-
Μπλε με φωτογραφία Montoya.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Εχω δυο αποριες :
- Στο προσπερασμα του Lewis μετα την ευθεια εκκινησης (οπου ο Hamilton κανει τρομερο φρεναρισμα και περναει παλι πρωτος) επι του Button, ειναι δικη μου μονο ιδεα οτι ακουμπανε? (βλεποντας το απο εξω φαινεται καποιο ταυτοχρονο τρανταγμα) Δεν προσπαθω να δημιουργησω καταστροφικα σεναρια, ασχετως ομαδας, κρατησα την ανασα μου εκει.
Αν δεις από onboard Button δε φαίνεται να ακουμπάνε, απλά να σπάει τη γραμμή του ο Jenson νιώθοντας την άλλη McLaren στο πλάι. Δες ΑΚΡΙΒΩΣ στο 0:03-0:04 την ακαριαία αντίδραση του Button. (Εννοείται ότι το θεματάκι πάει για οδηγική ανάλυση στο αντίστοιχο άρθρο προσεχώς... χιχι!)
Youtube Video- Στο σημειο οπου ο Hamilton καθυστερει στα pits πιστευω οτι ο lollipop man καθυστερει να τον απελευθερωσει επειδη απο πισω ερχεται ο Webber και οχι γιατι υπηρχε καποιο προβλημα με τον πισω (δε θυμαμαι ποιον) τροχο οπως ειπε ο Πουρναρακης. Υπαρχει κατι σχετικα με αυτο? Χαρακτηριστικη η αντιδραση του Hamilton οπου κανει να φυγει, αλλα το καταλαβαινει πριν σχεδον το κανει οτι ειναι λαθος, κι ετσι σταματαει σχεδον ακαριαια!
Spot on, σημαντικό point που δεν θίχτηκε ως τώρα, το αναφέρω και στην Ανάλυσή μου στο F1Grip.
Νομίζω υπάρχει θέμα με το ξεκίνημα του Hamilton. Σε κάθε περίπτωση, ήταν κρίσιμο πρόβλημα σίγουρα για τη 2η θέση.
ΘΕΟΣ ο μηχανικός της Red Bull στο 0:03 που έχει κάτσει στην άκρη για να εμποδίσει τον Hamilton και πηδάει πάλι μέσα όταν βλέπει τον Lewis να πλησιάζει. Στο 0:10 πρακτικά οι μηχανικοί της McLaren έχουν τελειώσει και περιμένουν τον πίσω δεξιά. Ο Lewis πάει να φύγει όντως πριν σηκωθεί το lollipop (ή από βιασύνη ή από εντολή στον ασύρματο?) και αναγκάζεται να κομπιάσει. Προφανώς σταματάει λίγο παραπάνω για να σιγουρευτεί ότι όλα είναι ΟΚ ή επειδή του χάλασε η σωστή αλληλουχία κινήσεων με τις ταχύτητες για την εκκίνηση.
Youtube Video1)Πραγματικα φοβερο το σκηνικο οπου σπαει τη γραμμη του ξαφνικα. Παντως δεν ειμαι σιγουρος οτι δε βρισκουν καθολου (εγω δε βαζω το χερι μου αναμεσα οπως θα σχολιαζε και ο Τακης Πουρναρακης).
- Τρελος ο μηχανικος. Απλα.
-
Θα θυμάστε μερικοί τον Mike Conway από αγώνες σε μικρότερες κατηγορίες, κυρίως στο A1GP... Δείτε τί έκανε-έπαθε το αγγλόπαιδο στο Indy 500 χθες...
Youtube Video -
-
Θα θυμάστε μερικοί τον Mike Conway από αγώνες σε μικρότερες κατηγορίες, κυρίως στο A1GP... Δείτε τί έκανε-έπαθε το αγγλόπαιδο στο Indy 500 χθες...
Youtube Videoφρικη ....φερετρo με ροδες το σασι της dallara
-
Δε φταει το σασι, ισα ισα αν δεν ηταν της dallara θα ειχαμε κλαψει αρκετους οδηγους. Πως οδηγοι δεχονται να τρεξουν σε αυτο το τιποτενιο πρωταθλημα με τις ρωμαϊκες αρενες και τους θεατες που διψανε για τη μεγαλη στουκα μου ειναι ακατονοητο...
-
Μόλις μάθαμε ότι τα σασί της Νταλάρα είναι ασφαλέστερα από άλλα (να υποθέσω αμερικάνικα?), το σχετικό πρωτάθλημα είναι ένα τίποτα, οι πίστες τους είναι ρωμαικές αρένες, εκεί που οι μονομάχοι-υπόδουλοι έμπαιναν για να αλληλοσκοτωθούν τώρα οδηγοί (υπόδουλοι κι αυτοί?) τρέχουν γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, και οι θεατές πάνε για να δούνε κάποιο τρακάρισμα.
Εννοείται ότι το πρωτάθλημα GP2 στο οποίο έτρεχε μέχρι πρότινος ο Mike Conway, δεν έχει καμμία ομοιότητα με το προαναφερθέν αμερικάνικο πρωτάθλημα indycar. -
Youtube VideoΠάντως, κι από εικαστικής πλευράς το ατύχημα ήταν εκπληκτικό!
ο οδηγός που ακολουθεί το χάνει (απ' τον φόβο του; πάτησε κάτι;)
του επόμενου του 'ρχονται υγρά στο κούτελο
αυτός που εμβολίζεται βλέπει ένα μονοθέσιο να τον ακολουθεί από ...αέρος, ενώ ξυρίζει τον πλαϊνό τοίχο...Κατευθείαν για το σινεμά!
Διάφορα νέα - Μάιος 2010