-
Μπαίνοντας λίγο πριν στο GREEK MOTORSPORT είδα την παρακάτω ανακοίνωση
http://greekmotorsport.blogspot.com/
πραγματικά κρίμα είχε πολύ ωραία θέματα αλλά είδαν φαίνεται οι άνθρωποι πως αυτό το άθλημα τελικά δεν σώζεται στην Ελλάδα.
Φαίνεται όμως ότι πολύ θα λυπηθούν αφού είχε κοντά 360.000 επισκέψεις και τα νέα του ήταν αποκλειστικά από τους αγώνες. -
πραγματικά κρίμα είχε πολύ ωραία θέματα αλλά είδαν φαίνεται οι άνθρωποι πως αυτό το άθλημα τελικά δεν σώζεται στην Ελλάδα.
Φαίνεται όμως ότι πολύ θα λυπηθούν αφού είχε κοντά 360.000 επισκέψεις και τα νέα του ήταν αποκλειστικά από τους αγώνες. -
Σιγα μην κλαψουμε κιολας !
Απο οσα εγραφαν τα μισα ηταν ψεμματα και τα αλλα μισα υπαγορευμενα ! Εγλυφαν τους Κυρκαιους και ...... ξαφνικα ω του θαυματος ! Ο Λεωνιδας εγινε κοτα ! Τετοια δημοσιογραφαρα ηταν !
Με τον Ελ Εμ ξεχναμε τι εκανε ; Φωτογραφιες Γαιδαρου κλπ.
Ξεκιτρινισαμε απλα ! -
Ο χρήστης starletakias έγραψε:
Σιγα μην κλαψουμε κιολας !
Απο οσα εγραφαν τα μισα ηταν ψεμματα και τα αλλα μισα υπαγορευμενα ! Εγλυφαν τους Κυρκαιους και ...... ξαφνικα ω του θαυματος ! Ο Λεωνιδας εγινε κοτα ! Τετοια δημοσιογραφαρα ηταν !
Με τον Ελ Εμ ξεχναμε τι εκανε ; Φωτογραφιες Γαιδαρου κλπ.
Ξεκιτρινισαμε απλα !+100000000
-
Δεν ξέρω ρε παιδιά όντος αυτά τα θέματα δεν ήταν ευχάριστα και δεν με ένοιαζε στην ουσία τι έκανε ο καθένας. Τα γενικά μας ενδιέφεραν, έμπαινες χάζευες κτλ κάτι σαν το troktiko (http://troktiko.blogspot.com/) των αγώνων το βλέπαμε.
-
Ο χρήστης TOMMI03 έγραψε:
είχε κοντά 360.000 επισκέψειςΕπισκέψεις != hits
κάτι σαν το troktiko (http://troktiko.blogspot.com/) των αγώνων το βλέπαμε.
Αρα λοιπόν καλά που έκλεισε.
-
Εσείς που είστε από μέσα θα ξέρετε καλύτερα, εμείς σαν θεατές απλά προσπαθούσαμε να μάθουμε κάνα νέο.
Αν μπορείτε προτείνετε κάτι αξιόλογο να μαθαίνουμε τίποτα και μείς. -
γιατι ρε παιδια τι κακο ειχε..??να υποθεσω οτι σχετικα με το τελευταιο ποστ κατι εγινε...?
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
γιατι ρε παιδια τι κακο ειχε..??να υποθεσω οτι σχετικα με το τελευταιο ποστ κατι εγινε...?Σε τι αναφερόταν το τελευταίο post??????????
Δεν πρόλαβα να το διαβάσω..........
-
Εσείς που είστε από μέσα θα ξέρετε καλύτερα, εμείς σαν θεατές απλά προσπαθούσαμε να μάθουμε κάνα νέο.
Αν μπορείτε προτείνετε κάτι αξιόλογο να μαθαίνουμε τίποτα και μείς.ΝΕΑ,ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΑ BLOGS ΣΑΝ ΤΟ GREEKMOTORSPORTS ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ 'ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ' , ΠΟΥ Η ΟΛΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ !
ΟΝΤΩΣ,Ο ΕΝ ΛΟΓΩ 'ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ' ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ 'ΧΤΥΠΗΣΕΙ' ΜΕ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΥΡΚΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΚΑΙ ΕΙΧΕ 'ΧΑΙΔΕΨΕΙ' ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΩΣ ΤΟΝ Β.ΚΥΡΚΟ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ Ν.ΘΩΜΑ,ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΚΑΤ'ΕΠΑΝΑΛΕΙΨΗ ΕΙΧΕ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΟΝ Α.ΒΩΒΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΜΥΑΛΟ.
ΕΧΘΕΣ,ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ,ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Λ.ΚΥΡΚΟ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΑΝΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ BLOG,ΕΛΠΙΖΩ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ.
ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ,ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ....ΔΥΣΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟ ΚΕΝΟ....ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΠΙΑ....
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Αν μπορείτε προτείνετε κάτι αξιόλογο να μαθαίνουμε τίποτα και μείς.ΝΕΑ,ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΑ BLOGS ΣΑΝ ΤΟ GREEKMOTORSPORTS ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ 'ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ' , ΠΟΥ Η ΟΛΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ !
ΟΝΤΩΣ,Ο ΕΝ ΛΟΓΩ 'ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ' ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ 'ΧΤΥΠΗΣΕΙ' ΜΕ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΥΡΚΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΚΑΙ ΕΙΧΕ 'ΧΑΙΔΕΨΕΙ' ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΩΣ ΤΟΝ Β.ΚΥΡΚΟ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ Ν.ΘΩΜΑ,ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΚΑΤ'ΕΠΑΝΑΛΕΙΨΗ ΕΙΧΕ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΟΝ Α.ΒΩΒΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΜΥΑΛΟ.
ΕΧΘΕΣ,ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ,ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Λ.ΚΥΡΚΟ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΑΝΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ BLOG,ΕΛΠΙΖΩ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ.
'EL-EM'
Για να λυθούν οι απορίες
http://kokkinhshmaia.blogspot.com/2010/ ... sport.html
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
'EL-EM'
Σίγουρα το ενδιαφέρων μας στα αγωνιστικά δρώμενα δεν είναι κουτσομπολίστικο και ούτε αυτό ψάχνουμε στα εκάστοτε sites.Δεν νομίζω ότι το μόνο που έκανε ήταν να κράζει δεξιά και αριστερά. Εμάς αυτό που ενδιαφέρει όπως είπα και πιο πάνω είναι νέα τύπου συμμετοχές, αναβολές αγώνων, βαθμολογίες κτλ που είναι ευκολότερο να τα βρεις σε ένα blog από το να ψάχνεις σε ένα forum.
Αν έχει αναφερθεί σε σας και στην οικογένεια Κύρκου για να μαστε ειλικρινείς δεν μας ενδιαφέρει(όταν δεν αφορά άμεσα τους αγώνες και είναι για προσωπικές διαφορές) δεν αρκεί ένα άρθρο για να στιγματίσει και να μειώσει (τουλάχιστον στα δικά μας μάτια) ανθρώπους που είναι στο χώρο χρόνια και προσφέρουν, αλίμονο.
Με εκτίμηση και πάντα καλοπροαίρετα.
U.P. TEAM(στο troktiko βάζουν και ενδιαφέρων θέματα πέραν της Τζούλιας )
-
Η αλήθεια είναι ότι όντως το συγκεκριμένο site έβγαζε μεγάλη εμπάθεια προς συγκεκριμένους ανθρώπους που σίγουρα δέν το καθιστούσε δημοσιογραφικό από την άλλη βέβαια είχε και αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες
Πιστεύω πάντως ότι υπάρχει μεγάλη έλλειψη στο διαδίκτυο ενός site με αρκετές
πληροφορίες και παρασκήνια για τους αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό γιατί το rally.gr δεν καλύπτει πιστεύω κανέναν πια...το R40.gr αν μη τι άλλο κάνει φιλότιμες προσπάθειεςΚαλύτερη πληροφόρηση τουλάχιστον για το εξωτερικό σίγουρα βρίσκει κανείς εδώ
http://www.motorsportforums.com/forums/index.phpΦιλικά
Γιάννης -
Εγω πάλι,νομιζω οτι τον τελευταιο καιρο,η καλυψη στο διαδυκτιο των αγωνων,βρισκεται σε πολύ καλο δρομο.
Απο sites υπάρχουν τα:
http://www.xwmatinos.gr/xwma/
http://www.rally.gr/default.asp
http://www.r40.gr/
http://www.msfree.gr/index.php
http://www.crn.gr/Αρκετα sites των λεσχων,και αρκετα blogs,ακομα και αγωνιζομενων
-
Aυτο που λεει ο JTGANG.
