-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
ποιας χωρας ειναι οι πινακιδες?Κατι σε αραβικο... Φανταζομαι Ντουμπα'ί' ή κατι τετοιο.
Βασικα σαν Πακιστανος εμοιαζε ο τυπος που μπηκε....
.
-
Ο χρήστης tzortzViper έγραψε:
... ή σε κάποιο θέμα του στιλ 'Η ακριβότερη φωλιά για φτωχά αδέσποτα'. Έτσι όπως το κόβω, άνετα κοιμούνται στα ζεστά 2 σκύλοι κανονικού μεγέθους και 2 σαλονιού
Δεν ξέρουμε και τι έχει κάνει με τις εξατμίσεις... ίσως να μπορεί να στεγάσει και μαιευτήριο για γάτες, τώρα που είναι η εποχή τους.
Οριστε και το πισω μερος. Δε φαινονται οι εξατμισεις, αλλα εχει αρκετο χωρο και στο προφυλακτηρα...!
ps. Η θωλουρα ειμαι εγω , σβησμενος...
Οι εξατμίσεις στην slr είναι στα πλάγια.
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
ποιας χωρας ειναι οι πινακιδες?Qatar
-
Eιδικά το καλοκαίρι γίνεται της πόπης στο Λονδίνο γύρω από τα Harrods.
Ολα τα αράβικα Ferrari/Lambo κάνουν πάρτυ εκεί....Quatar, Dubai, Abu Dhabi, Saudi Arabia..... -
BMW GT 550i με γερμανικές πινακίδες, σήμερα το πρωί στην είσοδο της Ξάνθης...
Κινητό δυστυχώς δεν πρόλαβα να βγάλω. -
Ο χρήστης panark έγραψε:
ποιας χωρας ειναι οι πινακιδες?
Qatar
Προφανως αφου εχουν αγορασει το Harrods!!! απο οτι ακουσα... καποιος ειχε βαλει και κατι Lambo παλαιωτερα που τα ειχε γραψει η αστυνομια για παρκινγ....
-
Από αυτά τα πλαστικά σαν πλωτήρες είναι οπότε μοιάζει από μπροστά σαν καταμαράν ή και σαν τριμαράν!
-
Η slr από μπροστά μου θυμίζει καράβι! Σαν κάτι τέτοια: http://cdn.wn.com/pd/3b/e4/52a8efdc8707 ... grande.jpg
-
Τι είναι αυτό, ειδική έκδοση του IQ της Toyota;;
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Τι είναι αυτό, ειδική έκδοση του IQ της Toyota;;Πηρε η aston το iq της Toyota του εβαλε τα σηματα της και πιο ακριβα υλικα στο εσωτερικο και το πουλαει 30000 €
viewtopic.php?f=8&t=36651
-
Περιμένουμε το ανάλογο bodykit για τα iQ.
-
Αν το έκανε κανενα εγχώριο παλικάρι στο διπλανό τοπικ του πολεστερα θα τον βάζαμε εκεί??? Λεω μήπως??
Κατι σαν τα smart που βάζανε μουρη mercedes (slr, slk) ειναι η ολη φαση!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Αν το έκανε κανενα εγχώριο παλικάρι στο διπλανό τοπικ του πολεστερα θα τον βάζαμε εκεί???Ναι.
Αλλά επειδή είναι εργοστασιακό της Aston Martin το αγαπάμε. -
Η καγκουρια δεν κοιτάει εταιρίες κ εθνικότητες! Ειναι παγκόσμια! Εταιρική καγκουρια = καγκουρια!
-
-
Θυμάται κανείς άλλο αμάξια με 100 άλογα να κοστίζει 30.000?
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Θυμάται κανείς άλλο αμάξια με 100 άλογα να κοστίζει 30.000?24.560€ (τιμοκαταλόγου) κοστίζει το 'Smart Fortwo Cabrio Brabus Xclusive' ... με πλαστικό αμάξωμα! Με 5.000€ παραπάνω αγοράζεις υπερ-όνομα, υπερ-ποιότητα, υπερ-αξιοπιστία και υπερ-μοναδικότητα! Τιμή ευκαιρίας θα έλεγα!
Και ένα άλλο Smart ανοιχτό, χωρίς πόρτες (δεν θυμάμαι πως το λένε, κάτι σε Cross) κάπου τόσο νομίζω κόστιζε!
-
Υπεραξιοπιστία;
Ούτε για την υπερμοναδικότητα θα ήμουν σίγουρος. Θα είναι περιορισμένης παραγωγής;Το ανοιχτό smart που λες είναι το Crossblade που είπε ο sv2
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Υπεραξιοπιστία;
Ούτε για την υπερμοναδικότητα θα ήμουν σίγουρος. Θα είναι περιορισμένης παραγωγής;Το ανοιχτό smart που λες είναι το Crossblade που είπε ο sv2
Υπεραξιοπιστια γιατι ειναι toyota και υπερμοναδικοτητα γιατι ειναι aston martin και θα πωλείται μονο σε ατομα τα οποια εχουν ηδη στην κατοχη τους μια αλλη aston martin
-
αυτό το πράμα το είδα στα harrods πριν κανένα δίμηνο (μέσα σαν εκθέμα ) και πραγματικά από κοντά είναι Κάτι παραπάνω από ΑΠΑΙΣΙΟ !!!
Carspotting [#7]