-
Στις ΗΠΑ ξεκινάει από 25χιλ δολλάρια. (το RAV4 με 2.5λτ κινητήρα ξεκινάει από τα 22χιλ, ένα prius ξεκινάει από τα 23).
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Πραγματικα πανεμορφο το FJ σχημα πρωτογνωρο και σου δινει την αισθηση πως θελει να λασπωθει...Έγραψες την σωστή φράση!!!!!
-
Στις ΗΠΑ πάντως είναι φθηνότερο του 4Runner το οποίο είναι ένα κλικ κάτω από εξοπλισμό και κινητήρες του LC120. Άρα εδώ αν εισαγόταν κανονικά θα ήταν φθηνότερο του 120, με τις παραεισαγωγές κοστίζει (σχεδόν) καινούριο όσο περίπου και το LC120.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πολύ πιο ενδιαφέρον και ικανό δείχνει από το LC κατά την γνώμη μου!
Δεν έχει καμία διαφορά εκτός της εμφάνισης από το LC 120.
Δεν το ήξερα, γι'αυτό έγραψα 'δείχνει' και το τόνισα!
Δείχνει (και είναι) αγρίμι από τα λίγα, εν αντιθέσει προς το LC που έχει πολλή δόση πολυτέλειας, σε σημείο που προσπερνάς-ξεχνάς ίσως τις ικανότητές του!
Αλήθεια sv2, σε σχέση με την Καγιέν, το Τουότα πως συμπεριφέρεται σε Α.άσφαλτο και Β.χώμα; Τό'χεις οδηγήσει; -
Οπ. Έχεις απόλυτο δίκιο, από τη μία χαμήλωσαν λίγο οι παραεισαγωγείς τις τιμές αλλά το σημαντικότερο, μόλις είδα πως το LC120 κάνει πλέον σχεδον 100.000 ευρώ
Πρίν 1-2 χρόνια κόστιζαν και τα 2 ~50.000
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πολύ πιο ενδιαφέρον και ικανό δείχνει από το LC κατά την γνώμη μου!
Δεν έχει καμία διαφορά εκτός της εμφάνισης από το LC 120.
Δεν το ήξερα, γι'αυτό έγραψα 'δείχνει' και το τόνισα!
Δείχνει (και είναι) αγρίμι από τα λίγα, εν αντιθέσει προς το LC που έχει πολλή δόση πολυτέλειας, σε σημείο που προσπερνάς-ξεχνάς ίσως τις ικανότητές του!
Αλήθεια sv2, σε σχέση με την Καγιέν, το Τουότα πως συμπεριφέρεται σε Α.άσφαλτο και Β.χώμα; Τό'χεις οδηγήσει;Είχα και LC 90 και LC 120 πριν τις Cayenne.Στην άσφαλτο η Cayenne δεν παίζεται αλλά εκτός δρόμου κάνει ότι και τα LC και μάλιστα έχει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος.
Δέχομαι οτι η Καγιέν είναι ικάνη και εκτός δρόμου και μάλιστα πολύ. Αλλά εκτός δρόμου το βρίσκω πρακτικά αδύνατον να είναι ισοδύναμη των LC. Ούτε η ανάρτηση είναι εξίσου ψαγμένη για εκτός δρόμου κίνηση, ούτε καν τα ελαστικά της δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος τους. Συνεπώς είτε μιλάς για Καγιέν με άλλα ελαστικά είτε δεν είσαι τόσο εκτός δρόμου, ώστε να κάνεις πραγματική σύγκριση. Αυτά που είδαμε πχ στο βιντεάκι με το FJ αμφαβάλλω πολύ αν μπορεί να τα κάνει η Καγιέν.
-
Το τι θεωρεί ο καθένας 'εκτός δρόμου' είναι εντελώς διαφορετικό.
-
-
Κατα τη διαρκεια του βιντεο ελεγα ' τωρα θα αναποδογυρισει!!!'
-
Μήπως έχει και λίγο κλίση η κάμερα?
-
-
Σε εναν δρομο στην καλαμαρια ειδα......audi r8 απο κοντα ειναι πολυ πιο ωραιο!
-
Aston martin db9 prodrive και ματ ...κ ειναι 100 μετρα απο το σπιτι μου στην πειραικη στο σταυρο οποιος γνωριζει...
-
-
Eixe ekdhlwsh shmera sto Yas.... Den phges apo ta pits kammia bolta?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μ@λ@κ@.....!!!!!!
Κατα τη διαρκεια του βιντεο ελεγα ' τωρα θα αναποδογυρισει!!!'
Ακριβώς αυτό σκέφτηκα κι εγώ!
Μήπως έχει και λίγο κλίση η κάμερα?
Κοίτα στην αρχή της αναρρίχησης τον άνθρωπο που βρίσκεται εκτός οχήματος.
Δεν μου φαίνεται να 'βοηθάει' η κάμερα το Πράδο! -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Eixe ekdhlwsh shmera sto Yas.... Den phges apo ta pits kammia bolta?Δεν το πήρα χαμπάρι γιατί ήμουν Dubai και πήγα στο Yas αργά το βράδυ για ένα χαλαρό ποτάκι. Τότε τους πέτυχα.
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Δεν το πήρα χαμπάρι γιατί ήμουν Dubai και πήγα στο Yas αργά το βράδυ για ένα χαλαρό ποτάκι. Τότε τους πέτυχα.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Δεν το πήρα χαμπάρι γιατί ήμουν Dubai και πήγα στο Yas αργά το βράδυ για ένα χαλαρό ποτάκι. Τότε τους πέτυχα.
Damn!
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Damn!
Ισως ξαναερθω μεχρι 10 Μαρτιου... θα εχεικατι ωστε να φροντισω να ειμαι εκει???
Carspotting [#7]