-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ρε μλκ δεν ανοίγεις κάνα γραφείο τελετών
Άσε τα σάπια. Το project-άκι για θρησκευτικές υπηρεσίες μέσω internet (εξομοληγήσεις, κηδείες κλπ) δεν είσαι ικανός να το αναλάβεις (ούτε εγώ). Άλλος θα το αναλάβει κι ας χρειαστεί παραπάνω από 9 μήνες.
Κρίμα που έκατσα και έμαθα το tree των αμαρτιών απ έξω
Εγώ ούτε αυτό δεν κατάφερα. Δεν κατάλαβα τις πτηνοβασίες.
Ευκολάκι, δεν έχεις δει κάτι τύπους στα δέντρα που κυνηγάνε να γαμήσουν το περιστέρι που τους έχεσε τ αμάξι;
Στο μεταξύ μιλάμε για εξομολογήσεις και είμαστε στη σελίδα 666
Τυχαίο; Δε νομίζω.. -
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Άσε τα σάπια. Το project-άκι για θρησκευτικές υπηρεσίες μέσω internet (εξομοληγήσεις, κηδείες κλπ) δεν είσαι ικανός να το αναλάβεις (ούτε εγώ). Άλλος θα το αναλάβει κι ας χρειαστεί παραπάνω από 9 μήνες.
Αποκλείεται. Αυτός μας έχει καταδικασμένους.
Το χρήμα είναι γλυκό. Τις δικές μας θα αναλαμβάνει.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Θα την πάρω εγώ την δουλειά
Σ αυτόν το πολύ να στείλω το χρήμα όταν πληρωθώ απ τους παπάδες να μου το ξεπλύνει λίγο -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Θα την πάρω εγώ την δουλειά
Σ αυτόν το πολύ να στείλω το χρήμα όταν πληρωθώ απ τους παπάδες να μου το ξεπλύνει λίγο -
Έγκλημα πάθους στην Καστοριά - Η ζήλεια οδήγησε στην άγρια δολοφονία
Πέφτω από τα σύννεφα. Κάνουν οι Έλληνες τέτοια πράγματα;
-
psycho υπάρχουν παντού
-
Οχι,ο συγκεκριμενος ειναι ισλαμιστης συμφωνα με εγκυρες πηγες
-
Χριστούγεννα με τις νεκροφόρες στην πλατεία Συντάγματος
18 Δεκεμβρίου 2011, 08:16
Χριστούγεννα με τις νεκροφόρες στην πλατεία Συντάγματος είναι αποφασισμένοι να κάνουν οι ιδιοκτήτες γραφείων τελετών του Βόλου αλλά και ολόκληρης της χώρας, εάν το Υπουργείο Οικονομικών δεν υποχωρήσει και επιμείνει να χαρακτηρίζει για εισπρακτικούς καθαρά λόγους τις νεκροφόρες αυτοκίνητα πολυτελείας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Την ώρα που σε ολόκληρη την Ευρώπη οι νεκροφόρες έχουν ατέλεια, στην Ελλάδα του μνημονίου από το 2012, σύμφωνα με μία αιφνιδιαστική απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών, χαρακτηρίζονται λιμουζίνες και φυσικά χρεώνονται και τα ανάλογα τέλη κυκλοφορίας.
Μάλιστα,** η προτεινόμενη αλλαγή έχει αναδρομική ισχύ** και αφορά και προηγούμενα έτη, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τα ποσά που πρέπει να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες γραφείων τελετών».
Zougla.grυπάρχει περίπτωση να πάρει ο νεκροθάφτης το επαγγελματικό αυτοκίνητο και να βγάλει βόλτα την οικογένεια? ήμαρτον ρεεεεεε
-
Eχει σημασια αν θα παει ο νεκρος στην τελευταια του κατοικια με Mercedes E Sw η Οpel Astra sw? Ας τα χρεωνουν στην ματαιοδοξια των εν ζωη συγγενων.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
υπάρχει περίπτωση να πάρει ο νεκροθάφτης το επαγγελματικό αυτοκίνητο και να βγάλει βόλτα την οικογένεια? ήμαρτον ρεεεεεε
Γιατί όχι; Και χώρους έχει μια χαρά είναι. Άσε που μπορείς να πας ταξίδι και να κοιμηθείς μέσα. Γλιτώνεις και τα ξενοδοχεία.
