-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ούτε καν. Το δικό μου είναι 1 γενιά πίσω (μην μένεις στα νούμερα, δεν λένε όλη την αλήθεια).
εισαι 2 major update (στα οποια αλλαξε κατι σημαντικο, δε πιανω τα ενδιαμεσα μικροτερα ) πισω
το 4.0.x και το 4.1.χ τα οποια δεν ειναι το ιδιο πραγμα οπως δεν ειναι και το 2.3 σου με το 2.2
η εκδοση 2.3 βγηκε πρωτη φορα το δεκεμβριο του 2010..
υπαρχει θεμα με τις αναβαθμισεις ο,τι και να λεμε (οτι κανεις μια χαρα τη δουλεια σου και τα σχετικα.. )
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν θέλω.Θέλω ένα iPhone που να χρειάζεται αλλαγή κάθε 3 χρόνια.
Βρε και 14 χρόνια να το κρατήσεις ποσώς με απασχολεί...απλά μην γενικεύεις και μην λες ανακρίβειες. Όσο δουλεύει ρολόι το δικό σου, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, άλλο τόσο έχω 3 διαφορετικά παραδείγματα που οι κάτοχοι σιχτιρίζουν ήδη από το iOS5.
Επίσης το ότι δουλεύει καλά για 3GS δεν σημαίνει ότι έχει καμία σχέση με τα σύγχρονα κορυφαία μοντέλα.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ούτε καν. Το δικό μου είναι 1 γενιά πίσω (μην μένεις στα νούμερα, δεν λένε όλη την αλήθεια).
εισαι 2 major update (στα οποια αλλαξε κατι σημαντικο, δε πιανω τα ενδιαμεσα μικροτερα ) πισω
το 4.0.x και το 4.1.χ τα οποια δεν ειναι το ιδιο πραγμα οπως δεν ειναι και το 2.3 σου με το 2.2
η εκδοση 2.3 βγηκε πρωτη φορα το δεκεμβριο του 2010..
υπαρχει θεμα με τις αναβαθμισεις ο,τι και να λεμε (οτι κανεις μια χαρα τη δουλεια σου και τα σχετικα.. )
Έλα ρε, τόσο παλιά;
Ξαναλέω, μπορεί στα χαρτιά να είμαι και 10 major updates πίσω, αλλά στην ουσία θεωρώ πως όχι. Η όλη φάση είναι σαν τις διάφορες εκδόσεις του Mozilla που από την 2 στην 3 πήγε με το πάσο του και μετά την 3 έφτασε στην (μισό να κοιτάξω...) 15 (ήμαρτον! ) σε κάνα χρόνο μέσα!Φυσικά και υπάρχει θέμα με τις αναβαθμίσεις στα Android, δεν είναι καθόλου τυχαία η επιτυχία των Nexus, αλλά ξαναλέω, αν κάποιος θέλει ΑΥΤΟ , μπορεί να το έχει και στον κόσμο του Android.
Οπότε, δεν υπάρχει για εμένα τέτοιο επιχείρημα , δηλαδή, πως διαλέγω iPhone γιατί θέλω να τρέχω σε 3 ετών κινητό την τελευταία έκδοση. Αυτό, ισχύει και σε Android, όχι σε όλα, αλλά σε κάποια.
Δέχομαι φυσικά σαν επιχείρημα πως 'γουστάρω iPhone και δεν πα να τρέχει ό,τι να 'ναι'. Αυτό, μού φαίνεται πιο λογικό!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το να μου λέει κάποιος πόσο καλά ή άσχημα δουλεύει η δική μου συσκευή είναι αστείο.
Έκανες ακριβώς το ίδιο στο θέμα με το S3 και τα γάντια οπότε κόψε τα γελάκια.
Τσέκαρε 2-3 ακόμα συσκευές 3GS κι εδώ είμαστε και το ξανασυζητάμε...
