-
Τότε; Δερβέναγα στις τσέπες των άλλων σε βάλαμε;
-
οχι , απλα μιλαω για καινοτομιες και απαιτηση σε hardware και λοιπες απατεωνιες..
το τι κανει ο αλλος σπιτι του και στο κρεβατι του δε με αφορα, εγω τους κατασκευαστες σχολιαζω -
Κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι λίγο μ@λακία να έχεις 20 δημοσιεύσεις στις τελευταίες 3 σελίδες στο νήμα για τα Apple σε όλες από τις οποίες γράφεις για το πόσο πίσω/παρωχημένα/μπακατέλες/πανάκριβα/για ηλίθιους είναι τα προϊόντα αυτά.
Αυτό το νήμα το έχουμε για να ανταλλάσσουμε συμβουλές πάνω σε εφαρμογές, να λύνουμε προβλήματα, να μοιραζόμαστε εμπειρίες από την χρήση των συσκευών που επιλέξαμε να αγοράσουμε με όσους το σκέφτονται. Εσύ δεν φαίνεται να παίζεις σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες.
Είναι δικαίωμα σου ασφαλώς να τρολάρεις, απλά πιστεύω ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την αγάπη σου για την τεχνολογία με πιο δημιουργικό τρόπο.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τότε; Δερβέναγα στις τσέπες των άλλων σε βάλαμε;Εσένα σε έβαλε κανείς δερβέναγα για το τι μπορεί να κρίνει κάποιος; Για πες.
-
@ΧΛ
αναλογα πώς οριζει το τρολλαρισμα κανεις εσυ απλα κρινεις με βαση το οτι δεν ειμαι φιλος της εταιρειας (και πιθανοτατα οτι δε σεβομαι τιποτα )
το οτι βεβαια στο αναλογο τοπικο εκραζα το δικο μου κατασκευαστη σημερα κιολας , δεν εχει καμια σημασια, ουτε γυρισε κανεις να μου πει οτι ειναι τρολλαρισμα, γιατι η lg δεν εχει κανενα (μαλλον) φανατικο οπαδο
απο κει και περα εγω στη θεση σου αντι να τα βαζω μαζι μου, θα τα εβαζα με την apple που δεν σου παρεχει κατι **που θα μπορουσε ** , αφου χαρη σε μενα που κραζεις εμαθες οτι θα μπορουσες κι εσυ να λες στο πανακριβο κινητο σου 'what's the weather like today'
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τότε; Δερβέναγα στις τσέπες των άλλων σε βάλαμε;
Εσένα σε έβαλε κανείς δερβέναγα για το τι μπορεί να κρίνει κάποιος; Για πες.
Ως συντονιστής που είσαι θα έπρεπε από μόνος σου να αντιλαμβάνεσαι πότε ένας χρήστης χαλάει ένα νήμα στο οποίο κάποιοι θέλουν να ανταλλάξουν πληροφορίες για πράγματα που τους ενδιαφέρουν.
Προφανώς είναι δύσκολο.
-
Κάνεις ακριβώς όπως οι -isti που ξυδιάζονται όταν άτομα που δεν έχουν ένα όχημα τολμάνε να εκφέρουν άποψη. Λοιπόν, newsflash, εδώ δεν εγγράφεται κανείς με IMEI συσκευής και αν θέλει κάποιος να μπει και να σχολιάσει κάτι είναι ελεύθερος να το κάνει. Live with it.
ΥΓ: ως συντονιστής θα μπορούσα να εκλάβω την αναφορά στα widgets ως trollάρισμα.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οχι , απλα μιλαω για καινοτομιες και απαιτηση σε hardware και λοιπες απατεωνιες..
το τι κανει ο αλλος σπιτι του και στο κρεβατι του δε με αφορα, εγω τους κατασκευαστες σχολιαζωΕίναι ενδιαφέρον αυτό που είχε αναφέρει ο mirage (αν δεν κάνω λάθος) πιο πριν για το app Siri.
-
Widgets έχει και το OS-X και δεν τα χρησιμοποιώ ποτέ.
Ρε συ Ντίνε, κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας; Δες λίγο ΟΛΕΣ τις δημοσιεύσεις του στις τελευταίες σελίδες αυτού του νήματος.
