-
Ψάχνω εδώ και λίγο καιρό να αγοράσω αυτοκίνητο όμως έχω κολλήσει.. Τα μοντέλα που με ενδιαφέρουν είναι η slk 200 r171 και η Ζ4 κάμπριο Ε85 2.0 η 2.5 και τα 2 αμάξια θα τα αγοράσω μεταχειρισμένα και θα είναι μοντέλα 06'.
Αυτά που θα ήθελα να ξέρω είναι καταρχήν ποια πιστεύετε ότι είναι καλύτερη αν η 2.0 η 2.5 δέχεται βελτιώσεις απ ότι έχω μάθει η slk μπορεί να φτάσει μέχρι και 250hp
Επίσης θα θελα να μου πείτε κατά ποσο έχουν χάσει την αξια τους οι Ζ4 τώρα που βγήκε η καινούργια και μήπως από αυτή την άποψη η slk είναι καλύτερη αφού η καινούργια θα βγει 2011 με ενδιαφέρουν μονο αυτά τα 2 αμάξια οποτε δεν θα ήθελα να μου δίνετε εναλλακτικές λύσεις ευχαριστώ. -
Ψάχνω εδώ και λίγο καιρό να αγοράσω αυτοκίνητο όμως έχω κολλήσει.. Τα μοντέλα που με ενδιαφέρουν είναι η slk 200 r171 και η Ζ4 κάμπριο Ε85 2.0 η 2.5 και τα 2 αμάξια θα τα αγοράσω μεταχειρισμένα και θα είναι μοντέλα 06'.
Αυτά που θα ήθελα να ξέρω είναι καταρχήν ποια πιστεύετε ότι είναι καλύτερη αν η 2.0 η 2.5 δέχεται βελτιώσεις απ ότι έχω μάθει η slk μπορεί να φτάσει μέχρι και 250hp
Επίσης θα θελα να μου πείτε κατά ποσο έχουν χάσει την αξια τους οι Ζ4 τώρα που βγήκε η καινούργια και μήπως από αυτή την άποψη η slk είναι καλύτερη αφού η καινούργια θα βγει 2011 με ενδιαφέρουν μονο αυτά τα 2 αμάξια οποτε δεν θα ήθελα να μου δίνετε εναλλακτικές λύσεις ευχαριστώ. -
γιατι να τα βελτιωσεις? Μια ζωη αδερφαμαξα θα ειναι.
Παντως προσφατα ειδα μια Z4 3.0 του '08 στα 29.000 και το ιδιο μοντελο του '04 στα 20.000
slk του '99 στα 10 χιλ. Με αλλα λογια βρισκεις καλες τιμες οτι και να παρεις αρα μη βιαστεις -
Και τρίτη εναλλακτική
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/684334/
όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε;
-
Η 3.0 δεν με ενδιαφέρει γιατί είναι υπερβολικά πολλά τα κυβικά..Μέχρι 2.5 αν είναι.Δεν θέλω να τα βελτιώσω μόλις τα πάρω απλά θέλω να ξέρω αν θα μπορώ να το κάνω μετά από ένα χρόνο ας πούμε που μπορεί να θέλω κάτι παραπάνω ειδικά για την Z4 2.0 που υποψιάζομαι ότι δε βελτιώνεται
Τι εννοείς aderfamaxa?ότι μοιάζουν η ότι είναι gay? -
Μια ειναι η απαντηση, SLK
-
Ο χρήστης kostantinos25 έγραψε:
Τι εννοείς aderfamaxa?ότι μοιάζουν η ότι είναι gay?
γκομεναυτοκινητα. Γι αυτο και δε λεει να τα βελτιωσεις. Παρε ενα s2000 να σπας πλακα με τις Γερμανικες παπαριες...
-
Konstantine κι εγώ είμαι στο ψάξιμο για Ζ4. Επειδή έχω ψάξει σταθερά κόστη έχω καταλήξει στην 2,2 ως πιο συμφέρουσα περίπτωση γιατί το 2,5 ξεφεύγει λίγο από τα στάνταρ μου (δεν θα δουλεύω και για ένα κωλάμαξο που στην τελική θα χρησιμοποιώ το Σ/Κ κυρίως) πόσο μάλλον το 3,0 και στην τελική τα 170 άλογα είναι μια χαρά για τα δεδομένα μου και έχει και τα πλεονεκτήματα του 6κύλινδρου μοτέρ (ήχος κλπ). Για το 2,0 δεν έχω διαβάσει κάτι θετικό παρά μόνο ότι όποιος το πάρει μετά από λίγο θα ψάχνει για 6κύλινδρο τροπέτο. Ίσως κάτι παραπάνω να ξέρουν...
Από τιμές έχω παρατηρήσει μεγάλη κατρακύλα και λόγω καινούριου μοντέλου και λόγω κυβισμού. Οι 2,2 και 2,5 μπορεί να είναι και πιο φτηνές από τις 2λιτρες.
Αν σκέφτεσαι έστω και θεωρητικά το θέμα βελτίωση τότε πάγενε για Άουδι ΤΤ.
Το S2k είναι μια άλλη περίπτωση αλλά φοβάμαι περισσότερο για κακοσυντήρηση, σκίσιμο και ενδεχόμενη στούκα.
Η SLK μπορεί να είναι αντικειμενικά πιο όμορφη από τη Ζ ή πιο σωστά πιο εύπεπτη σαν σχήμα αλλά για κάποιο λόγο δεν μου κάνει κλικ... -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
γκομεναυτοκινητα. Γι αυτο και δε λεει να τα βελτιωσεις. Παρε ενα s2000 να σπας πλακα με τις Γερμανικες παπαριες...
