-
Z8
ονειρική
-
Ενα Focus RS MK2 σε ασπρο,δυο corvette μια μαυρη και μια μπορντο στις καφετεριες στο Ριο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Uploaded with ImageShack.us
Αυτό το κόκκινο (google) τις προάλλες ήταν στην Αγ. Τριάδα και ο οδηγός μου είπε ότι πέρασε από όλα τα δρομάκια αλλά θα κάνει μήνες μέχρι να τα ανεβάσουν.
περναει ο γουγλης απ τη γειτονια μας?ωρε μπραβο...
-
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
Αυτό το κόκκινο (google) τις προάλλες ήταν στην Αγ. Τριάδα και ο οδηγός μου είπε ότι πέρασε από όλα τα δρομάκια αλλά θα κάνει μήνες μέχρι να τα ανεβάσουν.
περναει ο γουγλης απ τη γειτονια μας?ωρε μπραβο...
Ε ναι.. Πρεπει να καταγραφη τι ειναι για πουλημα και τι οχι.....
-
χαχα σωστος..btw εσυ δε τη μαζεψες την Ζ1 για καμια ανακατασκευη?κριμα ειναι...
-
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
χαχα σωστος..btw εσυ δε τη μαζεψες την Ζ1 για καμια ανακατασκευη?κριμα ειναι...Δεν επιτρεπεται.... Αλλιως θα ειχα μαζεψει παααααρα πολλα παρατημενα....
-
παιζουν τοσα πολλα εκει?κριμα..
-
-
-
Πριν από αυτά πέρασαν και τα φορντ και τα μίνι αλλά δεν είχα έτοιμο οπλισμένο το κινητό. Φεύγω για Ακρόπολη, πάω να τα δω κι από κοντά!
sent from a universe far far away
-
-
Δες και στο θεμα για το Acropolis ανεβασα φωτο απο την εκκινηση και ενα σπεσιαλ Fiesta για παρτη σου!
-
Παραλία
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Δες και στο θεμα για το Acropolis ανεβασα φωτο απο την εκκινηση και ενα σπεσιαλ Fiesta για παρτη σου!Ωραιο υλικο Λευτερη!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν ξέρω αν με ενοχλεί περισσότερο τούτο δω ή το εγκαταλειμμένο του Αννίβα.Το εγκατελειμένο, μην ξεχνάς ότι στην Z1 αλλάζεις εύκολα προσόψεις σαν κινητό...
-
Το πρωί προς το γραφείο
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Το πρωί προς το γραφείο
Απλά ... το θέλω και γω!!!!!
-
-
-
το scirocco R πανεμορφο αυτοκινητο! Eιδα opel speedster στην Αλεξανδρουπολη χθες ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ μου φανηκε!
Carspotting [#7]