-
Widgets έχει και το OS-X και δεν τα χρησιμοποιώ ποτέ.Ρε συ Ντίνε, κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας; Δες λίγο ΟΛΕΣ τις δημοσιεύσεις του στις τελευταίες σελίδες αυτού του νήματος.
Ναι και τα windows , αλλά ούτε εγώ τα χρησιμοποιώ ποτέ (τελικά) γιατί ειναι όντως άχρηστα
Στο κινητό όμως δεν είναι άχρηστα, μόλις τα αντιγράψει και αυτά η apple (και τα κάνει σωστά φυσικά) , θα το καταλάβεις
Τέσπα , η προσωπική σου εμπάθεια μαζί μου είναι γνωστή (παλιά σε ενοχλούσε μέχρι και η υπογραφή του tapatalk , που πλέον έχει όλος ο κόσμος, αλλά στους mod μοκο , μονό σε μένα την έλεγες ) , δε χρειάζεται να προσπάθεις να επιχειρηματολογείς , γιατί βγαίνεις και εκτός θέματος πέρα από το ότι δεν πειθεις
Εγώ τουλάχιστον , έστω και με έμμεσο (αν θες) τρόπο παραμένω εντός και δεν προσβάλλω προσωπικά άλλους χρήστες, αρα με βάση αυτά που ισχύουν εδώ (γιατί σε άλλο φιλο-μηλικο θα είχα φάει ηδη μπαν και εξαφάνιση post+ δε σέβομαι τπτ , αν θες έχω να σου προτείνω ) δεν κάνω κάτι επιλήψιμο
Δέξου απλά ότι υπάρχει ένας ενοχλητικός βλάκας , όπως κάνω κι εγώ (δε λεω για σένα ,για άλλους λέω που μου τη σπάνε εμένα.. ) και συνέχισε τη ζωή σου , κανε hide τα post μου , πηδά από κάνα βουνό μπας και ησυχάσεις.. κανε κάτι άλλο τελοσπάντωνΑς μην απασχολούμε τους άλλους χρήστες με τις προσωπικές σου κόντρες , έχουμε αλλά πράγματα να συζητήσουμε
Τέλος από μένα τα άσχετα , αλλά καλό ειναι κάποια πράγματα να γίνονται καλύτερα κατανοητάΥΓ διάβασε άλλη μια (αν το χεις διαβάσει, γιατί άργησες από ότι θυμάμαι να αρχίσεις να γράφεις εδώ ) αν θες τι λέει ο topic starter στην αρχή του θρεντ και ποιος είναι ο σκοπός του και το ύφος του
Sent from my LG-P500
-
Μάλιστα. Βγαίνω εκτός θέματος, να πάω να πηδήξω από κανένα βουνό.
Καμιά άλλη συμβουλή;
-
Ωπα μισό!!!
Μισό να πάρω τον Θωμά ένα τηλέφωνο...
Θα σας βρει αμέσως παρέα για να ξεχαρμανιάσετε... -
Μάλιστα. Βγαίνω εκτός θέματος, να πάω να πηδήξω από κανένα βουνό.Καμιά άλλη συμβουλή;
Δε νομίζω ότι έχεις ανάγκη τις συμβουλές μου, αλλά αν θες μια , μαθέ να δέχεσαι άλλες απόψεις και κυρίως τη πλάκα
Δε θα κατσω να ξεθαψω σε χιλιάδες posts ποιος από τους δυο μας έχει χωρις ουσιαστικό λογο πρόβλημα με ποιον (μου ρθε τώρα στο μυαλό το 'δε νομίζω Τάκη ' ή τα games που ειναι για παιδάκια που δεν πάνε εκδρομές ) , νομίζω ότι το ξέρεις καλά
Εγώ γράφω όπως γράφω και τις μαλακίες που γράφω , αλλά προσωπική εμπάθεια δεν έχω με κανένα , ή τουλάχιστον δε θέλω να έχω
Θα μου ήταν πολύ εύκολο να κάνω κάτι τέτοιο πίσω από μια οθόνη, αν αυτός ήταν ο σκοπός μου, αλλά όπως βλέπεις προσπαθώ ακόμα και με σένα που με σιχαινεσαι να είμαι συζητήσιμος
Δε σου είπα να γίνεις φίλος μου, αλλά αν δε με αντέχεις απλά μη μου δίνεις σημασία
Sent from my LG-P500
-
Ρε πουλάκι μου, αντιπαθείς την apple. Κανένα πρόβλημα. Και εγώ αντιπαθώ την Audi. Από την στιγμή που δεν με υποχρέωσε κανείς να αγοράσω την μ@λακία που λέγεται S3, δεν νιώθω την ανάγκη να μπαίνω στο forum της και να γράφω 300 μηνύματα με τα οποία θα προσπαθώ με κάθε ευκαιρία (κάθε φορά που βγάζει καινούργιο μοντέλο, όταν πεθαίνει ο CEO της, κάθε φορά που κατοχυρώνει μια πατέντα, κάθε φορά που ανακοινώνει οικονομικά αποτελέσματα), να πείσω για το πόσο κακή επιλογή έκαναν όσοι την προτίμησαν και πόσο καλύτερες είναι οι άλλες εταιρίες. Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να κατανοήσεις ότι από ένα σημείο και πέρα δεν είναι πλέον πλάκα, είναι ενοχλητικό για όσους ενδιαφέρονται για τα συγκεκριμένα προϊόντα, είτε είναι αυτοκίνητα, είτε υπολογιστές, είτε προφυλακτικά.
