-
ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΟ SIRI!!!!! OMG OMG!
2:15PM 'What is the weather like today?' Siri responds: 'Here is the forecast for today.'2:16PM 'Do I need a raincoat today?' Siri responds 'It sure looks like rain today.'
2:17PM 'Wake me up tomorrow at 6am.' Siri responds 'Okay, I set it for 6am.'
ΑΠΛΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΤΟΥ!!!!!
-
2:22PM 'Search Wikipedia for Neil Armstrong.' Suddenly, the world's greatest American is up on screen, looking like a man's man in his space suit.
και ανοίγει ο σαφάρι με το άρθρο της wikipedia για τον Αρμστρονγκ.
-
Σοβαρά τώρα βάλανε greek restaurant στην παρουσίαση??
-
Αυτό ακούγεται εντυπωσιακό. Το μόνο που με εντυπωσίασε για να είμαι ειλικρινής. Το form factor του 4 δεν το συμπάθησα ποτέ ιδιαίτερα και για αυτό δεν το αγόρασα, το 4s θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ να με πείσει ότι αξίζει τα λεφτά του.
Διαφορετικά μένω με το 3Gs που δουλεύει άψογα και απροβλημάτιστα σαν σκυλί εδώ και 2 χρόνια παρόλες τις κακουχίες στις οποίες το υποβάλλω.
-
Κατά σύμπτωση ένας φίλος μου χτες μου έδειχνε αυτό με τις φωνητικές εντολές στο 4 του (δλδ ξαναπαρουσιάζει κάτι που υπάρχει ήδη). Του έλεγε 'παίξε Ξυλούρη' και έπαιζε Πάνο Κιάμο. Του είπε μετά 'παίξε Σφακιανάκη' και το έπαιξε! Γουουουουουααααου !
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Σοβαρά τώρα βάλανε greek restaurant στην παρουσίαση??Με εμάς ασχολείται όλος ο κόσμος.
Στα Ελληνικά θα δουλεύει?
'Πάνε με στου σπίτ' τσι Λίτσας'
-
Ε ναι. Απλά το siri είναι λίιιιιιιιιγο πιο advanced. Λίιιιιιγο, να τοσοδούλι.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Κατά σύμπτωση ένας φίλος μου χτες μου έδειχνε αυτό με τις φωνητικές εντολές στο 4 του (δλδ ξαναπαρουσιάζει κάτι που υπάρχει ήδη). Του έλεγε 'παίξε Ξυλούρη' και έπαιζε Πάνο Κιάμο. Του είπε μετά 'παίξε Σφακιανάκη' και το έπαιξε! Γουουουουουααααου !Εν τω μεταξύ αυτό είναι κυρίως χαρακτηριστικό του iOS 5 που ω του θαύματος θα φοράνε και τα αρχαία 3GS και 4 από 12 Οκτωβρίου...
-
Απλα κάνουν catch up με το Google search
-
Να προσθέσω ότι σήμερα κυκλοφόρησε το NBA 2k12 για iPad - iPhone.
http://2ksports.com/games/nba2k12Όσοι πιστοί, προσέλθετε.
-
Παπάτζες. Μόνο το Siri άξιζε. Τα άλλα περί iOS5 τα ξέραμε.
Μικρό update το 4s. -
Chuck Norris doesn't use Siri.
Siri uses Chuck Norris.
-
Το Siri θα παίζει σε 4 κ 3GS; Αν ναι, δεν έμεινε και κάτι ιδιαίτερο στο 4S.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Το Siri θα παίζει σε 4 κ 3GS; Αν ναι, δεν έμεινε και κάτι ιδιαίτερο στο 4S.Και να παίζει μαλακία είναι γιατί δεν υποστηρίζει ελληνικά
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Το Siri θα παίζει σε 4 κ 3GS; Αν ναι, δεν έμεινε και κάτι ιδιαίτερο στο 4S.
Και να παίζει μαλακία είναι γιατί δεν υποστηρίζει ελληνικά
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Αν το Siri είναι κομμάτι του iOS5 τότε όχι αφού το 3GS δεν θα το πάρει
edit
Μαλακία είπα υπάρχει εδώ και ένα χρόνο
http://www.geeksugar.com/Siri-iPhone-3G ... nt-7316579 -
Πολύ ωραία κίνηση στρατηγικής από την Απλ. Το 4 είναι πολύ καλό και ουσιαστικά κάνοντας του μόνο ένα εσωτερικό λιφτιγκ αφενός θα τονώσει τις πωλήσεις της με το 4S και αφετέρου δεν απαξιώνει το υπάρχον μοντέλο καθόλου. Λογικά το 4 θα μειωθεί περί τα 100-120 ευρώ και θα συνεχίσει να πουλάει σαν προφυλακτικά σε μπουρδέλο. Επίσης, κρατώντας ίδια οθόνη όλες οι εφαρμογές παραμένουν σε ισχύ χωρίς αλλαγές για ακόμη 1-1.5 χρόνο.
Δεν εντυπωσιάζει ιδιαίτερα το νέο αλλά είναι σωστές οι βελτιώσεις του. Κρίνοντας από την ποιότητα της κάμερας του 4 λογικά η οχτάρα θα είναι πολύ καλή.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αυτό ακούγεται εντυπωσιακό. Το μόνο που με εντυπωσίασε για να είμαι ειλικρινής. Το form factor του 4 δεν το συμπάθησα ποτέ ιδιαίτερα και για αυτό δεν το αγόρασα, το 4s θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ να με πείσει ότι αξίζει τα λεφτά του.Διαφορετικά μένω με το 3Gs που δουλεύει άψογα και απροβλημάτιστα σαν σκυλί εδώ και 2 χρόνια παρόλες τις κακουχίες στις οποίες το υποβάλλω.
Xρηστο το 3GS ειναι παρωχημενο σαν πλατφορμα, αυτο εχω και εγω και ηθελα πως και πως να το αλλαξω αλλα ελπιζα σε κατι μεγαλυτερο απο 3.5 οθονη...δεν ξερω τι να κανω τωρα...
-
Τα προφυλακτικά σε μπουρδέλο τα αγοράζεις; Δεν τα κερνάνε;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τα προφυλακτικά σε μπουρδέλο τα αγοράζεις; Δεν τα κερνάνε;Ο πελάτης δεν τα πληρώνει (συμπεριλαμβάνονται στην τιμή). Το μπουρδέλο όμως ως επιχείρηση δεν πρέπει να τα αγοράζει με κούτες?
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...