-
απο οταν αλλαξα ζαντες και εβαλα απο 15αρες με καινουρια λαστιχα εχω τρεμουλο στο τιμονι απο τα 100 μεχρι τα 120.
οι ζαντες δεν ειναι στραβες και στο προιγουμενο αυτοκινητο που ηταν φορεμενες δεν ετρεμε!
λετε να εχουν χαλασει τα δαχτυλιδια?
εχω κανει 2 ζυγοσταθμισεις μεχρι τωρα... ποιο λετε να ειναι το επομενο βημα? -
απο οταν αλλαξα ζαντες και εβαλα απο 15αρες με καινουρια λαστιχα εχω τρεμουλο στο τιμονι απο τα 100 μεχρι τα 120.
οι ζαντες δεν ειναι στραβες και στο προιγουμενο αυτοκινητο που ηταν φορεμενες δεν ετρεμε!
Ο χρήστης tragos έγραψε:
εχω κανει 2 ζυγοσταθμισεις μεχρι τωρα... ποιο λετε να ειναι το επομενο βημα?Τα δαχτυλιδια πλαστικα δεν ειναι;Μηπως καποιο εχει μπει λαθος;Τα εμπρος πισω λαστιχα τα δοκιμασες;
Ζυγοσταθμιση επι του αυτοκινητου; -
τα ελαστικα...
-
το ειχα καποτε αυτο το προβλημα και αν τα δαχτυλιδια που σου εχει βαλει ειναι πλαστικα ψαξε για αλουμινενια.......παντως εγω δυσκολα εσβησα το τρεμουλο και καθε φορα που για καποιο λογο εβγαζα ροδα φτου και απο την αρχη
αυτα τραβας αν η ζαντα δεν κουμπωνει χωρις δαχτυλιδια.....δεν αρκει να ταιριαζει μονο το καρε!!! -
Τα δαχτυλιδια ειναι πλαστικα αλλα ειναι 6-7 χρονων... σκεφτομαι να βαλω αλουμινενια. για τι κοστος μιλαμε και που μπορω να τα βρω?
λετε να φταινε τα λαστιχα? ειναι καινουρια! -
Πήγαινε να κάνεις ζυγοστάθμιση σε κανέναν άλλο λαστιχά.
Το ίδιο πρόβλημα είχα και γω, μου έκανε δύο ζυγοσταθμίσεις
και πήγα σε άλλο βουλκανιζατέρ και ο μαγκίτης το έκανε
τζιτζι. Τι έφταιγε; Ή που το μηχάνημά του είχε πρόβλημα
ή που ο μάστορας ήταν για τον π τσο -
πο.. αν φταιει η ζυγοσταθμιση θα τρελαθω!! ειναι δυνατων?
-
Ο χρήστης tragos έγραψε:
Τα δαχτυλιδια ειναι πλαστικα αλλα ειναι 6-7 χρονων... σκεφτομαι να βαλω αλουμινενια. για τι κοστος μιλαμε και που μπορω να τα βρω?
λετε να φταινε τα λαστιχα? ειναι καινουρια!Φτιάξε δακτυλίδια από τεφλόν. Αν είναι σωστός ο τεχνίτης (τορνατζης) το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε προσδοκία.
-
+1 για τη ζυγοστάθμιση των τροχών επί του αυτοκινήτου. Σου αυξάνει αρκετά το όριο ταχύτητας πάνω από το οποίο θα τρέμει το τιμόνι...
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
λετε να φταινε τα λαστιχα? ειναι καινουρια!Φτιάξε δακτυλίδια από τεφλόν. Αν είναι σωστός ο τεχνίτης (τορνατζης) το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε προσδοκία.
Άμα δεν γνωρίζεται τα υλικά μην αναφέρεστε σε αυτά και ταλαιπωρείται τον κόσμο, το τεφλόν είναι τελείως ακατάλληλο για αυτές τις δουλειές και 3 φορές ακριβότερο από το Πολυαμίδιο που είναι το κατάλληλο υλικό. Για δαχτυλίδια στο σημείο αυτό πρέπει να φτιάξει αλουμινένια, τα όποια πλαστικά δεν κάνουν γιατί παραμορφώνονται.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
...