- Στο SΙΙΙ ένας χρήστης ανέφερε ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που με ενδιαφέρει πολύ (την δυνατότητα χρήσης με χοντρά γάντια) και επικαλέστηκε το όνομα σου για επιβεβαίωση. Εσύ, αν δεν κάνω λάθος, δήλωσες ότι αδυνατείς να το επιβεβαιώσεις γιατί δεν έχεις τέτοια γάντια. Που κολλάνε αυτά με το παρόν thread;
(Και ακόμα δεν έχω καταλάβει αν το S3 μπορεί ή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί έτσι)
- Καταλαβαίνεις την γελοιότητα αυτού που γράφεις; ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ τι συμβαίνει σε άλλες συσκευές. Μπορεί να είναι ελαττωματικές, προβληματικές, jailbroken, μπορεί να συμβαίνουν χίλια δυο πράγματα. Στο δικό μου 3Gs, που είναι και το μόνο που χρησιμοποιώ, η iOS 6 δουλεύει άψογα.
-
Ξαναλέω, μπορεί στα χαρτιά να είμαι και 10 major updates πίσω, αλλά στην ουσία θεωρώ πως όχι. Η όλη φάση είναι σαν τις διάφορες εκδόσεις του Mozilla που από την 2 στην 3 πήγε με το πάσο του και μετά την 3 έφτασε στην (μισό να κοιτάξω...) 15 (ήμαρτον! ) σε κάνα χρόνο μέσα!
Φυσικά και υπάρχει θέμα με τις αναβαθμίσεις στα Android, δεν είναι καθόλου τυχαία η επιτυχία των Nexus, αλλά ξαναλέω, αν κάποιος θέλει ΑΥΤΟ , μπορεί να το έχει και στον κόσμο του Android.
Οπότε, δεν υπάρχει για εμένα τέτοιο επιχείρημα , δηλαδή, πως διαλέγω iPhone γιατί θέλω να τρέχω σε 3 ετών κινητό την τελευταία έκδοση. Αυτό, ισχύει και σε Android, όχι σε όλα, αλλά σε κάποια.
Δέχομαι φυσικά σαν επιχείρημα πως 'γουστάρω iPhone και δεν πα να τρέχει ό,τι να 'ναι'. Αυτό, μού φαίνεται πιο λογικό!
τα νεξους ΔΕΝ ειναι επιτυχημενα μοντελα, μην κοιτας που στα διαφορα φορουμ ο κοσμος που ασχολειται σιχτιριζει τους διαφορους παπαρες που δε δινουν αναβαθμισεις και αρκετοι πανε σε αυτα για να εχουν σοβαρη υποστηριξη (μεταξυ των οποιων και εγω που δε συμπαθω καν τη samsung)
o κοσμος δεν τα ξερει και εμενα προσωπικα δε με χαλαει καθολου γιατι θελω να πεφτει η τιμη τους
ετσι κι αλλιως η google θα τα βγαζει .οσο για τις αναβαθμισεις , ειναι σα να μου λες οτι εισαι οκ με τα xp ενω υπαρχουν 7 και συντομα 8
(ειναι το αντιστοιχο με αυτο που λεει ο Λαππας οτι καλυπτεται με το 3gs , αλλα με software )σεβαστη αποψη , ομως οι νεοτερες αναβαθμισεις προσφερουν αρκετα πραγματα και κανουν ενα μεχρι προτινος αρκετα ανωριμο λειτουργικο διαρκως καλυτερο (και πλεον ανετα το καλυτερο )
το οτι εστρωσε απο τη 2.3 δε σημαινει οτι δε βελτιωσαν παρα πολλα πραγματα στη συνεχεια και δε θα συνεχισουν να βελτιωνουν
Hi-Fi αυτή η λίστα είναι λάθος; http://en.wikipedia.org/wiki/Android_ve ... ingerbread
Εγώ βλέπω ότι από το Gingerbread που έχεις εσύ, προχώρησαν στο Honeycomb, μετά στο Ice cream sandwich και τώρα στο Jelly bean.το Honeycomb (εκδοση 3.χ.χ ) ειχε βγει μονο για ταμπλετες , γιατι πηγαινε το καθε μπετο και εβαζε 2.3 σε αυτες που ηταν τελειως ακυρο για τετοια χρηση
οποτε αποφασισε η google να βγαλει μια εκδοση αποκλειστικα για αυτεςαπο τις 4.χ.χ ενοποιηθηκε το λειτουργικο και για τα 2 (μαλιστα οι 4αρες ειναι κυριως επηρεασμενες απο τη 3 και οπτικα δε φερνουν καθολου στις 2.χ.χ , αλλα σαφως βελτιωμενες)
-
Αυτή τη στιγμή ποστάρω από ένα ΗΡ με ΧΡ πάνω του. Είναι της δουλειάς. Επιπλέον έχω ένα netbook με ΧΡ (Home κιόλας ) που είναι κι αυτό της δουλειάς (αλλά το έχω και για προσωπική χρήση).
