Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    2010 Monaco Grand Prix
    1. Home
    2. Formula 1
    3. 2010 Monaco Grand Prix
    • 1
    • 2
    • 22
    • 23
    • 24
    • 25
    • 26
    • 27
    • 24 / 27
    Formula 1
    60
    526
    580
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • N
      nass last edited by

@Go_For_Pole: ομολογώ ότι δε γνωρίζω ποιά ακριβώς είναι η διαδικασία απόσυρσης του SC στην F1 και όπως τα λες πιθανότατα κάνω λάθος. Στην περίπτωση αυτή ο MS έπεσε θύμα ενός κακογραμμένου κανονισμού που λέει ότι 'αν αποσυρθεί το SC τότε από τη λευκή γραμμή και πέρα βγαίνουν πράσινες σημαίες, άρα racing is OK, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΥΡΟ, οπότε racing is not OK' και ο λόγος είναι ότι ο οδηγός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΥΡΟΣ. Ο 'επίσημος' τρόπος επικοινωνίας του race director με τους οδηγούς είναι οι σημαίες των κριτών (+ τα φώτα της εκκίνησης και η καρό σημαία), όχι οι ασύρματοι, όχι τα boards του pit wall και άρα ο κανονισμός υποθέτει ότι ο οδηγός γνωρίζει μια πληροφορία που κανένα επίσημο κανάλι επικοινωνίας του αγώνα δεν παρέχει (εκτός και αν ο αριθμός των υπολειπόμενων γύρων επιδεικνύεται με κάποιο τρόπο από τον race director, που δεν ξέρω αν συμβαίνει).

Το γεγονός ότι ο Brawn έκανε πρόθεση έφεσης (δηλ. πίστευε ότι έχει δίκιο, αλλιώς δεν θα την κατέθετε για να την αποσύρει μετά) αλλά τελικά δεν κατέθεσε την έφεση δείχνει ότι σαφώς και υπήρξε αν όχι παρασκήνιο (που δε βλέπω πως σε μία τέτοια περίπτωση δεν θα 'τα έλεγε' ο Brawn με τη FIA) τουλάχιστον διαβούλευση.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • J
        jarnot last edited by

Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
        ... μήπως ειναι η κατάταξη του προηγούμενου γύρου ?

1. Γιαρνο η καταταξη γινεται με βαση το ποιος περασε πρωτος το finish line στον τελευταιο γυρο που ολοκληρωσε καποιο μονοθεσιο. Ο Ινδος ολοκληρωσε γυρο πριν απο τον Τρουλι και κατατασσεται μπροστα του

Επισης, η καταταξη ειναι αυτη του τελευταιου γυρου πριν γινει καποιο συμβαν. Γι αυτο ο Chandhok καταταχθηκε μπροστα 😉

Επειδή εγώ, σε αντίθεση με τον Brawn, διαβάζω και εμπιστεύομαι το 4ΤF, δεν θα μπω στον κόπο να ξεσκονίσω τους κανονισμούς της FIA. Ευχαριστώ!

Σχετικα με το σκηνικο Trulli-Chandhok, πιστευω πως ο Trulli ηταν απαραδεκτος. Αυτος το προσπερασμα δεν θα εβγαινε με την καμια.

Ενώ το προσπέρασμα του MS έβγαινε, χεχ!...
        Λίγο φαντασία θέλει Vassili, την οποία βέβαια ο Trulli ΠΟΤΕ δεν την είχε στην καριέρα του, εν αντιθέσει με τον MS. Γι' αυτό και η ιστορία γράφει ό,τι γράφει. Αλλά αυτό δεν τον κάνει απαράδεκτο.

