-
Η οθόνη του ήταν πίσω από όταν είχε βγει.
-
Τώρα που λέτε για οθόνες:
http://www.displaymate.com/Smartphone_ShootOut_2.htm
Based on our extensive Lab measurements the iPhone 5 has a true state-of-the-art display – it’s not perfect and there is plenty of room for improvements (and competitors) but it’s the best Smartphone display we have tested to date.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Η οθόνη του ήταν πίσω από όταν είχε βγει.για να το λες...
αυτό που θέλω να πω είναι οτι δεν πάσχει τόσο στον τομέα της ταχύτητας... τουλάχιστον στις πιο παλιές εκδόσεις
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το 5 έχει νόημα για εμένα που είμαι με συσκευή 3 ετών (αν και με το iOS 6 να δουλεύει άψογα πάνω στο 3Gs πραγματικά δυσκολεύομαι να δικαιολογήσω το έξοδο).Τα apple γερνάνε πολύ καλά, δεν υπάρχει λόγος να τα αλλάζεις κάθε χρόνο.
Κανένα κινητό δεν χρειάζεται να το αλλάζεις κάθε χρόνο. Εγώ κοντεύω 2 χρόνια με το Defy και τρέχει μια χαρά. Βέβαια, ακόμη τρέχει 2.3 Gingerbread και όχι την τελευταία έκδοση 4.1 Jelly Bean (δεν έχει βγει και επίσημα για την συσκευή μου κάτι τέτοιο κι ακόμη δεν έχω δοκιμάσει κάτι περίεργο...).
Φυσικά, η δική μου συσκευή δουλεύει με overclock στα 1GHz, έχει 2Gbytes εσωτερική μνήμη για της εφαρμογές και 512ΜΒ RAM. Οπότε, σαν hardware δεν έχει θέμα. Τέλος, η οθόνη 3.7' με ανάλυση 800χ480 είναι μια χαρά.
Αυτό που θα ήθελα είναι καλύτερη (πιο ευαίσθητη δηλαδή...) κάμερα, καθώς τα 5.0Μpxls είναι μια χαρά, αλλά όχι και τόσο ποιοτικά...
Τι θέλω να πω; Αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις από το τηλέφωνο, τόσο το iPhone, όσο και ένα καλό Android μπορούν ν' αντέξουν αρκετά. Εγώ αν αλλάξω, θ' αλλάξω απλώς για να αγοράσω κάτι καινούριο και διαφορετικό. Δεν τίθεται θέμα performance δηλαδή ή οτιδήποτε άλλο.
Και επαναλαμβάνω, πως εγώ πλήρωσα συσκευή (χωρίς πάγιο) 333€ πριν 2 χρόνια και όλα αυτά τα χρόνια έβαζα 10€ κάρτα κάθε μήνα κι αν... Επομένως, και οικονομικά να το δεις, πάλι δεν συγκρίνονται τα δύο...
-
Ότι δεν συγκρίνονται είναι σίγουρο. Το δικό σου τρέχει λειτουργικό 4 γενιές πίσω και ακόμα δεν έχει κλείσει ακόμα 2 χρόνια. Το 3Gs κοντεύει τα 3,5 χρόνια και τρέχει το τελευταίο λειτουργικό της εταιρίας.
tm δεν χρησιμοποιώ podcasts, δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει στο δικό σου.
-
Ότι δεν συγκρίνονται είναι σίγουρο. Το δικό σου τρέχει λειτουργικό 4 γενιές πίσω και ακόμα δεν έχει κλείσει ακόμα 2 χρόνια. Το 3Gs κοντεύει τα 3,5 χρόνια και τρέχει το τελευταίο λειτουργικό της εταιρίας.tm δεν χρησιμοποιώ podcasts, δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει στο δικό σου.
Ούτε καν. Το δικό μου είναι 1 γενιά πίσω (μην μένεις στα νούμερα, δεν λένε όλη την αλήθεια).
Ουσιαστικά έχεις 2 γενιές (δεν μετράω την άθλια πρώτη γενιά του Android! ).
Είναι όσα τρέχουν 2.2 και 2.3 η μία γενιά (που τρέχουν ουσιαστικά τα περσινά...)
και είναι άλλη μία αυτά που τρέχουν 4.0 και 4.1.
