-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
zorzΔεν θα ανοιξω τώρα διάλογο στο Τις οιδεν, αλλα διαφωνώ γενικά με το πνέυμα σου!! Στο θέμα του Μαλιακού δεν εχω κάποια μελέτη που να μου αποδεικνυει τις χαμένες-κερδισμένες εκατέρωθεν ανθρωποώρες-εργατοώρες, πετρέλαια, βενζίνες Λαμιώτες vs Βορειοευβοιώτες, να πεθάνουν οι μεν να ζήσουν οι δε.....Στο θέμα με τα στρατόπεδα και τα ΤΕΙ ανα τη χώρα, αυτά χρειάζονται ωστε ο νομός Αττικής να μην φτάσει τα 10 εκ Ελληνων και η υπόλοιπη Ελλάδα το 1 εκ. Ελληνων και γιδιών μαζί, σε χρόνο ρεκόρ.....
- Σχεδόν όλη η πιάτσα ήξερε πως η ζεύξη είναι συμφερότερη οικονομικά και χιλιομετρικά, αντί του...γύρω γύρω όλοι, αλλά κλασικά, 'δεν γίνεται ν' αφήσουμε την περιοχή χωρίς δρόμο' κλπ κλπ...
Φάε τώρα 40 λεπτά καπέλο στην διαδρομή και μην μιλάς!
Λογικά, αν...δεν χρεωκοπήσουμε, σε μερικά χρόνια θ' αρχίσουμε να συζητάμε για το σωστό δρόμο: την ζεύξη μέσω Ευβοίας...
-Στρατόπεδα πρέπει να έχουμε στην παραμεθόριο, ακόμη και κέντρα. Εκεί όντως έχουν μια χρησιμότητα. Στην Αρτα και στην Αθήνα, ΔΕΝ έχουν (το λέω σαν άνθρωπος που έκανε θητεία 3.5 μήνες Αθήνα, 5 μήνες Γιάννενα και ...20 μέρες Κομοτηνή! ). Η στήριξη της τοπικής οικονομίας ας γίνει με άλλους τρόπους και όχι με τα ...ψέμματα!
-Το αυτό και για τα ΤΕΙ. Σαφώς και ΤΕΙ πρέπει να υπάρχουν κατα κόρον εκτός Αθηνών, αλλά συγκεντρωμένα σε πόλεις και όχι ...σπαρμένα σε κάθε πικραμένο που θέλει κι αυτός πανεπιστήμιο για να 'χει να λέει!
Πχ κάτι ΤΕΙ στην Ηγουμενίτσα, τι ακριβώς έχουν πετύχει; Πάντα είναι τελευταία στις προτιμήσεις και...μισοάδεια!
- Σχεδόν όλη η πιάτσα ήξερε πως η ζεύξη είναι συμφερότερη οικονομικά και χιλιομετρικά, αντί του...γύρω γύρω όλοι, αλλά κλασικά, 'δεν γίνεται ν' αφήσουμε την περιοχή χωρίς δρόμο' κλπ κλπ...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!
Το γράφεις λες και βγήκε καμιά ...απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας, ενώ είναι απλά μια άποψη ενός blogger!
Και να μην σχολιάσω την άποψη και το πόσο σοβαρή είναι...
Επίσης, φαντάζομαι συμφωνούμε, πως αν δεν νομιμοποιείται πχ ο Αλβανός στο ελληνικό σχολείο, το ίδιο συμβαίνει και για τον Έλληνα στο ΗΠΑμερικάνικο, Αυστραλιανό, Γερμανικό κλπ κλπ
Aπό το ιερόν βλόγιον 'ντιαφορετική ματιά'
'Οι ήδη πτωχευμένοι Έλληνες πολίτες.....' ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ** ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ** ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ'
Aυτά είναι Γρηγόρη μου τα απόνερα της κακούργας κρίσης και των αλλοδαποί.
Πάω τώρα ενώ είμαι ήδη πτωχευμένος να αυτοεξαναγκαστώ να ψωνίσω ένα megayacht. -
http://news247.gr/ellada/ta_onomata_poy ... 50821.html
Οι γιατροί της φοροδιαφυγής
Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Οικονομικών τα ονόματα των γιατρών του Κολωνακίου που εντοπίστηκαν να φοροδιαφεύγουν. Συνολικά επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 1,9 εκ. ευρώ, ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, ενώ δεσμεύθηκαν οι τραπεζικές καταθέσεις ύψους 31 εκ. ευρώ στους ορθοπεδικούς που εμπλέκονταν σε σκάνδαλο δωροδοκίας......................
Οι πίνακες:
http://www.mnec.gr/export/sites/mnec/el ... octors.pdf -
-
Δεν το είδα.
