-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
(ενώ αν κατέβαινα με την εύα και τα χειμερινά, ουδέν πρόβλημα )
Στο έλεγα αλλά δεν ακούς.
Και περίμενα την ευκαιρία να κάνω παραλαβή από τα σύνορα.
Να κάνεις και συ μια διαδρομή με συνοδηγό της προκοπής.σε περίπτωση κόπωσης έχω ετοιμάσει κασέτα
Εγώ τι νομίζεις έχω ετοιμάσει για κάθε περίπτωση;
'Ναι; Έεεελα. Αυτά δεν γίνονται. Για πες...' κάθε 4-5 λεπτά. -
Και τα λεωφορεία καπούτ.
Δεν πειράζει, 2 κούτες δρόμο είναι τα δικαστήρια από τα Σπάτα. Εκτός αν σε πάει κλούβα. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και τα λεωφορεία καπούτ.
Δεν πειράζει, 2 κούτες δρόμο είναι τα δικαστήρια από τα Σπάτα. Εκτός αν σε πάει κλούβα.Δεν είναι κακή ιδέα
τσακ μπαμ, θα περάσω κι από κανα νοσοκομείο για τσεκ απ -
Έχουν απεργία τα λεωφορεία/μετρό; Οπότε πας για ταξί ή αν κάνεις καμιά γνωριμία στο αεροπλάνο και σε πετάξουν μέχρι το κέντρο
Εγώ τη Κυριακή τα ξημερώματα θα 'χώσω' τον αδερφό μου να έρθει να με πάρει. Δε θα την παλέψω να περιμένω 2 ώρες τον προαστιακό και να κουβαλάω βαλίτσες στις 6 το πρωί. Αλλιώς θα χώσω τον efthymis
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
...Μενω σε οικοδομη 6 διαμερισματων ...
Εχουμε κοινο λεβητα με ογκομετρηση, καθε φορα που βαζουμε πετρελαιο βλεπουμε τι χρηση (κυβικα μετρα) εχει κανει ο καθενας και αναλογως το ποσοστο που αναλογει στον καθενα γινεται η χρεωση.
Μεχρι εδω ολα καλα. Τωρα με τα κρυα ομως το δικο μου σπιτι (2ος) το οποιο απο κατω του εχει και τα 2 ξενοικιαστα διαμερισματα (του αλλου αδερφου οχι του σπιτονοικοκυρη μου) πραγματικα δεν ζεσταινεται με τιποτα. εχω ελεγξει εννοειτε για εξαερωση, οτι το νερο εχει την σωστη θερμοκρασια στα σωματα κτλ, απλως λογο οτι εξω εχει 0 βαθμους και το σπιτι ειναι βορεινο δεν μπορω να το ζεστανω και αναγκαζομαι να καιω 9-10 ωρες την μερα.
Φυσικα αυτο σημαινει οτι οταν ερθει η ωρα να βαλουμε πετρελαιο θα εχω τρελη χρεωση.
Η ερωτηση μου ειναι, καταρχην ειναι υποχρεωμενος ο πατερας των δυο ο οποιος μπορει μεν να λειπει αλλα εχει διαμερισμα οπου ειναι κατοικια του να πληρωνει καποιο ποσοστο για το πετρελαιο? επισης ειναι υποχρεωμενος ο αλλος αδερφος να πληρωνει καποιο ποσοστο για την θερμανση, για τα 2 διαμερισματα που κραταει ξενοικιαστα?
Για το εαν υπαρχει καταστατικο δεν το γνωριζω, ....
Πως μπορω να κινηθω απο εδω και περα? τα 'κοινοχρηστα' ουσιαστικα τα εχει αναλαβει ο 2ος αδερφος και δεν υπαρχει εταιρεια.Υπάρχουν ειδικοί τύποι για τα κοινόχρηστα, δεν τα βγάζει ο καθένας όπως θέλει.
Ακόμα και με μικρή ή μηδενική κατανάλωση πληρώνεις περισσότερο από τα λίτρα. Και φυσικά πληρώνεις κανονικά όλα τα άλλα των κοινοχρήστων. Μόνο αν το διαμέρισμα είναι κενό (δηλώνεται κάπως αυτό) και για όσο διάστημα είναι κενό υπάρχει σημαντική μείωαη των κοινοχρήστων αλλά και πάλι δεν μηδενίζονται (δεν ξέρω τότε τι πληρώνει). Δεν ξέρω αν αυτά αναγράφονται στο καταστατικό αλλά καλό είναι να το δεις. Σίγουρα υπάρχει καταστατικό νομίζω είναι υποχρεωτικό σε πολυκατοικία. -
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Έχουν απεργία τα λεωφορεία/μετρό; Οπότε πας για ταξί ή αν κάνεις καμιά γνωριμία στο αεροπλάνο και σε πετάξουν μέχρι το κέντροΕγώ τη Κυριακή τα ξημερώματα θα 'χώσω' τον αδερφό μου να έρθει να με πάρει. Δε θα την παλέψω να περιμένω 2 ώρες τον προαστιακό και να κουβαλάω βαλίτσες στις 6 το πρωί. Αλλιώς θα χώσω τον efthymis
θα έρθει με εσπρεσσάκια ανά χείρας
-
Ποσο επικινδυνο ειναι να κοιμαται καποιος διπλα απο ενα ανοιχτο modem??