Ασφαλώς μπορούμε να έχουμε ένα forum στο οποίο ο καθένας μπορεί να μπαίνει στα νήματα για συγκεκριμένες εταιρίες και να γράφει συνεχώς και αδιαλείπτως πράγματα που είναι υπολογισμένα να προκαλέσουν την οργή των άλλων χρηστών, μπορούμε να το βαφτίσουμε ελευθερία -πλουραλισμό αν θέλεις- και να απολαμβάνουμε τις προτροπές του συντονιστή προς τους άλλους χρήστες to... live with it. Όμως σε γενικές γραμμές είναι εύκολο να ξεχωρίσεις αυτούς που κάνουν genuine πλάκα για μερικά μηνύματα , αυτούς που ασκούν legitimate κριτική (βλ. professor πριν λίγες σελίδες) και αυτούς που με κάθε ευκαιρία τονίζουν -με τα αντίστοιχα χαρούμενα εικονίδια- ότι σύντομα θα έρθει 'η κάτω βόλτα για την εταιρία και θα ησυχάσουμε' (βλ. ένα από τα δικά σου μηνύματα, όλα στο ίδιο μήκος κύματος είναι).
Συνήθως τα fora αντιμετωπίζουν τέτοια flamebaiting με νουθεσίες προς αυτούς που το κάνουν όχι προς αυτούς που διαμαρτύρονται.
Οφείλω να ομολογήσω πάντως ότι για κάποιον που ισχυρίζεται ότι δεν έχει έχει προσωπική εμπάθεια, η ικανότητα σου να αναμείξεις το... tapatalk, τα βουνά, τον... Τάκη και το gaming, στο νήμα για τα apple ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και απόλυτα εντός θέματος. Και προφανώς είμαι εκτός θέματος εγώ που το παρατηρώ και το αναφέρω τώρα.
Ζητώ συγνώμη λοιπόν και συνεχίζω εντός θέματος:
Το κόλπο να κρατήσουν τον Jobs στην κατάψυξη έπιασε. Δεν ήταν κακή ιδέα τελικά.
-
ρε άντε πάρτε τα javόφωνά σας και φύγετε από το topic μας
Θα κολλήσουμε τπτΘέλετε να επικρατήσουν κι όλας
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Άλλα λένε οι φήμες, πως είσαι φανατικός android developer
-
Δεν ήθελε να δώσει το 30% στον Steve και να πάρει υποχρεωτικά μακ κι από πάνω, για αυτό
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Είναι πιο εύκολο να διαχωρίζεις τη δουλειά απ´ την απόλαυση έτσι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Δεν ήθελε να δώσει το 30% στον Steve και να πάρει υποχρεωτικά μακ κι από πάνω, για αυτόSent from my LG-P500
Γιατί η google πόσα παίρνει;
Η απαίτηση για mac ξεπερνιέται αν θέλεις... -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Είναι πιο εύκολο να διαχωρίζεις τη δουλειά απ´ την απόλαυση έτσι
Ε και συ σε μηλόφωνα βρήκες να δουλέψεις;
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...