-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
μα νομιζω ειμαι απτους ελαχιστους που γραφουν σωστα ποστ.Ε;; Τι έγινε;;;
Καλά... ότι πείτε... τις καρδιές μας θα χαλάσουμε;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
μα νομιζω ειμαι απτους ελαχιστους που γραφουν σωστα ποστ.
Ε;; Τι έγινε;;;
Καλά... ότι πείτε... τις καρδιές μας θα χαλάσουμε;;;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
...έτσι κι αλλιώς και η υπερβόρεια Ιταλία σαν την Ελβετία είναι!
Ευτυχώς η Βόρεια Ιταλία πολύ καλύτερη από την ξενέρωτη Ελβετία!
Πάνε εσύ και μείνε εκεί....μην έρθεις για δανεικά μετά γιατί θα σου πώ καπούτ!
-
Ο χρήστης dimline έγραψε:
...έτσι κι αλλιώς και η υπερβόρεια Ιταλία σαν την Ελβετία είναι!
Ευτυχώς η Βόρεια Ιταλία πολύ καλύτερη από την ξενέρωτη Ελβετία!
Πάνε εσύ και μείνε εκεί....μην έρθεις για δανεικά μετά γιατί θα σου πώ καπούτ!
Θα στείλω την πυροσβεστική του Μιλάνου να καταλάβει την Γενεύη και θα πάρουμε όσα λεφτά, ρολόγια και σοκολάτες θέλουμε... δεν έχει και τίποτα άλλο εξάλλου εκεί...
-
Θα στείλω την πυροσβεστική του Μιλάνου να καταλάβει την Γενεύη και θα πάρουμε όσα λεφτά, ρολόγια και σοκολάτες θέλουμε... δεν έχει και τίποτα άλλο εξάλλου εκεί...
Χρειάζεσαι κάτι άλλο (από υλικά);;;
-
Γιατί έχει τίποτα άλλο η Ελβετία;
-
Πίπες!
-
κολλες
-
και επισης η παγκοσμιως γνωστη μεσογειακη διατροφη που περιλαμβανει για πρωινο κανταιφ , μεσημεριανο θα προτιμουσα σισ κεμπαπ και για δειπνο ενα λαχταριστο ελληνικοτατο ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΥ!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
κολλεςΚαι τέλεια πιστόλια θερμού αέρα αλλά κόλλες και πιστόλια έχουν όλες οι βιομηχανικες χώρες.
-
κολλες
Και τέλεια πιστόλια θερμού αέρα αλλά κόλλες και πιστόλια έχουν όλες οι βιομηχανικες χώρες.
ισως, παντως ολες οι βιομηχανικες χωρες δεν εχουν τονους απο jewgold
-
Πολλά και διάφορα...
Αλλά, άμα έχεις φράγκα, δεν χρειάζεσαι και πολλά άλλα...
-
Ε, πως, θες κ μερικές αγελάδες να σου λιπαίνουν το γκαζόν!
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
ε την αμερικη χαλαρα.
κ μεσα σε ολα τα καλα μιας τετοιας **δημοκρατιας **να μπορουσε
κ να οπλοφορει ο καθε ενηλικας.
..να βλεπαμε μετα αν ετρωγαν τα λεφτα οι πονηριτες..Να 'σαι καλά, με έκανες και γέλασα...
-
Πολλά και διάφορα...
Αλλά, άμα έχεις φράγκα, δεν χρειάζεσαι και πολλά άλλα...
Σε χώρα με όριο 100 χ.α.ω. και καμία ανοχή σε ενθουσιώδη οδήγηση, σε χώρα που απαγορεύνται οι αγώνες και μισούν τα αυτοκίνητα δεν μένω όλα τα λεφτά του κόσμου να είχα...
-
Εγώ, πάντως, με 130 πήγαινα κ πολλοί με πέρασαν σαν σταματημένο...
-
Θα μου αρεσε να ζω Ιταλια.. για αυτο την ψηφισα...... Καθε φορα που περναω μου αρεσει αυτο που βλεπω...... σαν ζωγραφικος πινακας ειναι τα τοπια και οι πολεις της... σε μεγαλο βαθμο..... Ενταξει και τα αυτοκινητα της ειναι του γουστου μου και για αυτο εχω παρει τετοια στη ζωη μου.... Φιατ, Λαντσια, Μαζερατι.... αν και οχι πρωτο χερι..... φυσικα...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Εγώ, πάντως, με 130 πήγαινα κ πολλοί με πέρασαν σαν σταματημένο...απλά έτυχε.
γενικά τα όρια είναι τραγικά χαμηλά και η ανοχή μηδαμινή, αν πέρναγες από ραντάρ με 130 είχες φλασαριστεί χλρ.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Θα μου αρεσε να ζω Ιταλια.. για αυτο την ψηφισα...... Καθε φορα που περναω μου αρεσει αυτο που βλεπω...... σαν ζωγραφικος πινακας ειναι τα τοπια και οι πολεις της... σε μεγαλο βαθμο..... Ενταξει και τα αυτοκινητα της ειναι του γουστου μου και για αυτο εχω παρει τετοια στη ζωη μου.... Φιατ, Λαντσια, Μαζερατι.... αν και οχι πρωτο χερι..... φυσικα...το θεμα μας ειναι ποια χωρα θα επρεπε να εχει η ελλαδα ως προτυπο και οχι που θα θελαμε εμεις να ζουμε
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εγώ, πάντως, με 130 πήγαινα κ πολλοί με πέρασαν σαν σταματημένο...
απλά έτυχε.
γενικά τα όρια είναι τραγικά χαμηλά και η ανοχή μηδαμινή, αν πέρναγες από ραντάρ με 130 είχες φλασαριστεί χλρ.
και θα του εστελναν την κληση στον Πυργο?
Ποιά χώρα πρέπει να έχει ως πρότυπο η Ελλάδα;