-
Οπως λεει και ο τιτλος λεω να κανονισουμε μια συναντηση για τις 1000σελιδες τρολαρισματος του ψιτροενοτοπικου .
Μπορει βεβαια να δηλωσει συμμετοχη και οποιος αλλος θελει κι ας μην εχει ψιτροεν
Εγω το σκεφτομαι για μεσα στον ιουνιο ωστε μεχρι τοτε να βρουμε μια ημερομηνια που να μας βολευει ολους .
Εχω σκεφτει να κανουμε ενα beach party με ψησταρια οπου εκει θα ψησουμε σουβλακια ,λουκανικα κ.α.Θα προτιμουσα να γινοτανε κοντα μου ωστε να φερω ολον τον στολο μου εδω στην λουτσα υπαρχουν πολλα σημεια καλα για τετοια φαση
Μολις τελειωσουμε με τις συμμετοχες θα υπολογισουμε τα ατομα με το κρεας και τα αναψυκτικα ωστε να μας βγει και σχετικα οικονομικα ,σιγουρα βεβαια θα υπαρχουν και καποιες ποσοτητες παραπανω που θα τα βαλω εγω
Ακουω προτασεις ,συμμετοχες ,ημερομηνιες και οτι αλλο θελετε
1.citrovag
-
Οπως λεει και ο τιτλος λεω να κανονισουμε μια συναντηση για τις 1000σελιδες τρολαρισματος του ψιτροενοτοπικου .
Μπορει βεβαια να δηλωσει συμμετοχη και οποιος αλλος θελει κι ας μην εχει ψιτροεν
Εγω το σκεφτομαι για μεσα στον ιουνιο ωστε μεχρι τοτε να βρουμε μια ημερομηνια που να μας βολευει ολους .
Εχω σκεφτει να κανουμε ενα beach party με ψησταρια οπου εκει θα ψησουμε σουβλακια ,λουκανικα κ.α.Θα προτιμουσα να γινοτανε κοντα μου ωστε να φερω ολον τον στολο μου εδω στην λουτσα υπαρχουν πολλα σημεια καλα για τετοια φαση
Μολις τελειωσουμε με τις συμμετοχες θα υπολογισουμε τα ατομα με το κρεας και τα αναψυκτικα ωστε να μας βγει και σχετικα οικονομικα ,σιγουρα βεβαια θα υπαρχουν και καποιες ποσοτητες παραπανω που θα τα βαλω εγω
1.citrovag
-
1.citrovag
-
πολύ γουστάρω ψηφίζω κι εγώ πλάτσα λούτσα
- nikzhk
-
Ωραία η ιδέα σας. Καλά να περάσετε!
(κάτι κακιούλες που λέω στο BMWδοθέμα μήν τις πάρετε στα σοβαρά,πλάκα κάνω!) Αν τύχει να είμαι από τα μέρη σας (έχω φίλους) θα έρθω να σας καμαρώσω!
Το πρώτο αυτοκίνητο που θυμάμαι ήταν ένας βάτραχος (DS), από τους πρώτους με τα μονά φώτα με μια εισαγωγή αέρα δίπλα τους και θυμάμαι να μαλώνω με τον αδελφό μου για το ποιος θα κοιμηθεί στην πίσω εταζέρα κάτω από το πίσω τζάμι. Και επειδή είχε βολικά μεγάλα μαρσπιέ που καθόμασταν και δεν είχε τούνελ στη μέση τα αυτοκινητάκια με τα οποία παίζαμε έφταναν εύκολα από τη μια άκρη στην άλλη! -
Ψίτροβαγκ εάν έρθεις να με πάρεις από Αθήνα έρχομαι κι' εγώ!
-
καλά ρε, δε θέλετε επίτιμη συμμετοχή δρίφτερ?
τέλος Ιούλη θα είμαι ελλάδα
-
Ψιτροβαγκέλη count me in Θα παρακολουθώ το θέμα για να δω την ημερομηνία.