• J
          jarnot last edited by

Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:

Jarno get a life Αυτη τη στιγμη ας αφησουμε τον αγαπημενο μας οδηγο στο ζουμι του, νομιζω ομως με τον ρυθμο που προοδευει η Lotus οτι συντομα θα τον δουμε να παιζει με Toro Rosso και Sauber. Η διαφορα στο Μονακο ηταν μολις 1 δευτερολεπτο και ο Gaza λεει ανοιχτα οτι εχουν ακομα θεμα βαρους και αεροδυναμικης εξελιξης. Στα βασικα του μονοθεσιου ομως ολα φαινονται σωστα, σε αντιθεση πχ με τα Virgin που ηταν σκετο θριλερ στο τουνελ. Glock και di Grassi πρεπει να παρουν ειδικο επιδομα αντικαταστασης εσωρουχων απο τον Μπερνι

Ομολογω πως παντα εχω τον νου μου στην εξελιξη της Lotus. Ο Gascoyne ειναι θεος και θελω να δω ποσο γρηγορα θα φτασει την Sauber (που πιστευω ειναι η αργοτερη established ομαδα). Στην αρχη ελεγα πως δεν θα προλαβει φετος αλλα να δουμε. Το θεμα ειναι πως αυτα τα 1-2 sec τα βρισκεις σχετικα ευκολα. Μετα τ αλλα 1-2 ειναι το προβλημα.

Πάντως βρε παιδιά, δέχομαι ότι η Lotus είναι αρκετά 'στρωτή' ως πρωτο-εμφανιζόμενη, με κάποια σημάδια βελτίωσης. Δέχομαι επίσης ότι ο Gascoyne είναι ένας μικρός μάγος στην εξέλιξη (πάντοτε τον υποστήριζα κ σε Renault κ σε Toyota, παρότι έφυγε ψιλο-κυνηγημένος). Αλλά όχι και να μου λέει 'να, μειώσαμε κι άλλο και είμαστε μόνο 1 sec μακριά απ' τους last-mid-fielders...' στην πιο μικρή πίστα του πρωταθλήματος. Δηλ, στην Τουρκία που θα ξαναπάει στα 2 sec τι θα λέει μετά;
          Τέσπα. Θεωρώ δεδομένο, πάντως, ότι ως το τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα θα έχει την ικανότητα να μπαίνει στο Q2. Και κανα 2 πόντοι δεν θα 'ναι άσχημα.

• C
            coupeas last edited by

Jarno get a life Αυτη τη στιγμη ας αφησουμε τον αγαπημενο μας οδηγο στο ζουμι του, νομιζω ομως με τον ρυθμο που προοδευει η Lotus οτι συντομα θα τον δουμε να παιζει με Toro Rosso και Sauber. Η διαφορα στο Μονακο ηταν μολις 1 δευτερολεπτο και ο Gaza λεει ανοιχτα οτι εχουν ακομα θεμα βαρους και αεροδυναμικης εξελιξης. Στα βασικα του μονοθεσιου ομως ολα φαινονται σωστα, σε αντιθεση πχ με τα Virgin που ηταν σκετο θριλερ στο τουνελ. Glock και di Grassi πρεπει να παρουν ειδικο επιδομα αντικαταστασης εσωρουχων απο τον Μπερνι

Ομολογω πως παντα εχω τον νου μου στην εξελιξη της Lotus. Ο Gascoyne ειναι θεος και θελω να δω ποσο γρηγορα θα φτασει την Sauber (που πιστευω ειναι η αργοτερη established ομαδα). Στην αρχη ελεγα πως δεν θα προλαβει φετος αλλα να δουμε. Το θεμα ειναι πως αυτα τα 1-2 sec τα βρισκεις σχετικα ευκολα. Μετα τ αλλα 1-2 ειναι το προβλημα.

Τα 1,2 δευτερα ειναι χαος.Για φετος δεν......

