-
Είναι καιρός που έχω αυτόν τον προβληματισμό.
Θα ήθελα να ακούσω γνωμες...!
-
-
-
Μου κάνει εντύπωση ο προβληματισμός σου.
Το θεωρώ αν όχι την μεγαλύτερη, μια από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις του ανθρωπινου πνεύματος. Ακόμη και...αρχικοί πολέμιοι του έχουν πεισθεί πλέον, άρα για τους περισσότερους, το ερώτημα μάλλον δεν υφίσταται...Τι κακό έφερε δηλαδή το Internet που ...δεν υπήρχε ήδη;
-
Θετικος σιγουρα!
Αστειρευτη πηγη γνωσης,και ψυχαγωγιας,ο θανατος της τηλεορασης...
Ειναι και μεγαλος ρουφιανος βεβαιως-βεβαιως... -
Πλάκα έχει πάντως που ποστάρεται τέτοιο θέμα σε Ιντερνετικό Forum
-
Μηχανήματα του διαβόλου, τα έχει βάλει ο 666 στην ζωή μας, θα μας βάλουν και τσιπάκια να μας ελέγχουν τα λαμόγια we dont want pap I dont want pap .pap is a killer pap is a killer
-
“The Internet is the first thing that humanity has built that humanity doesn't understand, the largest experiment in anarchy that we have ever had.”
Eric Schmidt
http://thinkexist.com/quotes/eric_schmidt/ -
Αρκεί να αναλογιστούμε το πιο απλό. Υπολογιστής χωρίς ιντερνετ φαντάζει πλέον (σχεδόν) άχρηστος.
-
Ποσο συντηρητικος πρεπει να ειναι καποιος για να εχει τετοιον προβληματισμο;
-
Χωρις internet δεν θα υπηρχε το 4Τ forum οποτε ειναι κατι παραπανω απο θετικο.
Σοβαρα τωρα,θεωρω οτι ειναι θετικος μιας και προσφερει παρα πολλες ευκολιες.Πλεον υπολογιστης χωρις ιντερνετ ειναι αχρηστος.
Ο απολογισμος ειναι αρνητικος μονο για τις διαφορες εταιριες λογω της πειρατιας. -
Θετικος ο απολογισμος βεβαιως βεβαιως γιατι εχω βρει ανθρωπους που εχουμε το ιδιο χομπυ εκανα και κανω γνωριμιες με αξιολογα ατομα βρισκω διαφορες πληροφοριες και γενικα εχει πολλα +. θα συμφωνησω και εγω οτι υπολογιστης χωρις ιντερνετ πλεον ειναι σχεδον αχρηστος. Οταν ειμαι σε διακοπες και αρχιζω να βαριεμαι καταφευγω σε κανα ιντερνετ καφε περα απο τις συνηθισμενες βολτες με φιλους η μονος ή παιρνω το notebook μαζι και αν εχει σημα κλεβω ή καθομαι σε καμια καφετερια με wifi ( αντε να εξοπλιστουν κιαλλες μπας και με προσελκυσουν γιατι 3-4-5€ για καφε δεν τα δινω συχνα )
-
Με λυπει παντως να βλεπω παιδακια στα net cafe να ξημεροβραδιαζονται με LAN games κλπ,και οι γειτονιες-αλανες να ειναι αδειες.Κρυφτο κυνηγητο μπαλα μπασκετ,ειναι πολυ πισω πλεον...
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Με λυπει παντως να βλεπω παιδακια στα net cafe να ξημεροβραδιαζονται με LAN games κλπ,και οι γειτονιες-αλανες να ειναι αδειες.Κρυφτο κυνηγητο μπαλα μπασκετ,ειναι πολυ πισω πλεον...Συτσυχως αυτο ειναι το μειονεκτημα των παιδιων! Σαν να τα εχει φλωρεψει το ιντερνετ γιατι ολη μερα ασχολουνται με download ipod-κινητα και λοιπες μαλακιουλες . Ειμαι απο τους τυχερους που προλαβα τις διαφορες 'αλητειες' στα παρκα στις αλανες, τα παιχνιδια που παιζαμε (π.χ. κλεφτες-αστυνομοι- και πολλα αλλα), οι αγωνες που καναμε στο ποδοσφαιρο, οι ¨αλητειες¨στο χωριο παιζοντας πετροπολεμο, μπουγελωμα κανονικο με κουβαδες , διαφορες ιστοριες κλπ...........
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ποσο συντηρητικος πρεπει να ειναι καποιος για να εχει τετοιον προβληματισμο;Πόσο απόλυτος μπορεί να είναι κάποιος για να μην τον έχει...;;
-
εγω νομιζω οτι εχει γινει αναγκαιο κακο πλεον.
ποτε δεν το γουσταριζα το ιντερνετ αλλα ενταξει.
η παραπληροφορηση και η αχρηστη πληροφοριση παει συννεφο .εχει τοσα πολλα πραγματα που τελικα θα κανει το εγκεφαλο μας να πηξει στα σκατα.
-
το ιντερνετ ειν' του διαβολου, οπως κι οι ραπτομηχανη, το σιδερο , o ηλεκτρισμος και οι τριχες στο μ#$$#@
Youtube Videoεμενα παντως εχει κανει μεγαλο καλο στη τσέπη μου
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εχει τοσα πολλα πραγματα που τελικα θα κανει το εγκεφαλο μας να πηξει στα σκατα.
Aπεναντιας. Αμα εχεις εγκεφαλο κανεις ξεσκαρταρισμα πληροφοριων. Οποτε εξασκεισαι κιολας.
-
και καποια στιγμη ο εγκεφαλος θα τα παιξει,μπορει να καψει και φλαντζα.
ο εγκεφαλος εξασκηται αλλα οχι με τις παπαριες του ιντερνετ.
-
Αμα καταπινεις αμασητα οτι διαβαζεις τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου.
Internet! Θετικός ή αρνητικός απολογισμός ως σήμερα..;;