-
Ειναι λιγο ακυρο -το ξερω -
Αλλα απο χθες, ξαφνικα ο mozilla μου εμφανιζει μια γραμμουλα που αναβοσβηνει -οπως αυτη του word οταν εισαγουμε κειμενο- όπου κι αν κλικαρω! Μαλιστα οσο μεγαλυτερο ειναι το κενο, τοσο μεγαλυτερη η γραμμη. Να γραψω βεβαια δε μπορω αλλα δε λειτουργουν σωστα τα 'HOME' και 'END' κι εχει καταντησει κουραστικο...
Καμια ιδεα πως διορθωνεται???
Ευχαριστω!!!
-
έστω ότι έχω τιμές ενός προιόντος από διάφορα καταστήματα.
έχοντας λοιπόν την ελάχιστη τιμή και την μέση τιμή πώλησης, πώς βρίσκω το ποσοστό κέρδους για την ελάχιστη τιμή σε σχέση με τη μέση τιμή?είναι σωστό αυτό?
ποσοστό=(μικρότερη τιμή - μέση τιμή) / μικρότερη τιμή -
Δεν μπορείς να το βρεις, καθώς χρειάζεσαι και το κόστος κάθε καταστήματος, που κατά κανόνα μάλιστα είναι διαφορετικό σε κάθε περίπτωση.
-
τα έχω αυτά
βρήκα όμως τη λύση
[(μέση τιμή – μικρότερη τιμή)*100]/μέση τιμή=% κέρδος
-
Τα έχεις; Και πού είναι στον τύπο σου;
Αυτό που υπολόγισες είναι το όφελος του τελικού αγοραστή αν ψωνίσει από το φτηνότερο μαγαζί, σε σχέση με το αν αγόραζε με τη μέση τιμή. Αυτό δεν είναι το κέρδος.
-
Επειδή θα λείπω αρκετό διάστημα και φοβάμαι από τις διακοπές ρεύματος μη σκάσει καμιά TV...αν τη βγάλω από τη πρίζα για μια εβδομάδα θα χάσει τα κανάλια?
-
Όχι, είναι αποθηκευμένα σε EEPROM.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Όχι, είναι αποθηκευμένα σε EEPROM.Thanks mate!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Τα έχεις; Και πού είναι στον τύπο σου;Αυτό που υπολόγισες είναι το όφελος του τελικού αγοραστή αν ψωνίσει από το φτηνότερο μαγαζί, σε σχέση με το αν αγόραζε με τη μέση τιμή. Αυτό δεν είναι το κέρδος.
οκ αυτό εννοούσα
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Όχι, είναι αποθηκευμένα σε EEPROM.Μερικές ηλίθιες LG όμως χάνουν την ώρα....
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Όχι, είναι αποθηκευμένα σε EEPROM.
Μερικές ηλίθιες LG όμως χάνουν την ώρα....
Δεν την λαμβανουν αυτοματα απο τα καναλια που εχουν τελετεξτ;Εμενα η jvc (λαμπατη τετραετιας + ) ετσι δειχνει την ωρα.Αν την ανοιξω σε καναλι που δεν εχει τελετεξτ πχ σκαι βγαζει παυλες στην ενδειξη της ωρας.
-
Ο λογαριασμος της ΔΕΗ για τον κοινοχρηστο χωρο πολυκατοικιας περιεχει και χρεωση υπερ ΕΡΤ κλπ ?
Οταν εχουμε dimer σε μια λαμπα καταναλωνει λιγοτερο ρευμα οταν δεν ειναι στο 100% ; -
Όταν ο λογαριασμός είναι μόνο για ασανσέρ νομίζω δεν έχει ΕΡΤ.
Στα κοινόχρηστα μας (ξεχωριστός λογαριασμός ασανσέρ) νομίζω έχει ΕΡΤ.Ναι.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οταν εχουμε dimer σε μια λαμπα καταναλωνει λιγοτερο ρευμα οταν δεν ειναι στο 100% ;Καταναλώνει μεν λιγότερο ρεύμα, αλλά η ενεργειακή απόδοση της είναι είναι ακόμα μικρότερη από όταν είναι στο 100% !
Μικρότερη θερμοκρασία στο νήμα, οπότε και ακόμα μεγαλύτερο μέρος της εκπεμπόμενης ενέργειας στο υπέρυθρο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Όταν ο λογαριασμός είναι μόνο για ασανσέρ νομίζω δεν έχει ΕΡΤ.
Στα κοινόχρηστα μας (ξεχωριστός λογαριασμός ασανσέρ) νομίζω έχει ΕΡΤ.Ναι.
τελικα ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΡΤ ?
-
γιατί παρόλο που έφαγα 2 μπριζόλες και σαλάτα πεινάω ακόμα?
μα είναι ερωτήσεις αυτές?
-
Δεν ξέρω αν ταιριάζει με το θέμα αλλά θα το ρωτήσω εδώ... Θέλω να 'ντύσω' το ποδήλατό μου με αυτοκόλλητα carbon fibre. Που μπορώ να τα βρω αυτά? Έψαξα στο ebay αλλά δεν ξέρω πόσες μέρες κάνουν να έρθουν. Έχει πάρει ποτέ κανείς?
Θενκ γιου!
-
viewtopic.php?f=13&t=14891
-
Λάθος λινκ!
να το σωστό: viewtopic.php?f=5&t=35906
-
Πφφ, εξυπνάδες... Αναπαλαίωση θέλω να κάνω
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)