-
Πολύ κόκκο ρε παιδί μου αυτό το iPhone
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πολύ κόκκο ρε παιδί μου αυτό το iPhoneΓια πολυ κοκό ομως αυτη!
-
Οι crapdroiδες ασχολούνται με το ποιός έχει περισσότερα pixels και γιατί κολλάει το facebook.
Sbsettings, openssh, datadeposit, appsync ( ) έτοιμα. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Οι crapdroiδες ασχολούνται με το ποιός έχει περισσότερα pixels και γιατί κολλάει το facebook.
Sbsettings, openssh, datadeposit, appsync ( ) έτοιμα.appsync έβαλες το 5.χ ε;
-
4-6 από sinful.
-
4-6 από sinful.cool. Το bug με το weather app το έχεις;
Αναμένεται update στην εφαρμογή και πακετάκι στο cydia που να το λύνει. -
Τα 2 bugs που έχω είναι ότι μου γύρισε 2 ώρες πίσω (το έφτιαξα) και μου εμφάνισε το εικονίδιο του καιρού για iPhone αλλά δουλεύει.
-
Τα 2 bugs που έχω είναι ότι μου γύρισε 2 ώρες πίσω (το έφτιαξα) και μου εμφάνισε το εικονίδιο του καιρού για iPhone αλλά δουλεύει.Οπότε το κανες σε ipad. Σε iphone, μετά από 2-3 restarts crash-άρει το app του καιρού.
Βρήκαν λέει τι φταίει και αναμένεται update. -
Ναι μόνο σε iPad το έκανα. Για το iPhone θα περιμένω 1-2 μέρες.
-
j/b done, περνάω packages τώρα
-
ινφινιτι , πες 2 πράγματα για το μινι ιπαδ... ταχύτητα και μπαταρία...
-
Σε γενικές γραμμές είναι πολύ γρήγορο. Στο safari για παράδειγμα φορτώνει πιο γρήγορα τις σελίδες σε σχέση με το 5. Στους χάρτες πάλι είναι ελάχιστα πιο αργό. Από ταχύτητα σίγουρα δε θα έχεις πρόβλημα, τρέχει τα πάντα άψογα.
Για τη μπαταρία δεν έχω βγάλει ακόμη συμπεράσματα. 1 εβδομάδα το έχω και το έχω φορτίσει 1 φορά + τη σημερινή (στο 60% περίπου) αναγκαστικά για το jb. Κρατάει πολύ, αλλά δε μπορώ να σου πω πόσο.
Το σημαντικό είναι το μέγεθός του και κυρίως το βάρος. -
-
6.1 +j/b complete @ ipad2
-
αξίζει να φύγουμε απ την 5.1 για την 6.1 στο ιπαδ2? μοιραστείτε τον πόνο σας
-
Ναι. Την έχω από την πρώτη μέρα χωρίς προβλήματα.
Θα χάσεις μόνο την εφαρμογή του google maps που για την ώρα είναι μόνο για iPhone και δείχνει πολύ άσχημη στο iPad.
-
Από πλευράς νέων χαρακτηριστικών, ασφάλειας και διόρθωσης εκνευριστικών σφαλμάτων, αξίζει.
Από πλευράς απόδοσης και μπαταρίας, σίγουρα δεν αξίζει.
Στα μείον, η κάκιστη εφαρμογή του store καθώς και οι χάρτες (δεν έχει βγάλει ακόμη η google για iPad). Επίσης θα πρέπει να κατεβάσεις τη νέα εφαρμογή της google για το youtube που είναι όμως ημιτελής.
Γενικά, δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο ύπαρξης της έκδοσης 6.x, ενώ θα μπορούσαν να την είχαν ονομάσει 5.2.x...
-
Το googlemaps το θεωρω απαραιτητο, αρα παραμενω.
Μερσι -
Καλησπέρα σε όλους,
Σήμερα παρέλαβα το iphone 5 και μετά το σετάρισμα που του έκανα και την αναβάθμιση που ζήτησε μπήκα στο internet από το wifi του σπιτιού μου. Εκανε αναζήτηση τα δίκτυα βρήκα το δικό μου, έδωσα password και μπήκε και όλα οκ.
Στη συνέχεια έκλεισα το wifi του κινητού . Μετά από ώρες πήγα να ξαναμπώ στο ιντερνετ και μου ζήτησε και πάλι password. Από τότε μπήκα βγήκα αρκετές φορές στο wifi και κάθε φορά μου βγάζει τη λίστα των δικτύων αλλά δεν μπαίνει μέχρι να πατήσω πάνω στο δικό μου και να δώσω το password. Το δοκίμασα και με ενεργοποιημένη την επιλογή 'Ερώτηση για είσοδο' και απενεργοποιημένη την επιλογή αυτή.
Τι φταίει;
Ευχαριστώ..**edit: **
Kαι κάτι ακόμα.Κατέβασα την εφαρμογή για το Facebook και παρατήρησα το εξής: Ενώ όσο είμαι σε σελίδες του Ιντερνετ και γυρίζω το κινητό οριζόντια κάνει την περιστροφή στην οθόνη. Οσο είμαι στο Facebook και γυρίζω την οθόνη τα δείχνει μόνο κάθετα. Οφείλεται στην εφαρμογή αυτό? -
ναι για το facebook, παλιά γινόταν και περιστροφή. Ακόμα το γυρίζω από συνήθεια αλλά δεν
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...