-
Δεν τα έμαθες για τον σπαρτιάτη ; ... είναι φυλακή και θα περάσει πολύ καλά.
Θα δροσιστεί, ξέρεις εσύ ...Αλήθεια ... οι συναδελφοί του, οι εκπεδευτικοί που τον γνώριζαν και προσωπικά όλα αυτά τα χρόνια, δεν είχε πάρει τίποτα το αυτί τους ε ;
-
οι έλληνες εννοείς? δεν ξέρω μάλλον κι αυτό είναι θέμα κουλτούρας, εσύ πρέπει να μας τα analυσεις αυτά που σαι και ειδικός
-
**Αφηστε τα υπονοούμενα και τις σποντες! [mod] **
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
[...]
Ίσως σε βοηθήσει να το καταλάβεις αν ξεκινήσω και ποστάρω όποια είδηση αφορά έγκλημα με μετανάστη και λαθρομετανάστη. Είναι κρίμα όμως να γεμίζω το φόρουμ, λινκ απο φόνους, ληστείες και βιασμούς για να αποδείξω αυτό που γνωρίζουν ήδη οι περισσότεροι χρήστες.
[...]Το οποίο θα μπορούσα να κάνω κι εγώ για τους Έλληνες. Και μάλιστα με αναφορές σε παλαιότερες δεκαετίες.
Εντάξει Ερμάνι ... δεν θέλω να σε προσβάλω ... αλλά πραγματικά δεν έχει κανένα νόημα μια τέτοια συζήτηση.
Προσπαθείς (όχι μόνο εσύ) να παρουσιάσεις το μαύρο ως άσπρο. Ακόμα και να το καταφέρεις σε ένα φόρουμ επειδή η άλλη πλευρά θα βαρεθεί να ασχολείται, η πραγματικότητα δυστηχώς για όλους μας, δεν θα αλλάξειοι έλληνες εννοείς? δεν ξέρω μάλλον κι αυτό είναι θέμα κουλτούρας, εσύ πρέπει να μας τα analυσεις αυτά που σαι και ειδικός
Ναι τους Έλληνες εκπεδευτικούς, το πειθαρχικό τους που δεν είδε δεν άκουσε δεν ξέρει τίποτα, την δ.υ. κουλτούρα τους και την ομερτά τους.
Απο αυτά δεν ξέρω εγώ ... analυσέ τα μόνος σου -
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
[...]
Ίσως σε βοηθήσει να το καταλάβεις αν ξεκινήσω και ποστάρω όποια είδηση αφορά έγκλημα με μετανάστη και λαθρομετανάστη. Είναι κρίμα όμως να γεμίζω το φόρουμ, λινκ απο φόνους, ληστείες και βιασμούς για να αποδείξω αυτό που γνωρίζουν ήδη οι περισσότεροι χρήστες.
[...]Το οποίο θα μπορούσα να κάνω κι εγώ για τους Έλληνες. Και μάλιστα με αναφορές σε παλαιότερες δεκαετίες.
Εντάξει Ερμάνι ... δεν θέλω να σε προσβάλω ... αλλά πραγματικά δεν έχει κανένα νόημα μια τέτοια συζήτηση.
Προσπαθείς (όχι μόνο εσύ) να παρουσιάσεις το μαύρο ως άσπρο. Ακόμα και να το καταφέρεις σε ένα φόρουμ επειδή η άλλη πλευρά θα βαρεθεί να ασχολείται, η πραγματικότητα δυστηχώς για όλους μας, δεν θα αλλάξει[...]
Από εμένα δεν υπάρχει κάνενα απολύτως πρόβλημα είτε με προσβάλεις είτε μου κόψεις τη συζήτηση.
Την ίδια κασέτα παίζεις και στα θέματα του ΔΝΤ. Ξύλινος λόγος με επιμονή σε υπεραπλουστεύσεις σύνθετων προβλημάτων (στην πυξίδα μιας συγκεκριμένης ιδεολογίας προφανώς). Κάνε ό,τι θέλεις.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Από εμένα δεν υπάρχει κάνενα απολύτως πρόβλημα είτε με προσβάλεις είτε μου κόψεις τη συζήτηση.
Με πληγώνεις
Την ίδια κασέτα παίζεις και στα θέματα του ΔΝΤ. Ξύλινος λόγος με επιμονή σε υπεραπλουστεύσεις σύνθετων προβλημάτων (στην πυξίδα μιας συγκεκριμένης ιδεολογίας προφανώς). Κάνε ό,τι θέλεις.