Έστω μια βόλτα θα την κάνω. Συνεισφέρω και φαγώσιμα, έρθω δεν έρθω. Η Λούτσα μια χαρά είναι για τη συνάντηση. Οτιδήποτε λοιπόν φέρνει τους ανθρώπους κοντά ειδικά σε τέτοιους καιρούς, καλό είναι.ΥΓ
Θα σας φέρω και μια καλωδίωση από Toyota για αντιγραφή, μήπως και σταματήσετε τις περμανάντ -
Ντριφτερ θα πρεπει να καλυψεις ολα τα σηματακια toyota πανω στην ΕΥΑ για να γινεις δεκτος..
Οσον αφορα εμενα σχεδον ολος ο ιουνιος ειναι εξεταστικη οποτε πρεπει να ταιριαξει η ημερομηνια ή να τα στριμωξω..Δε μπορω να υποσχεθω τιποτα.. -
Εμένα ποιός θα έρθει να με πάρει;
-
Βρε λες;;;; Να καβαλήσουμε τη Νίτσα και να κατεβούμε;;; Έχουμε και γενέθλια τέλη Ιουλίου βέβαια... Θα δείξει...
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
καλά ρε, δε θέλετε επίτιμη συμμετοχή δρίφτερ?τέλος Ιούλη θα είμαι ελλάδα
====>
Ντριφτερ θα πρεπει να καλυψεις ολα τα σηματακια toyota πανω στην ΕΥΑ για να γινεις δεκτος..
-
η εύα είναι debagged
σοβαρά πάντως, υπολογίζω γύρω στις 23-24 να φτάνω ελλάδα
-
Μέσα και εγώ παίδες!
-
Εβαλα και δημοψιφησμα παμε
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Ψίτροβαγκ εάν έρθεις να με πάρεις από Αθήνα έρχομαι κι' εγώ!Απο αθηνα ερχομαι απο πατρα ουτε να το σκεφτεσαι
-
Τότε μέσα κι' εγώ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
η εύα είναι debaggeddebugged πρέπει να είναι...
Για να πω την αλήθεια πάντως, εγώ πολύ χλωμός είμαι, καθώς στις 29 Ιουλίου έχει γενέθλια η μικρή και δεν ξέρω πιο Σ/Κ θα τα κάνουμε...
-
Μπορουμε και σαββατο 7 αυγουστου θελω να βολευει ολους η ημερομηνια
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
η εύα είναι debagged
debugged πρέπει να είναι...
Για να πω την αλήθεια πάντως, εγώ πολύ χλωμός είμαι, καθώς στις 29 Ιουλίου έχει γενέθλια η μικρή και δεν ξέρω πιο Σ/Κ θα τα κάνουμε...
βασικά δεν ψηφίζω γιατί για μένα είναι πολύ πιο δύσκολο να συμπέσει...
θα κατεβαίνω οδικώς από Γιουγκοσλαβία, με φλού πρόγραμμα, δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς πότε θα είμαι κάτω, οπότε αν τύχει και βολέψει θα έρθω -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Μπορουμε και σαββατο 7 αυγουστου θελω να βολευει ολους η ημερομηνιαΌλους αποκλείεται ψιτροβαγγέλη... Εγώ για παράδειγμα δεν ξέρω ακόμα πότε θα πάω διακοπές για παράδειγμα... Οπότε, όπως και ο Ολλανδός δεν ψηφίζω και αν η ημερομηνία είναι βολική θα προσπαθήσω πάρα πολύ να έρθω!
-
μια και είμαι ελεύθερος εργασίας πλέον ΜΕΣΑ για όποτε θέλετε.
δεν πιστεύω να στηνεις καμιά μηχανή για να μαζέψεις τόσο κόσμο και αντί για σουβλάκια μας δώσεις σπάτουλες,ξύστρες σμυριδόπανα και μας βάλεις να ξεσκουριαζουμε κανένα κουφάρι. λεω
Συναντηση ψιτροενακιδων Σαββατο 26 ιουνιου 8μμ