• S
              speedy-gio last edited by

Ο χρήστης nass έγραψε:
              @Go_For_Pole: ομολογώ ότι δε γνωρίζω ποιά ακριβώς είναι η διαδικασία απόσυρσης του SC στην F1 και όπως τα λες πιθανότατα κάνω λάθος. Στην περίπτωση αυτή ο MS έπεσε θύμα ενός κακογραμμένου κανονισμού

ε τοτε θυμα αυτου του κακογραμμενου κανονισμου επεσε κ ο alonso κ ο hamilton κ ο massa k o vetel!!!ποσο για alonso hamilton που ρωτησαν να επιτεθουμε κ οι ομαδες τους ειπαν οχι.λογικο ειναι ο R.B να το παιζει κ λιγο ειρωνια στις συνεντευξεις του τι να πει οτι πηγα να το παιξω εξυπνος κ να ξεχυλωσω τον κανονισμο κ οτι βγει?
              αλλα ισως να μην εκανε ενσταση γιατι μπορει κ να τον μαλωσανε επειδη εβγαλε κ γλωσσα που περισυ του δωσανε ενα πρωταθλημα φτιαγμενο γι αυτον!!!(αποψη μου)γιατι δεν συνεχισε την 'καταπλικτηκη'ομαδα του που τοσο ηθελε?που ελεγε σε συνεντευξεις οτι ηθελε να κανει κατι δικο του κ οχι να ειναι υπαλληλος της ferrari η honda!κ οπως εμφανιστηκε σε μια νυχτα ετσι εξαφανιστηκε!να οι παραγκες φιλοι μου!αρα η honda περισι ειχε φτιαξει ενα τρομερο σασι(αφου ετσι λεγαν κ οι ιδιοι)αλλα φοβιθηκε να βαλει τους πολυ δυνατους της κινητηρες ε?κ ετσι αποσυρθηκε!!!κ ουπς να τος ο r.b χωρις δοκιμες χωρις τιποτα πρωταθλημα οδηγων κ κατασκευαστων την ωρα που ομαδες σαν την ferrari mcklaren λιωνανε στις δοκιμες κ μενανε λεπτα πισω τους!ρε πολυ βρωμα η δουλεια!!!

• D
                dr-evil last edited by

Εδώ λέει ότι και η έφεση να γινόταν δεκτή, η απόφαση για τους κομμενους πόντους δε θα άλλαζε..
                Μήπως για αυτό αποσύρθηκε?
                http://f1.gpupdate.net/en/formula-1-new ... naco-pass/

• P
                  phaethon last edited by

Θεωρώ πολύ ενδιαφέρον το κομμάτι της επίσημης δήλωσης της MercedesGP που αναφέρει ότι οι περισσότερες ομάδες που είχαν οδηγούς στην πρώτη δεκάδα έδωσαν οδηγίες για κανονικό αγώνα... Θα μάθουμε άραγε ποιές?

• R
                    ripper last edited by

Διαβασα πολυ καλα τι εγραψες και ηταν αυτο:

Πως γίνεται ρε απατεώνες όλες μα όλες οι ενστάσεις με τον Α η Β τρόπο να αποσύρονται;
                    Αν στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει παράγκα, εσείς στη FIA έχετε χτίσει ολόκληρο ουρανοξύστη.

Μπόχα, βρώμα, δυσωδία

Επειδη λοιπον στο ζητημα εμπλεκεται η Ferrari καταλαβα οτι με το 'εσεις' αναφεροσουν σ αυτην και ειπες ουσιαστικα οτι η Ferrari εχει παραγκα με την FIA!

Αν εγώ γράφω 'εσείς στην FIA' και εσύ καταλαβαίνεις εσείς στην Ferrari είναι πρόβλημά σου, όχι δικό μου.
                    Αφού μετα στο διευκρινίζω και επιμένεις, ε στα φρύδια μου, νόμιζε ότι θέλεις.

• C
                      cavallino last edited by

Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
                      Θεωρώ πολύ ενδιαφέρον το κομμάτι της επίσημης δήλωσης της MercedesGP που αναφέρει ότι οι περισσότερες ομάδες που είχαν οδηγούς στην πρώτη δεκάδα έδωσαν οδηγίες για κανονικό αγώνα... Θα μάθουμε άραγε ποιές?