Στο σπίτι έχω τα 7άρια (64bit).Φυσικά, αν το λειτουργικό είναι καλό, γιατί να καίγομαι για αλλαγή; Θα άλλαζα ποτέ τα ΧΡ με τα Vista;
Είπαμε, η αναβάθμιση πρέπει να έχει νόημα και ουσία. Τα 7άρια σε έναν υπολογιστή που δεν παίζεις παιχνίδια πχ δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω νομίζω... Εντάξει, μην ακούσω για υποστήριξη συσκευών, αυτό μπορεί να γίνει στο διηνεκές και στα ΧΡ.
Η διαφορά τους είναι στα 64bit, αφού τα αντίστοιχα ΧΡ ήταν για τον φούτσο... -
καλα σιγουρα θα ευχαριστιοσουν καλυτερα τη νεα εκδοση σε νεοτερη συσκευη , αυτο ομως δε σημαινει οτι και σε παλιοτερες δεν ειναι καλη η εμπειρια
ας σου πει στο κατω κατω ο ελτεο που το δουλευει σε μονοπυρηνο τεχνολογιας 2+ ετων
τελοσπαντων ας μη κολλαει το μυαλο μας, εχουμε κι εμεις στα του οικου μας πολλα στραβα
-
Που είναι οι συντονιστές να επιβάλλουν την τάξη; Συζήτηση εδώ μέσα για android και windows ;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Google Maps won’t be coming back to the Iphone
Google says it hasn't started working on an app and has no plans to write onehttp://www.theinquirer.net/inquirer/new ... the-iphone
Αναμενομενο αυτο.
Μολις φτιαχτουν οι χαρτες της Apple, μυστηριωδως θα ειναι ετοιμo και το app του google maps...
-
Η iOS 6 είναι πολύ σημαντική έκδοση κυρίως λόγω της πλήρους ενσωμάτωσης βασικών εφαρμογών με το iCloud. Έγγραφα του Pages, Nimbers κλπ συνεχίζουν στο iPad από εκεί που σταμάτησες από το Mac σου, όπως ακριβώς έγραφα ότι έπρεπε να συμβαίνει εδώ και ενάμιση χρόνο σχεδόν: viewtopic.php?f=13&t=43655&p=2243083&hilit=webdav#p2243063
Μόλις ΤΩΡΑ εδέησε η apple να κάνει το σύστημα να δουλέψει όπως το είχα εγώ στο μυαλό μου, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα δηλαδή για να μεταφερθούν οι αλλαγές από την μια συσκευή στην άλλη.
-
http://9to5mac.com/2012/09/25/apple-mar ... -products/
Αν είναι μέσα σε 3 μήνες η συσκευή να φαίνεται χειρότερα από ότι το 3Gs μου μετά από 3 χρόνια, ευχαριστώ δεν θα πάρω.
-
Το λευκό μάλλον δεν έχει τέτοια ζητήματα
-
Δεν μου αρέσουν τα λευκά τηλέφωνα, ειδικά το iPhone.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Google says it hasn't started working on an app and has no plans to write onehttp://www.theinquirer.net/inquirer/new ... the-iphone
Αναμενομενο αυτο.
Μολις φτιαχτουν οι χαρτες της Apple, μυστηριωδως θα ειναι ετοιμo και το app του google maps...
Πολύ πιθανό αυτό.