-
Modem καθόλου, ασύρματο router όμως μην το έχεις δίπλα σου.
-
Ναι, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Αυτό φυσικά αν το έχεις ενεργοποιημένο το ασύρματο.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Έχουν απεργία τα λεωφορεία/μετρό; Οπότε πας για ταξί ή αν κάνεις καμιά γνωριμία στο αεροπλάνο και σε πετάξουν μέχρι το κέντρο
Εγώ τη Κυριακή τα ξημερώματα θα 'χώσω' τον αδερφό μου να έρθει να με πάρει. Δε θα την παλέψω να περιμένω 2 ώρες τον προαστιακό και να κουβαλάω βαλίτσες στις 6 το πρωί. Αλλιώς θα χώσω τον efthymis
θα έρθει με εσπρεσσάκια ανά χείρας
Παντως οι απεργιες των ΜΜΜ ειναι μεχρι την πεμπτη
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μόνο αν το διαμέρισμα είναι κενό (δηλώνεται κάπως αυτό) και για όσο διάστημα είναι κενό υπάρχει σημαντική μείωαη των κοινοχρήστων αλλά και πάλι δεν μηδενίζονται (δεν ξέρω τότε τι πληρώνει).Το κενό διαμέρισμα πληρώνει το 30%.
-
Αν ένα πιστοποιητικό γνώσης Η/Υ που αναγράφει όλα τα στοιχεία στα ελληνικά (ονοματεπώνυμο κατόχου, εξεταστικό κέντρο, ενότητες) είναι δυνατό να επικυρωθεί φωτοαντίγραφο αυτού σε ΚΕΠ;
O φορέας που το έχει εκδόσει είναι πιστοποιημένος από τον ΟΕΕΚ. -
Παιδια θελω τη βοηθεια σας...
Σε ποια μερη μπορει οποιοσδηποτε να παει να δωσει αιμα?? -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Παιδια θελω τη βοηθεια σας...
Σε ποια μερη μπορει οποιοσδηποτε να παει να δωσει αιμα??Σε γενικό νοσοκομείο, όχι κέντρο Υγείας, γιατί δεν έχουν αιματολογικές μονάδες.
-
Το Αττικο Νοσοκομειο ειναι Γενικο ?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ευχαριστω πολυ Dodger!!!!Τίποτα αδερφέ, (και) γι'αυτό είναι το φόρουμ
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Αν ένα πιστοποιητικό γνώσης Η/Υ που αναγράφει όλα τα στοιχεία στα ελληνικά (ονοματεπώνυμο κατόχου, εξεταστικό κέντρο, ενότητες) είναι δυνατό να επικυρωθεί φωτοαντίγραφο αυτού σε ΚΕΠ;
O φορέας που το έχει εκδόσει είναι πιστοποιημένος από τον ΟΕΕΚ.Πριν 2 χρόνια επικύρωσα Φ/Α κρατικού πτυχίου Ιταλικής γλώσσας, οπότε ... εκτιμώ ναί.
Και προφανώς θα έχεις το πρωτότυπο ανά χείρας, για αντιπαραβολή -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
O φορέας που το έχει εκδόσει είναι πιστοποιημένος από τον ΟΕΕΚ.Πριν 2 χρόνια επικύρωσα Φ/Α κρατικού πτυχίου Ιταλικής γλώσσας, οπότε ... εκτιμώ ναί.
Και προφανώς θα έχεις το πρωτότυπο ανά χείρας, για αντιπαραβολήΕγώ πάλι θεωρω, πως είναι λάθος αυτό. Το ΚΕΠ έχει δικαίωμα να επικυρώσει οτιδήποτε έχει στρόγγυλη σφραγίδα κι όχι ιδιωτικό έγγραφο όπως το πιστοποητικό. Ωστόσο, μπορεί να επικυρώσει υπεύθυνη δήλωση ΣΟΥ που συνοδευει το αντίγραφο του πιστοποιητικού και λέει πως όσα αναγράφονται είναι αληθή.
-
Καλησπερα! Σκεφτομαι να αγορασω μια συσκευη μασαζ σιατσου, απ αυτες που μπαινουν σε καρεκλα και κανουν μασαζ στην πλατη. Κοιτουσα αυτο http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=84401. (homedics sbm500)
Το εχει χρησιμοποιησει κανεις αυτο ή κατι παρομοιο; Περιμενω γνωμες ! -
Ίσως έχει ξανασυζητηθεί κάπου εδώ ή σε άλλο topic. Ήθελα να ρωτήσω αν οι αποδείξεις από ηλεκτρονικά καταστήματα του εξωτερικού, όπως το Amazon, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη φορολογική δήλωση του χρόνου. Ευχαριστώ.
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)