-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Τελος, υποθετοντας οτι o mjacob σε μπινελικωσε (στο ποστ του που εγινε εντιτ) συμφωνω και επαυξανω.
Δεν υπάρχουν μπινελικώματα
Ο j.marr εξέφρασε την εκτίμησή του για την πηγή του προβλήματος επικοινωνίας, κι εγώ τη δική μου.Στο επόμενο edit mod δεν ξέρω να σου πω
για να μην μένουν απορίες στο φιλοθεάμον κοινό
-
εξεφρασα την εκτίμηση μου για την πηγή του προβλήματος
-
ο mjacob με ενημέρωσε οτι το πρόβλημα ήταν αλλης μορφής απο αυτό που νόμιζα
-
εξέφρασα τη λύπη μου γιατί δεν το ηξερα
-
άτιμοι mods κατέστρεψαν τα τοστ
μπινελίκια δεν υπήρξαν
-
-
18χρονος πίσω από το ηλεκτρονικό χτύπημα του Υπ. Δικαιοσύνης
Εξιχνιάστηκε από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οργανωμένη ηλεκτρονική επίθεση που είχε δεχτεί η ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης στις αρχές του μήνα (2.2.2012).
Την παράνομη διείσδυση στα υπολογιστικά συστήματα και τον ιστότοπο του Υπουργείου, είχε αναλάβει ομάδα νεαρών CRACKER, με το ψευδώνυμο Greek Hacking Scene ( G.H.S.), οι οποίοι στο μήνυμά τους δήλωναν ότι εκπροσωπούν τους ANONYMOYS.
Στο πλαίσιο των ερευνών, συνελήφθη ένας 18χρονος, στην Αθήνα, μέλος της ομάδας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει ακόμα δύο νεαρούς, ηλικίας 16 και 17 ετών, όλοι τους μαθητές Λυκείου, οι οποίοι κατηγορούνται για παράνομη πρόσβαση σε υπολογιστικά συστήματα.
Ειδικότερα, εξειδικευμένα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα από διαδικτυακή ψηφιακή έρευνα που διενήργησαν σε ιστότοπους, οι οποίοι είχαν παραβιασθεί, εντόπισαν τα ηλεκτρονικά ίχνη χρηστών οι οποίοι, όπως προέκυψε, συμμετέχουν σε οργανωμένα κτυπήματα κατά ελληνικών ιστοτόπων και χρησιμοποιούν το ψευδώνυμο «GHS». Οι εν λόγω CRACKER, εκτός του ψευδώνυμου της ομάδος τους, χρησιμοποιούσαν και προσωπικά ψευδώνυμα όπως «delirium», «nikpa» και «extasy».
Σε έρευνες που διενεργήθηκαν, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, στις οικίες των τριών ημεδαπών στην Αθήνα, κατασχέθηκαν:(12) σκληροί δίσκοι Η/Υ(3) φορητοί υπολογιστές.
Διενεργείται ψηφιακή ανάλυση στα κατασχεθέντα πειστήρια για να ταυτοποιηθούν οι ψηφιακοί «βανδαλισμοί» των εν λόγω ατόμων σε ιστοσελίδες της χώρας μας, καθόσον σύμφωνα με αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο έχουν διαπράξει δεκάδες ψηφιακές επιθέσεις.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Η κατηγορία που βαρύνει τους συμμετέχοντες στην ηλεκτρονική προσβολή της ιστοσελίδας αφορά στην παράβαση των διατάξεων για παράνομη πρόσβαση σε υπολογιστικά συστήματα (αρθρο 370 ΠΚ).
http://www.skai.gr/news/greece/article/ ... kaiosunis/
-
ελληνες vlakonymous
script kids με LOIC που δεν ξέρουν ούτε να κρύψουν τα ιχνη τους
σαν τον αλλο το βλάκα που εστειλε κείμενο 'anonymous' και είχε στα metadata το ονομά του
ξέρουν απο κουμπιούτερ και ιντερνέτ οι ελληνες
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ξέρουν απο κουμπιούτερ και ιντερνέτ οι ελληνεςΑν ισχύει αυτό που γράφεις, how would you know;
-
τον βοήθησαν οι σπουδές στο εξωτερικό
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ξέρουν απο κουμπιούτερ και ιντερνέτ οι ελληνες
Αν ισχύει αυτό που γράφεις, how would you know;
Κι αν δεν ισχυει how would you know;
φουντ φορ θοουτ
Ποιος σε γαμει μωρε αυτοκτονημενε, ειλικρινα δηλαδη
τον βοήθησαν οι σπουδές στο εξωτερικό
για ανθρωπο που δεν τον γαμει κανείς πολύ δεν ασχολείσαι
αλλα σε κόβω για ψυχοπονιάρη
-
δεν είναι μόνο το σεξ σημαντικό σ αυτή τη ζωή, έχουμε και συναισθήματα
την παλεύουν και οι έλληνες με τα ίντερνετς όμως, έχουν ξεστραβώσει πολλά βλήματα
http://techteam.gr/forum/topic/25084-Pr ... e-to-Grip/
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
δεν είναι μόνο το σεξ σημαντικό σ αυτή τη ζωή, έχουμε και συναισθήματα -
όντως ασχολείσαι πολύ
και είναι κρίμα γιατί υπάρχουν και πολύ καλύτερα πραγματα να κάνεις
-
...καλύτερα ήταν με τον Τρύφωνα!!..
-
κλασ οφ δε τάιτανς, δύσκολο να πεις
-
Συνέχεια εδώ.[mod]