνια φοράει από το εργοστάσιο 20αρες! (αυτό θα είδες)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το Ινσιγκνια φοράει από το εργοστάσιο 20αρες! (αυτό θα είδες)Οπότε 21' σε ένα GTC αν πρόκειται δε και για OPC έκδοση ... φυσιολογικό είναι!
-
Ωραίο. Μακάρι αυτή τη φορά να μη ζυγίζει 19856387 κιλά.
-
Αυτό που λες θα είχε βάση, μόνον αν το Άστρα που βλέπουμε σήμερα ήταν μια σχεδιαστική εξέλιξη του προηγούμενου. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Πώς λοιπόν κατευθύνθηκε η Ρενώ προς το Αστρα;Δεν θεωρώ ότι το υπάρχον Άστρα είναι καμια δραματική αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο. Απλά έχει Insignioποιηθεί.
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Πραγματικα πολυ ομορφο , μαζι με το megane ειναι τα 2 πιο ομορφα στην αγορα.Κρίμα που αυτό το αυτοκίνητο θα βγει από την opel .
τι ενοεις ?
Κρίμα που αυτό το αυτοκίνητο θα βγει από την opel .
Μην το λες. Μια χαρά δουλειά έχει κάνει η Opel με το Astra J. Έχω οδηγήσει το πεντάθυρο 1.4τ και μου άρεσε πολύ. Εντύπωση μου έκανε και η ποιότητα του εσωτερικού. Πολύ καλή για μικρομεσαίο Hatchback.
Επομένως που το πρόβλημα; Επειδή έχει σηματάκι opel;Εμένα πάντως δεν μου άρεσε
viewtopic.php?f=15&t=31644&start=2715
και δεν ξέρω πόσο μπορεί να είναι βελτιωμένο το gtc . -
-
ΦΆΤΕ ΜΆΤΙΑ ΨΆΡΙΑ
Μη συγκρίσιμο με κανένα άλλο στην κατηγορία του στην εμφάνιση. -
Φαίνεται πολύ όμορφο εδώ. Και για εμένα στα μικρομεσαία δείχνουν πιο ωραία αυτό και το megane
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Φαίνεται πολύ όμορφο εδώ. Και για εμένα στα μικρομεσαία δείχνουν πιο ωραία αυτό και το meganeΑπλά στο Megane δεν τρελαίνομαι για το μπροστά μέρος. Όλο το άλλο μου αρέσει και μένα.
-
Δεν θεωρώ ότι το υπάρχον Άστρα είναι καμια δραματική αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο. Απλά έχει Insignioποιηθεί.
Τι να σου μω...δεν μπορώ να πω οτι το βλέπω αυτό που λες. ΟΚ και το προηγούμενο ήταν αρκετά 'κουποειδές', αλλά δεν μου φαίνεται ιδιαίτερη σχεδιαστική συγγένεια. Τέλος πάντων! Ο καθένας μας έχει διαφορετική ματιά >
Σε αυτή τη φωτό είναι σκέτη ΛΙΓΟΥΡΑ
Opel Astra (J) GTC