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!
Το γράφεις λες και βγήκε καμιά ...απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας, ενώ είναι απλά μια άποψη ενός blogger!
Και να μην σχολιάσω την άποψη και το πόσο σοβαρή είναι...
Επίσης, φαντάζομαι συμφωνούμε, πως αν δεν νομιμοποιείται πχ ο Αλβανός στο ελληνικό σχολείο, το ίδιο συμβαίνει και για τον Έλληνα στο ΗΠΑμερικάνικο, Αυστραλιανό, Γερμανικό κλπ κλπ
Aπό το ιερόν βλόγιον 'ντιαφορετική ματιά'
'Οι ήδη πτωχευμένοι Έλληνες πολίτες.....' ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ** ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ** ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ'
Aυτά είναι Γρηγόρη μου τα απόνερα της κακούργας κρίσης και των αλλοδαποί.
Πάω τώρα ενώ είμαι ήδη πτωχευμένος να αυτοεξαναγκαστώ να ψωνίσω ένα megayacht.Σε μένα τα λες; Σε μένα που ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΘΗΝ να πλερώσω για Μπεμβέ, επειδή τα αλλοδαποί είχαν Μερκεντέ;
Ένα δράμα ζω, ένα δράμα!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν το είδα.Δεν πειράζει, απλώς μου δίνεις ευκαιρία να trollαρω
-
Έρχεται ο Ερντογάν. Για να μας ζητήσει ολίγη ακόμα γη και ολίγο ακόμα ύδωρ. 'Φυσικά' θα του τα δώσουμε, γιατί η Τουρκία έτρεχε τόσα χρόνια μπροστά κι εμείς κοιτάζαμε πως να βγάλουμε τα πολύτιμα ευρώπουλά μας στας Ευρώπας (όπου θα δραπετεύσουμε όπως τα ποντίκια όταν πιάνει φωτιά το σπίτι).
Ένα σχόλιο για το τι σημαίνει στην πραγματικότητα η 'ελληνοτουρκική φιλία' από κάποιον που γνωρίζει αυτά που οι χατζηαβάτηδές μας κρύβουν:
http://www.youtube.com/watch?v=qQMHpPof ... re=related -
αμα θες ενα σχολιο δικο μου ,οι τουρκοι ειναι πιο φιλοι απο τους ξενους
τον φασιστα στο βιντεο δεν τον σχολιαζω
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έρχεται ο Ερντογάν. Για να μας ζητήσει ολίγη ακόμα γη και ολίγο ακόμα ύδωρ. 'Φυσικά' θα του τα δώσουμε, γιατί η Τουρκία έτρεχε τόσα χρόνια μπροστά κι εμείς κοιτάζαμε πως να βγάλουμε τα πολύτιμα ευρώπουλά μας στας Ευρώπας (όπου θα δραπετεύσουμε όπως τα ποντίκια όταν πιάνει φωτιά το σπίτι).Ένα σχόλιο για το τι σημαίνει στην πραγματικότητα η 'ελληνοτουρκική φιλία' από κάποιον που γνωρίζει αυτά που οι χατζηαβάτηδές μας κρύβουν:
http://www.youtube.com/watch?v=qQMHpPof ... re=relatedΠότε ακριβώς τους δώσαμε γη και ύδωρ και δεν το θυμάμαι;
Εγώ ξέρω πως από την στιγμή της δημιουργίας των δύο κρατών (Ελλάδας, Τουρκίας) ή μόνη που μεγάλωσε σε γη και ύδωρ είναι η Ελλάδα.Για πες....
-
ρε δεν τους την δωσαμε,μας την πηραν με το ζορι.
το παν ειναι να καθαρισει ο ερντογαν τον στρατο απτα πολιτικα ,να μπει η τουρκια στην ΕΕ
και να σταματησουμε ολοι να πεταμε λεφτα σε οπλα και μαλακιες. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ρε δεν τους την δωσαμε,μας την πηραν με το ζορι.το παν ειναι να καθαρισει ο ερντογαν τον στρατο απτα πολιτικα ,να μπει η τουρκια στην ΕΕ
και να σταματησουμε ολοι να πεταμε λεφτα σε οπλα και μαλακιες.Το ερώτημα να το ξαναθέσω; Πότε έχασε γη και ύδωρ η Ελλάδα από την Τουρκία;
Περιμένω...χρονολογία, γεγονός κλπ κλπ...
