-
Χίλια ευχαριστώ
-
Κανένα καλό ανθοπωλείο προς βόρεια προάστεια έχει να προτείνει κανείς;
Έκλεισε ένα που ήξερα.
-
Κανείς ρε?
-
Studio 7
Για δες το -
Εκεί έχει πολλούς πακιστανούς στον δρόμο, όλο και κάποιον θα πετύχεις με λελούδια!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Studio 7
Για δες τοΜπουρδέλο δεν είναι αυτό;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Studio 7
οχι ρε τρελοκομειο.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Studio 7
οχι ρε τρελοκομειο.
Thanx!
-
Εχει πάει κανεις στα Φλογητά να μεινει να μου πει που εμεινε και αν του άρεσε κτλ.
-
Φλογητά;;;;;;;;;;;;;;;
-
Χαλκιδική
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Εχει πάει κανεις στα Φλογητά να μεινει να μου πει που εμεινε και αν του άρεσε κτλ.αν εχεις επιλογη, φυγε δευτερο ποδι και ασε τα φλογητα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εχει πάει κανεις στα Φλογητά να μεινει να μου πει που εμεινε και αν του άρεσε κτλ.
φυγε δευτερο ποδι και ασε τα φλογητα...
fix'd
-
Τοσο χαλια ειναι?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
φυγε δευτερο ποδι και ασε τα φλογητα...
fix'd
Δεν ξέρω από πού θα μετακινηθείς, αλλά εάν φθάσεις μέχρι τα Φλογητά μπορείς να πας και λίγο παραπέρα, σε μέρη εκπληκτικά.
-
To ξερω, απλα υπηρξε μια προταση απο την παρεα για το συγκεκριμενο μερος και ηθελα μια γνωμη
-
To ξερω, απλα υπηρξε μια προταση απο την παρεα για το συγκεκριμενο μερος και ηθελα μια γνωμηΔλδ τι πρόταση; Παίζει τζάμπα διαμονή; Αν ναι πήγαινε με κλειστά μάτια.
Αμαξάκι θα έχετε οπότε μπορείτε να κατεβαίνετε και σε πιο καλές παραλίες/περιοχές. -
να μη πας εκτός αν θα είναι τζάμπα τα πάντα, φαι, βενζίνη, πούρα, σεξ, θαλασσιο τραμπολινο κτλ κτλ
-
Εχει πάει κανεις στα Φλογητά να μεινει να μου πει που εμεινε και αν του άρεσε κτλ.- Στο καταμερισμό της Χαλκιδικής από το 4ΤΒΕ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τα θέλει.
- Παραδίπλα @leonp αλλά και άλλοι επισκέπτες εντόπισαν ίχνη της Nessie του Loch Ness.
- O Δήμος Προποντίδος θα με έδινε αναμνηστική πλακέτα πριν κάποια χρόνια για μια δωρεά που σκεφτόμουν.
- Εχουν οι γονείς μου εκεί σπίτι ...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Studio 7
Για δες τοΠολύ καλό τελικώς, ευχαριστώ.
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)