Προς το παρόν έχουμε δηλώσεις από Ferrari και radio από McLaren που μετά από ερωτήσεις των οδηγών τους, απάντησαν να μην γίνει κίνηση επειδή απαγορεύεται. Η Red Bull λόγω 1-2 θεωρώ δεδομένο πως απαγόρεψαν οτιδήποτε. Οπότε έχουμε μάνι μάνι 5 μονοθέσια εκτός (2, Red Bull, 2 Ferrari, 1 McLaren). Βγάλε και 2 Merc, 7 μονοθέσια και 4 ομάδες προς το παρον με 'σκορ' 3-1. Tι άλλα μονοθέσια ήταν εκεί; Renault και οι 2 Force India. Άρα θεωρώντας πως Renault και Force India έδωσαν οδηγία στους οδηγούς για αγώνα, οι ομάδες είναι 3-3.

• V
                        vassilisal last edited by

Ο χρήστης JarnoT έγραψε:

Σχετικα με το σκηνικο Trulli-Chandhok, πιστευω πως ο Trulli ηταν απαραδεκτος. Αυτος το προσπερασμα δεν θα εβγαινε με την καμια.

Ενώ το προσπέρασμα του MS έβγαινε, χεχ!...
                        Λίγο φαντασία θέλει Vassili, την οποία βέβαια ο Trulli ΠΟΤΕ δεν την είχε στην καριέρα του, εν αντιθέσει με τον MS. Γι' αυτό και η ιστορία γράφει ό,τι γράφει. Αλλά αυτό δεν τον κάνει απαράδεκτο.

Δεν ειναι ιδια σκηνικα. Του MS αποδειχθηκε οτι εβγαινε. Ο Trulli ορμηξε σε μια πολυ μικρη τρυπα και εγινε ο,τι εγινε. Πιστευω πως με την εμπειρια που εχει ηξερε οτι το προσπερασμα δεν θα εβγαινε αλλα ειπε να βουτηξει μπας και κανει στην ακρη ο Chandhok. Για εμενα αυτο δεν ειναι σωστο γιατι το ατυχημα θα μπορουσε να ειχε εξελιχθει διαφορετικα.

• V

Ο χρήστης ripper έγραψε:

Διαβασα πολυ καλα τι εγραψες και ηταν αυτο:

Πως γίνεται ρε απατεώνες όλες μα όλες οι ενστάσεις με τον Α η Β τρόπο να αποσύρονται;
                          Αν στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει παράγκα, εσείς στη FIA έχετε χτίσει ολόκληρο ουρανοξύστη.

Μπόχα, βρώμα, δυσωδία

Επειδη λοιπον στο ζητημα εμπλεκεται η Ferrari καταλαβα οτι με το 'εσεις' αναφεροσουν σ αυτην και ειπες ουσιαστικα οτι η Ferrari εχει παραγκα με την FIA!

Αν εγώ γράφω 'εσείς στην FIA' και εσύ καταλαβαίνεις εσείς στην Ferrari είναι πρόβλημά σου, όχι δικό μου.
                          Αφού μετα στο διευκρινίζω και επιμένεις, ε στα φρύδια μου, νόμιζε ότι θέλεις.

Δηλαδη εσυ μου λες οτι δεν εννοουσες την Ferrari. Τοτε ποιος εχει χτισει στην FIA ολοκληρο ουρανοξυστη? Ετσι ομως μου τα λες εννοοεις οτι η FIA εχει χτισει ολοκληρο ουρανοξυστη αλλα μια παραγκα δεν γινεται απο μια πλευρα. Πρεπει να εμπλεκονται και αλλες. Οποτε ποιες πλευρες υπονοεις οτι εμπλεκονται?

Ξερω πολυ καλα οτι αναλυουμε το θεμα περισσοτερο απ οσο πρεπει αλλα το κανω γιατι μ εχουν κουρασει τετοιου ειδους κατηγοριες τοσα χρονια προς οποιαδηποτε ομαδα.

