-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
iOS Rage is now free for a weekΚαλά τα σχόλια από κάτω τα σπανέ
Κι μετά λέμε για τους Έλληνες..
Τι λέει για τo ios ? Καλό είναι ή αρπαχτή?
Sent from my LG-P500
-
Ένα απλό on-rail shooter είναι.
Πιο πολύ για να δείξει η εταιρεία την idTech για τις mobile πλατφόρμες. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
iOS Rage is now free for a weekΕθιστικό παιχνίδι, αλλά τελειώνει πολύ γρήγορα (μόνο 3 επεισόδια).
Κι ένα review μαζί με βίντεο: http://www.appspy.com/rage-hd-review
-
Πηγαίνετε στο system preferences, στην καρτέλα speech (στην τέταρτη σειρά) και επιλέξτε την καρτέλα text to speech.
Τσεκάρετε το κουτάκι 'speak selected text when the key is pressed. Current key:' και πατήστε το change key για να διαλέξετε ένα συνδυασμό πλήκτρων που να σας βολεύει. Εγώ έχω διαλέξει το control + `
Στο system voice από πάνω πατήστε στο βέλος και πηγαίνετε στο κάτω μέρος όπου λέει customize. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε φωνές για διάφορες γλώσσες, με τον 'Αλέξανδρο' να έχει αναλάβει τα Ελληνικά. Τα Ελληνικά του είναι έτσι και έτσι, αλλά τα Αγγλικά του είναι εγγυημένο ότι θα σας φέρουν δάκρυα στα μάτια . Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης ο Maged (Αραβικά), αλλά και ο Xander (Ολλανδικά).
-
σεταρίστηκε ο ΝΑS κι αυτή τη στιγμή μπορώ να παίζω μουσική και να βλέπω ταινίες χωρίς πισι ανοιχτό απ τον i-φόρο
-
-
Eχω iPhone και μολις αγορασα το iPad. Οταν παω στο iTunes να το δηλωσω και κανω συγχρονισμο θα περαστουν οι εφαρμογες που εχω σε αυτο; Το ειχα ενεργοποιησει σε αλλο iTunes account πριν 2 εβδομαδες ομως...
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Eχω iPhone και μολις αγορασα το iPad.Ετοιμάζεσαι για επανάσταση;
-
Apple boss Steve Jobs to be replaced by Tim Cook
Δυστυχώς αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Apple boss Steve Jobs to be replaced by Tim CookΔυστυχώς αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα...
Μόλις το έβλεπα στο CNN και με πρόλαβες
Δεν ξέρω τι σημαίνει για σας, αλλά για τον υπόλοιπο κόσμο ελπίζω να σημαίνει τέλος στις χαζές μηνύσεις
Sent from my LG-P500
-
Για εμένα σημαίνει ότι ένας άνθρωπος πεθαίνει από καρκίνο.
-
Εκατομμύρια ανώνυμοι άνθρωποι παλεύουν ή χάνουν καθημερινά τη ζωή τους από καρκίνο , αυτά συμβαίνουν.
Δε ξέρω αν σου φαίνεται τόσο δραματικό , το καταλαβαίνω ομως , αλλα εγώ προσωπικά το 'χω ξεπεράσει το ζήτημαΤουλάχιστον αυτός την έζησε μια χαρά τη ζωή του και αν ήταν πιο φτωχός θα χε πάει στα θυμαράκια εδώ και καιρό. Αρα μου είναι κάπως δύσκολο να νιώσω την οποία λύπη , πιο ενδιαφέρον μου φαίνεται τι θα γίνει με την apple
Sent from my LG-P500
-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Apple boss Steve Jobs to be replaced by Tim Cook
Δυστυχώς αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα...
Μόλις το έβλεπα στο CNN και με πρόλαβες
Δεν ξέρω τι σημαίνει για σας, αλλά για τον υπόλοιπο κόσμο ελπίζω να σημαίνει τέλος στις χαζές μηνύσεις
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Εκατομμύρια ανώνυμοι άνθρωποι παλεύουν ή χάνουν καθημερινά τη ζωή τους από καρκίνο , αυτά συμβαίνουν.
Δε ξέρω αν σου φαίνεται τόσο δραματικό , το καταλαβαίνω ομως , αλλα εγώ προσωπικά το 'χω ξεπεράσει το ζήτημαΤουλάχιστον αυτός την έζησε μια χαρά τη ζωή του και αν ήταν πιο φτωχός θα χε πάει στα θυμαράκια εδώ και καιρό. Αρα μου είναι κάπως δύσκολο να νιώσω την οποία λύπη , πιο ενδιαφέρον μου φαίνεται τι θα γίνει με την apple
Sent from my LG-P500
Κανένα ζήτημα δεν έχεις ξεπεράσει, γιατί ποτε δεν το είχες.
Όλα όσα λες δεν δείχνουν σοβαρότητα ή οριμη σκέψη.
Δείχνουν πόσο παιδάκι είσαι ακόμα, άσχετος ηλικίας. -
Δηλαδή εσύ στενοχωριέσαι που πεθαίνει ο jobs ?
Αν ναι μάλλον εσύ είσαι το παιδάκι και καλώς ήρθες στο κόσμο οπού οι άνθρωποι πεθαίνουν κιόλας συνέχεια γύρω μαςΟσο για το τι έχω περάσει ή ξεπεράσει εγώ, πάλι καλά που είσαι μες στο σπίτι μου να μου πεις..
Sent from my LG-P500
-
Προσωπικά στεναχωριέμαι άπειρες φορές παραπάνω για τον Jobs παρά για τον κάθε τραγουδιστή - ηθοποιό - ποδοσφαιριστή - διασκεδαστή που τον σκοτώνουν οι κακές συνήθειες και πέρα από κάποιο θέαμα δεν έχει προσφέρει τίποτα στην ανθρωπότητα σαν παραγωγικό μέλος αυτής. Τουλάχιστον ο Jobs έχει προσφέρει στην τεχνολογία και στην πληροφορική ουκ ολίγα (όπως και ο Gates και οι λοιποί του συναφιού) καθώς και πολλές δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και ας είναι στυγνοί καπιταλιστές.
-
Το πρόβλημα είναι η επιλεκτική στεναχώρια στο θάνατο.
Να στεναχωρηθείς για τον jobs, αλλά για τον gates όχι.
Να στεναχωρηθείς για τον 'Αλέξη', αλλά για τον μπάτσο όχι.
Να στεναχωρηθείς για την Amy, αλλά για τον άγνωστο με τη μηχανή όχι. -
Βρε μια χαρά σύννομη με την ανθρώπινη φύση είναι η επιλεκτική στεναχώρια. Φυσικά και όσο πιο κοντινός μου είναι ο θανών, τόσο περισσότερο θα στεναχωρηθώ.
Μεταξύ αγνώστων, θα στεναχωρηθώ περισσότερο για αυτόν που πιστεύω πως έχει θετικά επιρρεάσει την ζωή μου σε μεγαλύτερο βαθμό. Εξού και θα στεναχωρηθώ πιο πολύ για τον Jobs παρά για την Amy.
Τα παιδάκια στην αφρική που πεθαίνουν από καταστροφές, πολέμους και πείνα έχω σταματήσει να στεναχωριέμαι γιατί θα είχα πέσει σε κατάθλιψη και θα είχα αυτοκτονήσει πριν ενηλικιωθώ.
Είμαι λίγο αναίσθητος ε; -
Όχι, εγώ δεν στεναχωριέμαι για κανέναν που δεν ξέρω προσωπικά!
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...