-
Διακοπες καλοκααιρι 2009 υπαρχει σαν θεμα
Διακοπες καλοκαιρι 2010 δεν εχει ανοιξει κανεις.....Τι εγινε,τοσο σφιξιμο εχει πεσει?
-
Διακοπες καλοκαιρι 2010 δεν εχει ανοιξει κανεις.....Τι εγινε,τοσο σφιξιμο εχει πεσει?
-
-
Εγω παντως ενα 3ημερο(βαρια 4ημερο) θα την κανω φετος.Δυστηχως λογω δουλειας τα καλοκαιρια ειναι απαγορευτικα για μενα
Το θεμα ειναι που?
Ακομα την ψαχνω,εχω ξεχωρισει τολο,μήλο,και μυκονο(υπο προυποθεσεις) -
Το Τολό θα ήθελα πολύ να μάθω με τι κριτήρια το 'ξεχώρισες'.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το Τολό θα ήθελα πολύ να μάθω με τι κριτήρια το 'ξεχώρισες'.Απο το Λουτρακι καλυτερο ειναι
-
Φέτος για πρώτη μου φορά θα πάω σε all inclusive λύση . Κέρκυρα , όμορφο ξενοδοχείο χωρίς να κινδυνεύω από τον πονηρό αρπάχτρα νησιώτη που θα μου χρεώσει μισή τομάτα , δύο ελιές και λευκό τυρί Δανίας (φέτα) για 'χωριάτικη ' των 12 ευρώ . Αντίστοιχα πέρισυ στη Χαλκιδική ο Ρεντρούμης παραπονιόταν ότι οι Ελληνες δεν προτιμούν τα Ελληνικών συμφερόντων καταλλύματα , ενώ έφερνε στο πρωινό κέικ , μαρμελάδες και βούτηρα - μαργαρίνες από το Lidl . Οπότε λίγες μέρες υποχρεωτικά θάλασσα για τις κοράκλες και υπομονή για χειμερινά γούστα , αν έχουμε λεφτά .
-
Μέσα Ιούνη ένα μικρό 4ήμερο ταξίδι για Βέροια και Λίμνη Πλαστήρα, από κει και πέρα βλέπουμε
-
6-11 Ιουλίου θα πάω με στην Ιθάκη, και φυσικά Αύγουστο 2 βδομάδες στο χωριό
Παρεμπιπτόντως, ξέρει κανείς πληροφορίες για το νησί; Θα μένουμε στο Κιόνι
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το Τολό θα ήθελα πολύ να μάθω με τι κριτήρια το 'ξεχώρισες'.
Απο το Λουτρακι καλυτερο ειναι
ΓΙΑΤΙ???
Πέρα απ την πλάκα, όποιος κατέχει τα μέρη κοντά στο Λουτράκι, θα βρει πολύ όμορφες παραλίες: Σκαλωσιά, Μυλοκοπή...Και η διαδρομή προς αυτές είναι
Φέτος θα είμαι για μια ακόμη φορά επισκέπτης των Επτάνησων. Πιθανότερος προορισμός είναι η Ιθάκη και έπειτα στους συγγενείς στην Κέρκυρα, για το γάμο του αδελφού. Επίσης 25 Ιουνίου φεύγω για Ρόδο για ένα 4 ήμερο με όλα τα έξοδα πληρωμένα
-
Για γυρω απο το Λουτρακι δεν ξερω ,στην Περαχωρα που ειχα παει δεν μου αρεσε παντως.Μεσα στο Λουτρακι παντως ολο ΚΑΠΗ βλεπεις
-
Εμ, Τριπολιτσιώτης γαρ, πάλι εκεί που δε βλέπεις θάλασσα πήγες!
Τουλάχιστον εκεί κοντά έχει εξαιρετική μοσχαρίσια γάλακτος, ζιγούρι κιούλμπασι και λοιπά χορτοφαγικά
-
Εντάξει, το ταξιδάκι στην Πόλη το πήγα, τώρα πίσω στα γνωστά στα αποκτηθέντα «χωριά». Παρασκευο-σαββατο-κύριακα στο Παράλιο Άστρος και καμιά 10αριά μερίτσες Σύρο (Μ.Γυαλό)...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για γυρω απο το Λουτρακι δεν ξερω ,στην Περαχωρα που ειχα παει δεν μου αρεσε παντως.Μεσα στο Λουτρακι παντως ολο ΚΑΠΗ βλεπειςΣτο σημείο (καθώς βγαίνεις από λουτράκι) που πετυχαίνεις την πινακίδα που δείχνει αριστερά (όπως πάει ο δρόμος ουσιαστικά) για περαχώρα, και δεξιά φεύγει ανηφορικά, πας δεξιά
Περαχώρα είναι μούφα.