• eddie_147
                            eddie_147 last edited by

Youtube Video

Οι κακές συνήθειες δεν κόβονται...

• G
                              go_for_pole last edited by

Ο χρήστης cavallino έγραψε:
                              Προς το παρόν έχουμε δηλώσεις από Ferrari και radio από McLaren που μετά από ερωτήσεις των οδηγών τους, απάντησαν να μην γίνει κίνηση επειδή απαγορεύεται. Η Red Bull λόγω 1-2 θεωρώ δεδομένο πως απαγόρεψαν οτιδήποτε. Οπότε έχουμε μάνι μάνι 5 μονοθέσια εκτός (2, Red Bull, 2 Ferrari, 1 McLaren). Βγάλε και 2 Merc, 7 μονοθέσια και 4 ομάδες προς το παρον με 'σκορ' 3-1. Tι άλλα μονοθέσια ήταν εκεί; Renault και οι 2 Force India. Άρα θεωρώντας πως Renault και Force India έδωσαν οδηγία στους οδηγούς για αγώνα, οι ομάδες είναι 3-3.

Ε ναι, προφανως ο Χαουγκ στην ανακοινωση το εκανε λυσσα για να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα. Εξαλλου αν 1% πιστευαν οτι ειχαν δικιο, δε θα απεσυραν την ενσταση.

• R
                                ripper last edited by

Δηλαδη εσυ μου λες οτι δεν εννοουσες την Ferrari. Τοτε ποιος εχει χτισει στην FIA ολοκληρο ουρανοξυστη? Ετσι ομως μου τα λες εννοοεις οτι η FIA εχει χτισει ολοκληρο ουρανοξυστη αλλα μια παραγκα δεν γινεται απο μια πλευρα. Πρεπει να εμπλεκονται και αλλες. Οποτε ποιες πλευρες υπονοεις οτι εμπλεκονται?

Ξερω πολυ καλα οτι αναλυουμε το θεμα περισσοτερο απ οσο πρεπει αλλα το κανω γιατι μ εχουν κουρασει τετοιου ειδους κατηγοριες τοσα χρονια προς οποιαδηποτε ομαδα.

Εμπλέκονται η FIA και όποια τους βολεύει κάθε φορά.
                                Χιλιάδες παραδείγματα υπάρχουν όπου για τα ίδια ακριβώς πράγματα, έχουν πάρει τελείως διαφορετικές αποφάσεις. Και στο θέμα μας, θυμάσαι πολλές ενστάσεις που να κατατέθηκαν τελικά; Κάθε φορά που κάποια ομάδα θέλει να καταθέσει ένσταση ως δια μαγίας μετά από λίγες μέρες αλλάζει γνώμη. Γιατί τους αναγκάζουν παρασκηνιακά.
                                Εδώ ο Brawn διαρύγνυε τα ιμάτια του για το ότι είχε δίκιο, σε έναν ασαφέστατο κανονισμό και ξαφνικά δεν κάνει ένσταση για το 'καλό του σπόρ'. Εντάξει μας πείσανε.

• C
                                  cavallino last edited by

Ο χρήστης ripper έγραψε:
                                  Εδώ ο Brawn διαρύγνυε τα ιμάτια του για το ότι είχε δίκιο, σε έναν ασαφέστατο κανονισμό

Ναι αλλά δεν είχε. Γιατί ο κανονισμός είναι σαφέστατος, και σαφέστατα ηλίθιος βέβαια. Διότι ο συγκεκριμένος κανονισμός λέει κατά γράμμα ότι ο αγώνας συνεχίζεται από τη στιγμή που θα μπει το SC στα πιτς και τα μονοθέσια θα περάσουν τη γραμμή του SC, ενώ παράλληλα κουνιούνται πράσινες σημαίες. Και κάνει διάκριση για τον τελευταίο γύρο, κατά τον οποίο σαφέστατα αναφέρει ότι απαγορεύονται τα προσπεράσματα και ο αγώνας τελειώνει με τη σειρά των μονοθεσίων ως έχει, αλλά οι ταμπέλες SC σβήνουν και οι πράσινες σημαίες κυματίζουν κανονικά μέχρι τη γραμμή του τερματισμού! Είναι η επιτομή της ηλιθιότητας, αλλά έτσι είναι γραμμένος ο κανονισμός. Ούτε για κίτρινες λέει, ούτε τίποτα.

