-
Το πόσες φορές λέω 'Μόνο στην Ελλάδα' δεν λέγεται.
[spoiler:6ox92k0h][/spoiler:6ox92k0h]
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Γιατί να θέλει κάποιος να ψηφίσει για μία χώρα που δεν μένει; Δεν είσαι εδώ άρα δεν ζεις και τα προβλήματα και τις ανάγκες της χώρας.Με αυτό που λες μπορώ να σου αντιστρέψω το ερώτημα κ να πω: 'Γιατί να μην μπορεί να ψηφίσει στην Ελλάδα ένας Πακιστανός που μένει εδώ πλέον?'
Μην το βλέπεις έτσι. Εκλογές γίνονται κάθε 4 χρόνια. Μπορεί εγώ να είμαι έξω για 2 χρόνια, μπορεί να πήγα ταξίδι 20 ημερών, μπορεί να είμαι επιχειρηματίας στην Ελλάδα κ να βρίσκομαι σε επαγγελματικό ταξίδι. Γιατί να μη δικαιούμαι να ψηφίσω εάν είμαι δίπλα σε προξενείο?
Εδώ μην ξεχνάμε, τα κόμματα έβαζαν κάποτε αεροπλάνα της Ολυμπιακής για να ψηφίσουν οι Έλληνες του εξωτερικού...
Μέχρι που εκλεισε κ η Ολυμπιακή... -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ειδικότερα στη δική μου περίπτωση, πρέπει να ομολογήσω ότι για την ώρα, η ποιότητα ζωής μου (με σχεδόν κάθε μετρήσιμο συντελεστή) εδώ είναι χειρότερη από αυτά που απολάμβανα στην Ελλάδα.Έτσι συμβαίνει όταν αρχίζει να δουλεύει κανείς...
Στην Ελλάδα πίναμε καφέδες -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αντιλαμβάνομαι οτι δέν είναι και το καταληλότερο φόρουμ για να ρωτήσω:Ξέρει κανείς κάποιο καλό μαγαζί για μανικιουρ-πεντικιούρ-φρύδια-αποτρίχωση στα βόρεια προάστεια?
Μη βαράτε, δέν είναι για μένα
Στην Πευκη ,στο εμπορικο κεντρο elisabeths point ,στο συνιστω ανεπιφυλακτα ,ειμαι πολυ ευχαριστημενος
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Ειδικότερα στη δική μου περίπτωση, πρέπει να ομολογήσω ότι για την ώρα, η ποιότητα ζωής μου (με σχεδόν κάθε μετρήσιμο συντελεστή) εδώ είναι χειρότερη από αυτά που απολάμβανα στην Ελλάδα.
Έτσι συμβαίνει όταν αρχίζει να δουλεύει κανείς...
Στην Ελλάδα πίναμε καφέδεςΑυτά με εκνευρίζουν. Δεν είναι δυνατόν να θεωρούμε ότι όλοι που μένουν Ελλάδα τα ξύνουν συνέχεια. Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν 10ωρα για 4 κατοστάρια. Βέβαια αν μπορεί κάποιος να περνάει καλά καθόμενος και απλά απολαμβάνοντας μαγκιά του να το κάνει αρκεί να μην ''κλέβει''. Και εγώ αν μπορούσα να κάθομαι όλη μέρα και να πληρόνομαι ναι θα το έκανα ευχαρίστως. Άλλα δεν γίνεται χωρίς να είσαι ''λαμόγιο''.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Γιατί να θέλει κάποιος να ψηφίσει για μία χώρα που δεν μένει; Δεν είσαι εδώ άρα δεν ζεις και τα προβλήματα και τις ανάγκες της χώρας.
Με αυτό που λες μπορώ να σου αντιστρέψω το ερώτημα κ να πω: 'Γιατί να μην μπορεί να ψηφίσει στην Ελλάδα ένας Πακιστανός που μένει εδώ πλέον?'
Θα μπορούσαν να ψηφίσουν, δεν είπα το αντίθετο
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Ειδικότερα στη δική μου περίπτωση, πρέπει να ομολογήσω ότι για την ώρα, η ποιότητα ζωής μου (με σχεδόν κάθε μετρήσιμο συντελεστή) εδώ είναι χειρότερη από αυτά που απολάμβανα στην Ελλάδα.
Έτσι συμβαίνει όταν αρχίζει να δουλεύει κανείς...
Στην Ελλάδα πίναμε καφέδεςΑυτά με εκνευρίζουν. Δεν είναι δυνατόν να θεωρούμε ότι όλοι που μένουν Ελλάδα τα ξύνουν συνέχεια. Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν 10ωρα για 4 κατοστάρια. Βέβαια αν μπορεί κάποιος να περνάει καλά καθόμενος και απλά απολαμβάνοντας μαγκιά του να το κάνει αρκεί να μην ''κλέβει''. Και εγώ αν μπορούσα να κάθομαι όλη μέρα και να πληρόνομαι ναι θα το έκανα ευχαρίστως. Άλλα δεν γίνεται χωρίς να είσαι ''λαμόγιο''.
όχι φίλε, δε με κατάλαβες...
Εγώ στην Ελλάδα ήμουν φοιτητής κ μετά πήγα φαντάρος... δεν δούλευα...
από την άλλη οι φίλοι μου που δουλεύουν πίνουν καφέδες όμως... πως να το κάνουμε...