Άμα δεν γνωρίζεται τα υλικά μην αναφέρεστε σε αυτά και ταλαιπωρείται τον κόσμο, το τεφλόν είναι τελείως ακατάλληλο για αυτές τις δουλειές και 3 φορές ακριβότερο από το Πολυαμίδιο που είναι το κατάλληλο υλικό. Για δαχτυλίδια στο σημείο αυτό πρέπει να φτιάξει αλουμινένια, τα όποια πλαστικά δεν κάνουν γιατί παραμορφώνονται.Σαφέστατα και γνωρίζουμε, καθώς αυτά έχουμε κατασκευάσει και τοποθετήσει στα αυτοκίνητά μας. Και είναι μακράν ποιοτικότερα των πλαστικών της σειράς. Κατά πολύ.
Κόστος: 20€ τα τέσσερα.
Και bonus μία φωτογραφία.
-
...
Άμα δεν γνωρίζεται τα υλικά μην αναφέρεστε σε αυτά και ταλαιπωρείται τον κόσμο, το τεφλόν είναι τελείως ακατάλληλο για αυτές τις δουλειές και 3 φορές ακριβότερο από το Πολυαμίδιο που είναι το κατάλληλο υλικό. Για δαχτυλίδια στο σημείο αυτό πρέπει να φτιάξει αλουμινένια, τα όποια πλαστικά δεν κάνουν γιατί παραμορφώνονται.Σαφέστατα και γνωρίζουμε, καθώς αυτά έχουμε κατασκευάσει και τοποθετήσει στα αυτοκίνητά μας. Και είναι μακράν ποιοτικότερα των πλαστικών της σειράς. Κατά πολύ.
Κόστος: 20€ τα τέσσερα.
Eπειδή δεν γνωρίζεις τι σου έχουν φτιάξει ρώτα τον μάστορα σου τι υλικό είναι και να επανέλθεις. Το τεφλόν δεν το έχεις δει ίσως ποτέ σου, αν ο μάστορας σου σου έφτιαξε δαχτυλίδια από τεφλόν και όχι από ΡΡ6 ή ΡΡ11 τότε δεν είναι μάστορας αλλά κηπουρός ή ότιδήποτε άλλο, ρώτα ξανά και μου λες.
Αν ήταν από τεφλόν θα κόστιζε 35-40€ μόνο η αγορά του υλικού + την εργασία του.
-
Από τεφλόν είναι στ'αλήθεια.
Τα 20€ ήταν ειδική τιμή για εμένα.
Εγώ αυτό, που ξέρω, είναι ότι τα δακτυλίδια αυτά (που έφτιαξα) έχουν πολύ άκαμπτη κατασκευή, αδυνατείς να τα σπάσεις με το χέρι, ασκώντας νορμάλ δύναμη.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για πλαστική ή μεταλλική κατασκευή.
-
Δεν είναι τεφλόν και επιμένω. Δε ρώτησες το μάστορά σου, καθημερινά δουλεύω βιομηχανικά πλαστικά στον τόρνο και στη φρέζα σαν κατασκευαστής μηχανημάτων, ξέρω τι λέω, δεν το κάνω για εξυπνάδα, κανείς τορναδόρος δε χρησιμοποποιεί τεφλόν, είναι ακατάλληλο, όλοι τα λευκά βιομηχανικά πλαστικά τα λέτε τεφλόν από άγνοια και μόνο.
Το υλικό που σου έβαλε είναι Πολυαμίδιο, PP6, με εμπορική ονομασία Ertalon, υπάρχει και ΡΡ11 με εμπορική ονομασία Ertacetal, ρώτα να μάθεις για να μπορείς να προτείνεις σωστά πράγματα, αλλιώς με το πληκτρολόγιο μπορείς να κάνεις ζημιά σε πολλούς άθελα σου.
-
μαλλον το λενε οι μαστοροι τεφλον ενω στην πραγματικοτητα ειναι αυτο που λεει ο 21 Quadra
-
Τώρα είδα τη φωτογραφία, το υλικό είναι 110% ertalon και μάλιστα της Βέλγικης Erta, έχει το χαρακτηριστικό της χρώμα, το Teflon είναι πιο άσπρο και από το γάλα, το ΡA6 Ertalon της Erta έχει αυτό το υποκίτρινο χρώμα και το έχει στον Πειραιά ο Ρέντας.
-
Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω, φίλτατε Quadra21.
-
Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω, φίλτατε Quadra21.Το ξέρω, κι εγώ δεν το έκανα για να πουλήσω εξυπνάδα, αλλά όλοι κάτι να μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο, έτσι δεν είναι ?
τρεμει τρεμει τρεμει