Ο συγκάτοικός μου (iphone 3g->iphone4) πήγε να δει το 5 και ήταν έτοιμος να το πάρει. Γύρισε απογοητευμένος και είπε πως δεν θα το πάρει μέχρι να βγει app για τα google maps. Ίσως τους γυρίσει μπούμερανγκ τέτοια κίνηση.
-
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί το ανοδιωμένο αλουμίνιο της Apple χαλάει. Αν έχει γίνει σωστά η ανοδίωση δεν έχει ανάγκη καμία. Εδώ την κάνουν στις ζάντες των ποδηλάτων και μοτοσυκλετών εκτός δρόμου που έρχονται αντιμέτωπες με πολύ δύσκολες συνθήκες και δεν έχουν ανάγκη, σιγά το ζόρι που θα τραβήξει στο iPhone!
πχ (τυχαίο εύρημα... )
EDIT: http://www.wisegeek.com/what-is-anodized-aluminum.htm#
*Many metals are structurally weakened by the oxidation process, but not aluminum. Aluminum can actually be made stronger and more durable through a process called 'anodizing'. Anodizing involves placing a sheet of aluminum into a chemical acid bath, quite often acetone in laboratory experiments. The sheet of aluminum becomes the positive anode of a chemical battery and the acid bath becomes the negative. An electric current passes through the acid, causing the surface of the aluminum to oxidize (essentially rust). The oxidized aluminum forms a strong coating as it replaces the original aluminum on the surface. The result is an extremely hard substance called anodized aluminum.
Anodized aluminum can be nearly as hard as diamond under the right anodizing process. Many modern buildings use anodized aluminum in places where the metal framework is exposed to the elements. Anodized aluminum is also a popular material for making high-end cookware such as frying pans and pots. Heat is distributed evenly across anodized aluminum, and the process of anodizing provides a naturally protective finish. It is possible to use another electroplating process to make anodized aluminum look like copper or brass or other metals. Special dyes can also be used to color the anodized aluminum for decorative uses.*
Κάτι δεν κάνει σωστά η Apple μήπως;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
http://9to5mac.com/2012/09/25/apple-marketing-svp-comments-on-iphone-5-scratches-and-chips-that-is-normal-for-aluminum-products/Αν είναι μέσα σε 3 μήνες η συσκευή να φαίνεται χειρότερα από ότι το 3Gs μου μετά από 3 χρόνια, ευχαριστώ δεν θα πάρω.
μου αρεσε το 'ANY....'
τυχαινει και φοραω μαυρο ανοδιωμενο ρολοι. Ειναι 2 ετων, δεν το βγαζω ποτε απο το χερι μου, και το μονο που εχει παθει ειναι να ξεθωριασει ελαχιστα εσωτερικα (οχι ξεφλουδισει!), εκει που ειναι σε συνεχη επαφη με το χερι μου. Απο την εξωτερικη πλευρα ειναι σαν την 1η μερα.
απλα η apple εκανε ΓΤΠ δουλεια -
Κάτι δεν κάνει σωστά η Apple μήπως;
Τρία σενάρια:
α) φταίει ο ποιοτικός έλεγχος
β) Έχουν κάνει μεγαλειώδη πατάτα στην επιλογή διαδικασίας κατασκευής.
γ) Το πρόβλημα είναι ασήμαντο και blown out of all proportion και σε λίγες εβδομάδες θα ξεχαστεί τελείως.
Ως αιώνιος πολέμιος κάθε είδους θήκης, θα περιμένω να δω την κατάσταση που θα βρίσκονται συσκευές φίλων σε λίγο καιρό πριν κάνω οποιαδήποτε κίνηση.
(Ας παλουκώσει κάποιος αυτόν που έβαψε τις ζάντες της Μ3)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αναμενομενο αυτο.
Πολύ πιθανό αυτό.
Μπορεί και όχι. Είναι φανερό οτι η Google άνοιξε πόλεμο εναντίον της Apple που δέν αποκλείεται να επεκταθεί και σε άλλους τομείς, πχ Youtube.
-
Όποιος θέλει google maps έχει και τώρα πρόσβαση τόσο μέσω safari, όσο και μέσω του app google earth.
-
Δεν ειναι ακριβως το ιδιο και το ξερεις
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...