-
Δεν ξερω αν ισχυει ακομα αλλα πριν χρονια με ειδικη αδεια και χωρις την 'κουκουλα' οροφης που γραφει Ταξι μπορουσαν και τα ταξι να κυκλοφορησουν σε συγκεκριμενες περιπτωσεις ως ΙΧ.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
υπάρχει περίπτωση να πάρει ο νεκροθάφτης το επαγγελματικό αυτοκίνητο και να βγάλει βόλτα την οικογένεια? ήμαρτον ρεεεεεε
Γιατί όχι; Και χώρους έχει μια χαρά είναι. Άσε που μπορείς να πας ταξίδι και να κοιμηθείς μέσα. Γλιτώνεις και τα ξενοδοχεία.
-
Πτυχίον: η πολυτέλεια του ανέργου
Η υποβάθμιση των ελληνικών δεκαετών πτυχίων, το «δεν είμαι άνεργος, αλλά ακόμα αδιόριστος» και το γιατί οι πρυτάνεις δε θέλουν τις πολυεθνικές στα πανεπιστήμια. Μπόνους: τι συζήτησαν στη συνάντησή τους ο Λουκάνικος και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ... -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Έγκλημα πάθους στην Καστοριά - Η ζήλεια οδήγησε στην άγρια δολοφονία
Πέφτω από τα σύννεφα. Κάνουν οι Έλληνες τέτοια πράγματα;Φυσικά ... μια φορά στα τόσα χρόνια θα γίνει και ένα έγκλημα ΠΑΘΟΥΣ και φυσικά όχι για κάνα ρολόι, κάμερα η πακέτο τσιγάρα. Εκτός αν μιλάμε για τίποτα τελειωμένα πρεζάκια που θα έπρεπε να είναι κλεισμένα σε κέντρο μέχρι να θεραπευτούν.
Επίσης επειδή είναι Έλληνες και ξέρουμε ποιοι είναι, που εργάζονται, που μένουν ποιοι είναι οι συγγενείς τους κλπ την επόμενη μέρα αν δεν έχει παραδοθεί μόνος του, που γίνεται συνήθως ... τον βρίσκουν και τον συλλαμβάνουν.Δεν υπάρχει επαφή σε κανένα επίπεδο στην σύγκριση που θα ήθελες να κάνεις.
Ίσως σε βοηθήσει να το καταλάβεις αν ξεκινήσω και ποστάρω όποια είδηση αφορά έγκλημα με μετανάστη και λαθρομετανάστη. Είναι κρίμα όμως να γεμίζω το φόρουμ, λινκ απο φόνους, ληστείες και βιασμούς για να αποδείξω αυτό που γνωρίζουν ήδη οι περισσότεροι χρήστες.Οχι,ο συγκεκριμενος ειναι ισλαμιστης συμφωνα με εγκυρες πηγες
Του μανάβη την πόρτα χτυπάς ... αγγουράκι ζητάς
-
βλέπω ζορίζεσαι, κακώς, τα αγγούρια είναι κυρίως για δρόσισμα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
βλέπω ζορίζεσαι, κακώς, τα αγγούρια είναι κυρίως για δρόσισμα -
Tα ποσοστά των κομμάτων στη Θεσσαλονίκη...
http://press-gr.blogspot.com/2011/12/t_18.html -
Για δρόσισμα ε ;
Είδες άμα ο άνθρωπος είναι μαθημένος ... -
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
[...]
Ίσως σε βοηθήσει να το καταλάβεις αν ξεκινήσω και ποστάρω όποια είδηση αφορά έγκλημα με μετανάστη και λαθρομετανάστη. Είναι κρίμα όμως να γεμίζω το φόρουμ, λινκ απο φόνους, ληστείες και βιασμούς για να αποδείξω αυτό που γνωρίζουν ήδη οι περισσότεροι χρήστες.
[...]Το οποίο θα μπορούσα να κάνω κι εγώ για τους Έλληνες. Και μάλιστα με αναφορές σε παλαιότερες δεκαετίες.
-
έλα μωρέ τώρα που κάθεσαι κι ασχολείσαι με το μανάβη
http://www.iospress.gr/ios1999/ios19991128a.htm
με τον σπαρτιάτη γυμναστή δε μας είπαν τελικά τί γίνεται, φανταζομαι τα αρχαιοελληνικά ιδεώδη δεν βολεύουν για την ερμηνεία
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]