-
Ωραία. Έβαλα το 10·6·4. Τελειο φαίνεται. Μόνο που κρασαρει το (νόμιμο) Microsoft office και το open office. H Microsoft για κρασαρισματα γενικώς έχει βγάλει περίπου 800 mb (!!!) αναβαθμίσει.
Θα το σπασω με βαριοπουλα και θα ανοίξω το vaio !!!
-
Ε τότε τι τέλειο βρε;
Δεν το βάζεις ως ερώτημα σε ένα από τα dedicated Mac forums όπως το HelMUG; Ίσως ξέρουν κάτι παραπάνω.
-
1ον: Δεν μπορω να πω πως ειμαι απογοητευμενος, αλλα δεν εχω ξετρελαθει κιολας με το Safari 5.
Δεν ειδα καμια απολυτως διαφορα οσον αφορα την ταχυτητα, σε αντιθεση με την προηγουμενη αναβαθμιση οπου η διαφορα ηταν τεραστια. Επισης μου την σπαει που επανηλθε ξανα η μπλε μπαρα που πιανει ολο το μηκος της περιοχης του URL οταν φορτωνει μια σελιδα. Στην προηγουμενη εκδοση που γεμιζε μονο τερμα δεξια μου αρεσε πιο πολυ. Γενικοτερα ομως, τι αλλες διαφορες εχει σε σχεση με το προηγουμενο ;2ον: Εχω ενα θεματακι με το iPhone μου. Οπως θα εχετε παρατηρησει (οι ηδη κατοχοι) οταν καλεις καποιον και φερνεις την συσκευη στο αυτι σου, η οθονη μαυριζει (εξοικονομηση μπαταριας?). Πολλες φορες λοιπον, οταν τελειωνω το τηλεφωνημα μου, κατεβαζω το κινητο απ'το αυτι μου και η οθονη δεν επανερχεται αλλα παραμενει μαυρισμενη χωρις να με αφηνει να τερματησω την κληση. Πολλες φορες αν ο αλλος δεν το σηκωσει μπαινει σε προωθηση κλησης και επειδη δεν μπορω να κλεισω το τηλεφωνο (αφου η οθονη δεν δειχνει τιποτα) χρεωνομαι και αφηνω μηνυματα στον τηλεφωνητη του αλλου. Δεν μπορει να απενεργοποιηθει καπως αυτη η λειτουργια, ωστε η οθονη να παραμενει ανοιχτη οταν μιλαμε στο τηλεφωνο, η θα υπαρχει κινδυνος να πιεστει καταλαθος ο 'τερματισμος κλησης' απ'το αυτι μας την ωρα που μιλαμε ;
-
Πιθανόν να έχει κάποιο πρόβλημα το proximity sensor, κάνε μια βόλτα από το service.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πιθανόν να έχει κάποιο πρόβλημα το proximity sensor, κάνε μια βόλτα από το service.Πριν η μετα το jailbraking ?
-
Πριν το σπάσεις στο έκανε αυτό;
-
:lol:Πριν το σπάσεις στο έκανε αυτό;
Ναι το εκανε.
Επισης πολλες φορες ενω ειναι κλειδωμενο, παταω το κουμπακι για να ξεκλειδωσω αλλα δεν κανει τιποτα και αναγκαζομαι να πατησω το κουμπι που το κλεινει για να συνελθει. Ισως να εφταιγε το οτι του ειχα αλλαξει θεμα, το επανεφερα στο 'μαμα' του πριν απο λιγο που το σκεφτηκα και ειδωμεν ...
-
Ρίξε και ενα γερό καθάρισμα σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την μπροστινή επιφάνεια. Αλλά όχι με το t-shirt σου έτσι ?!?
Ένα πανάκι από αυτά που καθαρίζουμε γυαλιά ή φωτογραφικούς φακούς κάνει πολύ καλή δουλειά. Ο αισθητήρας είναι (και ας μην φαίνεται!) αριστερά από την τρύπα του ακουστικού. -
Ε τότε τι τέλειο βρε;Δεν το βάζεις ως ερώτημα σε ένα από τα dedicated Mac forums όπως το HelMUG; Ίσως ξέρουν κάτι παραπάνω.