Αν ακολουθούσαμε την πυξίδα της δικής μου συγκεκριμένης ιδεολογίας, προφανώς δεν θα υπήρχε θέμα ΔΝΤ στην Ελλάδα
-
Τι θα ακουσουμε ακομα.... απο το αριστερο παρεακι..... κατηγοριες για ξυλινο λογο!!!
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Τι θα ακουσουμε ακομα.... απο το αριστερο παρεακι..... κατηγοριες για ξυλινο λογο!!! -
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Χριστούγεννα με τις νεκροφόρες στην πλατεία Συντάγματος
18 Δεκεμβρίου 2011, 08:16
Χριστούγεννα με τις νεκροφόρες στην πλατεία Συντάγματος είναι αποφασισμένοι να κάνουν οι ιδιοκτήτες γραφείων τελετών του Βόλου αλλά και ολόκληρης της χώρας, εάν το Υπουργείο Οικονομικών δεν υποχωρήσει και επιμείνει να χαρακτηρίζει για εισπρακτικούς καθαρά λόγους τις νεκροφόρες αυτοκίνητα πολυτελείας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Την ώρα που σε ολόκληρη την Ευρώπη οι νεκροφόρες έχουν ατέλεια, στην Ελλάδα του μνημονίου από το 2012, σύμφωνα με μία αιφνιδιαστική απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών, χαρακτηρίζονται λιμουζίνες και φυσικά χρεώνονται και τα ανάλογα τέλη κυκλοφορίας.
Μάλιστα,** η προτεινόμενη αλλαγή έχει αναδρομική ισχύ** και αφορά και προηγούμενα έτη, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τα ποσά που πρέπει να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες γραφείων τελετών».
Zougla.grυπάρχει περίπτωση να πάρει ο νεκροθάφτης το επαγγελματικό αυτοκίνητο και να βγάλει βόλτα την οικογένεια? ήμαρτον ρεεεεεε
Πρέπει να έχει όμως γερά νεύρα αν ακούσει τους από πίσω να μιλάνε...
-
Αν ισχύει κάτι τέτοιο ... θα πρέπει να τους αναγνωρίσουμε ότι είναι το λιγότερο ενδιαφέροντες...
Έλεος... ο νεκρός είδος πολυτελείας... σε λίγο θα φορολογούν και τους τάφους...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Αν ισχύει κάτι τέτοιο ... θα πρέπει να τους αναγνωρίσουμε ότι είναι το λιγότερο ενδιαφέροντες...Έλεος... ο νεκρός είδος πολυτελείας... σε λίγο θα φορολογούν και τους τάφους...
Μπορεί να σε βάζουν να πληρώσεις τους φόρους που θα πλήρωνες αν ζούσες άλλα 10 χρόνια...
Βάζω ιδέες τώρα, το ξέρω...
-
Αν ισχύει κάτι τέτοιο ... θα πρέπει να τους αναγνωρίσουμε ότι είναι το λιγότερο ενδιαφέροντες...Έλεος... ο νεκρός είδος πολυτελείας... σε λίγο θα φορολογούν και τους τάφους...
πληρωνουν ΕΡΤ και οι ταφοι, σε περιπτωση που καποιος ενοικος θελει να παρακολουθησει
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αν ισχύει κάτι τέτοιο ... θα πρέπει να τους αναγνωρίσουμε ότι είναι το λιγότερο ενδιαφέροντες...
Έλεος... ο νεκρός είδος πολυτελείας... σε λίγο θα φορολογούν και τους τάφους...
πληρωνουν ΕΡΤ και οι ταφοι, σε περιπτωση που καποιος ενοικος θελει να παρακολουθησει
Αυτό δεν είναι φόρος, είναι συνεισφορά στον πολιτισμό!
-
και τωρα που το εφερε η κουβεντα, η ΕΤ1 δεν θα εκλεινε;
-
http://www.youtube.com/watch?v=fQZHrOSK ... ture=share
1:26-1:40
(Για υπότιτλους πατήστε cc) -
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΛΗΣ
Το μεγάλο κανόνι του γαλάζιου στρατηγού -
North Korean leader Kim Jong Il, 69, has died
-
Χάσαμε το μεγάλο τιμονιέρη Μήτσο μουουουουου
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Χάσαμε το μεγάλο τιμονιέρη Μήτσο μουουουουουΚαλα μην κανεις ετσι... ο Λαος εκει φροντισε και εχει διαδοχο ανταξιο του....., Τον Γιο Του... οποτε Η Πορεια, συνεχιζεται απροβληματιστα... για την χωρα....
-
http://www.ibtimes.com/articles/269226/ ... l-dies.htm
He reportedly imported $700,000 worth of Hennessy cognac per year.
το μπουστη
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]