ΑΛΛΑ πηγαίνοντας δεξιά (μην τρομάξεις που παίρνεις τα βουνά και το δάσος) πάιζουν κάτι χωματοδρομοέξοδοι προς πολύ ωραίους κολπίσκους.Κια φυσικά φεύγοντας είσαι πιο κοντά στα εδέσματα που ανέφερε ο thymios
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Για γυρω απο το Λουτρακι δεν ξερω ,στην Περαχωρα που ειχα παει δεν μου αρεσε παντως.Μεσα στο Λουτρακι παντως ολο ΚΑΠΗ βλεπεις
Στο σημείο (καθώς βγαίνεις από λουτράκι) που πετυχαίνεις την πινακίδα που δείχνει αριστερά (όπως πάει ο δρόμος ουσιαστικά) για περαχώρα, και δεξιά φεύγει ανηφορικά, πας δεξιά
Περαχώρα είναι μούφα.
ΑΛΛΑ πηγαίνοντας δεξιά (μην τρομάξεις που παίρνεις τα βουνά και το δάσος) πάιζουν κάτι χωματοδρομοέξοδοι προς πολύ ωραίους κολπίσκους.Κια φυσικά φεύγοντας είσαι πιο κοντά στα εδέσματα που ανέφερε ο thymios
Εκει λεει γιατι καποιο μοναστηρι ;Αν με βγαλει ο δρομος θα το ερευνησω.
Στην Περαχωρα πρεπει να εχουν ριξει οσα μπαζα δεν μπορεσαν να ριξουν στην θαλασσα του Λουτρακιου
-
Ο χρήστης emil έγραψε:
Εντάξει, το ταξιδάκι στην Πόλη το πήγα, τώρα πίσω στα γνωστά στα αποκτηθέντα «χωριά». Παρασκευο-σαββατο-κύριακα στο Παράλιο Άστρος και καμιά 10αριά μερίτσες Σύρο (Μ.Γυαλό)...Μαζι σου και εγω κατω α ειμαι μαλλον απο την ερχομενη βδομαδα . Οι διακοπες ξεκινανε σε λιγες ημερες και θα μοιραστω σε Παραλιο Αστρος και Αγρινιο και οτι προκυψει
-
Κανά 20ήμερο Αθήνα - Πύργο - Ζαχάρω με ..... το κασκάι!!!! και όλη την οικογένεια!!!!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εντάξει, το ταξιδάκι στην Πόλη το πήγα, τώρα πίσω στα γνωστά στα αποκτηθέντα «χωριά». Παρασκευο-σαββατο-κύριακα στο Παράλιο Άστρος και καμιά 10αριά μερίτσες Σύρο (Μ.Γυαλό)...
Μαζι σου και εγω κατω α ειμαι μαλλον απο την ερχομενη βδομαδα . Οι διακοπες ξεκινανε σε λιγες ημερες και θα μοιραστω σε Παραλιο Αστρος και Αγρινιο και οτι προκυψει
Α, εγώ ξεκινάω από τέλος του Ιουνίου τις εφορμήσεις στο Παράλιο. Έχω κάτι εξετασούλες τώρα στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο που μου τρώνε τα ΠΣΚ...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
6-11 Ιουλίου θα πάω με στην Ιθάκη, και φυσικά Αύγουστο 2 βδομάδες στο χωριόΠαρεμπιπτόντως, ξέρει κανείς πληροφορίες για το νησί; Θα μένουμε στο Κιόνι
Φοβαμαι οτι θα πληξεις στο Κιονι .Εχει μια ωραια παραλια στην εξωτερικη πλευρα ,βλεπεις Κεφαλονια .
Αν πεσεις σε καυσωνα θα δεινοπαθησεις κ ανεβαζει κ πολυ υγρασια .
Γενικα ειναι νησι που αξιζει να το επισκεφτεις με σκαφος ,δεν προσφερεται για διακοπες .
Σου ευχομαι να περασεις καλυτερα απο μενα -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το Τολό θα ήθελα πολύ να μάθω με τι κριτήρια το 'ξεχώρισες'.Πηγαινα μικρος εκει και του εχω μια συμπαθεια.Και περσυ πηγα 3 μερουλες και περασα τζαμι
Διακοπες 2010/2011