όταν κάνουμε την ίδια δουλεια ακριβώς κ εγώ στις 7.45 έχω ήδη κάνει την επίσκεψη στα δωμάτια κ έχω ήδη κάνει τις εισαγωγές για χειρουργεία με ιστορικό κτλ, ενώ ο συνάδελφός μου (αυτό το μέτρο παίρνω υπόψη, εφόσον το ξέρω) εκείνη την ώρα κατεβαίνει σιγά σιγά από το πανόραμα για να είναι 8:15 στο νοσοκομείο, τί να πω...Από την άλλη δεν παραπονούμαι. Σήμερα ήμουν σε μία ημερίδα/συμέδριο. Μεταξύ των ομιλητών ήταν ο πρώτος φυσικοθεραπευτής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Γερμανίας-του Davis cup tennis-ολυμπιακής ομάδας Γερμανίας... Ξέρεις τί θυσίες κάνεις, αλλά ξέρεις κ τί κερδίζεις...
-
Το ίδιο βέβαια λέει και ο συνάδελφός σου στην Ελλάδα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το ίδιο βέβαια λέει και ο συνάδελφός σου στην ΕλλάδαΟ ειδικευόμενος στην Ελλάδα μπορεί να το λέει, το δέχομαι ως ένα βαθμό... Είναι κακοπληρωμένος κ δεν έχει εξουσία/ δύναμη. Οι επιμηλητές/καθηγητές δεν το δέχομαι να το λένε, εφόσον από μίζες κ φακελάκια βγάζουν όσα βγάζει ο επιμελητής εδώ επί 10 δουλεύοντας για το νοσοκομείο τις μισές ώρες κ τις υπόλοιπες ρυθμίζουν ποιοι πελάτες τους θα πάρουν τα κρεβάτια στην κλινική.
-
Απο κατι που διαβασα σε άλλο topic ... τι σημαίνουν αυτα τα emoticons?
Εχω την εντυπωση πως τα χρησιμοποιώ ή τα ερμηνεύω λάθος. -
(Δέχομαι! Ωχ, βράχος πέφτει από το βουνό;)
(είμαι ο Χίτλερ με πλακάρντ)
(τώρα με βλέπεις, τώρα όχι)
(πρέπει να βάλω τα ακτινίδια στην καθημερινή μου διατροφή) -
-
Κουλή ερώτηση:
ξέρει κανείς πόση ώρα κρατάει περίπου η παραλαβή αποσκευών και ο έλεγχος διαβατηρίων στο Stansted;
Η πτήση φτάνει 23:05, την ίδια ώρα περίπου υπάρχουν άλλες 2 αφίξεις (Δουβλίνο, Μασσαλία). Θέλω να δω αν προλαβαίνουμε το tube το τελευταίο.
-
Πόσο καιρό έχεις διαθέσιμο;
-
Έχει τρένο για Liverpool Str:
23:00-23:46, 23:15-00:01, 23:30-00:22, 23:45-00:36, 23:59-00:51, 00:30-01:21.To τελευταίο δρομολόγιο του underground περνάει από Liverpool Str 00:23.
Ακόμα και το τρένο των 23:30 μου φαίνεται χλωμό να το προλάβουμε, ίσως αν δεν υπήρχε checked baggage (αλλά έρχεται ο bro φέρνοντας ανθρωπιστική βοήθεια).
Η εναλλακτική είναι 2 νυχτερινά λεωφορεία, ευτυχώς τουλάχιστον η στάση είναι ακριβώς μπροστά στο σπίτι.
-
Τσίμα τσίμα είσαι... Εγώ, αν θυμάμαι καλά, ξεμπέρδεψα με αποσκευές και διαβατήρια σε κανένα 40λεπτο. Το περισσότερο περίμενε ήταν για το δεύτερο φυσικά.
-
Heathrow; Εμένα πήρε παραπάνω από ώρα. Βλέπω την απόδειξη από τη οστρακόκαρτα που λες, 13:26, ενώ τα αυτόματα sms για roaming στις 11:49 (κατά το taxiing), ενώ η scheduled άφιξη ήταν στις 12:25. Παραδόξως, στον έλεγχο δεν περίμενα πολύ.
-
Για Στανστεντ λέω, με ryan, όταν ήρθα τον Σεπτέμβρη...
-
Ποιος ειναι ο σωστος τροπος για να καθαρισω ενα μεγαλο ανοξειδωτο δοχειο λαδιου? με τι απορυπαντικο για να μην αφησει μυρωδιες?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Ποιος ειναι ο σωστος τροπος για να καθαρισω ενα μεγαλο ανοξειδωτο δοχειο λαδιου? με τι απορυπαντικο για να μην αφησει μυρωδιες?Μέ fairy τι άλλο!
Ήθελα να ρωτήσω κάτι που τώρα ο πιτσιρικάς μου έχει γίνει ταρζανάκι με απασχολεί πολύ.
Έχω στο σαλόνι μου τραπεζι το οποίο διαθέτει ξύλινη βάση και πάνω του ''κάθετε'' τζάμι πάχους το πολύ 6 χιλιοστών.
Επιδη το πάχος του τζαμιού το θεωρώ αρκετά λεπτό και επίφοβο και επιρρεπή για σπάσιμο (λόγο του ταρζάν) θέλω να ρωτήσω.
Υπάρχει περίπτωση ένα τόσο λέπτο τζάμι να έχει υποστεί επεξεργασία θερμικής σκλήρηνσης τύπου security κλπ?
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)