-
Πώς κλίνεται το 'εγγύς'?
-
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Πώς κλίνεται το 'εγγύς'?Εννοεις απο το 'Ο καιρος γαρ εγγυς;'
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Πώς κλίνεται το 'εγγύς'?
Εννοεις απο το 'Ο καιρος γαρ εγγυς;'
Ναι ρε παίδες.... κανείς των 'αρνητικών επιστημών' μας βρίσκεται να μας δώσει χέρι βοηθείας?
-
Ειναι επιρρημα, δεν κλινεται νομιζω.
-
Σωστά.
-
Ορθόν. Επίρρημα που χρησιμοποιείται και σαν επιθετικός προδιορισμός: η *εγγύς *ανατολή.
-
έχω ένα email στο yahoo,αλλά δυστυχώς ξέχασα το password.Και την ερώτηση που μου βάζει για να το ανακτήσω δεν την θυμάμαι...Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να επικοινωνήσω με την yahoo ώστε να επαναφέρω το password?
-
καλησπερα,
εχω καποια dvd τα οποια θελω να τα ανεβασω στο ιντερνετ,ειναι 2ωρα και περιπου 24dvd.
ενας φιλος μου εστειλε αυτο http://www.dvdtoitunes.net/dvdtoitunes- ... ernet.html το οποιο κανω οτι μου λεει για να ανεβει το dvd αλλα μετα στο συνδεσμο που βγαζει λεει την μια οτι ειναι ακυρος η' δεν υπαρχουν αρχειαξερετε κατι γι αυτο?
ευχαριστω γιωργος
-
Υπάρχει καμία courier που να σου δίνει αμέσως τα λεφτά όταν στείλεις κάτι με αντικαταβολή;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Υπάρχει καμία courier που να σου δίνει αμέσως τα λεφτά όταν στείλεις κάτι με αντικαταβολή;Γιατι να κανει κατι τετοιο;Και αν ο αλλος δεν παραλαβει;
-
εννοώ να σου δώσει αμέσως τα λεφτά με το που παραλάβει. όλες οι courier που ξέρω στα δεσμεύουν 20-30 μέρες
-
Μήπως ξέρετε κάποιο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας κοντά σε σταθμό του μετρό με οικονομικές τιμές για μονόκλινο?
-
ξερει κανεις ποσο κοστιζει για εναν ηλεκτρολογο να περασει ενα νεο τηλεφωνικο καλωδιο απο τον κεντρικο κατανεμητη της πολυκατοικιας στο διαμερισμα?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ξερει κανεις ποσο κοστιζει για εναν ηλεκτρολογο να περασει ενα νεο τηλεφωνικο καλωδιο απο τον κεντρικο κατανεμητη της πολυκατοικιας στο διαμερισμα?Ειναι πολυ ασαφες ετσι που το ρωτας.Εξαρτάται απο το ποση εργασια εχει για να γινει κατι τετοιο
Δηλαδη ποσα μετρα καλωδιο και ποσο θα τον παιδεψει να το περασει μεσα απο το σπιραλ (φανταζομαι δεν θελεις καινουρια γραμη απο την αρχη)
Ο σωστος τροπος ειναι να τον φωναξεις και να του κανεις μια συμφωνία για την τιμη γιατι οτι και να σου πουμε μονο ακρη δε θα βγαλεις -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ξερει κανεις ποσο κοστιζει για εναν ηλεκτρολογο να περασει ενα νεο τηλεφωνικο καλωδιο απο τον κεντρικο κατανεμητη της πολυκατοικιας στο διαμερισμα?Αν είναι καινούργια πολυκατοικία, κοίτα μήπως έρχεται ήδη δεύτερο καλώδιο από τον κατανεμητή. Και στις τρεις πολυκατοικίες που έμεινα από το 98, υπήρχε δεύτερο καλώδιο. Άνοιξε την κεντρική πρίζα (συνήθως στο σαλόνι) και κοίτα μήπως υπάρχει δεύτερο ζευγάρι στον αέρα.
Αν δεν υπάρχει, ισχύει ό,τι σου έγραψε ο tractioner από πάνω. Έχε υπόψη σου ότι η δουλειά μπορεί να χρειαστεί να συνεχιστεί και μέσα στο σπίτι, εκτός αν θες να τερματίσεις και το νέο καλώδιο στην κεντρική πρίζα. -
υπαρχει περιπτωση να περασει νεο καλωδιο απο τον κατανεμητη επανω στο διαμερισμα χωρις να παρεμβληθουν τα σπιραλ?ειτε απο μεσα ειτε απο απ εξω..?
-
Αν ήταν μονοκατοικία, θα σου έλεγα ναι. Στην πολυκατοικία θα πρέπει να βγει το καλώδιο από τον κατανεμητή πάνω στον τοίχο, να γίνουν τρύπες στους τοίχους κλπ. Δε νομίζω να συμφωνήσουν οι συνιδιοκτήτες. Επίσης, δεν ξέρω αν επιτρέπεται τεχνικά να γίνει, εννοώ από πλευράς παρεμβολών, ασφάλειας από υποκλοπές και ηλεκτροπληξία κλπ.
-
χμμ τοτε πρεπει να περιμενω τον τεχνικο του οτε να βγαλει πορισμα να δουμε τι φταιει ακριβως και να καταληξουμε καπου
(αλλα αν κρινω απο αυτα που εχω δει τα εξωτερικα καλωδια δεν ειναι θεμα
-
Τι πρόβλημα έχεις;
Διάφορες απορίες (Εκτός αυτοκίνησης)