-
ρωτα τους ιστορικους,εγω δεν γνωριζω καλα ιστορια.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Έρχεται ο Ερντογάν. Για να μας ζητήσει ολίγη ακόμα γη και ολίγο ακόμα ύδωρ. 'Φυσικά' θα του τα δώσουμε, γιατί η Τουρκία έτρεχε τόσα χρόνια μπροστά κι εμείς κοιτάζαμε πως να βγάλουμε τα πολύτιμα ευρώπουλά μας στας Ευρώπας (όπου θα δραπετεύσουμε όπως τα ποντίκια όταν πιάνει φωτιά το σπίτι).
Ένα σχόλιο για το τι σημαίνει στην πραγματικότητα η 'ελληνοτουρκική φιλία' από κάποιον που γνωρίζει αυτά που οι χατζηαβάτηδές μας κρύβουν:
http://www.youtube.com/watch?v=qQMHpPof ... re=relatedΠότε ακριβώς τους δώσαμε γη και ύδωρ και δεν το θυμάμαι;
Εγώ ξέρω πως από την στιγμή της δημιουργίας των δύο κρατών (Ελλάδας, Τουρκίας) ή μόνη που μεγάλωσε σε γη και ύδωρ είναι η Ελλάδα.Για πες....
Σου αφήνω λίγη ώρα να σκεφτείς πριν απαντήσω.
Ο μοναδικός που έχει πει την υπέρτατη ΜΑΛΑΚΙΑ ότι μετά την επανάσταση μόνο εμείς την πέφτουμε στους Τούρκους, είναι ο Δήμου --> τυπική περίπτωση μορφωμένου και έξυπνου ανθρώπου με τελείως αστήρικτες απόψεις σε ορισμένα θέματα, που επειδή είναι μορφωμένος και έξυπνος απαιτεί να γίνουν αυτές δεκτές.Σκέψουν λοιπόν μην καταναλώνω χρόνο χωρίς λόγο.
Italakias, φασίστας ο Σαρρής; Δεν πας καλά.
-
αμα θες ενα σχολιο δικο μου ,οι τουρκοι ειναι πιο φιλοι απο τους ξενουςτον φασιστα στο βιντεο δεν τον σχολιαζω
O Ερντογαν δεν ειναι κουμπαρος με τον Καραμανλη;Πως ειναι φιλος ;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σου αφήνω λίγη ώρα να σκεφτείς πριν απαντήσω.
Ο μοναδικός που έχει πει την υπέρτατη ΜΑΛΑΚΙΑ ότι μετά την επανάσταση μόνο εμείς την πέφτουμε στους Τούρκους, είναι ο Δήμου --> τυπική περίπτωση μορφωμένου και έξυπνου ανθρώπου με τελείως αστήρικτες απόψεις σε ορισμένα θέματα, που επειδή είναι μορφωμένος και έξυπνος απαιτεί να γίνουν αυτές δεκτές.Σκέψουν λοιπόν μην καταναλώνω χρόνο χωρίς λόγο.
Italakias, φασίστας ο Σαρρής; Δεν πας καλά.
Εγώ έχω σκεφτεί παλιότερα.
Κι έχω διαβάσει κι εγώ Δήμου. Και η αλήθεια είναι πως δεν βλέπω γιατί έχει άδικο: πότε χάθηκε Ελληνικό έδαφος, γη ή αέρας; Εκτός αν η Κωνσταντινούπολη, η Σμύρνη, η Αστόρια, η Αλεξάνδρια, η Μασσαλία, ο Τάραντας, η Οδησσός, κλπ κλπ κλπ κλπ ήταν ποτέ μέρος του Ελληνικού κράτους και δεν το έχω πληροφορηθεί...Θέλεις ν' αρχίσουμε κουβέντα για ...αλύτρωτες πατρίδες τώρα;
-
αμα θες ενα σχολιο δικο μου ,οι τουρκοι ειναι πιο φιλοι απο τους ξενουςτον φασιστα στο βιντεο δεν τον σχολιαζω
χαλαροτατα αλλωστε δεν τους συμφερει να πεσουμε
-
Να σε ρωτήσω ρε Χάι, άμα πει η Βρετανία ότι για λόγους εξυπηρέτησης των ταμειακών της αναγκών θα κρατικοποιήσει/μεταβιβάσει σε Άγγλους την περιουσία που έχουν αποκτήσει νομίμως στο έδαφός της Έλληνες πολίτες (ακίνητα, επιχειρήσεις, χρεόγραφα), είναι ή όχι επίθεση κατά των συμφερόντων της Ελλάδας και των πολιτών της;
Το ίδιο, αλλά χειρότερο γιατί στέρησε από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες κάθε δικαίωμα στην επικράτειά της, έκανε η Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη, την Ίμβρο και την Τένεδο.Το ότι κατέλαβε και κατακρατεί τη μισή Κύπρο, εποικίζοντάς τη μάλιστα αψηφώντας αποφάσεις του ΟΗΕ, δεν αποτελεί επίθεση κατά των Ελλήνων;
Το ότι απειλεί με casus belli αν ασκηθούν κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στη θάλασσα, χωρίς να δέχεται να πάμε σε διεθνή δικαιοδοτικά όργανα, δεν αποτελεί επίθεση κατά της Ελληνικής επικράτειας;
Το ότι έγιναν όσα έγιναν στα Ίμια και κατ' επέκταση στο μισό ανατολικό Αιγαίο, χωρίς να δέχεται επίλυση σε δικαιοδοτικό όργανο, επίσης δεν αποτελεί επίθεση κατά της ελληνικής επικράτειας;
Αλλά καλά μας κάνουν, αφού τολμήσαμε να 'αποσχιστούμε' από το κράτος τους, όπως μερικοί βλαμμένοι επιμένουν να λένε.
