-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Γιατί ρε παιδιά, φουστάνια και μούσια δεν έχετε ξαναδεί? -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εν τω μεταξυ Λες δεν μου αρεσε και κατευθειαν σε λενε ρατσιστη. Εχουμε περασει στο αλλο ακρο τωρα.Είναι υποχρεωτικό να αποδέχεσαι οτιδήποτε ασυνήθιστο, ακόμα και αν σε αηδιάζει, και φυσικά πρέπει να το βουλώνεις.
Δημοκρατία έχουμε -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εν τω μεταξυ Λες δεν μου αρεσε και κατευθειαν σε λενε ρατσιστη. Εχουμε περασει στο αλλο ακρο τωρα.Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Μπα, μάλλον ότι δεν έχεις ΙΔΕΑ τι σημαίνει ρατσιστής θα πούνε...
-
-
Ο χρήστης babakos έγραψε:
Παντως, παίζει να ήταν από τις καλύτρες και περισσότερο hi-tech σκηνές για τηλεοπτικό show που έχει φτιαχτεί ποτέ. Τα συστήματα προβολής, ο φωτισμός, οι εγκαταστάσεις, τα εφφε, όλα σε υπερθετικό βαθμό, χάρμα οφθαλμών ειδικά σε HD
Αξίζουν πολλά πολλά μπράβο στους διοργανωτέςΠεριστασιακά που είδα, η σκηνή ήταν όντως καθηλωτική (και αρκετά διαφορετική από τραγούδι σε τραγούδι)...
Ακόμα και χωρίς ήχο (που έτυχε και έβλεπα), ήταν απολαυστικό υπερθέαμα... -
Ισως μονο γι αυτο το λογο ν αξιζει μονο σα διαγωνισμος. ή π.χ. καποιες ωραιες ιδεες σπανιως οπως φετος με τις σημαιες ανα χωρα,αναμεσα στις εμφανισεις τους στη σκηνη.
-
-
Ο χρήστης babakos έγραψε:
Παντως, παίζει να ήταν από τις καλύτρες και περισσότερο hi-tech σκηνές για τηλεοπτικό show που έχει φτιαχτεί ποτέ. Τα συστήματα προβολής, ο φωτισμός, οι εγκαταστάσεις, τα εφφε, όλα σε υπερθετικό βαθμό, χάρμα οφθαλμών ειδικά σε HD
Αξίζουν πολλά πολλά μπράβο στους διοργανωτές+1
-
Πάντως έχει πολύ γέλιο να βλέπεις ότι είμαστε ανίκανοι ακόμα και να διακρίνουμε ότι πρόκειται για διαγωνισμό ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ και όχι βαρβατίλας και επιπέδων τεστοστερόνης
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
πρόκειται για διαγωνισμό ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ -
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
πρόκειται για διαγωνισμό ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ
Φαντάζομαι ότι θα σε σοκάρει αυτό που θα διαβάσεις τώρα αλλά η ποιότητα των διαγωνιζομένων δεν αναιρεί το είδος του διαγωνισμού
-
ο πιο προκλητικος κερδιζει, καμια σχεση με τραγουδι λοιπον
-
ο πιο προκλητικος κερδιζει, καμια σχεση με τραγουδι λοιπονε εντάξει μωρέ έτυχε να είναι και το καλύτερο τραγούδι (ανάμεσα σε όλες τις άλλες φόλες) αλλά μη δίνεις σημασία, μείνε στό ότι το τραγούδησε μια προκλητική τραβεστι
-
Δεν το λεω για φετος, κανενα τραγουδι της γιουροβιζιον δεν εχω ακουσει, αυτους που την εχουν νικησει ομως αναγκαστικα τους γνωριζω το επομενο πρωι καθε χρονο. Ντυμενοι τερατα, γριες 100 χρονων, η θεκλα του αρκα
Δλδ αυτος/η κυκλοφορει και τις υπολοιπες μερες με το μουσι? Την προκληση σχολιασα, χεστηκα αν ηταν τραβεστι, κατηγορησε με και για ομοφοβικο τωρα να κουφαθω. -
Δεν το λεω για φετος, κανενα τραγουδι της γιουροβιζιον δεν εχω ακουσει, αυτους που την εχουν νικησει ομως αναγκαστικα τους γνωριζω το επομενο πρωι καθε χρονο. Ντυμενοι τερατα, γριες 100 χρονων, η θεκλα του αρκα
Δλδ αυτος/η κυκλοφορει και τις υπολοιπες μερες με το μουσι? Την προκληση σχολιασα, χεστηκα αν ηταν τραβεστι, κατηγορησε με και για ομοφοβικο τωρα να κουφαθω.Δεν σε κατηγόρησα για τίποτα απολύτως ... Ευθύς εξ αρχής σχολίασα ότι υποτίθεται ότι ψηφίζουμε το τραγούδι και όχι την εμφάνιση και ότι το αν ο άλλος είναι τραβεστί με ή χωρίς μούσια, γριά, ντυμένος κανίβαλος ή ότι άλλο θες, δεν έχει απολύτως καμιά σχέση με το εάν το τραγούδι είναι καλό ή όχι ... Απλά μου έκανε εντύπωση, το κράξιμο που έφαγε από φίλους και γνωστούς, live και στο facebook και η αδυναμία να καταλάβουν ότι τα 2 πράγματα που αναφέρω θα έπρεπε να μπορούμε να τα αποσυνδέουμε στο μυαλό μας ....
Δεν είπα επίσης πουθενά ότι ΔΕΝ ήταν προκλητικός ...
-
Την χαρηκα την νικη. Εριξα και ενα σμσ στο νουμερο 11!!!!
Και το κοματακι οσο το ακουω μου αρεσει ακομα περισσοτερο.
-
Όσο το ακούω, δεν ακουγεται. Μπαλάντα 10ης διαλογής με επική ενορχήστρωση. Θα έπρεπε να έχουν εκλείψει αυτά από τα 70ς. Όχι πως τα άλλα είναι καλύτερα, αλλά πχ το καγκούρικο το δικό μας είχε συγκεκριμένη ταυτότητα και αναφορά στο 2014
-
Όλοι ασχολούνται με την 20η θέση και ούτε μία αναφορά στον θρίαμβο τηλεθέασης και το σαξεστόρυ της ΝΕΡΙΤ.
Τελικά το αντιμνημονιακό λόμπι αποδεικνύεται ισχυρότερο κι από εκείνο των πούστηδοι. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Όσο το ακούω, δεν ακουγεται. Μπαλάντα 10ης διαλογής με επική ενορχήστρωση. Θα έπρεπε να έχουν εκλείψει αυτά από τα 70ς. Όχι πως τα άλλα είναι καλύτερα, αλλά πχ το καγκούρικο το δικό μας είχε συγκεκριμένη ταυτότητα και αναφορά στο 2014Ασε που είναι χουντικό! ! !
Πέρα απο την πλάκα, συμφωνώ στα παραπάνω.
-
Eurovision 2010, 2011 ,2012,2013, 2014, 2015