Δηλαδη ηταν κιτρινιαρικο με εμπαθειες/συμπαθειες,hankook,Θωμα,Kυρκο,Βωβο κλπ και πολλες φορες θυμιζε δημοσιογραφους τηλεορασης(ξερετε τωρα αντικειμενικη πληροφορηση χεχε) αλλα οντως χρειαζεται νεα site/blog που εκτος απο ανακοινωσεις λεσχων και αποτελεσματα αγωνων να λεει κανενα κουτσομπολιο,κανα παρασκηνιο,κανα νεο οσον αφορα ποιος αγοραζει τι κλπ..Φυσικα οχι με τον τροπο που γινοταν εκει...Τελος παντων δεν στεναχωρηθηκα κιολας αλλα η αληθεια ειναι οτι εμπαινα αρκετα συχνα εχοντας παντα υποψην μου οτι πολλα απο αυτα που γραφονται ειναι μπαρουφες. -
'EL-EM'
Σίγουρα το ενδιαφέρων μας στα αγωνιστικά δρώμενα δεν είναι κουτσομπολίστικο και ούτε αυτό ψάχνουμε στα εκάστοτε sites.Δεν νομίζω ότι το μόνο που έκανε ήταν να κράζει δεξιά και αριστερά. Εμάς αυτό που ενδιαφέρει όπως είπα και πιο πάνω είναι νέα τύπου συμμετοχές, αναβολές αγώνων, βαθμολογίες κτλ που είναι ευκολότερο να τα βρεις σε ένα blog από το να ψάχνεις σε ένα forum.
Αν έχει αναφερθεί σε σας και στην οικογένεια Κύρκου για να μαστε ειλικρινείς δεν μας ενδιαφέρει(όταν δεν αφορά άμεσα τους αγώνες και είναι για προσωπικές διαφορές) δεν αρκεί ένα άρθρο για να στιγματίσει και να μειώσει (τουλάχιστον στα δικά μας μάτια) ανθρώπους που είναι στο χώρο χρόνια και προσφέρουν, αλίμονο.
Με εκτίμηση και πάντα καλοπροαίρετα.
U.P. TEAM(στο troktiko βάζουν και ενδιαφέρων θέματα πέραν της Τζούλιας )
ΕΣΕΝΑ,ΑΓΑΠΗΤΕ TOMM103,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣΒΑΛΟΝΤΑΙ/ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ,ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ BLOG ΠΙΟ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ, ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΘΙΓΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ.
Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ,ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΣΑΝ ΜΙΑ ΛΥΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ,ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΜΠΑΘΗ-ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟ (ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ) ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΣΤΗΝ 'ΖΟΥΓΚΛΑ' ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΩΔΥΝΑ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΑΣΕΙΣ,ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ 'ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ'.
ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ,ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ.
ΟΤΙ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΑΚΟΥΓΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ,Η ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ (ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ),ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ,ΤΟ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ 'ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ' ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕ.
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 'ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΟ' ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ' ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ' ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙ !!! ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΟ.
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΕΓΩ,ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο Λ.ΚΥΡΚΟΣ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ. ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ BLOG ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΣΤΕΚΑΝ ΝΟΜΙΚΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Νομίζω ότι πολύ ασχοληθήκαμε με ένα 'δημοσιογράφο' μεσημεριανάδικου ας αλλάξουμε θέμα.
Δεν αξίζει τον κόπο να σπαταλάμε φαιά ουσία για ένα KΥΡΙΟ ΤΙΠΟΤΑ κ. EL-EM !
Αργά ή γρήγορα θα τον πάρουν χαμπάρι και στο zougla.gr και θα πάρει πόδι κι από εκεί !
Ήδη έχουν ενημερωθεί και εκεί **αυτοί **που πρέπει ! -
αποτι εμαθα το απογευμα
ο κιτρινιαρης
γιατι ετσι ειναι η σωστη ονομασια του
ειχε ενα παρομοιο blog με την ονομασια καρω σημαια
αληθευει? και αν ναι γιατι αλλαξε ο μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως?
το κιτρινο πρεπει να του μαθει αυτουνου καποιος οτι δεν γινετε ασπρο ακομα και με την βαφη της κυρα τζενυς της κομμωτριας
γεγονος ειναι πως οι 15 στις 12 κουβεντες του τις ελεγε και μετα τις αναιρουσε
ναι μην γελατε καλα ειδατε οι 15 στις 12
αρε εναν παπαδοπουλο ηθελε αυτος για να μαθει να πληροφορει και οχι να παραπληροφορει
και οταν παραπληροφορει να ξερει οτι θα υποστει και τις συνεπειεςαντε τωρα περιμενω να μαθω για την δημιουργια νεου blog που θα το δημιουργησει και παλι με μονο σκοπο αυτοσκοπο θα ελεγα την σπορα ψευδων, γελοιων και ελλεινων ειδησεων που σκοπο εχουν την συκοφαντηση
αλλα καποιος πρεπει να του μαθει και του κυριου αυτου , αν ειναι κυριος που δεν το νομιζω με την συμπεριφορα του αυτη, οτι το νεο μ=νομοσχεδιο που θα ψηφιστει και εχει σχεση το internet προβλεπει βαριες τιμωριες για τετοια λαμογια σαν το ειδος του που κρυβομενοι πισω απο ενα απροσωπο σαιτ οπως το δικο του blog συκοφαντουν τον οποιονδηποτε
ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ εχετον στα υποψιν σου
(ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ= προισταμενος διωξης ηλεκτρονικου εγκληματος)
Έκλεισε ένα μεγάλο site με νέα από τους αγώνες