Επειδή βουίζει ολόκληρο το ίντερνετ με σωρεία τέτοιων προβλημάτων και επειδή δοκίμασα τουλάχιστον 5 υποψήφιες λύσεις (μόνο βουντού δεν έκανα) και αφού είπα που είπα να κάνω το 'switch' θα το κάνω ολοκληρωμένο! ΔΕΝ βάζω τίποτα του ρημαδόΒασίλη. Στα σκουπίδια το Οφις και θα μάθω από την αρχή το Pages και το Open Office (που έφτιαξε με την πρώτη). Bill Gates = 666 (Heeey Pap, are you talking to me?!?)
Άσχετο, μιας και το ανάφερες. Το helmug και το maclife.gr είναι τα δύο φόρουμ για Μακ ή υπάρχει και άλλο? Τα παρακολουθώ λίγες μέρες αλλά μου φαίνονται κάπως 'πεσμένα' σε σχέση με άλλα τεχνολογίας. Είναι λόγω λιγότερων χρηστών ή απλά έτυχε τον τελευταίο καιρό ?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Άσχετο, μιας και το ανάφερες. Το helmug και το maclife.gr είναι τα δύο φόρουμ για Μακ ή υπάρχει και άλλο? Τα παρακολουθώ λίγες μέρες αλλά μου φαίνονται κάπως 'πεσμένα' σε σχέση με άλλα τεχνολογίας. Είναι λόγω λιγότερων χρηστών ή απλά έτυχε τον τελευταίο καιρό ?
Υπάρχει και αυτό: http://macephemera.gr/e107_plugins/forum/forum.php
Επίσης το avclub έχει αρκετά ενεργό section για μήλα: http://avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=86
-
Στην Ελλάδα η κοινότητα των χρηστών Mac είναι αναλογικά μικρή. Τι περιμένεις από μια χώρα που δεν έχει καν Apple Store και που επί χρόνια είχε την Rainbow να κάνει κουμάντο;
Το HelMUG είχε χακαριστεί και έμεινε off για 6 μήνες, μάλλον τραβάνε και άλλα ζόρια.
iTunes 9.2 απόψε.
-
-
Στην Ελλάδα η κοινότητα των χρηστών Mac είναι αναλογικά μικρή. Τι περιμένεις από μια χώρα που δεν έχει καν Apple Store και που επί χρόνια είχε την Rainbow να κάνει κουμάντο;Το HelMUG είχε χακαριστεί και έμεινε off για 6 μήνες, μάλλον τραβάνε και άλλα ζόρια.
iTunes 9.2 απόψε.
Τι νέο μας φέρνει?
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Τι νέο μας φέρνει?Συγχρονισμό με iOS 4
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Τι νέο μας φέρνει?
Συγχρονισμό με iOS 4
Αυτό πότε έρχεται...όλο coming soon kai coming soon γράφουν
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Τι νέο μας φέρνει?
Συγχρονισμό με iOS 4
Τη Δευτέρα.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Τι νέο μας φέρνει?
Συγχρονισμό με iOS 4
Τη Δευτέρα.
-
iTunes 9.2 απόψε.
Τι νέο μας φέρνει?
Έχει πιο ωραίο νούμερο.
-
Βρήκα ένα mac mini g4 με τα εξής χαρακτηριστικά:
Ram 1GB DDR PC3200U
CPU G4 1.42Ghz
VGA: Ati Radeon 9200
HDD: 80GB IDEΣτα 100 ευρώ. Αξίζει το κόπο; Θα σέρνεται; Για εισαγωγή στο κόσμο των mac καλό είναι;
Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις από τον υπολογιστή μου αυτή τη στιγμή, μόνο ίντερνετ και office χρησιμοποιώ.Σκέφτομαι να το χτυπήσω για να δω πως είναι το περιβάλλον mac, 100 ευρώ δεν είναι τεράστιο ποσό, οπότε και να μη μου κάνει δε θα με πειράξει ιδιαίτερα.
Θα δοκιμάσω να του βάλω τα leopard, άμα τα παίζει. -
Γιατί οχι; Δεν έχεις να χάσεις και τίποτα... και 100 ευρώ δεν ειναι και κανένα τρελό ποσό...
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...