-
Συμφωνω με αρκετα πραγματα απο αυτα που γραφετε εδω.
Ομως απο αυτο το γεγονος καταλαβαινω οτι οποιος στην ελλαδα πειραξει τον Λ.ΚΥΡΚΟ τον EL EM και τον ΒΩΒΟ εξαφανιζετε απο τον χαρτη.
Αλλα βρε λωρη μου ποσο πολυ σου αρεσει το μπιρι-μπιρι και οι ιντριγκες.
Την εχεις στο αιμα σου την παρεξηγηση.Χαθηκαμε!!!
Kαιρο ειχαμε να τα πουμε. -
ποιος ειναι ο EL EM;
-
-
οχι και παιδι,50αρης ειναι
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ποιος ειναι ο EL EM;ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΗΜΟΥΝ.
ΕΙΔΑ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ.
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ?'EL-EM'
-
Ο χρήστης ΤΡΕΛΟ ΤΙΜΟΝΙ έγραψε:
Ομως απο αυτο το γεγονος καταλαβαινω οτι οποιος στην ελλαδα πειραξει τον Λ.ΚΥΡΚΟ τον EL EM και τον ΒΩΒΟ εξαφανιζετε απο τον χαρτη.
Kαιρο ειχαμε να τα πουμε.ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝΤΑΣ-ΠΡΟΣΒΑΛΟΝΤΑΣ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ,ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΒΑΣΙΛΑΚΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΛΗΨΕΙ.
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Kαιρο ειχαμε να τα πουμε.ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝΤΑΣ-ΠΡΟΣΒΑΛΟΝΤΑΣ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ,ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΒΑΣΙΛΑΚΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΛΗΨΕΙ.
'EL-EM'
Υ.Γ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΠΙΡΙ-ΜΠΙΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ,ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ. ΑΜΥΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ.
ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
οχι και παιδι,50αρης ειναιOνομα διευθυνηση .... να σου στειλει λουλουδια για την δωρεα της δεκαετιας ...
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ποιος ειναι ο EL EM;
ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΗΜΟΥΝ.
ΕΙΔΑ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ.
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ?'EL-EM'
α τιποτα περαστικος ειμαι και ειπα να χτυπησω την πορτα.
παγκοσμιος αγνωστος ειμαι ,δεν εχω σχεση με αγωνες ,αν και μου αρεσουν αλλα δεν υπαρχει φραγκο. -
νομιζω οτι πολυ ασχοληθηκαμε με το θειο βρεφος που στην αγνοτητα ξεπερασε ακομα και αυτον τον λαλιωτη
οσο γραφουμε για το θεμα του δινουμε και αξια και σιγουρα θα το παιρνει και πανω του ο βασιλακης
ας σταματησουμε να ασχσολουμαστε με τον κιτρινιαρη και ας ασχοληθουμε με κατι πιο επικοδομιτικο οπως το μελλον των ελληνικων αγωνων αυτοκινητουεγω στο συγκεκριμενο θεμα ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ γιατι δεν θελω να δωσω στον κιτρινο βασιλακη υποσταση την οποια στερειται
δεν θελω να κατεβασω το επιπεδο μου στο επιπεδο αυτου του παιδιου γιατι τοτε θα πρεπει να ξαναανοιξω τον καιαδα
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
-
Εγώ πάντως το έβλεπα και όπως κατάλαβα το διάβαζαν και άλλλοι. Κρίμα που έκλεισε.
Έκλεισε ένα μεγάλο site με νέα από τους αγώνες