Κάθε τηλέφωνο ουσιαστικά μπορεί να τρέξει και την επόμενη γενιά, απλώς δεν έχουν μπει όλες οι εταιρείες στον κόπο να το κάνουν... Πχ η Sony γενικώς το κάνει, η Motorola δεν το κάνει.Και επιπλέον, για μένα δεν έχει νόημα να τρέχω καλά και σώνει την τελευταία και να μην τρέχει το ίδιο καλά... Πχ, θα μπορούσα τώρα να φλασάρω στο δικό μου την Jelly Bean, δεν το κάνω όμως μέχρι να δω πως έχουν λύσει όλα τα προβλήματα...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ότι δεν συγκρίνονται είναι σίγουρο. Το δικό σου τρέχει λειτουργικό 4 γενιές πίσω και ακόμα δεν έχει κλείσει ακόμα 2 χρόνια. Το 3Gs κοντεύει τα 3,5 χρόνια και τρέχει το τελευταίο λειτουργικό της εταιρίας.
Ούτε καν. Το δικό μου είναι 1 γενιά πίσω (μην μένεις στα νούμερα, δεν λένε όλη την αλήθεια).
Είναι όσα τρέχουν 2.2 και 2.3 η μία γενιά (που τρέχουν ουσιαστικά τα περσινά...)
Κάθε τηλέφωνο ουσιαστικά μπορεί να τρέξει και την επόμενη γενιά, απλώς δεν έχουν μπει όλες οι εταιρείες στον κόπο να το κάνουν... Πχ η Sony γενικώς το κάνει, η Motorola δεν το κάνει.Και επιπλέον, για μένα δεν έχει νόημα να τρέχω καλά και σώνει την τελευταία και να μην τρέχει το ίδιο καλά... Πχ, θα μπορούσα τώρα να φλασάρω στο δικό μου την Jelly Bean, δεν το κάνω όμως μέχρι να δω πως έχουν λύσει όλα τα προβλήματα...
δεν ειναι το ιδιο, εχει δικιο ο Χρηστος. Το δικο σου πχ, μπορει να μην παρει ποτε επισημα 4.1 εστω και αν το HW μπορει να το σηκωσει.
-
Το 5 έχει νόημα για εμένα που είμαι με συσκευή 3 ετών (αν και με το iOS 6 να δουλεύει άψογα πάνω στο 3Gs πραγματικά δυσκολεύομαι να δικαιολογήσω το έξοδο).Πραγματικά ΜΟΝΟ εσυ το λες αυτο. Όσους κατόχους 3GS ξέρω, και ξέρω καμπόσους, έχουν βλαστημήσει ήδη από το iOS5. Οι περισσότεροι, δε, δεν θα μπουν καν στον κόπο να περάσουν iOS6 για ευνόητους λόγους.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν ειναι το ιδιο, εχει δικιο ο Χρηστος. Το δικο σου πχ, μπορει να μην παρει ποτε επισημα 4.1 εστω και αν το HW μπορει να το σηκωσει.
Σύμφωνοι. Αλλά και του Χρήστου παίζει να μην μπορεί να σηκώσει την τελευταία...
Επίσης, ξέχνα το δικό μου, μπορείς να πάρεις Nexus που θα έχει πάντα την τελευταία, άρα job done. -
Αλλά και του Χρήστου παίζει να μην μπορεί να σηκώσει την τελευταία...
Δεν παίζει, σίγουρα δεν σηκώνει τις 2 τελευταίες. Εκτός κι αν με το 'σηκώνει' εννοούμε να ανοίγει πχ την κάμερα σε λιγότερα από 5sec.
-
Σύμφωνοι. Αλλά και του Χρήστου παίζει να μην μπορεί να σηκώσει την τελευταία...
Επίσης, ξέχνα το δικό μου, μπορείς να πάρεις Nexus που θα έχει πάντα την τελευταία, άρα job done.ναι αλλα του Χρηστου ειναι 3,5 ετων. Σκεψου android 3,5 ετων με 4.1, νομιζω κανενα δεν θα το ετρεχε καλα.
το nexus ναι, αλλα μιλας για ενα πολυ μικρο ποσοστο τοτε.σε αυτο το θεμα η apple ειναι μπροστα, γιαυτο αλλωστε η google ανακοινωσε οτι πλεον θα δινει τον κωδικα πολυ νωριτερα στους κατασκευαστες ωστε να μπορουν αμεσα να βγαζουν τις νεες εκδοσεις στον 'αερα'.
-
Hi-Fi αυτή η λίστα είναι λάθος; http://en.wikipedia.org/wiki/Android_ve ... ingerbread
Εγώ βλέπω ότι από το Gingerbread που έχεις εσύ, προχώρησαν στο Honeycomb, μετά στο Ice cream sandwich και τώρα στο Jelly bean.Όπως και να έχει, αν δεν σε χαλάει εσένα το παλαιότερο λειτουργικό, εμένα μου περισσεύει.
Επίσημα το iOS 6 είναι η τελευταία αναβάθμιση για το 3Gs, οπότε στην επόμενη θα μετακινηθώ προς καινούργια συσκευή. Εκτός και αν μου την βαρέσει και πάω να πάρω φέτος το 5.