-
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 010_400793
Εφόσον είναι τόσο εύκολο να καταργήσουν πρακτικά διάταξη του συντάγματος περί της αναδρομικής ισχύος ενός νόμου ή όχι γιατί δεν μειώνουν και τους βο(υ)λευτές στους 150 να τελειώνουμε???
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να σε ρωτήσω ρε Χάι, άμα πει η Βρετανία ότι για λόγους εξυπηρέτησης των ταμειακών της αναγκών θα κρατικοποιήσει/μεταβιβάσει σε Άγγλους την περιουσία που έχουν αποκτήσει νομίμως στο έδαφός της Έλληνες πολίτες (ακίνητα, επιχειρήσεις, χρεόγραφα), είναι ή όχι επίθεση κατά των συμφερόντων της Ελλάδας και των πολιτών της;
Το ίδιο, αλλά χειρότερο γιατί στέρησε από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες κάθε δικαίωμα στην επικράτειά της, έκανε η Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη, την Ίμβρο και την Τένεδο.Επίθεση εναντίον των συμφερόντων της χώρας ναι, απώλεια γης ή ύδατος, όχι
Τα ίδια βέβαια έχουν γίνει κι αλλού, πχ Λιβύη (εθνικοποιήσεις του Καντάφι), Νότια Αφρική, κλπ κλπ , αλλά δεν είδα κανέναν να θέλει να πάει να τους πολεμήσει...
Βέβαια και κάτι μπαριέρες που στήνονταν στην Θράκη, θα έπρεπε να τις θεωρήσουμε αντίστοιχα μέτρα από την πλευρά μας, αλλά τι λέω, εμείς δεν έχουμε καθόλου Τούρκους , μόνον μουσουλμάνους Έλληνες και Πομάκους!Το ότι κατέλαβε και κατακρατεί τη μισή Κύπρο, εποικίζοντάς τη μάλιστα αψηφώντας αποφάσεις του ΟΗΕ, δεν αποτελεί επίθεση κατά των Ελλήνων;
Η Κύπρος δεν ήταν ποτέ Ελληνικό έδαφος, νομικός είσαι και καταλαβαίνεις την διαφορά. Άρα πάλι δεν το θεωρώ απώλεια γης ή ύδατος (δεν μπορείς να απωλέσεις κάτι που δεν ήταν ποτέ δικό σου, σωστά; )
Άρα, μιλάμε πάλι για επίθεση κατά των ελληνικών συμφερόντων (με την ευρύτερη έννοια...), και όχι του κράτους, ή όχι;Το ότι απειλεί με casus belli αν ασκηθούν κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στη θάλασσα, χωρίς να δέχεται να πάμε σε διεθνή δικαιοδοτικά όργανα, δεν αποτελεί επίθεση κατά της Ελληνικής επικράτειας;
Επίθεση; Όχι ακριβώς. Απειλή επίθεσης, ναι. Και πάλι δεν βλέπω απώλεια γης ή ύδατος, να με συγχωρείς.
Το ότι έγιναν όσα έγιναν στα Ίμια και κατ' επέκταση στο μισό ανατολικό Αιγαίο, χωρίς να δέχεται επίλυση σε δικαιοδοτικό όργανο, επίσης δεν αποτελεί επίθεση κατά της ελληνικής επικράτειας;
Απωλέσαμε γη ή ύδωρ στο Ανατολικό Αιγαίο;;
Αλλά καλά μας κάνουν, αφού τολμήσαμε να 'αποσχιστούμε' από το κράτος τους, όπως μερικοί βλαμμένοι επιμένουν να λένε.
Δεν αποσχιστήκαμε από κανένα Τουρκικό κράτος.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]