καλα οχι και τοση ειπαμε υπαρχουν μπολικες 3λιτρες Ζ4 εκει εξω
-
Αυτό σε καινούριο το έχεις σκεφτεί;
http://www.topgear.gr/subjects/c2081,1, ... _MX-5.html
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Και τρίτη εναλλακτικήhttp://www.car.gr/classifieds/cars/view/684334/
όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε;
κοιτα...
αν θέλεις ενα πιο 'αμάξι', παίρνεις τη Μέρκα (που έχει και θερμαινόμενα και είναι ταμάμ για το σβέρκο).
αν από την άλλη θέλεις να:
-πηγαίνεις πολυ πιο γρήγορα
-καις λιγότερο
-εχεις τη γρηγορότερη οροφή
-καθεσαι σε πολεμικό κοκπιτ
-εισαι τη μέρα κυριλέ και το βράδυ αλήτης
-εχεις στο δεξί σου χέρι το καλύτερο σασμάν που θα μπορεσεις ποτέ να βρεις σε γήινα ή μη αμάξια
-εχεις την αίσθηση οτι οδηγάς μηχανάκι (λέμε τώρα)
-ξέρεις γενικοτερα οτι το αμάξι δεν έχει πολλές πολλές απαιτήσεις (λάδια/10Κ χλμ, στα 100Κ μπουζί, την καδένα οοοοοοταν θα)
-πώς να το πω απλά... να έχεις ένα αμάξι που θα σε κάνει και καλύτερο οδηγό, θα το βαρεθείς μετά από χρόνια και αν, θα σε κάνει να διαλέγεις τη μεγαλύτερη διαδρομή για να πας στον προορισμό σου, να να να να ναε τότε δεν υπάρχει καν θέμα διλήμματος...
-
Η πιθανότητα να βρω μεταχείρι σε καλή κατάσταση όμως; Αν και προσωπικά πιστεύω ότι δεν έχω τα άντερα για S2k. Να πάρω ένα τέτοιο εργαλείο και να το ανοίγω μόνο στην ευθεία το θεωρώ φλωριά.
ESP είπαμε είχαν τα πιο πρόσφατα;
Για το ΜΧ5 καινούριο τι γνώμη έχεις; (1,8).
Μωρέ άμα έφευγε το ST του Γιάννη ( ) κάτι θα κάναμε. Εγώ την 147 δεν θέλω να τη δώσω... -
Που και να μην ελεγε να μην του δωσετε εναλλακτικες.
Προσωπικα θα πηγαινα σε SLK λογω της μεταλλικης οροφης.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καλα οχι και τοση ειπαμε υπαρχουν μπολικες 3λιτρες Ζ4 εκει εξω
μεχρι του '06 ειναι αστειες
-
μην κάνεις το λάθος και πας σε κάτι χειρότερο απο το S από τη στιγμή που το έχεις κατά νου (ενσυνείδητα δλδ).
το καλύτερο ESP είναι το μυαλό σου: το πηγαίνεις εσύ οποτε θέλεις κι όχι αυτό. και δε θα κινδυνέψεις ποτέ έτσι, όσο γρήγορα και να πηγαίνεις.
θα πρέπει να μάθεις πολλά πράγματα για να επιβιώσεις με ένα τέτοιο όχημα, θα γεμίσεις τη βιβλιοθήκη σου με πληροφορίες και καταστάσεις και θα τις μεταφέρεις σε οτιδήποτε θα οδηγήσεις έπειτα.
επειδή κολλητός έχει slk, οταν ανεβαίνει στο S καταλαβαίνεις αμέσως οτι δεν έχει οδηγήσει ποτέ αμάξι 'παλιάς σχολής'.
(Ζ4 δεν εχω καβαλήσει, αλλά μονο κ μόνο που η 3λιτρη ειναι αυτή που θα κατέβει στο ρινγκ, δεν 'αξίζει' να ασχοληθώ).
φαντάσου οτι κ φιλαράκι με boxster s οταν οδήγησε το χοντάκι ξετρελάθηκε, δεν ήθελε να κατέβει
προσωπική άποψη μου ειναι να το πάρεις αφού το ψάξεις καλά και να είσαι υπομονετικός. κι όταν θα το δαμάσεις δε θα υπάρχει γυρισμός
-
Δεν με ενδιαφέρουν αλλα αμάξια για αυτό σας εξήγησα ότι δεν θέλω εναλλακτικές κατέληξα σε αυτά τα 2 προφανώς για να το κάνω σημαίνει ότι είναι τα 2 αμάξια που πιστεύω ότι μου ταιριάζουν περισσότερο.όσο για τις βελτιώσεις μάλλον παρεξηγήθηκα δεν με ενδιαφέρουν τόσο πολύ απλά θέλω να ξέρω ότι αν τελικά μου καυλώσει να τις κάνω ότι θα μπορώ Tώρα για την Z4 αυτό που με προβληματίζει είναι ότι βγήκε ήδη η καινούργια οποτε θα πέσει γενικά σαν αμάξι ενώ η slk λένε για 2011 και μετά
-
μιας και δε σε ενδιαφέρει κάτι άλλο, θα ελεγα οτι κάνεις καλά που απορρίπτεις το S καθοτι ειναι καπως φτιαγμένο για ιάπωνες το αμάξι (δλδ αν εισαι 1.80++ εχεις προμπλέμοοοο ΑΚΟΥΣ ΕΝΤΥ???)
δεν ειμαι σωστά;;
-
hairdresser's car και τα 2 ...το s2k ειναι φαση απολυτη κ σιγουρα οχι κατι all around
-
Απο τετοια αυτοκινητα δεν εχω καμια εμπειρια..Απλα η z4 ειναι κατα τη γνωμη μου ενα πολυ πιο ομορφο αυτοκινητο, πιο ομορφη και απο την τωρινη..
bmw Z4 H slk 200??