Μιλάω πάντα για την προσωπική μου εμπειρία από το iOS 6 μέχρι στιγμής. Και είμαι ευχαριστημένος. Αν βρίσκω διαφορές σε ταχύτητα σε σχέση με την 5, είναι ελάχιστες και οριακά προς το καλύτερο, όχι το χειρότερο.
Το να μου λέει κάποιος πόσο καλά ή άσχημα δουλεύει η δική μου συσκευή είναι αστείο.
-
Android 3.5 ετών, δεν ξέρω αν υπήρχε κάτι σοβαρό καν!
Οπότε, σ' αυτό μαζί σου (του ).
Για κινητά 2 ετών και άνω, αν είχαν τότε ένα κάπως σοβαρό hardware και ασχοληθεί σοβαρά κάποιος, μπορούν να τρέξουν.
Επιπλέον, αν βάλεις στην εξίσωση τα Nexus, τότε το επιχείρημα καταρρέει, αφού θα έβαζα στοίχημα πως ένα Nexus S ακόμη ακόμη και σε 3 χρόνια θα τρέχει (κακήν κακώς βέβαια...) την πρόσφατη έκδοση.Δεν συζητώ για το Galaxy Nexus, χαλαρά θα τρέχει ό,τι θέλει.
-
κατσε ρε HF τοσα γκομενακια που εχεις βγαλει μονο 10 ευρω το μηνα για καρτα;
-
Hi-Fi αυτή η λίστα είναι λάθος; http://en.wikipedia.org/wiki/Android_ve ... ingerbread
Εγώ βλέπω ότι από το Gingerbread που έχεις εσύ, προχώρησαν στο Honeycomb, μετά στο Ice cream sandwich και τώρα στο Jelly bean.Όπως και να έχει, αν δεν σε χαλάει εσένα το παλαιότερο λειτουργικό, εμένα μου περισσεύει.
Επίσημα το iOS 6 είναι η τελευταία αναβάθμιση για το 3Gs, οπότε στην επόμενη θα μετακινηθώ προς καινούργια συσκευή. Εκτός και αν μου την βαρέσει και πάω να πάρω φέτος το 5.
Μιλάω πάντα για την προσωπική μου εμπειρία από το iOS 6 μέχρι στιγμής. Και είμαι ευχαριστημένος. Αν βρίσκω διαφορές σε ταχύτητα σε σχέση με την 5, είναι ελάχιστες και οριακά προς το καλύτερο, όχι το χειρότερο.
Το να μου λέει κάποιος πόσο καλά ή άσχημα δουλεύει η δική μου συσκευή είναι αστείο.
Honeycomb σε κινητά δεν υπήρξε, μόνον Tablets βγήκαν.
Το ICS με το Jelly Bean έχουν διαφορές, αλλά όπως δηλώνει και ο αριθμός τους είναι μικρές οι διαφορές. Είναι η ίδια γενιά ουσιαστικά και απευθύνεται σε αντίστοιχες συσκευές (αντίστοιχο hardware).
Θέλεις να το βάλεις διαφορετική, ΟΚ, no prob.
Εγώ πχ δεν μπορώ να θεωρήσω σοβαρή διαφορά το 2.2 από το 2.3, είναι ανεπαίσθητες οι διαφορές. Αντίστοιχα, από την 2.1 στην 2.2 ήταν σημαντικές, αλλά και πάλι, δεν σου αλλάζει τραγικά τίποτε (στο δικό μου πήγα από 2.1 σε 2.2 και μετά σε 2.3).Γι' αυτό και μιλώ για αλλαγές ουσίας και όχι στα... νούμερα!
Αν θέλεις ό,τι πιο πρόσφατο και αμέσως μόλις βγει, αγοράζεις συσκευές Nexus και τελειώνεις με το θέμα των αναβαθμίσεων.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
κατσε ρε HF τοσα γκομενακια που εχεις βγαλει μονο 10 ευρω το μηνα για καρτα;Τον τελευταίο καιρό είμαι μονογαμικός!
Και επιπλέον, πρώτα είχα με 10€ μέχρι και πάνω από 3 ώρες ομιλίας. -
edit
συγκλονιστηκα και το ποσταρα πολλαπλως -
Έκανες ακριβώς το ίδιο στο θέμα με το S3 και τα γάντια οπότε κόψε τα γελάκια.
Τσέκαρε 2-3 ακόμα συσκευές 3GS κι εδώ είμαστε και το ξανασυζητάμε...
-
HF Δεν θέλω.
Θέλω ένα iPhone που να χρειάζεται αλλαγή κάθε 3 χρόνια.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
edit
συγκλονιστηκα και το ποσταρα πολλαπλωςΟι καιροί αλλάζουν!
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...