• C
                                    coupeas last edited by

Εντάξει τωρα ,έπεσε ποινή και τελείωσε το θέμα.Παμε παρακάτω!

• R
                                      ripper last edited by

Ο χρήστης cavallino έγραψε:

Εδώ ο Brawn διαρύγνυε τα ιμάτια του για το ότι είχε δίκιο, σε έναν ασαφέστατο κανονισμό

Ναι αλλά δεν είχε. Γιατί ο κανονισμός είναι σαφέστατος, και σαφέστατα ηλίθιος βέβαια. Διότι ο συγκεκριμένος κανονισμός λέει κατά γράμμα ότι ο αγώνας συνεχίζεται από τη στιγμή που θα μπει το SC στα πιτς και τα μονοθέσια θα περάσουν τη γραμμή του SC, ενώ παράλληλα κουνιούνται πράσινες σημαίες. Και κάνει διάκριση για τον τελευταίο γύρο, κατά τον οποίο σαφέστατα αναφέρει ότι απαγορεύονται τα προσπεράσματα και ο αγώνας τελειώνει με τη σειρά των μονοθεσίων ως έχει, αλλά οι ταμπέλες SC σβήνουν και οι πράσινες σημαίες κυματίζουν κανονικά μέχρι τη γραμμή του τερματισμού! Είναι η επιτομή της ηλιθιότητας, αλλά έτσι είναι γραμμένος ο κανονισμός. Ούτε για κίτρινες λέει, ούτε τίποτα.

Συμφωνώ στα περισσότερα αν και νομίζω ότι στην περίπτωση του τελευταίου γύρου δεν καθορίζει αν πρέπει να κουνιούνται πράσινες ή κίτρινες σημαίες. Έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ.
                                      Δεν ξέρω αν είχε δίκιο, αλλά πίστευε ότι είχε και εξαιτίας του παραπάνω μπορούσε να το στηρίξει.
                                      Τέλος πάντων νομίζω το θέμα το κουράσαμε.
                                      Ηλίθιος κανονισμός είναι όπως είπες.

• V

Ο χρήστης ripper έγραψε:

Εμπλέκονται η FIA και όποια τους βολεύει κάθε φορά.
                                        Χιλιάδες παραδείγματα υπάρχουν όπου για τα ίδια ακριβώς πράγματα, έχουν πάρει τελείως διαφορετικές αποφάσεις. Και στο θέμα μας, θυμάσαι πολλές ενστάσεις που να κατατέθηκαν τελικά; Κάθε φορά που κάποια ομάδα θέλει να καταθέσει ένσταση ως δια μαγίας μετά από λίγες μέρες αλλάζει γνώμη. Γιατί τους αναγκάζουν παρασκηνιακά.
                                        Εδώ ο Brawn διαρύγνυε τα ιμάτια του για το ότι είχε δίκιο, σε έναν ασαφέστατο κανονισμό και ξαφνικά δεν κάνει ένσταση για το 'καλό του σπόρ'. Εντάξει μας πείσανε.

Δλδ εσυ αυτο που λες ειναι οτι η FIA εχει παραγκα εκαστοτε με ΟΛΕΣ τις ομαδες. Αυτο ειναι τουλαχιστον αστειο. Ο λογος που δεν παιρνονται οι ιδιες αποφασεις ειναι επειδη στην FIA υπαρχουν ανθρωποι και οι ανθρωποι κανουν λαθη και δεν ειναι σταθεροι στις αποψεις τους. Γιατι δεν γινεται την μια φορα πχ να υποστηριζουν τηςν Ferrari και την αλλη την McLaren.

Μπορει να υπαρχουν και αλλοι λογοι που δεν γινονται ενστασεις. Οχι μονο αυτος που σκεφτονται οι Ελληνες, δλδ η διαφθορα. Αλλοι λογοι ειναι οτι δεν συμφερει την ομαδα να κανει την ενσταση γιατι ξερει πως δεν θα κερδισει, δεν θελει να ξοδεψει χρονο και χρημα κ.α. Ο λογος που η Merc δεν κανει την ενσταση ειναι οτι η FIA αναγνωρισε πως ο κανονισμος αυτος ειναι αμφιλεγομενος και θα τον συζητησουν.

• V

Ο χρήστης ripper έγραψε:

Συμφωνώ στα περισσότερα αν και νομίζω ότι στην περίπτωση του τελευταίου γύρου δεν καθορίζει αν πρέπει να κουνιούνται πράσινες ή κίτρινες σημαίες. Έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ.
                                          Δεν ξέρω αν είχε δίκιο, αλλά πίστευε ότι είχε και εξαιτίας του παραπάνω μπορούσε να το στηρίξει.
                                          Τέλος πάντων νομίζω το θέμα το κουράσαμε.
                                          Ηλίθιος κανονισμός είναι όπως είπες.

Ο κανονισμος 40.11 λεει: As the safety car is approaching the pit entry the yellow flags and SC boards will be withdrawn and replaced by waved green flags with green lights at the Line. These will be displayed until the last car crosses the Line.

Μετα, ο 40.13 λεει: If the race ends whilst the safety car is deployed it will enter the pit lane at the end of the last lap and the cars will take the chequered flag as normal without overtaking

Οποτε και τα 2 μαζι κανουν αυτον τον ηλιθιο κανονισμο.

• H
                                            hannibal last edited by

Ws teleytaia moy topo8ethsh sto 8ema moy kai ormomenos apo to bold toy cavallino. To 8ema to exete kanei lysa.... Kai o ka8enas leei to makry toy kai to konto apo kanonismoy poy oydepote kanenas exei diabasei oloklhroys (para mono tmhmatika an sas piasei kolopilala gia thn omada poy ypostirizete) kai den exete pote ma pote faei poinh, kanete enstash/efesh klp klp xwris na palepsete gia ayto poy ypostyriksete kai fysika xwris na exete kammia synepeia apo ayto.

NAI!!!! O Brawn 8a kerdize thn efesh kai 8a ebgaze malakes toys agwnodikes h to race control..... (Gia ayto kai paraskhniaka ton kanane na aposyrei thn efesh)
                                            H prasinh shmaia (h opoia shmaia) bgainei meta apo entolh toy alytarxh/race director opws kai ta fwta. GIA TON ODHGO PROTAIREOTHTA EXEI H SHMANSH APO TO RACE CONTROL KAI OXI TA BOARDS APO TA PITS H TI TOYS LENE STON ASYRMATO. Otan loipon blepei ta fwta toy SC na sbhnoyn, na mpainei sta pits kai prasinh shmaia GIA TON ODHGO SHMAINEI H PISTA EINAI ELEY8ERH KAI O AGWNAS SYNEXIZETAI APO THN STIGMH POY TOY EXOYNE PEI APO TOYS KANONISMOYS OTI META THN ASPRH GRAMMH TOY SC MPOREIS NA PROSPERASEIS. H patata loipon htan toy race control kai metepeita twn agwnodikwn.

Ayta eixa na pw. Sorry gia to yfos alla to exete kanei lysa to 8ema.

P.S. Pisteyw akradanta oti ama thn kinhsh thn eixe kanei o Alonso ston Hamilton twra oloi ma oloi 8a legate ma soy toy kai ti poinh htan ayth klp......

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 22
                                            • 23
                                            • 24
                                            • 25
                                            • 26
                                            • 27
                                            • 24 / 27